Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Näytä kyntesi!

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

maanantai 14. huhtikuuta 2008

Näytä kyntesi!


Olen aina ollut huono käyttämään kynsilakkaa, mutta hyvä ostamaan sitä. Tämä on johtanut sellaiseen lopputulokseen, että minulla on kaapissa kymmeniä kynsilakkapulloja , jotka hiljalleen kuivuvat käyttämättöminä. Useimmiten hamstraamani kynsilakat ovat vielä hyvin samansävyisiä, joten omistan tälläkin hetkellä ainakin kuusi erilaista vaaleaa nude-sävyä. Hohhoijaa. :D
Onneksi olen viime aikoina yhtäkkiä löytänyt kynsilakkavarastoni ja inspiroitunut siitä aivan ennenkuulumattomalla tavalla - eivät kuivu kaappiin enää! Tällä hetkellä ehdoton suosikkini on kirkkaanpunainen, jota aiemmissa postauksissa onkin näkynyt. Toiseksi uudeksi suosikiksi on vakiintunut korallinpunainen lakka, joka aivan sattumalta oli täsmälleen uuden mekkoni värinen. :) Olen myös innostunut muutamasta muusta sävystä, jotka kynsilakkapussukastani löytyivät. Ainakin vaalea marjapuuronpunainen, viininpunainen ja hyvin tummanruskea sävy tulevat todennäköisesti myös näkymään kynsilläni tulevaisuudessa.Kynteni eivät koskaan ole olleet pitkät, enkä osaa niitä pitkinä pitääkään. Soitin nimittäin nuorena 8 vuoden ajan viulua, joten kynsien oli oltava lyhyet. Olen niin tottunut nysäkynsiini, että pitkät tuntuvat vain kömpelöiltä ja häiritseviltä. Lyhyisiinkin kynsiin saa onneksi näyttävyyttä kynsilakalla. Varsinkin voimakkaat ja tummat sävyt näyttävät hyvältä lyhyissä kynsissä. Nyt kun lakkoja tulee käytettyäkin, voisin seuraavaksi ostaa mustan sekä jonkun muun hieman raflaavamman värin.Pidätkö sinä kyntesi lyhyinä vai pitkinä? Entä mikä on lempisävysi tällä hetkellä, jos käytät kynsilakkaa?Tänään tehosoitossa on ollut
Scandinavian Music Group - Itkevä lintu


PS. Vielä on muutama tunti aikaa osallistua Paras aika vuodesta -blogin arvontaan! :)

Tunnisteet:

17 kommenttia:

Blogger Diina kirjoitti...

Mulla ei kynnet suostu kasvamaan milliäkään liuskottumatta. Pitäisi kai ostaa kalkkitapletteja :) Itse käytän mieluiten tummia lakkoja ja tämänhetken suosikkini on ehdottomasti musta. En edes omista yhtään vaaleanpunaista lakkaa :O

14. huhtikuuta 2008 klo 20.26  
Blogger Herttainen kirjoitti...

Ihanat kynnet sulla! Mä valitettavasti pureskelen kynsiäni... Kynneliä on testattu moneen otteeseen ja nyt mulla on sellaista misslynin stop-lakkaa, mut lopetin laiskuuttani käytön reilun viikon jälkeen. Kamala tapa, josta pääsin pariksi kuukaudeksi eroon lakkaamalla kynsiin kaikenlaista hienoa kuviota. Näyttää tietty aluksi kamalalta pureskelluissa kynsissä mutta siinä ne sit kasvoi. Pitäisi yrittää leikata ja viilata, niin ei jäisi sellaisia epätasaisia pintoja, joita on sit kiva repiä lisää tai purra. Mulle riittäisi siistit ja lyhyet kynnet, pitkät tuntuu epäkäytännölliseltä.

En kuitenkaan usko että olisin kynsilakkatyyppiä vaikka joskus saisinkin kynteni siisteiksi ja näteiksi.

14. huhtikuuta 2008 klo 20.31  
Anonymous shandi kirjoitti...

Piitkät kynnet on mulla. Niissä on geelit päällä, joten ei oo ihan omat, mutta todella kestävät. Itse olen niin tottunut pitkiin kynsiin, että kun yritin pitää lyhyitä vähän aikaa olin aivan sekaisin.

Lakkausinto vaihtelee mullakin, välillä vaihdan väriä usein, välillä sam lakka on niin kauan, että se kuluu pois. Pidän yleensä voimakkaista väreistä, viimeeksi kynsissä oli sellaista turkoosin-sinistä.

14. huhtikuuta 2008 klo 20.40  
Blogger Mirell kirjoitti...

Jossain vaiheessa pitkät kynnet olivat pop, mutta ärsyynnyin siihen, kun ne olivat niin ärsyttävät koneella kirjoittaessa ja muutenkin sai koko ajan pelätä, koska ne katkeavat :D joten millin tai parin pituiset ovat nyt kova sana. Värinä oli talven mittaan joko violetti tai violetti. Aika mullistavaa! Nyt kirkkaanpunainen viehättää.

14. huhtikuuta 2008 klo 21.29  
Blogger MouMou kirjoitti...

Lyhyet kynnet ovat tämän tytön mieleen. Laboratoriossa ja pianoa soittaessa pitkät kynnet olisivat kömpelöt.:/ Lempisävy on tällä hetkellä kimaltava violetti.<3

15. huhtikuuta 2008 klo 6.03  
Blogger Dolce Vita kirjoitti...

Minulla on pahin kynsikriisi aikoihin, heti kun ne vähänkin kasvavat, jyrsin ne poikki :/

15. huhtikuuta 2008 klo 8.06  
Blogger Jenni kirjoitti...

Diina: Minunkin kynteni liuskoittuvat todella helposti, ja pitkien kynsien kasvattaminen olisi senkin takia mahdotonta. Aloitin juuri vähän aikaa sitten tehopii- ja kalkkikuurit. Jospa niistä olisi jotakin apua. Ja nuo vaaleanpunaiset lakkani osuvat jonnekin lukioajoille, jolloin halusin kynsiini raikkaan, ranskalaisen manikyyrin väriä henkivän sävyn, mutta sittemmin ovat jääneet aika vähänlle käytölle.

Herttainen: Kiitos! Eivät ne kynteni niin ihmeelliset ole - ihan nätin malliset, mutta liuskoittuvat tyngät. :D Tällä hetkellä vasemman käden keskisormen kynnessä näkyy vielä kärjessä hassu tumma läiskä, joka on siis mustelma. Sormeni kärsi hieman työtapaturman seurauksena jo kauan sitten, mutta tuo lähtee vain kasvamalla pois. Nyt ollaan kyllä jo ihan lähellä! :)

Taisin joskus ihan pienenä pureskella kynsiäni, mutta en ole harrastanut sittemmin. Kynsinauhoja sen sijaan nakertelen toisinaan, varsinkin ollessani jotenkin turhautunut tai hermostunut. Onneksi olen onnistunut kitkemään tuonkin tavan itsestäni melko tehokkaasti.

Shandi: Tuollaiset geeli- tai rakennekynnet olisivat minulle ainoa vaihtoehto, jos tahtoisin pitkät kynnet. Oma luonnollinen kynteni on liian pehmeää, liuskoittuvaa ja heikkoa, jotta pystyisin ainakaan luonnollisia pitkiä kynsiä kasvattamaan. Pidän kyllä itselläni muutenkin eniten lyhyistä kynsistä, koska ne tuntuvat käytännöllisemmiltä.

Nyt viime aikoina olen innostunut niin käyttämään kynsilakkoja, että väri on vaihtunut tiuhaankin. Aikaisemmin olen ollut todella laiska poistamaan kulunutta lakkaa, ja monesti antanut sen vain rapistua pois. Viime aikoina kynsissäni on kuitenkin lähes koko ajan ollut joku väri. Turkoosinsininen kuulostaa muuten mukavan villiltä!

Mirell: Luulen, että minäkin ärsyyntyisin pitkien kynsien epäkäytännöllisyyteen. Vaikka kaipa niihin aika nopeasti tottuu. Olen tällä hetkellä kuitenkin vielä työssä, jossa pitkien kynsien pitäminen on täysi mahdottomuus. Työt loppuvat parin viikon sisään, mutta luulen että lyhyet kynnet pitävät pintansa. :) Minun tämän hetkinen suosikkini on oikein hehkuva kirkkaapunainen, jonka olenkin ristinyt kuvaavasti Ferrarinpunaiseksi. :)

Moumou: Kimaltava violetti kuulostaa ihan sinun väriltäsi! :)

15. huhtikuuta 2008 klo 8.17  
Blogger Jenni kirjoitti...

Dolce Vita: Olimmepa samanaikaisia. :) Oletkos koskaan kokeillut niitä apteekin pahanmakuisia aineita, joita voi käyttää sormissa estämään kynsien pureskelua? Olen kyllä toisinaan kuullut pro-pureskelijoilta, että ne aineet eivät tehoa. Mutta kokeile ihmeessä, jos ei ole vielä tuttua!

15. huhtikuuta 2008 klo 8.19  
Anonymous ambe kirjoitti...

Heh, itsekin olen tottunut lyhyisiin kynsiin, sillä olen jo pian kolmetoista vuotta soittanut pianoa. Monesti olen kironnut sitä, etten saa kasvattaa kynsiäni vapaasti, mutta vasta olen löytänyt lyhyistä kynsistä jopa enemmän etuja kuin haittoja. Esimerkiksi juuri selkeät värit näyttävät lyhyissä kynsissä mielestäni paremmalta kuin pitkissä. Lisäksi jopa lyhkäisiin kynsiin saa tehtyä kotitekoisenkin ranskalaisen manikyyrin (itse teen monesti). Väreistä olen innostunut käyttämään mustaa esimerkiksi baarissa, mutta myös joskus arkena. Lisäksi olen mieltynyt ihanan heleään pinkkiin, joka näyttää kivalta jos asukokonaisuudestakin löytyy vilaus samaa väriä! Tänä talvena olen alkanut lakkaamaan myös varpaankynsiäni hauskoilla väreillä, vähän piristämään kaamoksen keskellä :D vaikka talvella varpaat pysyvät aikalailla visusti piilossa, minusta on hauskaa kun kynsissä on väriä!

15. huhtikuuta 2008 klo 16.19  
Blogger Jenni kirjoitti...

Ambe: Minä en ole koskaan oppinut tekemään ranskalaista manikyyriä, mutta lyhyissä kynsissä pelkkä vaaleanpunainenkin näyttää mukavan raikkaalta. Olen tosiaan nyt innostunut käyttämään värikkäitäkin sävyjä ja tänään ostin vihreän, pinkin sekä mustan kynsilakan. :)

15. huhtikuuta 2008 klo 20.05  
Anonymous annu kirjoitti...

kynnet pysyy lyhyenä. miun kynnet on heikot eikä ne kasva, liuskottuu vaan (vaikka juon maitoa!). käsien kynsiä en edes lakkaile kun tulee pelattua maalien ja liimojen sun muiden kanssa sen verran etteivät kestä siisteinä. mutta viimeset pari vuotta on mennyt niin että varpaankynnet on aina lakattu :>

16. huhtikuuta 2008 klo 18.23  
Blogger jenni kirjoitti...

Lyhyet kynnet minullakin. Liuskoittuvat ja ovat niin hauraat, ettei niitä voi kasvattaa. Pikkurillin kynsi on ainut, joka on vahva, hassua.

En käytä kynsilakkaa usein, jos käytän niin jotain vaaleaa ja luonnollista!

17. huhtikuuta 2008 klo 16.02  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Täällä kolmevitonen täti, joka seuraa trendejä ja pukee niitä päälleen vaikkei ihan samalla tyylillä kuin sinä Jenni!

Kynsilakoista olen itsekin hiljattain inspiroitunut ja siksi inspiroiduin nyt kommentoimaankin. Koko talven ainoana (satunnaisena) lakkana ihan lyhyissä kynsissä on ollut tumma sävy, usein Rouge Noir tummennettuna vielä ruskealla tai mustalla. Kesää kohti kynsien mitta on hiukan pidentynyt ja meikkipussiin on hankittu neonvärejä, korallia, oranssia ja kuumaa pinkkiä. MACin Steamy rules!

terkuin Trenditätsy

17. huhtikuuta 2008 klo 17.15  
Blogger Jenni kirjoitti...

Annu: Se on kyllä mukava piristys ihan vain omaa itseä varten, jos lakkaa varpaankynnet jollakin pirtsakalla sävyllä. Kesällä värikkäät varpaankynnet ovat vähän kuin must, mutta talvella niistä saa vielä enemmän iloa! :)

Jenni: Heipähei kaimani. :) Minunkin kynteni ovat heikkoa tekoa, joten pitkistä kynsistä olisi turha haaveilla ilman kynsistudion apua. Onneksi en siis haaveile. :)

Trenditätsy: Voi miten ihana kommentti! Kiva, että uskaltauduit kirjoittamaan. :) Oranssi olisikin muuten aika herkullinen uusien sinisten kesämekkojeni seuraksi (, joista esittelyä seuraa tulevaisuudessa), joten laitanpa korvan taakse. ;)

17. huhtikuuta 2008 klo 17.59  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

minkä merkkistä on tuo korallinpunainen lakka?

22. kesäkuuta 2008 klo 19.11  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi: Jos tarkoitat tuota alemmassa kuvassa näkyvää lakkaa, joka on kolmas oikealta, se on Lumenen. Siitä seuraava oikealle on No 7:n.

3. heinäkuuta 2008 klo 12.35  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tutulta kuulostaa! Minäkin hamstraan kynsilakkoja, mutta jopa käytänkin niitä.
Olen soittanut 8 (?) vuotta pianoa, ja pianonsoitonopettajani on repinyt tukkaansa kerran jos toiseenkin, koska _minulla_on_pitkät_kynnet_ olen niin tottunut niihin, etten edes muista leikata niitä kuin vasta kun niillä alkaa olla paha toimia.

Pureskelin monta vuotta kynsiäni kamalasti, ja kynnenalusihoni oli jatkuvasti esillä :(, mutta pääsin siitä eroon sisulla. Pahanmakuiset kynsilakat eivät auta yhtään!!

20. maaliskuuta 2009 klo 15.40  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu