Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Rankka päivä

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

torstai 3. huhtikuuta 2008

Rankka päivä

Huh, olipa päivä! Menin aamulla töihin ja sieltä suoraan luennolle. Sen jälkeen kävin kaverin kanssa syömässä ja eksyin vielä kaupungilla kauppoihin pyörimään. Olen erittäin onnistuneesti vältellyt vaatekauppoihin astumista ja ainakin ostamista jo pitkän aikaa, mutta tänään asiaan tuli muutos. Huomasin, että parissa kauppakeskuksessa oli joku alennuskampanja ja eksyin mainosten houkuttelemana sisään. Koen kyllä, että tein varsin kivoja löytöjä ja kohtuuden nimissä.

Ihan ensimmäisenä katselin epäitsekkäästi miesten vaatteita pikkuveljeäni silmälläpitäen. Veljeni täyttää nimittäin ensi viikolla 17 vuotta ja synttärilahja oli vielä ostamatta. Oikeastaan on jo muodostunut melkeinpä perinteeksi, että ostan veljilleni (heitä on kaksi) lahjaksi vaatteita, sillä tunnen heidän makunsa hyvin. Varsinkin tämä nuorimmainen käyttää antamiani vaatteita aivan hellyttävän uskollisesti. :D Noh, kertonee vain siitä, että ovat mieluisia. :) Tällä kertaa mukaan tarttui erittäin hyvässä alennuksessa ollut neuletakki. Koska neuletakki oli niin edullinen, halusin ostaa vielä jotakin lisää (lahjojen antaminen on kivaa!). Olin jo aiemmin miettinyt H&M:n Fashion Against Aids -malliston paitaa, jonka Justice on suunnitellut. Paita on hauskan räväkkä ja esittelin itse kyseisen bändin joitakin kuukausia sitten veljelleni, joka tykästyi siihen kovasti. H&M:llä oli sattumalta vielä yksi miesten M-koko kyseisestä paidasta, joten se pääsi mukaan lahjapakettiin. Olen 95% varma, että veljeni ei taatusti lue blogiani, joten uskallan näyttää ostamani paidat täällä. :D

















Halusin kuitenkin myös oman osani shoppailukierroksen riemuista ja ostin myös itselleni jotakin. Gina Tricot'sta nappasin hauskan trikoomekon, jonka värit viehättävät minua kovasti (ja joka oli alennuksessa puoleen hintaan). Korallinpunainen tarjoaa juuri kaipaamaani väripilkettä kevätsäihin. :)



Jossain muussakin blogissa mainittiin Glitterin uskomaton tarjous (-75%) nahkahansikkaista ja tämä mielessäni suuntasin kyseiseen putiikkiin. Jäljellä oli vielä muutamia pareja ja mukaani lähtivät sekä mustat että punaiset hanskat.



H&M:n alennusrekeistä en löytänyt mitään, mutta en voinut ohittaa söpöä mustaa jakkua, joka valitettavasti nökötti normaalihintaisten vaatteiden rekissä. Olen jo pidemmän aikaa etsiskellyt kevyttä ja suloista vajaamittaista, A-linjaista jakkua ja vihdoin etsintäni tuotti tulosta. :) Olen toki sovitellut vastaavanlaisia aiemminkin, mutta niissä on aina ollut jotakin vikaa. Tämä jakku ihastutti minut hauskoilla napeillaan, toimivalla mallillaan ja edullisella hinnallaan.


Kotiin päästyäni kello lähenteli jo kahdeksaa. Jalkani olivat niin väsyneet töissä seisomisesta ja pyörällä polkemisesta, että pelkäsin niiden jo tekevän lakon. Pieni orastava päänsärky kruunasi olotilan. Päätin lopulta hemmotella itseäni vaahtokylvyllä, joka oli muuten ensimmäinen tässä asunnossa, vaikka olen asunut tässä jo 2 vuotta. :D Oli jo aikakin - varsinkin kun olen alle kuukauden sisään muuttamassa tästä asunnosta pois, eikä uudessa kämpässä ole kylpyammetta. :)

Tunnisteet: ,

21 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihania nahkahansikkaita! Minunkin pitäisi hankkia uudet, vanhat kun alkavat olla jo aika kärsineen näköiset.. mutta en ole vielä raaskinut ostaa, 20e kivoista nahkahanskoista tuntuu epäreilulta (: pitää kai itsekin pitää silmällä alennusmyyntejä!

3. huhtikuuta 2008 klo 21.51  
Blogger MouMou kirjoitti...

Hei minäkin tykkään korallin väristä.:) Hassua, miten se sopii sekä vaalealle että tummalle iholle. Ne ovat hyviä värejä ne sellaiset!;)

4. huhtikuuta 2008 klo 6.05  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi: Suosittelen piipahtamaan Glitterissä, jos sellainen löytyy jostakin lähimaisemista. Nahkahanskani maksoivat alennuksen jälkeen nimittäin alle 6 euroa/pari!

Moumou: Minä en varsinaisesti ole mikään koralli-fani, mutta jotenkin tuossa asussa se näyttää erinomaiselta. :) Enkä myöskään ole jotenkin osannut ajatella kyseisen värin sopivan minulle, mutta niinpä vain näyttää sopivan! Hyviä värejä ne sellaiset. :D

4. huhtikuuta 2008 klo 8.30  
Blogger Mrs. V kirjoitti...

Aivan ihana tuo sinun gina tricotin hamonen!!

4. huhtikuuta 2008 klo 8.43  
Blogger U kirjoitti...

Hih, kokeilin juuri tuota samaa mekkoa Gina Tricotissa, mutta en päätynyt ostamaan... Se kyllä näyttää paljon paremmalta sinun päälläsi. :D Koralli on kyllä hämmästyttävän pukeva väri!

4. huhtikuuta 2008 klo 10.35  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mäkin ostelen aina mun veljelle lahjaksi vaatteita! Ainakin tähän mennessä on aina käyttänyt niitä :D
Toinen veli on vielä niin pieni, että hänelle tulee ostettua vain leluja :)

4. huhtikuuta 2008 klo 11.50  
Blogger Styledrop kirjoitti...

Onpas ihana mekko, varsinkin tuo koralli piristää. En voi uskoa, että olet missannut vaahtokylvyt asunnossasi! Jos omistaisin kylpyammeen, pitäisin aina perjantaisin vaahtokylpytuokioni:D

4. huhtikuuta 2008 klo 11.54  
Blogger Jonna kirjoitti...

Meillä on kanssa muodustunut perinteeksi, että ostan kolmelle veljelleni aina vaatteita synttärilahjoiksi:) Pariisistakin toin T-paidat ja oli kyllä suloista, että ne oli heti seuraavana päivänä päällä:)

4. huhtikuuta 2008 klo 15.01  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tuo gina tricotin mekko on todella kiva. Olin itsekkin aikeissa ostaa sellaisen sieltä -50% alennuksesta mutta harmiksi siellä oli vain kokoa L, ja muutenkaan tuo ei olisi ihan aivan sitä minun tyyliäni 8)

4. huhtikuuta 2008 klo 15.14  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mulla löytyy sama ginan mekko, tosin väri on eri (:

4. huhtikuuta 2008 klo 16.40  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

onko sun pakko poseraata aina samalla tavalla tollein keikistellen?

4. huhtikuuta 2008 klo 21.20  
Blogger Jenni kirjoitti...

Mrs. V: Kiitoksia. :)

U: Kiitos! :) Se on hassua, miten sama vaate voi näyttää niin erilaiselta eri ihmisten päällä.

Xylitol: Minusta on todella mukava ostella veljilleni vaatteita, koska tuntuu, että hallitsen sen homman. On ilo antaa lahjaksi sellaista, mikä todennäköisesti on mieluisaa. Vaatteet ovat todella riskilahjoja, jos ei ole täysin varma saajan mausta.

Styledrop: Kiitos. :) No itse asiassa olen missannut vaahtokylvyt osittain omaa pihiyttäni. Tässä talossa vesimaksu tulee nimittäin kulutuksen mukaan, ja voitko kuvitella miten paljon yksi kylpy nielaisee kerralla vettä. Paljon. :(

Jonna: Voi että! Tuo on ihan parasta, kun näkee miten siitä paidasta tulee toisen lemppari. :)

Nomppa: No voihan hitsi. Ainakin Jyväskylä Gina Tricot'ssa noita mekkoja oli useassakin värissä vielä vaikka kuinka.

Anonyymi 1: Mietiskelin hetken myös harmaa-keltaista vaihtoehtoa, mutta koralli vei lopulta voiton. :)

Anonyymi 2: Voi kyllä on! :D Keikistely on toinen nimeni. Ei vaan, tuo tulee vain luonnostaan. :) Olen elekieleltäni muutenkin ilmeisesti aika sellainen söpöilijä, enkä koe tarvetta muuttua toisenlaiseksi. Koitahan siis kestää!

4. huhtikuuta 2008 klo 22.15  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Joo todellakin erittäin söpöilymäisiä poseerauksia :D hassua.
En tiedä onko se hyvä vai huono asia =)

4. huhtikuuta 2008 klo 22.54  
Blogger Jenni kirjoitti...

Lille: Haha. No tuo tämän postauksen kuvahan on vielä aika neutraali. Mutta sellainen minä olen. :) Minua muuten luullaan jatkuvasti 16-18 -vuotiaaksi. Ja nyt kun katselen noita omia kuviani, niin en kyllä ihmettele. :D Minusta vain huokuu se pikkutyttö yhä edelleen! Mutta niin olkoon, mieluummin tyttö kuin täti. ;)

4. huhtikuuta 2008 klo 22.57  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihania ostoksia, varsinkin tuo Gina Tricotin mekko. :) Katselin itse samanlaisia mutta hyllyyn jäivät.. Veljesi saa kyllä olla tyytyväinen, paidat ovat ihania :)

5. huhtikuuta 2008 klo 16.02  
Blogger Leena Hämäläinen kirjoitti...

Näyttääpä kivalta tuo Gina Tricotin mekko sun päällä! :) Itse olen niitä aina kauhistellut rekeissä roikkumassa, enkä ole edes sovittanut... Päällä näyttääkin kuitenkin kivalta! Nyt kyllä harmittaa; tuskin noita enää ensi viikolla jäljellä on...

5. huhtikuuta 2008 klo 20.20  
Blogger Anna-Maria K kirjoitti...

Voi että näitä ihmisiä... Mielestäni poseerauksesi ovat ihastuttavia:) Alkaa hymyilyttämään.

7. huhtikuuta 2008 klo 3.16  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

noi ginan mekot on ihania! mulla on nyttenki sellanen päällä, älyttömän mukava ja kivan näkönenki :)

7. huhtikuuta 2008 klo 14.22  
Blogger Jenni kirjoitti...

Winda: Mekosta on heti tullut yksi suosikeistani. :) Viikoloppuna nähdään, mitä veljeni tykkää! :D

Lumianna: Minä usein vaatekaupassa sovittelen sellaisiakin vaatteita, jotka eivät ensi näkemältä näytä ihan minunlaisiltani. Olen tehnyt paljon hyviä löytöjä vain asennoitumalla ennakkoluulottomasti. Suosittelen kokeilemaan. :)

Jenny: Voi miten kiva kuulla! :D Ei tätä hymyä minusta kovin helpolla kitketä. ;)

Anonyymi: Totta, mekko on hirmu mukava päällä! Minullakin oli se päälläni tänään junamatkalla ja oli ihanaa, kun vaate oli päällä niin huomaamaton. :)

8. huhtikuuta 2008 klo 21.19  
Blogger Minde kirjoitti...

Tosi kiva toi mekko, sopii sulle tosi hyvin!

13. huhtikuuta 2008 klo 12.49  
Blogger Jenni kirjoitti...

Minde: Kiitos. :) Olenkin mekkoa käyttänyt jo monta kertaa!

15. huhtikuuta 2008 klo 8.19  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu