Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Muuttopuhinaa

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

perjantai 18. huhtikuuta 2008

Muuttopuhinaa


Sen sijaan että tekisin jotakin hyödyllistä, kuten vaikka tiskaisin pois tuon tiskivuoren keittiössä tai pakkaisin tavaroita viikonloppua varten, päätin istahtaa tähän blogini äärelle. Vaikka ei minulla kamalasti mitään asiaa edes ole. :D Päällimmäisenä mielessäni on ehkä se, että kenkuttaa, kun en huomenna pääse muotibloggaajille järjestetylle brunssille Helsinkiin. Itse asiassa olen menossa Helsinkiin joka tapauksessa, mutta päiväni vierähtää uutta kotiani siivoillen ja mahdollisesti maalaten. Maalaushommia koskeva epäröinti johtuu siitä, että aiomme ensin pestä seinät ja katsoa, tarvitseeko niitä sen jälkeen vielä maalata. Mutta kaikki te, jotka brunssille olette menossa, nauttikaahan sydämenne kyllyydestä!

Huomista varten minun oli etsittävä kaapeistani mahdollisimman kamalia rytkyjä, joiden sotkeutuminen maaliin ei varmasti haittaisi. Tehtävä osoittautuikin helpommaksi kuin odotin. Olen kiitettävästi säästänyt kulahtaneita t-paitoja ja muita kammotuksia ilmeisesti juuri tällaisia tilanteita silmälläpitäen. "Sitten kun joskus tarvitsen jotakin remontti- tai maalausvaatteita!" No kyllä vain, tuolla remonttivaate-repertuaarilla voisin tehdä remontteja varmaan kuukauden ajan joka päivä. Kamalan useinhan sitä tosiaan tulee tarvetta tuollaisille... :P No on se hyvä, että tarpeen vaatiessa löytyy! Nyt taidan tosin heittää remppakokoelmani roskiin tai lattiaräteiksi huomisen jälkeen. Viikonloppuni kuluu tosiaan siis urakoidessa, joten palailen blogosfääriin varmaankin vasta ensi viikolla.



Olen tässä pikkuhiljaa aloitellut myös pakkaamista, mikä on tietysti ihan hyvä asia huomioon ottaen, että muutto on jo ensi viikolla. Olen kuitenkin kertakaikkisen huolissani tästä omaisuuteni määrästä! Pelkistä kirjoista ja paperitavarasta on kertynyt tähän mennessä jo neljä täyttä muuttolaatikollista, ja osa on vielä pakkaamatta. Ja ei, tietenkään en voi luopua vanhoista Trendeistäni tai Vogueistani! (Sitä ei ehkä kuitenkaan kannata kertoa muuttoavuksi suostuneille kantajille, koska lehdet painavat laatikoissa kuin synti ja muuttoapurini saattaisivat heittää arvokkaat aarteeni lehtiroskikseen omin käsin! :D)

Toinen mysteeri on myös se, mihin ahdan vaatevarastoni, kenkäni ja laukkuni. En oikeastaan murehdi sitä, mihin tungen ne tulevassa (15 neliötä nykyistä pienemmässä) kodissani, vaan ainoastaan tätä pakkausvaihetta. Jätesäkit lienevät kätevin vaihtoehto. Äitini vitsailikin tuossa yhtenä päivänä, että tarvitsisin oman normaalikokoisen huoneen pelkästään vaatteilleni. Äiti tuntee siis tyttärensä, mutta uskallan silti veikata saavani melkoisen saarnan, kun jätesäkkien määrä paljastuu. :D


PS. Käykäähän osallistumassa kilpailuun Tyylitellen-blogissa, joka onkin muuten oikein mukava uusi tuttavuus! :)


Kuvat täältä ja täältä.

Tunnisteet:

7 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kätevä keino kuljettaa muutossa kirjat ja lehdet on paperipussit. Niihin mahtuu yllättävän monta kirjaa/lehteä ja jos tulevat liian painaviksi voi päälle heittää vaikka laukun tai kengät tai jotain muuta kevyempää. Silti yksittäiset pussit on kevyempi kantaa, kuin laatikollinen. Kannattaa sitten myös laskea pussit, että kaikki tulee mukaan... :)

18. huhtikuuta 2008 klo 17.39  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

et usko miten paljon sympatiaa heruu täältä... jätesäkit toimii trikoo tms vaatteille erittäin hyvin, niitä kun ei tarvitse silittää :) ainoa vaan on tämä pirun säkkien purkaminen argh... kirjat on ihan järkkyjä pakata, minäkin laitan uudelleen harkintaan haluanko sittenkään hamsteroida jatkossa kirjoja itselleni vai alanko käyttämään kirjastoa :D Itse en muuten keräile lehtiä, mutta mieheni senkin edestä... arvaa olinko mielissäni kun vintilta paljastui monta säkkiä lehtiä mitkä on "pakko säilyttää kun ne on muistoja vuodelta -85" Ja siis jotain hiton futislehtiä vielä :D eli tapoin itseäni raahaamalla pirun futislehtiä muuttoautoon varmaan 2 tuntia... että silleen. Avautuminen helpottaa! Harmi kun et pääse huomenna sinne F&D-tapahtumaan :(

18. huhtikuuta 2008 klo 17.42  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heh, mäkin säilytän vanhoja lehtiä :D Mitäköhän järkeä siinä on? En kuitenkaan lue niitä koskaan uusiksi. Äitini heittää kaikki lukemansa lehdet armottomasti paperiroskiin, ja minä käyn noukkimassa ne sieltä parempaan talteen 8)

18. huhtikuuta 2008 klo 19.41  
Blogger Riikka kirjoitti...

kirjoittelet kivaa blogia. allekirjoitan niiiin nuo muuttoajatuksesi. vaatteiden, kenkien ja korujen! siirto kodista toiseen on rankkaa. minusta pahin vaihe on se, kun pitää löytää kaikelle uusi paikka.

mikä vitsi se muuten on, että vaatteille pitäisi olla oma huoneensa? tietysti pitäisi... ja kengille toinen ;)

18. huhtikuuta 2008 klo 19.54  
Blogger Herttainen kirjoitti...

Harmittaa kun iskä ja äiti on jossain vaiheessa pistäneet tosi hyvälaatuisen vanhan 70-luvun Marimekon raitapaidan remppapaidaksi.. Ainakin lukioaikana tosin käytin sitä tahroista huolimatta :) Suomessa voisi miettiä mitä siitä puhtaasta osasta voisi väkertää jos ei enää tee mieli laittaa päälle maalista paitaa. :)

20. huhtikuuta 2008 klo 16.52  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Meinaatkos nyt jättää Jykylän lopullisesti?

21. huhtikuuta 2008 klo 9.05  
Blogger Jenni kirjoitti...

Nene: Kiitos vinkistä. :) Luulen, että pakkaan kuitenkin miltei kaiken laatikoihin, niin ei tarvitse sitten tosiaan laskeskella pussukoita ja nyssyköitä, että mahtoikohan nyt kaikki tulla matkaan. :D

Nelliina: Uskon kyllä, kun sinullakin on se muutto juuri takana. :D Voit olla varma, että tulen avautumaan vielä jatkossakin näistä muuttoasioista! Harmittaa todella, etten päässyt sinne tapahtumaan, mutta olen luottavaisin mielin, että vastaavia tulee vielä. :)

Xylitol: Minä kyllä joskus lueskelen lehtiä uudelleenkin, mutta aika harvoin - täytyy myöntää. Minussakin on lehtiroskisdyykkarin vikaa ja nappailen aina mukaani naistenlehtiä milloin mistäkin. :D

Vali: Kiitos. :) Uskon, että tavarat kyllä löytävät paikkansa uudessa kodissa, mutta tämä pakkaaminen ei vaan innostaisi. :D Minulla ei myöskään ole vielä ihan kaikkia huonekaluja uuteen kotiini, vaan kirjahylly ja vaatekaappi puuttuvat. Uskon siis joutuvani tuskailemaan laatikkomeressä vielä useamman päivän Helsingin päässä. :P

Herttainen: Hahaa! Minä käytin äitini maalitahraisia vanhoja farkkuja joskus ala-asteella, koska ne olivat minusta niin ihanat. Olin hieman äkäinen äidilleni, että oli niin mahtavat housut mennyt maalaushousuiksi laittamaan. No, eivät ne maalitahrat menoa haitanneet ja käytin lopulta housut puhki. :D

Jab: Kyllä nyt vahvasti siltä näyttäisi. Jyväskylä on kyllä rakas paikka, ehtihän tämä kotini olla melkein viiden vuoden ajan. Nyt kuitenkin puhaltavat uudet tuulet ja on aika muutokselle. Huomasin kyllä, että Belgiasta palattuani on kaupunki käynyt jotenkin pieneksi. :) Veikkaan myös, että tulevaisuudessa työt löytyvät Helsingistä, joten senkin takia muutto sinne on lähes väistämätön asia. Mutta kyllä täällä Jkl:ssä aion vielä kyläillä! :)

21. huhtikuuta 2008 klo 9.25  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu