Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Päivän asu 27

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

maanantai 21. huhtikuuta 2008

Päivän asu 27

Nyt on viikonlopun siivousurakka takana päin ja mieli on muuton suhteen huomattavasti valoisampi, kun uusi kotikin on valmiiksi siisti. :) Voin kertoa, että kämppä oli edellisen asukin jäljiltä aika likainen! Pelkästään jääkaapin jynssäämiseen meni varmaan tunti. Äitini pesi seinät ja sai ne sen verran puhtaiksi, että päätimme luopua maalausajatuksesta. Olisi kyllä loppunut aikakin kesken, jos olisi pitänyt alkaa vielä maalatakin, joten hyvä näin. Ensi lauantain muutto helpottuu nyt paljon, koska voin laittaa tavarat suoraan hyllyihin, eikä tarvitse siivota ensin. Joudun siitäkin huolimatta sietämään vielä jonkin aikaa eloa laatikoiden keskellä, sillä joudun ostamaan asuntooni vielä vaatekaapin ja kirjahyllyn, joten kaikille tavaroille ei ole vielä paikkaa.

Mutta se riittää tältä erää muuttohöpinöistä. Tänään on ollut ihanan aurinkoinen kevätsää ja niin lämmin, että vihdoin kevyemmässäkin vaatetuksessa tarkenee. Sorruin viime viikolla ostamaan uuden kevättakin (lukuisien muiden joukkoon :P), sillä olin ihastellut tätä takkia kaupassa juuri paria päivää aiemmin ja sitten yhtäkkiä sen hinta olikin pudotettu puoleen. En voinut vastustaa kiusausta, vaikka vähäisille rahoilleni olisi erittäin paljon parempaakin käyttöä tällä hetkellä. Hopeaan vivahtava harmaa (ja kuvissa melko ryppyinen) takki on suloinen suurine nappeineen ja söpöine kauluksineen. En silti voi välttyä melkoiselta mummo-assosiaatiolta tämän päiväisen asuni edessä. :D

Takin kanssa olisivat sopineet parhaiten ehdottomasti nämä nilkkurit, jotka ovat täydellisesti samaa väriä takin kanssa. Kengät ovat kuitenkin tällä hetkellä niin kipeästi uusien korkolappujen tarpeessa, etten uskalla laittaa niitä jalkaani ennen kuin olen käyttänyt niitä suutarilla. Siispä jouduin turvautumaan kompromissiratkaisuun, jona tällä kertaa saivat toimia mustat ballerinani. Löysin kaapista vielä tämän ihanan mummo-laukun, jonka olen joskus ostanut kirpputorilta. Koska asu olisi muuten ollut varsin musta-harmaa, lisäsin pieneksi väriäikäksi (pinkkien kynsieni ohelle) söpön huivin, jota kuvittavat erilaiset laukut. :) (Niin ja oli minulla alla mekkokin, etten pelkässä takissa kulkenut. :D Mutta kun mekko ei näy takin alta, niin sai tällä kertaa jäädä esittelemättä.) Kuvat paljastavatkin muuten jo tyhjennetyn cd-hyllyni - eli todistetusti olen jo aloittanut pakkaamisen!





















  • takki - Lindex
  • huivi - second hand (Belgia)
  • mustat nahkahansikkaat - Glitter
  • mustat nahkaballerinat - Etam (Belgia)
  • musta nahkalaukku - second hand
  • sukkahousut - joululahja

PS. Vielä ehtii hyvin osallistua Dreams of Catwalks -blogin hauskaan ja hieman erilaiseen arvontaan! :)

Tunnisteet: ,

10 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Vitsi mä tuun aina ilokseksi kun nään näitä sun söpöilykuvia. Kiitos oikeestaan kuuluu sille anonyymille, joka valitti söpöilystä, mä en eneen ollu ees ajatellu, että sä söpöilet...;D;D

21. huhtikuuta 2008 klo 13.57  
Blogger Anna-Maria K kirjoitti...

Suloinen takki ja tykkän kovasti myös huivistasi.

21. huhtikuuta 2008 klo 15.20  
Blogger bea kirjoitti...

Ei kyllä tule mummo mieleen :D
Takki ja suloinen laukku sopivat täydellisesti toisiinsa :)

21. huhtikuuta 2008 klo 16.14  
Blogger Leena Hämäläinen kirjoitti...

Aivan ihana takki ja laukku! Jälleen voin vain ihmetellä, miksi en itse koskaan löydä Lindexiltä tuollaisia ihanuuksia. Itselläni on kevättakki vielä hankkimatta, mutta näin vilukissana sille ei vielä käyttöä olisikaan. Itse asiassa vielä tänään harkitsin vakavasti paluuta untuvatakkiini ;).

Minäkin tykkään poseerauksistasi; miksi olla turhaan vakavana kun voi hymyillä suloisesti? :)

21. huhtikuuta 2008 klo 19.24  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana takki!

22. huhtikuuta 2008 klo 15.10  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oi, todella söpö takki! Mulle ei olisi edes tullut mieleen mummoilu, jos et olisi sitä maininnut :)

22. huhtikuuta 2008 klo 20.53  
Blogger Siru kirjoitti...

Oi kun ihana söpöily asu!
Mulla sama kun shadilla, söpöilysi piristi, kiitos! Päivä olikin muuten kamalimpia koskaan.

juliet xxx

23. huhtikuuta 2008 klo 0.02  
Blogger Jenni kirjoitti...

Shandi: Voi miten kiva kuulla! :) Minä tulen iloiseksi, kun luen noita kommenttejasi! :D

Jenny: Kiitos. :) Huivi on kyllä oikea söpöliini, mutta se ei ennen tätä ollut vielä päässyt käyttöön.

Bea: No hyvä juttu! :D Minulle tuli vain jostain syystä älyttömät mummo-vibat ja olin jo hieman huolissani. :D

Lumianna: Missään tapauksessa palella ei kannata. :) Kyllä noita kevättakkeja ehtii vielä pitää! Minäkään en yleensä löydä Lindexiltä muuta kuin sukkahousuja ja alusvaatteita, mutta liike on selvästi viime aikoina uudistanut linjaansa hieman nuorekkaampaan suuntaan, joten kannattaa ehkä käydä vilkaisemassa. :) Ja vielä sen verran, että mukavaa, jos kaikkien mielestä ei tarvitse yrmyillä! Tämä tyttö se jatkaa hymyilemistä aina vain! :D

Anonyymi: Kiitos! Harmi vain, kuvassa eivät näy kunnolla söpöt puhvihihat. :)

Xylitol: Kiitos. No tuo mummoilu taisi olla joku oma ihmeellinen päähänpistoni, sillä kukaan muu ei ole saanut tantta-viboja kuin minä itse. :D Hyvä niin!

Juliet: Kiitos. :) Mukava kuulla, että onnistuin piristämään. Toivottavasti tästä päivästä tulee paaaljon parempi!

23. huhtikuuta 2008 klo 9.33  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys! Olen jo pitemmän aikaa seuraillut blogiasi, kertaakaan en ole ennen uskaltautunut kommentoimaan, mutta nyt päätin niin tehdä :) Eli kiitos aivan mahtavasta blogista! Sulla on kiva kirjoitustyyli ja olet äärettömän suloisen oloinen ihminen muutenkin :) Pidän sinun postaus-aiheistasi ja tyylistäsi muutenkin, aivan mahtavaa! Takuuvarma päivän piristys!

Aurinkoista kevättä ja onnea uuteen kotiin! :)

23. huhtikuuta 2008 klo 10.15  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi: Kiitos aivan ihanasta kommentista! Kyllä piristyi tästä päivä entisestään. :) Kommentoi reippaasti vain jatkossakin, jos siltä tuntuu!

23. huhtikuuta 2008 klo 10.24  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu