Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Make an entrance

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

maanantai 5. toukokuuta 2008

Make an entrance

...kuuluu tanskalaismerkki Nümphin slogan. Sana nymfi tarkoittaa kreikkalaisesta mytologiasta tuttuja naispuolisia luonnonhenkiä, joista Nümphinkin nimi juontaa juurensa. Merkin kantavia periaatteita vaatesuunnittelussa ovat luovuus, persoonallisuus ja ajattomuus. Törmäsin itse Nümphin vaatteisiin ensimmäistä kertaa tänä keväänä ja muutama päivä sitten niitä tarttui mukaan oikein olan takaa. Jim&Jillissä oli vaaterekillinen täynnä merkin näytekappaleita tulevan syksyn mallistosta. Jokaista vaatetta oli siis vain yksi kappale ja hinnat olivat varsin kohtalaisia. Olisin voinut ostaa vaikka mitä, mutta jouduin hieman tekemään valintoja, koska budjetissani ei todellakaan olisi shoppailuvaraa tällä hetkellä. Siitäkin huolimatta onnistuin tuhlaamaan yli sata euroa, auts. Perustelin kuitenkin itselleni ostoksiani sillä, että löydöt olivat sekä erinomaisia että uniikkeja (, koska en tiedä mitkä vaatteista ovat myynnissä lopullisessa mallistossa syksyllä). Lisäksi vakuuttelin tarvitsevani täytettä tulevalle uudelle vaatekaapilleni tai lipastolleni. :D




Nyt siis hieman esittelyä löydöksistäni... Valkoinen, lyhythihainen villaneule on ihanan pehmoinen ja lämmin. :) Ajattelin, että sen voi yhdistää minkälaiseen trikoopaitaan tahansa ja alaosanakin menevät sekä housut että hame. Pidän neuleen palmikkokuviosta kovasti.







Harmaa, korkeavyötäröinen hame on yhtä aikaa seksikäs ja asiallinen. Minulla yleensä ongelmana näiden korkeavyötäröisten vaatteiden kanssa on todella kapea vyötäröni. Housut ja hameet jäävät yleensä aina selkäpuolelta lerpattamaan löysänä, koska vyötärössäni ei riitä täytettä niihin. Sinänsä kapea vyötärö ei todellakaan harmita, mutta minulla on vaikea löytää istuvia, korkeavyötäröisiä vaatteita. Tämäkin hame jää aavistuksen löysäksi selkäpuolelta, mutta valmiiksi ommellut vyölenkit auttoivat ratkaisemaan ongelman. Kapea vyö napakoittaa kankaan selkäpuoleltakin. :) (Älkää häikäistykö kalmankalpeista sääristäni!)







Siniharmaa nahkahame oli todellinen löytö! Hameen malli on todella miellyttävä ja laskeutuu kauniisti. Pienet yksityiskohdat, kuten takaosan nahkapäällystetty nappi, antavat hameelle vielä extra-pisteitä. Tykkään valtavasti hameen erikoisesta leikkauksesta edessä. Ja taskutkin on! :) Hintaa tällä kaunokaisella oli säälittävät 35 euroa!















Tummanturkoosi trikoopaita oli vähällä jäädä rekkiin mielestäni turhan tyyriin hinnan takia. Kauniit värit ja kangassomisteet rinnan yllä saivat minut kuitenkin ottamaan tunikan mukaani. Materiaali on mukavan tuntuista ja pussittavat hihat tuovat minulle jälleen Chloé-vaikutteita mieleen. :) Näissä kuvissa näkyy itse asiassa tämän päivän asuni. :)





















  • tunika - Nümph
  • farkut - Cheap Monday
  • nahkasaappaat - Spirit
  • nahkalaukku - matkamuisto Egyptistä
  • musta jakku - H&M

Tunnisteet:

18 kommenttia:

Blogger MouMou kirjoitti...

Istuupa tuo harmaa hame sinulle nätisti:)

5. toukokuuta 2008 klo 20.37  
Blogger Astrid kirjoitti...

Tosi kaunis tuo tunika!

5. toukokuuta 2008 klo 20.39  
Blogger Styledrop kirjoitti...

Mielenkiintoinen uusi merkki minulle. Lupaavia ainakin päälläsi ja hienoa että sait "yksittäiskappaleita".

5. toukokuuta 2008 klo 20.55  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oulun Mick's:ssäkin oli noita Nümph:in näytekappaleita puoleenhintaan. En tiennyt että toi on uusi merkki ;o

5. toukokuuta 2008 klo 21.13  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihania löytöjä! Itse olen täysin ihastunut noihin lyhythihaisiin villapaitoihin/neuleisiin! :)

5. toukokuuta 2008 klo 21.20  
Blogger Herttainen kirjoitti...

Itse tutustuin nümphiin alkuvuodesta Glasgowssa ja alennusmyyntien aikaan. Rajoituksena oli pieni reppu ja lentokoneen painorajoitus, joten mukaan tarttui vain yksi paita mutta useampaa vaatetta sovitin ja mun mielestä ne on jotenkin tosi ihania, ja ihan kohtuuhintaisia. Mahtavat yksilöt onnistuit kaappaamaan itsellesi!

5. toukokuuta 2008 klo 21.28  
Blogger Laura kirjoitti...

En tiedä pitäiskö olla enemmän harmissani vai onnessani, kun Nümph rantautuu nyt myös Suomeen, kun olen ko. merkin vaatteita hakenut Saksasta asti... Itse olen enemmänkin niiden iloisen värikkäiden vaatekappaleiden perään, mutta tuon tunikan malli on hauska. :)

5. toukokuuta 2008 klo 21.34  
Blogger CocoRosie kirjoitti...

Mukavan kokoinen kasa muuttolaatikoita tuolla taustalla! :D Vaikuttaa ihan lupaavalta tuo merkki ainakin noitten sun ostosten perusteella.

5. toukokuuta 2008 klo 21.54  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

huomenta! blogisi on piristys aamuiseen lattehetkeeni, kiitos :) asukokonaisuuksiasi ihaillessani olen usein miettinyt, että kuinka pitkä olet?

6. toukokuuta 2008 klo 7.58  
Blogger Christina kirjoitti...

Tuo nümphin tunika on todella nätti. Rakastan Nümphin vaatteita. Harmi vain, että täältä Jyväskylästä niitä taitaa löytyä vain todella rajatusti Jim&Jillistä. :<

6. toukokuuta 2008 klo 21.27  
Blogger Anna-Maria K kirjoitti...

Oi rakastan viimeisen kuvan asuasi. upea.

7. toukokuuta 2008 klo 2.10  
Blogger Jenni kirjoitti...

Moumou: Kiitos. :) Itse mietin, että istuuko ollenkaan, mutta hyvä näin. :D

Ann: Kiitos. Olen itse siihen aivan ihastunut! :)

Styledrop: Kannattaa ehdottomasti tutustua. Olen nähnyt Suomessa Nümphin vaatteita myytävän ainakin Jim&Jillissä ja Spirit Storessa.

Anonyymi: En tiedä, onko merkki niinkään uusi, mutta Suomessa sitä ei vielä ainakaan tähän päivään mennessä ole myyty kovin laajalti.

Xylitol: Kiitos. :) Sinänsä lyhythihaiset villapaidat eivät ehkä ole kaikkein käytännöllisimpiä, mutta hei, mitä siitä, jos näyttää hyvältä. :D

Herttainen: Noissa vaatteissa on oikeasti jotakin erilaista ja sellaista, joka kiinnittää huomion. Yleisilme on jotenkin perusvaatteita laadukkaampi ja malleissa selvästi panostetaan esimerkiksi hyviin leikkauksiin, mitä on aina syytä arvostaa. Tähän kun lisätään vielä kohtuullinen hinta, minä ainakin olen myyty. :)

Laura: Minäkään en yleensä tykkää, jos jostakin sellaisesta omasta jutusta tulee yhtäkkiä kaikkien juttu. :P On kuitenkin mukavaa, että Nümphia on saatu myös Suomeen. Toistaiseksi en ole vielä nähnyt sitä myynnissä kovin monessa paikassa, joten vielä ei varmasti kävele ihan jokaisen kaduntallaajan yllä vastaan.

Minä pidin myös niistä värikkäistä ja hauskoista printtivaatteista, mutta tällä kertaa mukaan tarttui klassisempia juttuja. :)

Cocorosie: Kyllä vain. :D Muistutan, että noiden lisäksi oli vielä varmaan kymmenen säkillistä vaatteita ja kaikenmaailman tekstiilitavaraa. :D

Unicorn: Kiitos tosi kivasta kommentista. :) Olen hyvinkin keskimittainen, eli 165cm pitkä. Jostain syystä ihmiset kuitenkin luonnossa kuvittelevat minut aina paljon pienemmäksi ja parhaimmillaan minut on arvioitu vain hieman päälle 150-senttiseksi. :D Moni on järkyttynyt, kun olen seisonut aivan suorana vieressä, että miten olenkin niin iso. :D Ehkä siro ruumiinrakenne hämää.

En tiedä, näytänkö kuvissa pitkältä vai lyhyeltä, mutta ainakin noissa kahdessa viimeisessä minulla on reiluilla koroilla varustetut saappaat, joten vaikutelma saattaa sen takia olla normaalia pidempi. :)

Christina: Kiitos. Itse en siellä onnistunut Nümphia koskaan bongaamaan Jim&Jillistä, mutta kenties merkki on rantautumassa nyt sinnekin. Tsekkaahan myös Spirit Store, sillä täällä ainakin näin Nümphin vaatteita myös siellä.

Jenny: Oi kiitos. :)

7. toukokuuta 2008 klo 12.59  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi nyyh, olisin halunnut tuollaisen lyhythihaisen neuleen, mutta eipä niitä ollut enää meidän kaupassa:( Pitää alkaa seuraamaan jos löytyis jostain muualta!

Ps. Toi sun tämänpäiväinen postaus oli tosi hauska! Muistan itsekin kun äiti pakotti valitsemaan jonkun sarjan rippikouluikäisenä ja juhlallisesti totesi, että sitten minun ei ole pakko mennä naimisiin kun saan lautaset muutenkin:) Naimisiinmenon uhka oli sellainen, että valitsin äkkiä (tietenkin) valkoisen teeman, joka muuttui myöhemmin siniseksi, ja keltaiseksi, ja paratiisiksi...Onneksi ne kaikki sopii yhteen!

7. toukokuuta 2008 klo 14.55  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tosi nätti toi harmaa hame! ja mulla on ihan sama ongelma korkeavyötäröisten alaosien kanssa, jos muualta istuu, niin vyötäröstä lörpöttää :(

7. toukokuuta 2008 klo 17.11  
Blogger Jenni kirjoitti...

Heidi: Tuo neule oli juuri sellainen näytekappale tulevan syksyn mallistosta, joten veikkaan että sitä ei juurikaan ole yleisesti vielä saatavilla. Mutta tiirailehan kauppoja sillä silmällä sitten syksyn tullen, jos tuo vaikka päätyisi ihan yleiseen myyntiin asti. :)

Hauska kuulla, että muillakin on ollut stressaavia hetkiä astioiden parissa. :D Mutta nuo sinun sarjasihan sopivat värien puolesta mahtavasti yhteen. :)

Taru: Kiitos. :) Se on kyllä ärsyttävää, kun korkeavyötäröisten vaatteiden kanssa on usein sama ongelma. En kuitenkaan mikään älyttömän kurvikas ole, niin ihmettelen vain, millaisille tasapaksuille pötkylöille noita tehdään. :D

8. toukokuuta 2008 klo 10.43  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oliko noita Nümphin vaatteita siis Helsingin Jim&Jillissä? Tuskimpa tulee Tampereeelle. Nyyh. Ihania ostoksia olet tehnyt, varsinkin tuo korkeavyötäröinen harmaa hame ja tuo villatakkisysteemi. :)

Mites muuten työharjoittelu on lähtenyt sujumaan? ;)

13. toukokuuta 2008 klo 12.25  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Nümphia on saanut ainakin esim helsingin beamhillistä jo varmaan puoltoista vuotta. Siellä törmäsin ensimmäisen kerran merkkiin ja ihastuin. Tavallaan kiva että sitä saa nyt huomattavasti laajemmin valikoimin esim just jim&jillistä ja spirit storesta, toisaalta harmi että "oma löytö" ei ole enää niin uniikki. Onneks hinnat on sentään hieman tavallista kallimpia niin ei ihan massamerkiksi varmaan muutu ;)

13. toukokuuta 2008 klo 15.12  
Blogger Jenni kirjoitti...

Fluxor: Juu, Helsingin Jim&Jillistä löysin. :) Veikkaan kyllä, että Tampereellekin saattaisi tulla, koska kuulemma joissakin muissakin kaupungeissa on ollut. Työharjoittelu alkoi tänään ja olen aivan haltioissani! En edes huomaa tekeväni töitä, kun on niin kivaa. :D Käsittelin tänään muuten varmaan tuhatta sinun kuvallasi varustettua käyntikorttia. :D

Lotta: Se on aina vähän ärsyttävää, kun joku oma juttu yleistyy kaikkien jutuksi, mutta kuten totesit, niin noilla hinnoilla ei ihan heti päästä joka tytön ylle. :)

15. toukokuuta 2008 klo 18.25  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu