Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Suomen Elle on täällä!

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

torstai 17. huhtikuuta 2008

Suomen Elle on täällä!

Kun palasin tänään kotiin pitkän luennolla istumisen (6 tuntia putkeen!) jälkeen, odotti minua eteisen lattialla iloinen yllätys. :) Tilasin taannoin netistä Suomen Ellen suoraan kotiini toimitettuna, koska törmäsin varsin edulliseen tarjoukseen. Heti ensi töikseni on sanottava, että olen aika vaikuttunut! Lehti on todella paksu, mikä nyt ei sinänsä kerro muotilehdestä vielä mitään, koska sivumäärästä saattaa helposti 3/4 olla pelkkiä mainoksia. Noh, muotilehtien mainokset ovat usein jo eräänlaisia taideteoksia itsessään, mutta soisin lehdessä silti olevan myös jotakin luettavaa - ja sitä Elle myös tarjoaa. :) Puhumattakaan herkullisista muotikuvista, joista hieman esimakua tämän postauksen kuvissa. Minua miellyttivät kovasti nuo vauhdikkaat ja värikkäät otokset. (Värit tosin eivät pääse näissä ottamissani kuvissa aivan oikeuksiinsa, sillä en omista skanneria.)Ranskalaista ja britti-Elleä lueskelleena voisin sanoa, että Suomen oma lehti on erittäin onnistunut kokonaisuus. Ellen linja pitää erinomaisesti myös suomalaisessa versiossa, mutta silti mukana on mukavasti kotimaista otetta. Juttuaiheet ovat kiinnostavia ja siinä missä Trendi sortuu (minun mielestäni) muotilehteen sopimattomiin seksijuttuihin ja muihin asiaankuulumattomuuksiin, Elle pysyttelee uskollisesti pääteemoissa, joita ovat tietysti muoti ja tyyli. Sekaan mahtuu myös muutama ihmissuhdeasioita sivuava juttu, mutta ne ovat vain maustamassa muuten tiukasti muodin ympärille rakennettua kokonaisuutta.Jo pikaisen läpiselauksen jälkeen voin todeta, että tässä lehdessä riittää hetkeksi luettavaa. Koen saaneeni rahoilleni vastinetta! Kotiin tilattuna yksittäiselle lehdelle ei jäänyt hintaa kuin muutama euro, mutta lehtipisteissäkin hinta on erittäin kohtuullinen - alle 7 euroa tällaisesta lukupaketista suomenkielellä ei ole paljon. Voin lämpimästi suositella! Tällä hetkellä Ellen nettisivuilla onkin muuten aika mainio tarjous, joten jos lehti kiinnostaa, kehotan vilkaisemaan.

PS. Lehdessä on muuten myös juttua muotiblogeista. Minttu ja Silverin Vesa ovat päässeet edustamaan meitä suomalaisia bloggaajia lehden sivuille! Hienoa! :)

Tunnisteet:

11 kommenttia:

Blogger alfie kirjoitti...

Muuten ihan kiva, mutta jotenkin tuo kannen naikkosen ilme on meikälle aika luotaantyöntävä.. :D Tuli semmonen fiilis, että eikö siihen ekan Suomen Ellen kanteen voisi laittaa nättiä naamaa, makuasia!

17. huhtikuuta 2008 klo 19.04  
Blogger Jenni kirjoitti...

Alfie: No nyt kun mainitsit, niin täytyy kyllä minunkin todeta, että vaikka lehti muuten olikin makuuni, en pitänyt kansikuvasta erityisesti minäkään. Ihan ok, mutta olisi kai noilla eväillä nätimmänkin kuvan saanut. :)

17. huhtikuuta 2008 klo 19.12  
Anonymous eeva kirjoitti...

Tuon saa itse asiassa myös lehtipisteissä nyt aikas edullisesti 3,90 euron hinnalla. Olen aivan samaa mieltä kanssasi, tosi hyvä toteutus! Joissakin käännetyissä jutuissa suomen kieli oli kylläkin vähän tökkivää mielestäni...
Tämän voisi ehdottomasti kuitenkin tilata! :)

17. huhtikuuta 2008 klo 19.25  
Blogger CocoRosie kirjoitti...

Munkin mielestä Elle oli aika positiivinen yllätys. En oo ulkomaisia Ellejä muuta kun selaillu satunnaisesti, joten ei oo oikein vertailupohjaa.. mutta ajattelin kyl tilata ton 6kk tarjouksen ja kattoa mihin suuntaan Suomen Elle kehittyy :)

17. huhtikuuta 2008 klo 19.40  
Anonymous heidi kirjoitti...

Mäkin tilasin sen netin kautta ja odotin tänään päivän päätteeksi löytäväni sen eteisen lattialta, mutta eipä ollut tullut mitään mainoksien lisäksi:( Melkein meinas itku tulla! Toivotaan et se tulee huomenna ja pääsen mäkin arvioimaan kyseisen lehden:)

17. huhtikuuta 2008 klo 20.01  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

heidi: Mun yksi kaveri jäi myös ilman tilaamaansa lehteä..:( Ikävä alku sinänsä, että heti ensimmäisen numeron kohdalla ovat tuottaneet varmaan siis useammallekin tuollaisen pettymyksen, veikkaan että sinä ja kaverini että edes ole ainoat jotka jäitte ilman.
Oma lehteni onneksi tuli ja olen itsekin aika tyytyväinen. Pakko tunnustaa, että jouduin kuluttamaan erään luennon lähes kokonaan sitä lukien, hätäisesti vain välillä kopioin muistiinpanot seinältä :D

18. huhtikuuta 2008 klo 7.31  
Blogger kirsikka kirjoitti...

Itse en ole vielä ehtinyt koko lehteä lukaista, mutta hyvältä kyllä vaikutti! Itseäni häiritsivät kyllä käännösjutut, sekä vähän epäonnistunut taitto. En pidä siitä kuinka fontin koko vaihtuu kesken lauseen ja sanojen väleissä ei ole välilyöntejä. "He erosivat pitkänmuttaonnettoman suhteen jälkeen..." Tuota oli Ellessä jatkuvasti, ja vaikka onkin pieni asia niin rupeaa nopeasti ärsyttämään! :D

18. huhtikuuta 2008 klo 10.26  
Anonymous annu kirjoitti...

mieki kävin hakemassa ellen kaupasta ilmestymispäivänä, en ole vielä hirveesti kerennyt lukemaan, mutta vaikuttaa tosiaan kivalta, muotikuvista tykkäsin. tekisi mieli tilata, mut just tilasin trendin vuodeksi ku halvalla sain, ja autokoululaskujen kanssa kotiin ku menee niin ei viiti äitiltäkään kysästä :D eli vois vähän aikaa mennä irtonumerolinjalla ja tilata ku on vähän enemmän rahaa.

seuraava numero kiinnostaa melkein enenmmän kuin tämä eka, tai ylipäätänsä ne tulevat. Että miten lehti lähtee muotoutumaan. Mut tekstien epätasaisuus, pienempää siellä ja suurempaa täällä kyllä rasitti minuakin :/

18. huhtikuuta 2008 klo 11.28  
Blogger ellen kirjoitti...

munkin mielestä oli ihan onnistunut lehti. pidin muotikuvista ja lehden paksuudesta!

18. huhtikuuta 2008 klo 12.45  
Anonymous heidi kirjoitti...

Tulihan se lehti sieltä tänään:) Ihan hyvältä vaikutti, tosin minäkin kiinnitin heti huomiota kirjoitusvirheisiin. Joka tapauksessa piristävää luettavaa + katseltavaa vaihteluksi gradukirjoille:)

18. huhtikuuta 2008 klo 13.32  
Blogger Jenni kirjoitti...

Eeva: Ahaa! Tuotapas en tiennytkään, kun postiluukusta tipahtaneen lehden päällä lukee vain 6,90e. :) Mutta sehän on pelkästään hyvä juttu, jos vielä halvemmalla irtoaa! Nyt kun olen ehtinyt tutustua lehteen jo hieman silmäilyä enemmän, olen minäkin huomannut kökkösuomea käännösjutuissa. Pääosin lehden yleisilme on kuitenkin onnistunut. :)

Cocorosie: Itse tilasin lehden tarjouksella, jossa sen sai edullisesti vain 3 kuukaudeksi. Katsotaan tosiaan, mihin suuntaan lehti lähtee kehittymään.

Heidi: Voi mikä harmi. :( Mahtoi olla suuri pettymys! Onneksi lehti kuitenkin tuli nyt tänään! Minä koin joskus pettymyksiä Trendin kanssa, kun uusi lehti oli ilmestynyt jo kauppohin, eikä oma tilattu lehteni ollut vielä tullut. Minusta tilaajien pitäisi olla etusijalla! Minulla tilanne on valitettavasti gradukirjojen kanssa niin, että NE olisivat vaihtelua kaikelle muulle lukemiselle. :D Eli en voi siis kehua olleeni kovin ahkera. :P

Anonyymi: Olisi voinut minulle käydä samoin, jos olisin ottanut lehden mukaani luennolle. :D Siksi jätin sen suosiolla kotiin!

Kirsikka: Tätä postausta kirjoittaessani en tosiaan ollut ehtinyt tutustua lehteen vielä silmäilyä syvemmin. Mutta nyt hieman tarkemman selailun jälkeen samat asiat pistivät ikävästi minunkin silmiini. Käännösjutuissa kieli olisi voinut olla parempaa ja paikoin epäonnistunut taitto todella ihmetytti. Jos teksti ei mahdu, sitten pitäisi vaikka pienentää viereistä kuvaa hieman, mutta fonttikoon vaihtelu ja yhteen kirjoitetut sanat eivät ole oikea ratkaisu. Toivon huolellisuutta tulevilta numeroilta. Tosin tästä asiastahan voisi ihan hyvin vaikka antaa hieman palautettakin. :)

Annu: Minä tilasin lehden tarjouksella kolmeksi kuukaudeksi. Nyt hieman harmittaa, kun olisi nettisivuilla tuo kuuden kuukauden tarjouskin. Mutta katselenpa nyt sitten alkuun kolme kuukautta, haluanko tilata vielä jatkossakin. :)

Ellen: Minustakin oli mukavaa, että lehdellä oli kunnolla paksuutta. :) Eikä sivujen täytteenä ollut pelkkiä mainoksia, vaan ihan paljon juttuakin.

18. huhtikuuta 2008 klo 16.21  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu