Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Päivän asu 24

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

keskiviikko 2. huhtikuuta 2008

Päivän asu 24

Halusin pukeutua ihanan aurinkoiseen päivään jotenkin keväisesti. Siihen tarkoitukseen sopi mielestäni erinomaisesti muutama vuosi sitten ostamani kukkapaita, joka onkin yksi suosikeistani. Kaikkein mieluiten olisin laittanut mekon, mutta mitään sopivaa ei ollut nyt puhtaana. En omistakaan kovin montaa vaaleasävyistä mekkoa, eivätkä mustat oikein sovi mielialaani näinä päivinä. Mekkotilanteeseen on kuitenkin tulossa odotettu muutos piakkoin, mutta siitä sitten myöhemmin... Nyt kuitenkin takaisin aiheeseen eli tämän päivän asuun. :) Paidan herkkä kukkakuosi sopii mainiosti kevään kukka-trendiin, joka on näkynyt enimmäkseen mekoissa. Seurakseen paita sai tasaisen siniset korkeavyötäröiset farkut. Vyö muuten saa farkkujen vyötärön näyttämään matalammalta kuin se onkaan.

Halusin laittaa tänään jo kevyet kengät, mutta sää on vielä sen verran kolea, että ilman sukkia/sukkahousuja ei pärjää. Sukkahousut farkkujen alla tuntuivat kuitenkin liian kuumalta vaihtoehdolta +12 asteen lämpötilan huomioiden. Näin ollen päädyin siis hieman arveluttavaan ratkaisuun ja sulloin sukkavarpaani ballerinoihin. Totesin, että olkoonkin mautonta, minä teen mitä haluan! :D Eikä lopputulos niin kamalalta omasta mielestäni näyttänyt. Ehkä silmäni ovat jo niin tottuneet muotisivustojen sukka-sandaali-virityksiin, että vaaleat sukat avoikkaissakin näyttävät jo kumman normaalilta. Pitkästä aikaa kaivoin kaapista myös pienen ruskean nahkalaukkuni, joka talviaikaan jäi suurempien laukkujen varjoon. Tämä nahkapaloista tehty laukku on ehkä lempparini kaikista. :)



  • kukkapaita - H&M
  • farkut - Cheap Monday
  • ruskeat nahkaiset ballerinat - Anttila
  • ruskea nahkavyö - äidin vanha
  • ruskea nahkalaukku - second hand (Episode, Bryssel)


Tunnisteet:

13 kommenttia:

Blogger Styledrop kirjoitti...

Ei ne sukat ballerinoissa haittaa, jos ovat niihin sopivat esim. yksiväriset. Päinvastoin tuo vähän ilmettä asuun ja puetumman ilmeen Gossip Girl-henkeen:)

2. huhtikuuta 2008 klo 23.18  
Blogger MouMou kirjoitti...

"Vyö muuten saa farkkujen vyötärön näyttämään matalammalta kuin se onkaan." Olet oikeassa tuossa, käytän itsekin tuota tietoja usein hyväkseni.:)

3. huhtikuuta 2008 klo 5.39  
Blogger Herttainen kirjoitti...

Sukkien väri mätsää sen verran hyvin tohon paitaan (ainakin näin ruudun takaa katsottuna), ettei ne pahemmin pomppaa silmille. Tökerömmältä varmasti näyttäisi, jos sukat olis kenkiin liian paksut ja pursuilisivat kenkän "laidan yli".

Täällä vaan sataa koko ajan parin ihanan aurinkoisen päivän jälkeen, joten ei oikein tahdo päästä kunnon kevätfiilikseen.

3. huhtikuuta 2008 klo 7.01  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oot kyllä joka asussasi aina yhtä söpön tyttömäinen :) ja sukat pikkukengissä ei haittaa yhtään, niin kauan kun ei käytä harmaaksi virttyneitä urheilusukkia ;D

3. huhtikuuta 2008 klo 8.36  
Blogger annukka kirjoitti...

Ihanan keväinen tyttö! :) ja farkkujen sävy on muuten tosi mahtava, tuota ei paljon näekään!

3. huhtikuuta 2008 klo 9.58  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Terve.
Ise suosin "sukkahousunohuita" polvisukkia housujen alla tuon tyyppisissä housut/balleriinat -tapauksissa. Ihan vaan siksi, että ohuet sukat kevyissä kengissä tuntuvat mukavammalta. Kevättä!

3. huhtikuuta 2008 klo 10.09  
Blogger Berenike kirjoitti...

Oi, aivan mielettömän suloinen asu! Kerta kaikkiaan täydellinen! Kukkapaita on ihana, housut myös todella kivat ja asusteet sopivat asuun täydellisesti. Paidan kukkakuvioon sopii kivasti paidan sullominen housuihin (paljon nätimpi, kuin jos paita olisi housujen päällä).

Osaat todellakin yhdstellä vaatteita ja sulla on tyylitajua!

Itsekin pidän balleriinojen kanssa sukkia koleina kesä/kevätpäivinä (noloako ? :D).

3. huhtikuuta 2008 klo 16.18  
Blogger partyended kirjoitti...

Ihanan keväinen asu! Ja farkut näyttää ihan täydellisiltä. c:

3. huhtikuuta 2008 klo 18.16  
Blogger Jenni kirjoitti...

Styledrop: No hyvä niin! Ei sitten syntynyt kauheaa juntti-imagoa tuosta asustani. :D

Moumou: Noiden farkkujen vyötärö on lisäksi aavistuksen liian iso, siten että takaa kangas jää hieman irti ihosta. Koska se näyttää typerältä, vyö on oikeastaan vähän pakollinen varuste. Mutta onneksi se sopii kokonaisuuteen oikein hyvin. ;)

Herttainen: Sukkien väri kyllä matchasi paitaan niin hyvin, että sen takia ei tarvinnut häpeillä. Pursuilevat sukat ovat kyllä jotain aika kamalaa. :) Toivottavasti aurinko näyttäytyisi sielläkin, sillä täällä olemme kyllä viimeiset päivät saaneet nauttia valosta ja lämmöstä. :)

Nelliina: Voi kiitos! :) Olen naureskellut näitä omia kuviani katsellessa, että en kyllä yhtään ihmettele, että minua luullaan toisinaan jopa 16-vuotiaaksi. :D Luulen, että elekieleni, tyylini ja olemukseni vain henkii pikkutyttöä. Minkäs teet! (Ei sillä, että asia minua oikeastaan mitenkään haittaisi. :D )

Maria: Kiitos. :) Farkut ovat päässeet yhteen aiempaankin päivän asuun, jolloin totesinkin, että ne muistuttavat minua kovasti 70-luvusta. Silloin näkyi paljon tuollaisia hyvin tasasävyisiä vaaleansinisiä farkkuja. Minulla on ollut toisinaan vaikeuksia matchata noita muiden vaatteiden kanssa, mutta tuollaisten kesäisten ja romanttisten paitojen kanssa sopivat kyllä mainiosti. :)

Aino: Tuokin on oikein hyvä ja käyttökelpoinen idea. :) Minäkin omistan muutamat "mummosukat", kun isoäitini ymmärsi vuosia sitten hieman väärin polvisukkia koskevan joululahjatoiveeni. :D Onneksi omat sukkani olivat pikkukengissäkin ihan mukavat.

Bereniikke: Kiitoksia! :) Paidan kohtaloksi tuli tunkeminen housujen sisään myös siksi, että se yksinkertaisesti näytti todella typerältä housujen päällä. :D Tämäkin idea syntyi siis kokeile-ja-erehdy -tekniikalla. :D Tämän postauksen kommenttien perusteella, ei tarvitse sinunkaan hävetä sukkia ballerinoissa!

Partyended: Kiitos. :)

4. huhtikuuta 2008 klo 8.17  
Blogger veera s. kirjoitti...

Tosi kiva asu, tykkään väreistä ja ruskeista asusteista :)

7. huhtikuuta 2008 klo 11.18  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Todella kiva asu, tykkään. :)

7. huhtikuuta 2008 klo 11.32  
Blogger Nea E. kirjoitti...

Mulla on sama paita ja rakastan sitä aina vaan enemmän <3 :)

7. huhtikuuta 2008 klo 15.01  
Blogger Jenni kirjoitti...

Veerra: Kiitos. :) Pidän itsekin juuri tuosta ruskean sävystä ja sattumalta omistan useammatkin tuon väriset kengät ja laukun. :)

Mustavalkoisia valokuvia: Kiitos. :)

Mnea: Hauska kuulla, sillä en ole kenelläkään onnistunut vielä bongaamaan samanlaista. :)

8. huhtikuuta 2008 klo 21.16  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu