Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Let there be colour!

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

torstai 8. toukokuuta 2008

Let there be colour!


Jo parin vuoden ajan farkkujen kuoseissa on ollut paljon enemmän valinnanvaraa kuin perinteiset sinisen sävyt, musta ja valkoinen. Ensimmäiset kirkkaanpunaiset farkut bongasin noin kaksi vuotta sitten, kun eräs ystäväni rohkaistui sellaiset ostamaan. Silloin kirkkaanpunaiset pöksyt pojan yllä todella käänsivät katseita katukuvassa. Nyt kauppojen valikoimiin mahtuu kirkkaita värejä, pastelleja, ruutua, raitaa ja ties millaisia kuvioita.

Uteliaana olen hypistellyt toinen toistaan villimpiä farkkuja, mutta en ole tohtinut sovittaa ihmisen päillä tai siksak-kuvioilla koristeltuja housuja. Kirkkaat värit ovat kuitenkin mieleeni ja ostin ensimmäiset värifarkkuni noin puolitoista vuotta sitten. Kirkkaanpunaiset Dieselini eivät ole olleet kovin ahkerassa käytössä, mutta satunnaisesti nekin ovat päätyneet ylleni. Tänään ystäväni yllytti minua CTRL:n kirkkaansinisten housujen edessä, ja pienen maanittelun ja harkinnan jälkeen nappasin ne mukaani. Luulen, että toistaiseksi nämä kahdet värilliset farkut riittävät minulle, mutta pidän kyllä kovasti myös esimerkiksi ylläolevassa kuvassa näkyvistä oransseista ja keltaisista pöksyistä. Miten on, vetäisitkö sinä yllesi noin villin värisiä housuja? :)





















PS. Huomatkaa kuvissa näkyvä hieno paitani! :) Sain sen viime viikolla T-postin mukana ja pidän todella tuosta sydänkranaatti-printistä.


Lainakuva täältä.


Tunnisteet: ,

30 kommenttia:

Blogger She kirjoitti...

Minua on tänä keväänä ruvennut kiinnostamaan värilliset farkut. Punaiset voisin hyvin kuvitella itselläni ja ehkä sinisetkin. GT:ssä ihastelin kirkkaan keltaisia, mutta ei mulla taitaisi kantti riittää niitä käyttämään. Sulle kyllä sopii hyvin nuo punaiset ja siniset farkut! :)

Ootko muuten ollut tyytyväinen noihin T-postin paitoihin? Mun tekisi aivan hirvittävän paljon mieli tilata, mutta en ole vielä uskaltanut. Onko joka numero otettava vai voiko jonkun jättää väliin? Nuo printit on aina niin käsittämättömän hienoja ja samanlaisia ei ehkä koko ajan tule vastaan.

8. toukokuuta 2008 klo 22.17  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mulla on yhdet siniset -tosin ei ihan kirkkaat mutta kuitenkin- farkut, ja toistaiseksi ne riittää mulle. Nuo sun farkut näyttää tooosi hienoilta, mutta itse olen niin kiintynyt harmaaseen että en varmaan uskaltaisi käyttää noin värikkäitä farkkuja :) Myös nuo ylinnä olevan kuvan keltaiset farkut ovat oikeastaan aika söpöt. Jos jossain tulis just ton väriset vastaan (+kohtuu hintaan), niin varmasti ainakin sovittaisin :) Oranssitkaan eivät ole pahat!

8. toukokuuta 2008 klo 22.25  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minä haluan mintunvihreät. Piste. Sellaiset on pakko saada. Ja se taitaa (ehkä) olla ainoa normaalista poikkeava väri jonka voisin vetäistä jalkaani.. tosin nuo siniset ja punaiset farkut näyttävät sinulla tosi kivoilta! ü

8. toukokuuta 2008 klo 22.43  
Blogger Gemma's Shameless kirjoitti...

tiedoksesi, joku pönttöpää kirjoittelee mun nikillä blogeihin. ite käytän aina blogger-tiliä...

8. toukokuuta 2008 klo 23.46  
Blogger MouMou kirjoitti...

Itse en noin värikkäitä housuja käytä. Paita on kyllä hieno!<3

9. toukokuuta 2008 klo 6.57  
Blogger Jonna kirjoitti...

Nuo punaiset farkut ovat aivan ihanat. Tämä postaus ei ainakaan hillinnyt jo vuoden kestänyttä himoani punaisiin pillifarkkuihin:)

9. toukokuuta 2008 klo 8.43  
Blogger annukka kirjoitti...

Superihanat noi siniset! Punaiset multakin löytyy, mut tuommoset siniset olis mahtavat. :)

9. toukokuuta 2008 klo 19.49  
Blogger Styledrop kirjoitti...

Onpas ihania farkkuja. Itselläni on tuollaiset siniset, mutta aina ajoittain käy mielessä punaisetkin...

9. toukokuuta 2008 klo 20.37  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

nyt kyllä kolahti, tai pitäskö sanoa osui, tuo t-postin sydänkranaattipaita. sopisi kuin nakutettu mun piironkiin. saakohan noita enää mistään o_0 ..?

punaiset farkut ovat tosi nätit sinulla :)

9. toukokuuta 2008 klo 21.10  
Blogger Astrid kirjoitti...

Punaisista farkuista olen haaveillut iät ja ajat. Kirkkaansiniset viritykset minulta löytyykin jo. Miellyin värikkäisiin housuihin kun kyllästyin tavallisiin farkkuihin, vaikken muuten kirkkaita värejä suosikaan. Nuo sinun pökäsi näyttävät hienoilta!

10. toukokuuta 2008 klo 10.28  
Blogger Jenni kirjoitti...

She: Kiitos. :) Saa nähdä miten paljon noita tulee itse käytettyä. Tuollaiset vaaleankeltaiset olisivat minusta kovin suloiset myös, mutta ehkä nyt punaiset ja siniset riittävät ensihätiin. :)

Olen kyllä ollut tyytyväinen T-postiin. Paidat ovat laadukkaita (American Apparell) ja tähän mennessä printitkin ovat olleet mieluisia. Tietystikään aina ei voi olla haltioissaan, kun kuvat tulevat yllätyksenä, mutta jokaista paitaa voisin ihan hyvillä mielin käyttää. Kyseessä on samantyyppinen tilaus kuin lehden kestotilaus. Eli tilaus on voimassa niin kauan, kunnes irtisanot sen. Et voi jättää numeroita väliin, aivan kuten ei lehtitilauksessakaan. Eikä se tavallaan olisi järkevääkään, koska juuri se kaikkein hienoin paita saattaa mennä silloin sivu suun, koska et todellakaan etukäteen tiedä mitä saat.

Pupupaita: Minulla on vähän kaikenvärisiä farkkuja. On värikästä, mustaa, valkoista, harmaata ja sinistäkin monessa eri sävyssä - farkkutyttö siis. :) JC:ssä nuo värikkäät farkut eivät maksaneet muistaakseni kuin vajaa 40e, mikä ei mielestäni nykyisillä farkkuhinnoilla ole paljoakaan.

Ambe: Kiitos! :) Oi, mintunvihreät kuulostavat tosi hyvältä. :) Itse sovitin turkooseja tässä yksi päivä, mutta niitä oli vain yksi pari ja ne olivat liian isot. :/

Gemma: Pidetäänpä mielessä. Luulen, että täällä blogosfäärissä kaikkien nimimerkit eivät ole niin yleistä tietoa, että joku saattaa tahattomastikin ottaa saman nimimerkin. Joku toinenkin bloggaaja on ottanut nimimerkikseen vain etunimensä Jenni, joten väärinkäsityksiä siltä osin sattuu minunkin kohdalleni varmasti. Ei minulla kuitenkaan taida olla yksinokeutta tänän nimeen, joten ei mahda mitään.

Moumou: Veikkaan kyllä, että vaatiikin tietynlaisen luonteenlaadun, että tuollaiset viitsii vetää jalkaansa. :)

Jonna: Kiitos. :) Minulla kävi kyllä mieletön tuuri noiden omien punaisten farkkujeni kanssa. Ostin ne tosiaan joskus puolitoista vuotta sitten jo, ja sain ne erittäin hyvään hintaan. Dieselin farkuilla oli alun perin hintaa päälle sadan euron, mutta värifarkut eivät vielä tuolloin olleet niin kuuma juttu, joten olivat päätyneet alennukseen. Ja niinpä pulitin lopulta housuistani vain 50e.

Maria: Siniset ovat kieltämättä kyllä vieläkin huomiota herättävämmät kuin punaiset. :) Niitä on kyllä näkynyt nyt useammassakin kaupassa, joten eikövätköhän sinullekin sopivat vielä löydy. :)

Styledrop: Nyt on kyllä paras mahdollinen hetki himoita värillisiä farkkuja, koska niitä on niin hyvin tarjolla juuri nyt. Tietysti omista vanhoista farkuistakin voi tehdä uudenveroiset värjäämällä. :)

Rae: Kiitos. :) Sinun harmiksesi on kerrottava, että kyseistä paitaa ei voi saada enää mistään (, ellet nyt sitten onnistu jostain löytämään kyseisen paidan omistajaa, joka olisi halukas luopumaan omastaan). Jutun juju on nimittäin juurikin se paitojen uniikkius. Niitä painetaan vain se määrä, mikä on tilaajia painohetkellä eikä paitaa voi sen jälkeen saada mistään. Niinpä on ikään kuin pakko liittyä tilaajaksi, jos ei halua missata mitään hienoa. ;) Olen itsekin ihaillen katsellut muutamaa vanhaa T-postin paitaa ajoilta, jolloin en vielä itse ollut tilaaja ja harmitellut, ettei niitä saa enää mistään.

Ann: Kiitos. :) Nyt vain hopihop punaisia pöksyjä siis metsästämään! :)

10. toukokuuta 2008 klo 12.05  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

sisko on vedellyt menemään punaisissa farkuissaan jo jonkun aikaa, mut miulle ne tuskin oikeen sopii.. enemmänkin värit löytyy sit paidoista ja hameista sun muista. noin värikkäissä housuissa saattas tulla vähän vaivautunut olo vaikka kivan näköisiä ne onkin. mut ei ehkä miun juttu :D

ja paita on <3!

10. toukokuuta 2008 klo 12.41  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

voi hitsi tuo t-post vaikuttaa ihanalta, mutta en oo varma riittääkö varat tuommoiseen.. :/

10. toukokuuta 2008 klo 12.46  
Blogger Anna-Maria K kirjoitti...

Tykkäisin kirkkaan värisistä farkuista mutta yleensä ne ovat kapea lahkeisia ja sretchkangasta, joten eivät istu minulle, iso pylly ja leveä lantio nääs:)

10. toukokuuta 2008 klo 23.29  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tämä kommentti ei koske pöksyjä, vaan sinun Helsingin asuntoa. Minkä kokoinen koti sinulla on? Jos se on pieni ja yhtä kivasti sisustettu, mitä tyylisi lupaa, saisiko pientä postausta sisustuksesta?

Nimimerkki: muutan kohta Helsingin ytimeen 26 neliön pikkukotiin =)

11. toukokuuta 2008 klo 11.50  
Blogger Jemi K kirjoitti...

Minäkin toivoisin edellisen kommentoijan lailla juttua asuntosi sisustuksesta. :)

Ja merkintäsi pääaiheeseen kommentoin että molemman väriset farkut ovat kyllä ihanat. Erityisesti nuo siniset ovat jotenkin tosi pirteän väriset. Itsekin olen mietiskellyt värikkäiden farkkujen ostoa mutta en vielä tiedä riittääkö rohkeus. Ehkä vielä joskus. :)

11. toukokuuta 2008 klo 18.09  
Blogger -SL kirjoitti...

Ihanat farkut sopii sinulle! minua taas kiehtoo lähinnä kulutukset, erikoiset taskut ja kuviot lahkeissa, mutta tällaisia farkkuja löydän vain ulkomailta...

11. toukokuuta 2008 klo 20.19  
Blogger Camilla kirjoitti...

Olen kai vanhanaikainen, mutta en tykkää värikkäistä farkuista, vaikka muiden päällä ne usein näyttävätkin todella hyviltä. =) Esimerkiksi nuo punaiset farkkusi näyttävät mahtavilta päälläsi. Pitäydyn kuitenkin itse turvallisesti tavallisissa farkuissa.
Myös pillimalliset farkut kierrän kaukaa, koska ne eivät istu kintuissani ollenkaan.

11. toukokuuta 2008 klo 20.27  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kierrän jo tavallisetkin pillit kaukaa, joten värikkäät pillit päälläni olisivat ympäristörikos! Mutta ihastelen kovasti värikkäitä farkkuja hoikkajalkaisten ihmisten päällä ja harmittelen että itse näyttäisin sellaisissa aivan kammottavalta. On kuitenkin hauskaa, että ihmiset uskaltautuvat käyttämään värejä!

12. toukokuuta 2008 klo 15.35  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Värikkäissä farkuissa on se heikko puoli että niitä käyttääkseen täytyy oikeesti olla hoikka! Ja itsehän en ole :D Tai mulla on melko jykevät (oon vanha kiekkoilija) ja valitettavan lyhyet jalat eikä niihin tarvii kiskoo yhtään sen enempää huomiota... Eivaa, ne ei yksinkertasesti vaan sovi ja raastaa niiiiiiiiin.

Joo ja farkuista lisää ku haluisin ihan hirveesti sellaset hippileveet farkut, mitä nyt on alettu myymään.. Kävin sit tossa yks päivä kokeilee sellasii indiskassa ja arrrrrrrg. Jos mun jalat näyttää normaalistiki epäsuhtasen lyhyiltä niin niiden housujen kanssa ne katos kokonaan :D Ihan karseeta, ja niin väärin!

Joo, siihen kysymykseen, on ne ihan rentoja :D

13. toukokuuta 2008 klo 17.25  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mulla on kirkkaankeltaiset (poikien puolelta), kirkkaan keskivihreät sekä yhdet ruman ruosteenvaaleanpunaiset farkut sekä tietenkin yhdet mustat ja eri sinisen sävyjä. Värikkäät pökät on vähän ongelmallisia, kun omistan lähinnä värikkäitä yläosia, eikä kaikki aina oikein käy yksiin. Varsinkin keltaiset koen jotenkin hankaliksi. Myös värikkäitä sukkahousuja ja leggingsejä (Mulla on oranssit, liilat, violetit, punaiset, siniset, aniliininpunaiset, shrekinvihreät, khakivihreät...) on vähän hankala yhdistää, kun en kuitenkaan halua näyttää ihan pelleltä. Mutta rakastan värejä kyllä kovasti, ja luonnollisesti jotkin värit ovat toisia enemmän käytössä.

Nuo siniset pöxyt ovat tosi ihanat erottuessaan taustasta oikein kunnolla!

Olet söpö, tosi hoikka ja blogisi on hirveän kiva. Perustan vielä joskus oman. :D

13. toukokuuta 2008 klo 17.54  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mä olen katsellut värillisiä farkkuja sillä silmällä jo vähän aikaa, mutta en ole uskaltanut ostaa.. Tykkään liian paljon mustasta väristä :D
Toi T-post juttu kuullosti mielenkiintoiselta :)

13. toukokuuta 2008 klo 23.17  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei taas!
Hyvännäköisiä ja -värisiä farkkuja tosiaan :) Varsinkin nuo siniset näyttävät päälläsi huipuilta ja kesäisiltä. Kaupoissa kyllä aina katselen kaikenvärisiä farkkuja, mutta rohkeutta minulla ei valitettavasti (ainakaan vielä) riitä värikkäiden housujen jalkaani kiskomiseen, ehkäpä joskus rohkaistun :)

T: anonyymi-ihailija (:D) muutaman postauksen takaa

14. toukokuuta 2008 klo 20.55  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

saako noita vanhoja t-postin paitoja?

17. toukokuuta 2008 klo 9.14  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minkä koon oot ottanu t-postilta?

17. toukokuuta 2008 klo 9.23  
Blogger Jenni kirjoitti...

Annu: Kyllä minuakin hieman joskus ujostuttaa noissa pöksyissä, mutta tulee silti toisinaan käytettyä. Ja tosiaan tuo T-post kannattaa ehkä hankkia vasta sitten, kun tietää että rahaa varmasti löytyy kuuden viikon välein se 26 euroa.

Jenny: No hittolainen. Eiväthän tuollaiset tietenkään ihan joka vartalolle istu, mutta suosittelen silti ainakin kokeilemaan kaikkea ennen kuin päättää, että jokin ei sovi. :) Olen muutaman kerran itse yllättynyt iloisesti.

Anonyymi: No ehdinkin nyt tehdä tuon koti-postauksen, joten sieltä voit tsekkailla vastasiko odotuksia. Kertoilehan sitten, miten oma muuttosi sujui. :)

Emila: Koti-postauksen ehdin tosiaan juuri tänään tehdä, joten sinne vain lukemaan. :) Rohkeutta vaativat kyllä minultakin toisinaan nuo housut, sillä eivät ole mitkään maailman huomaamattomimmat. :D

*~sl: Eikö semmoisia Suomesta löydy? No jos ajatellaan positiivisesti, niin ulkomailta hankittuihin housuihin ei ainakaan tule jokaisen vastaantulijan jalassa törmättyä! :)

Ragdoll: Tärkeintä onkin tiedostaa, mikä itselle sopii ja millaisissa vaatteissa itsellä on hyvä olla. :) Silloin mielestäni on oivaltanut tyylistä jo aika paljon!

Jabadaba: No onpa mukava kuulla, että värikkäät kinttuni antavat iloa kanssaihmisille. :D

A. Moskova: No kylläpäs nyt on hankalat koivet sinulle suotu. :D Minäkin kokeilin sellaisia hippileveitä pöksyjä UFF:lla tuossa eilen, ja voin sanoa, etteivät kyllä sopineet minullekaan sitten yhtään. Jos vähääkään lohduttaa. :D

Mjeepa: Kiitos mukavasta kommentista. :) Itsekin haaveilen keltaisista pöksyistä, mutta ehkä enemmänkin tuollaisesta vaaleankeltaisesta sävystä. Minä antaisin vinkiksi yhdistää keltaista yksinkertaisesti valkoiseen. Keltainen ja valkoinen yhdessä muodostavat raikkaan kokonaisuuden. :)

Xylitol: Minun kaapistani taitaa löytyä vaatteita vähän joka värissä. Jossain vaiheessa minulla oli oikeasti ongelmana, etten omistanut oikein mitään mustaa. Sittemmin olen kyllä korjannut sen ongelman. :)

Ellu: Kiitos hauskasta kommentista. :) Yritin oikein bongailla, kuka anonyymi ihailija olisit ollut, mutta en vielä onnistunut löytämään tai hoksaamaan aiempaa kommenttiasi. :D

Anonyymi(t?): Vanhoja T-postin paitoja ei valitettavasti saa enää mistään. :/ Olen ottanut koon S ja se on ollut minulle ihan sopiva. Luulen, että koot vastaavat aika hyvin keskimääräisiä kokoja.

17. toukokuuta 2008 klo 20.30  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

"Tervehdys! Olen jo pitemmän aikaa seuraillut blogiasi, kertaakaan en ole ennen uskaltautunut kommentoimaan, mutta nyt päätin niin tehdä :) Eli kiitos aivan mahtavasta blogista! Sulla on kiva kirjoitustyyli ja olet äärettömän suloisen oloinen ihminen muutenkin :) Pidän sinun postaus-aiheistasi ja tyylistäsi muutenkin, aivan mahtavaa! Takuuvarma päivän piristys!

Aurinkoista kevättä ja onnea uuteen kotiin! :)" ;)
Tuli ihan hölmö olo, "anonyymi-ihailija" mutta no, en parempaakaan tunnistetta keksinyt :D

18. toukokuuta 2008 klo 12.03  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minua alkoi ihmetyttämään, mikä tuo GT on josta kaikki puhuvat? Joku kauppa kenties?

11. marraskuuta 2008 klo 17.49  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

MISTÄ VOI OSTAA VÄRIKKÄITÄ FARKKUJA ? : D

11. marraskuuta 2008 klo 17.51  
Anonymous Paramore kirjoitti...

Mistä vois löytää punaiset pillifarkut?? Oon nyt ettiny kaupoista todella paljon mut ikinä ei oo eteen tupsahtanu punasii pillifarkkuja..

17. heinäkuuta 2009 klo 16.49  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu