Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Tämän hetken suosikit, osa 3

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

keskiviikko 23. huhtikuuta 2008

Tämän hetken suosikit, osa 3

Täällä muuttolaatikoiden ja jätesäkkien keskellä aika ja aiheet postauksille ovat hieman vähissä, joten jos loppuviikosta blogissani on hieman tavallista hiljaisempaa, se johtuu vain tästä muutosta. Viimeistään ensi viikolla minulla on enemmän aikaa blogosfäärille. Nyt on kuitenkin taas hyvä aika listata tämän hetken suosikkiasioitani. :)


1. Poskipuna
Tällä hetkellä ehdoton suosikkini on Maybellinen Dream Mousse Blush (sävyjä on muutama ja itselläni tällä hetkellä käytössä on 04 Mauve). Pikkuiseen purkkiin pakattu poskipunavaahto antaa ihanan raikkaan ilmeen kasvoille. Vaahto on yllättävän riittoisaa, sillä jo pienestä nokareesta tulee paljon väriä. Vaahtomainen poskipuna sopii parhaiten kesään, jolloin meikkipohja saa olla kevyt ja kuultava. Itse käytän kuitenkin tätä tuotetta mielelläni jo nyt - jekkuna vain on laittaa poskipuna meikkivoiteen päälle ennen puuteria, jolloin iho ei jää liian kiiltäväksi. Puuterin päälle sutaisen vielä aavistuksen aurinkopuuteria ja luonnollinen hehku kasvoilla on valmis.

2. Neule
Tässä uudessa neuleessa on todella monta asiaa, joista yleensä paidoissa pidän: avoin selkä, löysä malli ja pitkä malli sekä väljä kaula-aukko. Ihanasta turkoosista väristä ropisee roimasti lisäpisteitä. :) Avoin selkä on sinänsä hieman ongelmallinen, koska alle on siveellisyyssyistä puettava kuitenkin jotakin. Paras ratkaisu ongelmaan olisi Unique Bra, jonka jo omistakin, mutta toistaiseksi bikinien takanaru on saanut vilkkua.






















3. Hedelmä
Olen perinteisesti sitrushedelmien suuri ystävä ja kotoisa omena on jäänyt jotenkin sivuun lemppareissani. Nyt kuitenkin olen "löytänyt" omenat uudelleen. :) Se on niin näppärä syödä kiireessä ja maistuu hyvältä. Omena myös jättää suuhun ihanan raikkaan maun (, kokeilkaa vaikka!). Olen kuullut huhua, että omena peräti puhdistaisi suuta ja hampaita. Väitteen paikkansapitävyydestä en osaa sanoa mitään, mutta sen mukaan hammasharjan ollessa ulottumattomissa kannattaa haukata omena ennen nukkumaanmenoa. Tiedä häntä.



4. Hiustuote
Joku lukijani suositteli minulle kuukausia sitten Wella High Hairin Ocean Sprizziä, kun valittelin kamalan liukkaita hiuksiani, joissa hädin tuskin tavallinen ponnari pysyy puhumattakaan kampauksista. Sokoksen hiustenhellimisviikon tarjouksesta sitten nappasin vihdoin kyseisen putelin matkaani ja se on täyttänyt lupauksensa. "Muotoilusuihkeella merituulen tuivertama ranta-look" lupaa pullon kyljessä oleva teksti. Ranta-lookista viis, mutta tuote tekee hiuksistani hieman karheammat ja sen myötä huomattavasti helpommin käsiteltävät. Kiitos sinulle, joka tuotetta muinoin suosittelit! :)


5. Kengät
Nämä pappatohveleita muistuttavat kengät ovat kenties maailman mukavimmat jalassa. Tossut päätyvät jalkaani jatkuvasti mukavuutensa ja helppoutensa ansiosta. Myös sympaattinen kuosi miellyttää minua.




6. Chillailu-musiikki
Tämän muuttostressin keskellä kaipaan jotakin ihanan rentouttavaa ja hyväntuulista musiikkia. Sellaista ovat viime päivinä tarjoilleet minulle Cut Chemist ja Thievery Corporation. :) Itämaisia ja lattarisoundeja ja jopa reggaeta yhdistelevät, mehukkailla biiteillä varustetut letkeät kappaleet saavat hymyn huulille ja tanssijalat asemiin. Jos edellämainitut ominaisuudet kuulostivat vähänkään houkuttelevilta, suosittelen todella lämpimästi kokeilemaan tätä, tätä ja tätä. Jos kaipaat reippaampaa kesäfiilistä, tämä on oikea kappale riemukkaisiin tunnelmiin!


PS. Arvontoja käynnissä ainakin seuraavissa blogeissa: Beyond Contemporary ja Minde's Bag Blog. Käykäähän kokeilemassa onneanne!

Tunnisteet: , , , ,

28 kommenttia:

Blogger Pullislandia kirjoitti...

Pakko kysyä, että miten ihmeessä tuo Unique bra toimii...? Onko se oikeasti kätevä, ja jos on, niin mahtaakohan se olla hyödyllinen myös vähän isommalle kuppikoolle?

Poskipunaa tarvitsisi hankkia, taidankin kokeilla tuota sinun suosimaasi!

23. huhtikuuta 2008 klo 13.29  
Blogger eeva kirjoitti...

Haa, minähän se olin joka tuota tuotetta sulle mainostin. Huomasitko nyt joutuneesi blogimarkkinoinnin uhriksi? :D

Musta tuo punainen bikininaru on vaan hauska tuon turkoosin paidan kanssa!

23. huhtikuuta 2008 klo 13.36  
Blogger meadow kirjoitti...

Mistäs nuo pappakenkulit on?:)

23. huhtikuuta 2008 klo 13.39  
Blogger Jenni kirjoitti...

Heippahei kaima! :) Unique Bra kiinnittyy iholle eräänlaisen liiman ansiosta (jättämättä kuitenkaan iholle mitään pois otettaessa) ja toimii kyllä ihan oikeasti, vaikka kuulostaakin varsin epäilyttävältä! Kuppikokoja on mielestäni ihan kattavasti (olisikohan D:hen asti). Silikonikupit tosin kasvattavat rintoja hieman entisestään.

Käypäs tsekkaamassa postaus, johon on linkkikin tuossa tekstissä (kohdassa "jo omistankin"), nimittäin siellä kommenttiosiossa olen tarinoinut näistä rintsikoista enemmänkin. :)

Ja kokeile ihmeessä tuota vaahtoposkipunaa! Ihosi näyttää ainakin tuossa kuvassa hyväkuntoiselta ja tasaiselta, jollaiselle vaahtomainen puna taitaakin parhaiten soveltua.

23. huhtikuuta 2008 klo 13.40  
Blogger Minttu kirjoitti...

On tehnyt jo jonkin aikaa mieleni testata vaahtoposkipunaa... Pitäisi varmaan käydä ostamassa. Toimisi varmasti kivasti juuri nyt, kun ei enää tee mieli käyttää niin kovasti puuteria!

23. huhtikuuta 2008 klo 13.43  
Blogger Jenni kirjoitti...

Haha, olittepas nopeita. Edellinen vastaus oli siis kaimalleni Jennille. :D

Kirsikka: Sinäkö se olitkin! :D En muistanut enää kuka suositteli, mutta tuotteen nimen muistin silti. Kiitos erinomaisesta vinkistä. :) En koe itseäni uhriksi. :D Hahah.

Minustakin punainen bikininaru on ihan hauska pilkistäessään turkoosin paidan alta. Tykkään muutenkin yhdistellä "epäsopivia" värejä. :D

Meadow: Ostin ne joskus vajaa puolitoista vuotta sitten Spirit Storesta. Itse asiassa näin samanlaisia jossain tarjouksessa vielä ihan hiljattain, joten käyhän kiireen vilkkaa tarkistamassa lähimmän Spirit Storesi valikoima!

23. huhtikuuta 2008 klo 13.44  
Blogger Herttainen kirjoitti...

Tuollaisissa pappatohveleissa itsekin varmasti viihtyisin :)

Bikinit tuolla alla on ihan hauskat, ehdottomasti parempi ratkaisu kuin jotkut mitkä tahansa rintsikat. Ja itsellä ainakin olisi varmempi olo kuin joidenkin irtokuppien kanssa, jos ne Unique Bra just semmoset on. Tai ainakin pitäis kotona tehdä testauksia ennen kuin lähtee jonnekin juhliin :)

23. huhtikuuta 2008 klo 13.46  
Blogger Jenni kirjoitti...

Apua, nyt menevät kommentit pahasti ristiin. :D

Minttu: Testaa ihmeessä tuo Maybellinen puna. :) Olen kokeillut myös Lumenen vastaavaa, jonka koostumuksesta kyllä pidin kovasti, mutta se ei ole ollenkaan yhtä hyvä kuin tuo Maybellinen tuote. Lumenen vaahtopuna antaa enemmän mietoa hohdetta kuin varsinaista punaa. Olenkin käyttänyt Lumenen vaahtoa monesti sillä tavoin iltameikissä, että olen laittanut sitä juurikin puuterin alle hohdetta antamaan ja sitten lisännyt vielä tavallista poskipunaa päälle.

Ihana kuva muuten Minttu sinusta tuo pikkukuva! :)

23. huhtikuuta 2008 klo 13.46  
Blogger Jenni kirjoitti...

No eipä tästä nyt tule mitään, kun jokaiseen väliin ehtii taas joku kommentoida. :D Olkoon!

Herttainen: Ne ovat kyllä ihanat jalassa ja varsin symppiksen näköisetkin. :) Mitä tuohon paitaan ja rintsikoihin tulee, on sanottava, ettei mieleeni edes juolahtaisi pukea tavallisia rintsikoita avoimen selän kanssa. Menisi mielestäni aika mauttomaksi. Mutta bikinit saavatkin näkyä. :) Kokeilin paitaa myös siten, että alla oli toppi, eikä sekään kamalalta näyttänyt, mutta kyllä avoimen selän täytyy olla avoin. ;) Käyhän sinäkin muuten lukemassa tuossa linkissä mainitun postauksen kommenteista lisää keskustelua Unique Brasta!

23. huhtikuuta 2008 klo 13.49  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Omistan tuollaiset samaiset kengät, mutta harmikseni en niitä voi kovin usein käyttää :< Viime kesän kuljin pelkästään noilla, minkä takia sitten jalkakin hajosi alta. En oikein tiedä mitä sille tuli, mutta kävellä ei pystynyt kun jalkapohjan tuohon jänteeseen sattui niin pirusti. Lääkärissä sanottiin syyksi huonoja kenkiä, ja niinhän nuo ovat aika epätukvat :I

23. huhtikuuta 2008 klo 14.16  
Blogger Mari kirjoitti...

Taidan olla ainoa joka kommentoi omenoita :D Mutta pakko nyt tähän änkeä, että minä taas olen kuullut, että omenaa juuri ei saisi syödä esim. hetkeä ennen hampaiden pesua, koska se jättää hampaat sitten liian alttiiksi hankaukselle. Jossain taisi olla sillä lailla asia esitettynä, että vaikka kuvittelisi omenan olevan hyvä sittenkin-oli-nälkä-hampaidenpesun-jälkeen-välipala, todellisuudessa se tekee hallaa hampaille. Tiedä sitten ovatko nämä jotain ihan omasta päästä keksittyjä muistoja, mutta tällainen käsitys minulla on :D

23. huhtikuuta 2008 klo 14.21  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

1. ja 5. -kohdat löytyvät myös minulta :) nuo spiritin pappakengät on niinä päivinä taivaalliset kun on tappanut varpaansa piikkareilla edellisenä iltana ;D Vaahtoposkipuna on paras arkipuna mitä markkinoilla on, sillä ei voi mokata edes kiireessä aamulla.

23. huhtikuuta 2008 klo 14.26  
Blogger Lotte K kirjoitti...

Ihanan mallinen tuo neule! Mistä ostettu? :)

23. huhtikuuta 2008 klo 14.46  
Blogger Ee kirjoitti...

Hehe, mulla on nuo samat pappatohvelit ja suhtautumiseni niihin on hyvin kaksijakoinen: en ole mikään tossujen ystävä, joten tietyllä tavalla en voi sietää niitä. Kuitenkin käytän niitä ajoittain, yleensä kuitenkin vain kauppareissuilla tai musareeneissä...

23. huhtikuuta 2008 klo 15.35  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Pitkään olen ihastuttavaa, raikasta blogiasi seurannut, mutta vasta nyt kommentoin! :> Oli aivan pakko, koska omistan tuollaiset mukavat pappatohvuttimet myös, mutta ! en jotenkin saa niitä sopimaan minkään asukokonaisuuden kanssa. :/
Voisitko kuvitella voivasi näyttää vähän esimerkkiä ja laittaa kuvaa siitä miten sinä niitä käytät? Saisin inpistä ja rohkeutta, uutta näkökulmaa ongelmaani ja tohvuttimet käyttöön :)

23. huhtikuuta 2008 klo 16.21  
Blogger Styledrop kirjoitti...

Mistä tuo ihana paita on? Rakastan tuota väriä ja avoin selkä tuo kivan lisän asuun. Tosin avoimuudella on ongelmansakin. Kuinka monta kertaa noita unique bra:ta voi käyttää vai ei kai ne ihan kertakäyttökamaa ole?

23. huhtikuuta 2008 klo 17.37  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi: Voi miten harmi! Noissa halvoissa kengissä on usein ohuet pohjat, jotka taas eivät ole kovin hyvät jaloille. Itselläni nuo tuntuvat mukavilta jalassa, mutta eivät varmasti kaikille sovi. :/

Mari: Jaahas, sinun tietosi olivatkin nyt sitten aivan toisenlaiset. :D En osaa sanoa kumpi pitää paikkansa, joten eiköhän ole paras jokaisen vain tunnollisesti harjata ne hampaansa aina kun mahdollista. Hyviä omput ovat silti. :)

Nelliina: Pappakengät on parhaita! :D Tuo poskipuna on kyllä todella helppo levittää. Ja vahingon sattuessa myös huomattavasti helpompi pyyhkiä pois kuin tavallinen poskipuna.

Lotte K: Kiitos. :) Neule löytyi Vilasta.

Ee: Miksi ostaa kengät, joita ei voi sietää? :D Olet hassu! Kauppareissuille nuo ovat mainiot, joskus joku vielä luulee, että olet unohtanut tohvelit jalkaan :D

Mimomai: Kiitos mukavasta kommentista! Kiva, että rohkaistuit ilmoittamaan olemassaolosi. :) Itse käytän tohveleita pääosin pillifarkkujen ja simppeleiden hamosten (sellaisten t-paidan kanssa sopivien) kaverina. Voin vaikka johonkin päivänasuun nuo liittää, niin näet sitten käytännössä. :) Rohkeasti vain kokeilemaan!

Styledrop: Kiitos. :) Paidan kanssa voisi toki olla ilman rintsikoitakin tarvittaessa mutta itse en pidä siitä, että vilu näkyy paidan läpi. ;) Bikinien kanssa voi paitaa myös pitää, mutta Unique Bra lienee ainoa järkevä keino, miten selän saa jätettyä paljaaksi. Kyseisille "liiveille" luvataan ikää sadan käyttökerran verran.

23. huhtikuuta 2008 klo 18.03  
Blogger MouMou kirjoitti...

Ihana neule, tykkään myös noista selän paljaaksi jättävistä:)

23. huhtikuuta 2008 klo 19.48  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

omppuasia herätti meikäläisenkin kommentoimaan:) elikkäs kuulin just yks päivä radiosta, että omput ovat ovat niin hapokkaita (kiitos kola-olli tästä termistä), että ne vahingoittavat hampaiden kiillettä. siks ompun syönnin ja hammaspyykin välillä pitäis olla pari tuntia väliä :)

ja tuo neule on ihana! samoin kuin tämä blogisi :)

23. huhtikuuta 2008 klo 22.54  
Blogger Anna kirjoitti...

joo neuleen selkämys on kyllä tosi kaunii. kesällä tuollainen olisi ihana.

24. huhtikuuta 2008 klo 6.29  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oi tuo poskipuna on yksi parhaista kokeilemistani! Tuo oli minulla aktiivisessa käytössä ennen mineraalimeikkeihin siirtymistä, ja olen harkinnutkin että nyt kun mineraaliposkipuna on loppumaisillaan, voisin taas siirtyä kyseiseen punaan (:

Turkoosi neule näyttää upealta, ja punainen biksunaru näyttää ihan mahtavalta sen kanssa! Minäkin haluan tuon tyyppisen, olisi ihana yhdistellä tuonne alle muunkin värisiä biki-yläosia!

Omena on myös minun suosikki hedelmäni, ja kerrotaan myös, että tutkimukset osoittavat runsaan omenan syönnin ehkäisevän syöpää sekä muita tauteja..tiedä sitten onko totta, mutta hyvää se ainakin on!

Tuota hiustuotetta voisin itsekkin kokeilla extraliukkaisiin hiuksiini! Etenkin kiharoiden pysyminen tuottaa suurta ongelmaa. Hiukseni ovat taipuisat, mutta pienenkin tuulen käydessä kiharoistani on enää muisto jäljellä :/

24. huhtikuuta 2008 klo 12.02  
Blogger annukka kirjoitti...

Onpas ihana tuo turkoosi paitasi! Kaikki paitojen jännät selkäratkaisut kiinnostaa mua tällä hetkellä, tänäänkin kaupoissa hipelöin eniten sellaisia. :)

24. huhtikuuta 2008 klo 21.13  
Blogger Unknown kirjoitti...

Kenkäs nayttää suloisilta ja juuri niin kuin sanoitkin, mukavilta.

Itselläni on kanssa yhet kengät, jotka jostain kumman syystä aina päätyvät jalkaani mukavuutensa ansiosta. Eniten tässä ärsyttää se, että ne näyttävät juuri NIILTÄ H&M:män valkosilta tennareilta, joita on lähes jokaiselta. Omani ovat kuitenkin jotkut äidin vanhat kirppari löydät vuodelta yks ja kaks... :D

26. huhtikuuta 2008 klo 17.13  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihan älyttömän ihana tuo neuleesi. Mäkin olen hulluna avoimiin selkiin paidoissa, vaikka sitten tietysti tulee toi rintsikkaongelma. Löysä malli ja iso kaula-aukko on myös pop! :)

27. huhtikuuta 2008 klo 17.40  
Blogger Anna-Maria K kirjoitti...

Tykkään kovasti tuista neuleestasi, kiva kun siinä on "se juttu":D

27. huhtikuuta 2008 klo 20.59  
Blogger Leena Hämäläinen kirjoitti...

Kengistä tuli mieleen viime viikolla junassa näkemäni ehkä yläaste- tai lukioikäinen poika, joka kulki rennosti Reinot jalassa :). Näyttivät oikein mukavilta!

Tuo vaahtomainen poskipuna kuulostaa hyvältä, ehkä nappaan tuollaisen omaankin meikkipussiini. Omena on tällä hetkellä yksi suurimmista lemppareistani ja todellakin ihanan kätevä matkaeväs mihin vain :).

27. huhtikuuta 2008 klo 21.40  
Blogger Siru kirjoitti...

Ihanan pirteän värinen paita!

juliet xxx

29. huhtikuuta 2008 klo 18.48  
Blogger Jenni kirjoitti...

Moumou: Minusta myös selkä on melkeinpä mukavin paljastelun kohde, jos jotakin pitää paljastaa. :)

Arya: Kiitos kivasta kommentista ja omenoita koskevista viisauksista. :D Tuskinpa mikään tosiaan hampaiden pesua korvaa, enkä suosittele kenellekään pesun väliin jättämistä. Päinvastoin! Ompusta jää vähintäänkin kuitenkin puhdas tunne ja raikas maku suuhun, mikäli vaikka päivällä kokee kaipaavansa raikastusta. Purukumi toimii tietysti tässä tehtävässä myös, mutta ei anna taas energiaa. :)

Ellen: Kiitos. :) Olen muutaman kerran nähnyt tuota samaa paitaa kaupungilla muiden yllä, ja muut ovat poikkeuksetta yhdistäneet sen toppiin. Itse aion kuitenkin yrittää pitää selän niin paljaana kuin mahdollista. :D

Ambe: Kiitos. :) Olen kyllä todella mieltynyt tuohon poskipunaan. Se levittyy niin kauniisti ja värin määrääkin on helppo säännöstellä. Mielestäni lopputuloskin on raikkaampi kuin perinteisten poskipunien kanssa. Suosittelen myös tuota hiustuotetta, sillä omista hiuksistani on tullut paljon helpommin käsiteltävät Ocean Sprizzin ansiosta.

Maria: Hauskasti sanottu tuo "oudot selkäratkaisut". :D Ne kiinnostavat minuakin! Olen ihastellut erikoisia ja avonaisia leikkauksia selkäosissa jo kauan. :)

Rosa: Se aina vähän harmittaa, kun on itse löytänyt jotakin mahtavaa, ja sitten kauppoihin tulvii halpaversioita, ja pian jokaisen vastaantulijan yllä näkyy samanlaisia. Itse kuitenkin tiedät, että omilla popoillasi on joku muu tarina ja se lienee tärkeintä. :)

Pinja2: Haa, minäkin pidän löysistä paidoista avarilla kaula-aukoilla varustettuna. :) Selästä avoimien paitojen kanssa on tosiaan aina noita rintsikkaongelmia, mutta kyllä hätä aina keinot keksii. :)

Jenny: Kiitos. :)

Lumianna: Haha, veljeni käy jopa baarissa Reino-tohvelit jalassa. :D Ja omppu on tosiaan kätevä, kun sen voi pestä kotona jo valmiiksi ja heittää vain laukkuun mukaan. Sen syöminen ei sotke eikä roskaa tule juuri nimeksikään. :)

Juliet: Kiitos kovasti. :)

3. toukokuuta 2008 klo 10.12  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu