Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Huivihamsterin kevätpuuska!

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

keskiviikko 2. huhtikuuta 2008

Huivihamsterin kevätpuuska!

Valkoinen ja turkoosi pellavahuivi ovat löytöjä Roomasta torilta. Keltainen huivi on tuliainen ystävältä Nepalista ja vaaleanpunainen silkkihuivi Anttilan alekorista.


Tunnustin jo kesällä omistavani hävyttömän paljon kenkiä. Asia on kuitenkin niin, että kengät eivät ole ainoa heikkouteni, vaan kaappeihini on kertynyt myös tolkuttomasti huiveja. Ohuita, paksuja, kuviollisia, yksivärisiä, pitkiä, lyhyitä, kapeita, leveitä - you name it. Minun mielessäni huivit ovat jollain tapaa kuitenkin selkeästi lämpimien säiden asusteita. Siinä missä talvella huivi on ikään kuin pakollinen paha, keväällä ja kesällä se on vain mukava asuste, jolla voi halutessaan maustaa asukokonaisuutta.











Sinivalkoinen pilkkuhuivi ja punavalkoinen raitahuivi ovat alelöytöjä Aleksi 13:sta ja valkopunainen huivi on Piecesin. Oikeanpuoleisen kuvan huivit ovat kaikki kirpputorilöytöjä Belgiasta.


Kauniin kevätpäivän kunniaksi intouduin penkomaan huivikorejani (, joita on ainakin neljä) ja päätin, että talvihuivit (paksut/villaiset/neulotut) voi suosiolla nyt siirtää pois kesäisempien tieltä. Tervetuloa kirkkaat värit, ohuet sifongit ja silkit sekä hempeät kuosit! :)












Vasemmanpuoleisen kuvan retrohenkiset mummohuivit ja vasemmanpuoleisen kuvan kukkahuivi ovat löytöjä suomalaisilta kirpputoreilta. Japanilainen silkkihuivi tarttui mukaan second hand -putiikki Episodesta Brysselistä ja söpö laukku-kuvioinen huivi on myös kirpputorilta Belgiasta.


Käytän huiveja paljon myös kesällä. Kietaisen huivin kaulaani rennosti tai söpöksi rusetiksi, vyötärölle vyötä korvaamaan, harteille lämmikkeeksi tai hiuksiin koristeeksi (tosin minun super-liukkaissa hiuksissani huivit pysyvät hieman huonosti). Alla olevan kuvan kesäiset tunnelmat ovat vuodelta 2006. Keltainen trikoomekko oli muuten uskomaton löytö alekorista vuotta aiemmin, nimittäin hintaa sille jäi vain 3 euroa. :)



Jaan vielä kanssanne uusimman musiikkilöytöni Cocoonin. Olen viimeiset pari päivää kuunnellut sympaattisen ranskalaisen duon kappaletta On My Way, joka sopii mielestäni hyväntuulisuudessaan erinomaisesti tähän orastavaan kevätsäähän (plussana vielä ihanan hassu video). :)


Tunnisteet: , ,

7 kommenttia:

Blogger Astrid kirjoitti...

Ihania huiveja! Itse käyn äidin kaapilla "lainailemassa", siellä on niin hyvät varastot.

2. huhtikuuta 2008 klo 13.55  
Blogger Herttainen kirjoitti...

Mullakin on niin liukkaat hiukset, että harvoin huivit pysyy :/ Olen sitten hiuksia varten väkertänyt esim. marimekon kankaista jotain. Sunkin blogista saa niin paljon kivoja ideoita, en malta odottaa Suomeen paluuta kun saan purkaan kaikki muuttolaatikot ja löytää aarteita ja joillekin jutuille uusia käyttötarkoituksia tai muuten vain saattaa niihin taas henki monen vuoden tauon jälkeen.

2. huhtikuuta 2008 klo 14.15  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Nyt huiviasiantuntija pistäpä tulemaan 101 vihjettä huivin käyttöön! Täällä olisi yksi, jolle huivit ja niiden käyttö ovat suuri mysteeri.

2. huhtikuuta 2008 klo 15.43  
Blogger Siru kirjoitti...

Huivit tuntuvat olevan nousukaudessa ja vaikka olen kohtalaisesti jo oppinut keräilmään niitä niin käytön opettelu on vielä hieman vaiheessa.

juliet xxx

2. huhtikuuta 2008 klo 16.27  
Blogger Em kirjoitti...

Oli ihana tuo Cocoon, kun kävin kuuntelemassa. Kiitos vinkistä. Tuli heti yksi suosikeistani!

2. huhtikuuta 2008 klo 19.05  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tämä taitaa olla asiaankuulumaton kommentti mutta pakko sanoa, että olet kyllä erityisen kaunis! Tuollaisilla kasvonpiirteillä ja sinisilmillä kyllä kelpaa kevättä fiilistellä! :)

2. huhtikuuta 2008 klo 22.09  
Blogger Jenni kirjoitti...

Ann: Kiitos. :) Minun äidiltäni ovat myös monet huiveistani peräisin, lahjojen ja tuliaisten muodossa tosin. Entinen poikaystäväni meinasi kerran repiä pelihousunsa, kun jälleen kerran sain tuliaisiksi huivin. Hän vouhotti aivan tuohtuneena: "Taas noita huiveja! Nyt kyllä sanot sille teidän äidille, että ei tuo sulle tuliaisiksi enää yhtään ainoata huivia!" :D

Herttainen: Liukkaat hiukset ovat muutenkin aika ärsyttävät, kun hädin tuskin ponnari pysyy. :/ Todella kiva kuulla, että saat blogistani inspiraatiota. :)

Jab: Pistetäänpä moinen postaus-aihe harkintaan, vaikka en kyllä tiedä, olenko mikään huiviasiantuntija. :D

Juliet: Minullakin olisi varaa käyttää huiveja vielä enemmän, sillä omistan niitä sellaiset läjät. :)

Rea: Mietinkin, että kuunteleekohan noita musiikkivinkkejäni kukaan. Mutta ihana kuulla, että olet löytänyt Cocoonin! :) Aion jakaa musiikkilöytöjäni siis jatkossakin.

Anonyymi: No tuollaiset asiaankuulumattomuudet sallittakoon. En pahastunut. ;D No ei vaan, kiitos kauniista sanoistasi. :) Piristivät todella!

4. huhtikuuta 2008 klo 8.08  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu