Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Päivän asu 26

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

tiistai 15. huhtikuuta 2008

Päivän asu 26

Olen jo pidemmän aikaa etsiskellyt vaaleaa, hempeäsävyistä ja romanttishenkistä mekkoa. Vimmani tällaisen mekon löytämiseen villiintyi täysin, kun bongasin joskus helmikuussa Garance Dorén sivuilta tämän asun. Samantyylisen kokonaisuuden voisi toki toteuttaa eri väreilläkin (niin kuin tuolloin teinkin), mutta minä jäin haikailemaan puuterinvärisen mekon ja "täydellisemmän" toteutuksen perään.

Sopiva mekko osui kohdalle lopulta My Own Neverland -blogin kautta. H&M:n postimyynnistä löytynyttä mekkoa oli vielä kokoani jäljellä ja se oli vieläpä alennuksessa, niinpä tilasin sellaisen itselleni. Suuren plussan mekko sai vielä materiaalistaan, joka on luomupuuvillaa. :)

Mekko tuli postissa eilen ja minun oli saatava laittaa se heti ylleni, vaikka sää ei juurikaan aamupäivällä suosinut. Yhdistin hempeän mekon tummiin ja vahvoihin väreihin, jotta kokonaisuudesta ei tulisi liian pliisu. Mustaa asussa olivat korvakorut, sukkahousut, neuletakki, nahkatakki sekä myssy. Pienen lisäsilauksen antoivat tummanruskea laukku, ja nilkkurit. Kynsilakaksi valitsin tumman suklaanruskean, jossa minun mielestäni näkyy myös aivan aavistuksenomainen violetin sävy. Voisin sanoa, että tämä on yksi kaikkien aikojen lempiasuistani.


  • mekko - H&M (organic)
  • neuletakki - Vila
  • sukkahousut - Lindex
  • nahkatakki - H&M (M by Madonna)
  • kaulahuivi - H&M
  • myssy - H&M
  • laukku - Minilaukku
  • nilkkurit - second hand


Tunnisteet:

26 kommenttia:

Blogger She kirjoitti...

Aivan ihana mekko!

15. huhtikuuta 2008 klo 17.07  
Blogger Astrid kirjoitti...

Minäkin olen kaipaillut tuollaista mekkoa. Tosi kivannäköinen!

15. huhtikuuta 2008 klo 17.15  
Blogger Anna-Maria K kirjoitti...

Suloinen asu:)

15. huhtikuuta 2008 klo 18.36  
Blogger Herttainen kirjoitti...

Todella onnistunut asu! Ja noi tummat "lisukkeet" tuo tosi hyvää kontrastia! Kesällä tosin varmaankin kelpaa viipottaa pelkässä mekkosessakin :)

15. huhtikuuta 2008 klo 18.36  
Blogger annukka kirjoitti...

Mulla on myös sama mekko, mutta vielä en ole sitä kovinkaan montaa kertaa käyttänyt. Kiitos siis muistutuksesta, pitääpä laittaa se taas päälle! :)

15. huhtikuuta 2008 klo 19.25  
Blogger Bisquits kirjoitti...

Minäkin tilasin joku aika sitten tuon samaisen mekon, mutta minun päälläni se näytti ihan muodottomalta teltalta. Palautukseen meni siis. Sinulle se kuitenkin näyttää sopivan mainiosti. :-)

15. huhtikuuta 2008 klo 19.27  
Blogger ritu kirjoitti...

oi miten suloinen ilmestys olet ollut (:

15. huhtikuuta 2008 klo 20.07  
Blogger Jenni kirjoitti...

She: Kiitos! :)

Ann: Tsekkaahan H&M:n postimyynti, jos näitä vielä olisi. :) Olen joissakin blogeissa nähnyt samantyyppisiä myös Indiskasta.

Jenny: Kiitoksia. :)

Herttainen: Voi kiitos! Itse pidän erityisesti tummien kynsien ja hempeän mekon luomasta kontrastista. :)

Maria: Nyt pikkuhiljaa alkaa olla taas mekkokelejä, joten kaivahan omasi kaapin pohjalta!

Bisquits: Kiitos! Se on hassua, miten sama vaate voi näyttää niin erilaiselta eri ihmisten päällä! :)

15. huhtikuuta 2008 klo 20.08  
Blogger Jenni kirjoitti...

Rritu: Yhtäaikaisesti kirjoittelimme näköjään. :) Kiitos kovasti!

15. huhtikuuta 2008 klo 20.09  
Blogger Siru kirjoitti...

Oi kuin söpö. Itsekkin olen katsellut vaaleaa mekkoa, mutta se ei ollut H&M:n..

juliet xxx

15. huhtikuuta 2008 klo 23.11  
Blogger Helena kirjoitti...

Suloisen hempeä mekko! Sopii sinulle.

16. huhtikuuta 2008 klo 4.50  
Blogger Berenike kirjoitti...

Juuri tuota samaa mekkoa olen itsekin harkinnut ostavani. Se on niin söpö ja vielä ekopuuvillaa.

Yhdistelit sen kivasti, ja vaikka yleensä vieroksun mustan ja ruskean yhdistämistä, tässä se ei näytä edes pahalta :D

16. huhtikuuta 2008 klo 6.34  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mekko on uskomattoman suloinen :)

16. huhtikuuta 2008 klo 16.52  
Blogger Jemi K kirjoitti...

Oi miten suloinen mekko! Nuo hihat ovat ihanan tyttömäiset ja söpöt.

Minullakin on ollut samantyylinen vaalea mekko koko kevään hakusessa ja tuo kyllä näyttää erittäin varteenotettavalta vaihtoehdolta, ihana! Sopii mainiosti nahkatakkisi kanssa. :)

16. huhtikuuta 2008 klo 18.43  
Blogger Christina kirjoitti...

Asustasi tuli todella onnistunut versio kyseisestä inspiraation sytyttäjästä. Tykkään todella paljon. Itsekin katselin aikoinaan tuota mekko-ihanuutta, mutta jostain syystä se jäi tilaamatta ja nyt voin vain ihmetellä, että miksi.

16. huhtikuuta 2008 klo 21.20  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aih, katselin itsekin tuota mekkoa mutta en raaskinut tilata. Mallilla oli muistaakseni kuvastossa tuo mekko punaisena, ja ajattelin sen olevan enemmän minun värini. Mutta sinäpä näytät siinä hyvältä! Pitäisi ehkä käydä vielä kurkkimassa H&M:n sivuille vaikka yksi lasku jo kyllä uhkaavasti kolkuttelee kohta postiluukussa ;)

16. huhtikuuta 2008 klo 22.09  
Blogger ia kirjoitti...

Hurjan kaunis asu! Loistava esimerkki siitä, miten kesäisen mekon voi istuttaa koleahkoon kevääseenkin katu-uskottavasti.

16. huhtikuuta 2008 klo 23.27  
Blogger blandad. kirjoitti...

Hmm, sovitinkohan samaa mekkoa, väri oli muistaakseni oliivinvihreä... malli näyttäisi aika samalta. Ihana mekkohan se oli, en vain raaskinut ostaa. Lucky you :)

17. huhtikuuta 2008 klo 10.59  
Blogger Ee kirjoitti...

Kevät on niin ihmeellistä aikaa. Minä palelen tuolla pihalla jostain syystä aivan älyttömästi ja minua harmittaa, etten pysty pukeutumaan vielä noin keväisesti! Villatakki, pipo, paksu kaulaliina jnejne löytyy tältä tytöltä vielä päältä. Inhottavaa!

17. huhtikuuta 2008 klo 11.08  
Blogger U kirjoitti...

Minäkin noita mekkoja joskus kaupassa hajamielisesti hiplasin, mutta voi että kun se näyttääkin kivalta päällä! Nahkatakin kanssa varsinkin aivan hirveän kiva. :)

17. huhtikuuta 2008 klo 13.43  
Blogger Jenni kirjoitti...

Juliet: Voi kiitos. :) Mistäs sinä mekkoa katselit?

Melina: Kiitos kovasti. :)

Bereniikke: Kiitos. :) Minä olen heittänyt monet noista käsityksistä romukoppaan ja yhdistelen nykyään surutta esimerkiksi mustaa ja ruskeaa sekä mustaa ja tummansinistä. :) Luomupuuvilla on muuten oikeasti ihan eri tuntuista kuin tavallinen. Mekon kangas tuntuu unelmanpehmeältä. <3

Winda: Kiitos. :) Olen itsekin kieltämättä aika ihastunut!

Emila: Voi kiitos. :) Tsekkaahan se H&M:n postimyynti, josko noita vielä olisi siellä. H&M:n liikkeessä näin samaa mekkoa myös tummanruskeana, jos sellainen väri kiinnostaa.

Christina: Kiitos! Minulta oli jäänyt koko mekko huomaamatta, kunnes toisessa blogissa näin sen ja säntäsin samantien tilaamaan. :)

Ambe: Tuota mekkoa oli täällä Jyväskylässä ainakin ruskeana myös liikkeessä, joten jos kyseinen väri miellyttää, suosittelen tarkistamaan. :)

Ia: Kiitos! :) Neuletakin, nahkatakin, huivin, myssyn ja lapasten kera asu oli vieläpä ihan lämminkin!

Heidi: Minä olen nähnyt mekkoa vain ruskeana ja tuon puuterin värisenä, mutta joku muukin täällä muisteli nähneensä samaista kolttua myös muissa väreissä. Paljon siis mahdollista, että kyseessä on ollut sama vaate.

Ee: Minäkin olen melkoinen vilukissa, mutta näinä aurinkoisina päivinä olen tarjennut tässäkin asussa aivan mainiosti. Piilota saappaiden sisään villasukat, pue ohuiden sukkahousujen sijaan paksut puuvillasukkiset ja takin alle vaikkapa ohut villatakki, niin ehkä sinäkin tarkenet mekossa. :)

U: Minäkin tykkään tuosta hempeän mekon ja kovan nahkatakin kontrastista. Nahkatakki antaa hieman särmää muuten pehmeälle asukokonaisuudelle. :)

17. huhtikuuta 2008 klo 18.10  
Blogger Aliliisa kirjoitti...

toi mekko on niin ihana! harmitellut jo pitemmän aikaa etten ole löytänyt hennesistä noita muun värisenä kun ruskeana :c nyt täytyy tulla vielä kysymään että näinkö mä tässä päivä toinen takaperin aivan oikein töissä, eli tepastelitko jkl:n sokkarilla tällä viikolla siellä yläkerrassa siis! :DD

23. huhtikuuta 2008 klo 7.56  
Blogger Jenni kirjoitti...

Aliliisa: Hahaa, kyllä näit oikein! Itse asiassa taisin myös nähdä sinut, kun jäin oikein ihastelemaan, että olipa söpö tyttö. :D Jos siis sellaisessa Sokoksen paidassa käppäilit. Taisi olla peräti eilen...?

Olin kyllä aika räjähtäneen näköinen varmaan, kun olimme äitimme kanssa vain pikaisesti piipahtamassa muuttopakkausurakan lomassa. :)

Tsekkaahan vielä H&M:n postimyynnistä, jos noita mekkoja vielä olisi!

23. huhtikuuta 2008 klo 9.15  
Blogger Aliliisa kirjoitti...

joo mietinkin että näinkö mä nyt aivan oikein, ku en oikeen saanu selville sun entryistä että missä asut niin oli vähän hankaluuksia pohtimisen kanssa :DD no äh, olit just herttanen, silmiinpistävä! mulla on vähän vaikeuksia ton työn kanssa ku tekis mieli käyttää hieman jotain muuta ku sokkari-paitaa :D

täytyy kyllä kattoa jos löytyis sieltä postimyynnistä! tosin on kyllä suuremman luokan säästöprosessi tässä että voi itku :c

23. huhtikuuta 2008 klo 18.24  
Blogger Jenni kirjoitti...

Aliliisa: No kiitos. :D Varmaan olin vähän silmiinpistävä, kun vaatteiden värit eivät sopineet yhteen ollenkaan. :D Olen pakannut jo kaikki vaatteet melkein, niin ei ole tullut oikeen ajateltua tuota matchausta!

Muuten, olemme vielä yhden päivän samassa talossa töissä, kun olen siinä ruokakaupan puolella huomenna viimeistä kertaa töissä. :D

23. huhtikuuta 2008 klo 18.31  
Blogger Aliliisa kirjoitti...

aijaa, olet siis siellä töissä! olinki aivan varma, että oon törmänny suhun jossakin yhteyksissä aikasemminkin ja oon aika vakikävijänä ollu nyt viime talvena siellä ruokapuolella :--D

24. huhtikuuta 2008 klo 9.00  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu