Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Happy Birthday to Me!

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

sunnuntai 18. toukokuuta 2008

Happy Birthday to Me!Tässä kuin varkain on lipsahtanut ohi blogini syntymäpäivä. Blogini ihkaensimmäisen postaukseni kirjoitin nimittäin 14.5.2007. :) Vuosi on hurahtanut kuin siivillä ja paljon on ehtinyt tapahtua niin elämässäni kuin blogosfäärissäkin sitten blogini alkutaipaleen. Muotiblogien suhteen suurin mullistus lienee niiden määrän valtaisa kasvu. Suomalaisia muotiblogeja oli vuosi sitten vain muutama hassu - nykyistä määrää en edes tiedä. Jotain osviittaa kuitenkin antoi tänään tekemäni blogilistan haku hakusanoilla muoti, tyyli ja vaatteet, sillä näihin kategorioihin sopivia blogeja löytyi listalta peräti 45 sivullista. Eihän tässä vanha pysy enää mukana! Ryhdyin innolla selailemaan lukemattomia minulle ennalta tuntemattomia blogeja, mutta väsähdin jo kymmenennen sivun kohdalla. Tuollaisen blogimäärän läpi kahlaaminen on lähestulkoon mahdoton tehtävä niin ajan kuin energiankin puitteissa.

On mukavaa, että muotiblogeja on tarjolla luettavaksi jo noinkin paljon, mutta asioilla tuppaa olemaan myös kääntöpuoli. Satojen blogien joukosta on vaikea etsiä mieleisiään ja hyvät blogit hukkuvat helposti keskinkertaisten joukkoon. Tarkoitukseni ei siis ole kritisoida kenenkään blogia, vaan pointti on se, että vaikka noin suuressa määrässä on valinnanvaraa, on sieltä vaikea loppujen lopuksi löytää yhtään mitään. Minä seuraan todella monia blogeja, mutta blogilistani päivittyy jo sitä tahtia, että toisinaan lukemiseen ei yksinkertaisesti riitä aikaa. Auta armias, jos syystä tai toisesta estyn jonakin päivänä käymästä uusia päivityksiä läpi! Tällöin seuraavana päivänä on edessä jo niin hengästyttävä urakka, että siinä saisi helposti kulumaan tuntikausia. Se on aina yhtä hämmästyttävää, miten pienen joukon jutusta voi kasvaa tuhansia ihmisiä käsittävä yhteisö. :) Ja mikäli jollakulla on järkeviä ehdotuksia blogitulvassa kahlaamiseen, niin otan niitä mielihyvin vastaan!

Kuva täältä.

Tunnisteet:

14 kommenttia:

Blogger Sanni kirjoitti...

jeee onneks olkoon! <: itselläni on vasta päivän vanha blogi mutta tervetuloa!

18. toukokuuta 2008 klo 19.15  
Blogger MouMou kirjoitti...

Onnea!:D Tykkään blogistasi mielettömästi.<3

18. toukokuuta 2008 klo 20.03  
Blogger Bisquits kirjoitti...

Itsekin olen selaillut blogilistalla muotiblogien listaa ja huomannut, että blogeja on PALJON. Valitettavasti minäkään en ole keksinyt mitään keinoa pysyä ajan tasalla: kaikkeen ei vaan riitä aika.

Luen blogeja blogilistan kautta, ja jos tuntuu siltä, ettei joku suosikiksi merkkaamani blogi enää kiinnosta, otan sen pois suosikeistani. Sillä tavalla lista välillä lyhenee. Välillä taas lisään uusia suosikkeja, mutta muuten listani ei juuri kasva. Sinun blogisi on keikkunut listallani jo pitkään. :-)

Onnea Pupulandialle!

18. toukokuuta 2008 klo 21.00  
Blogger emila kirjoitti...

Hyvää syntymäpäivää Pupulandia! :>

Blogisi on itseasiassa yksi ensimmäisistä muotiblogeista joille päädyin. Kiinnostavaa luettavaa riittää sillä Pupulandia on mukavan monipuolinen.

Uusia muotiblogeja tosiaan syntyy kuin sieniä sateella! Itselleni on muotoutunut tavaksi käydä päivittäin kurkistamassa kirjanmerkkien kautta suosikkiblogien tarjonta ja silloin tällöin etsimällä etsin uusiakin tuttavuuksia mm. blogilistan kautta.

Mitään erityisempää vinkkiä en osaa sanoa kyllä sillä itse kamppailen hieman samojen ongelmien kanssa.. :D

18. toukokuuta 2008 klo 21.19  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Onnea yksivuotiaalle! Täytyy kyllä tunnustaa, että Pupulandia on yksi suosikkiblogeistani koko elinkaarensa ajan.

Mullakin tuottaa välillä vaikeuksia pysyä kärryillä uusista postauksista, blogilistalla kun on niin monta blogia merkattuna. Harmittavan usein luen vain postaukset ja aikaa kommentoimiseen ei tunnu riittävän, mikäli tahdon lukaista edes joten kuten uudet postaukset läpi.

18. toukokuuta 2008 klo 21.45  
Blogger bea kirjoitti...

Pupuisat onnittelut!! Olen myös huomannut että paljonhan noita blogeja on ja lukeminen verottaa aikaa erityisesti kommentoimiselta. Vanhat suosikit eli ne jotka olen ihan ensimmäiseksi löytänyt pitävät kuitenkin pintansa. Ja Pupulandia kuuluu ehdottomasti suosikkeihini :)

18. toukokuuta 2008 klo 23.34  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Onnea! :)
Onneksi blogilistan suosikkeja on helppo karsia pois sitä mukaan kun kiinnostus joitain blogeja kohtaan vähentyy...Vaikka blogeja on nykyään todella paljon, tasoerot ovat joidenkin osalta aika suuria. Tai sitten sekin on makuasia! Itse ainakin haluan uskoa siihen, että kyllä ne parhaat sieltä massan joukosta esiin ponnistavat ;)

Ihanan näköinen koti edellisessä postauksessasi! Pitääpä itsekin käydä väijymässä second hand -huonekaluja :)

19. toukokuuta 2008 klo 10.20  
Blogger vippe kirjoitti...

Myöhästyneen synttärionnittelut!! :)

19. toukokuuta 2008 klo 14.17  
Blogger Jenni kirjoitti...

Sanni: Kiitos. :) Täytyypä tsekata tuo sinun blogisi pikimmiten! Tervetuloa blogosfääriin. :)

Moumou: Voi kiitos kivasta kommentista. :) Sinunkin blogisi kuuluu vakiolukemistooni!

Bisquits: Minäkin välillä karsin blogeja, jotka eivät tunnu enää niin omilta, mutta silti listani tuntuu kasvavan kovempaa vauhtia kuin harvenevan. :D Mitä voimme päätellä tästä: on liikaa hyviä muotiblogeja! Sinun blogisi on myös yksi ehdottomista suosikeistani. :)

Emila: Kiitos. Hauskaa kuulla, että blogini on ollut yksi ensimmäisistä muotiblogituttavuuksistasi. :) Ja onneksi en ole blogimeren päättymättömässä aallokossa yksin ongelmineni. :D

Pinja2: Kiitos ihanasta kommentista. :) Olen huomannut myös saman, että kommentointi ehdottomasti kärsii luku-urakan kasvaessa. Ajattelen aina, että "palaan tähän vielä ja kommentoin sitten", ja aina unohdan. :/

Bea: Kiitos onnestuksista ja kivoista sanoista. :) Sinun blogistasi voisin melkein sanoa, että se oli rakkautta ensi silmäyksellä. :)

Musta mango: Haa, uusi kommentoija. :) Kitos! Olen varmaankin liian lepsu, kun suosikkiblogien määrä vain kasvaa, vaikka yritän muka olla niin kriittinen. :D

Vippe: Kiitos kiitos. :)

19. toukokuuta 2008 klo 16.45  
Anonymous Sanna kirjoitti...

Onnittelut pikku-neidille myös täältä Tampereelta! Ja onnea myös uuteen kotiin, joka näyttää todella viihtyisältä kampauspöytineen ja liinavaatekaappeineen. :)

Olen jo aikoja sitten antanut periksi enkä enää kahlaa blogilistaa läpi, vaan suunnistan uusiin lukukokemuksiin omaan blogiini ja vakkarisuosikkeihini lähetettyjen kommenttien perusteella. Omat feedit päivitän kuukausittain ja tällä hetkellä feedeistä löytyy vain blogeja, joiden lukeminen inspiroi ja ilahduttaa. Pupulandia on muuten yksi näistä, ollut jo liki vuoden.

19. toukokuuta 2008 klo 19.13  
Blogger bea kirjoitti...

Blogissani on myös pikku haaste :D

19. toukokuuta 2008 klo 22.59  
Blogger Aija kirjoitti...

onnea onnea! C: toivottavasti sun juttuja saa lueskella vielä monta vuotta tämänki jälkeen.

20. toukokuuta 2008 klo 11.17  
Blogger Jenni kirjoitti...

Sanna: Kiitos kovasti. :) Sinusta ei olekaan kuulunut pitkiin aikoihin. Olen ehtinyt kaipailla. ;) Voisi ottaa tavoitteeksi toteuttaa sen kahvittelun nyt kesällä.

Bea: Kiitos tosi kivasta haasteesta! Täytyy toteuttaa heti lähipäivinä. :)

Aija: Kiitos. :) Näillä näkymin en ole vielä pitkiin aikoihin katomassa minnekään!

20. toukokuuta 2008 klo 20.58  
Anonymous annu kirjoitti...

sama ongelma noitten blogien lukemisen kanssa :D tähän asti olen tehnyt niin, että ne jotka jäävät aina lukematta olen kylmästi karsinut pois. osasta blogeja taas luen useampia posteja kerralla, niin ei tarvitse joka päivä käydä. aikaa menee kyllä silti..
yritän kyllä käydä lukemassa vähintään joka toinen päivä edes osan, ettei tule ihan hirveää ongelmaa lukemisen kanssa.

ai niin ja ONNEA! :>

21. toukokuuta 2008 klo 15.26  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu