Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Naisen laukku on kuin musta aukko

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

keskiviikko 21. toukokuuta 2008

Naisen laukku on kuin musta aukko

Tuota otsikon lausahdusta viljelen aina tasaisin väliajoin, kun jokin on hukassa. Naisten käsilaukuthan ovat yleensä varsinaisia aarrekätköjä, joista löytyy kaikki, mitä milloinkin voisi kuvitella tarvitsevansa (sekä paljon sellaista, mitä ei tarvitse koskaan missään). Laukuista löytyy joskus jopa asioita, jotka luuli kadottaneensa hyvän aikaa sitten. Mikäs sen ilahduttavampaa! Fakta kuitenkin on, että mitään ei löydy juuri silloin kun sitä tarvitsisi. :D

Tälle laukkutarinoinnille on oikein syykin eli Bealta saamani haaste, jossa minua pyydetään paljastamaan laukkuni sisältö. Oikeastaan laukkuni sisältö ei tänään ole erityisen herkullinen, vaan suoraan sanottuna aika tylsä. Minulla on tapana vaihdella laukkuja melkein päivittäin asuun sopivaksi, joten tyhjentelen laukkujani usein. Niinpä mitään kamalan mystistä ei pääse kerääntymään laukkujen pohjille. Minulla on kyllä paha tapa jättää laukkuihin aina joitakin ei-niin-tärkeitä esineitä kuten huulikiiltoja, hiusharjoja, nenäliinoja, kuulakärkikyniä ja muuta sellaista, jotka tietysti ovat tarpeen tullen sitten aina väärässä laukussa. Pitemmittä löpinöittä, tässä laukkuni sisältö tältä päivältä:


 • kännykkä farkkupussukassa (parempi olla suojattuna, koska minulla on paha tapa heitellä puhelintani)
 • kalenteri (ilman tätä tuskin muistaisin aamulla mennä töihin)
 • silmälasit koteloineen
 • aurinkolasit koteloineen
 • vesipullo
 • omena
 • lompakko
 • kangaskassi
 • lääkepussukka (matkassa on hyvä olla aina varmuuden vuoksi vähintään särkylääkkeitä, laastareita, allergialääkkeitä sekä lääkkeitä vatsavaivoihin ja matkapahoinvointiin)
 • taskupeili
 • kuulakärkikynä
 • purkkapussi
 • siimaa (kävin tänään ostamassa askartelukaupasta kaulakorun korjaamista varten, en ole menossa ongelle siis :D)
 • peitepuikko
 • huulirasva
 • huulipuna
 • puuterihuisku (Cliniquen huulipunan kokoinen ja mallinen puuterisivellinrasia on näppärä ottaa mukaan - töpöttää siveltimeen valmiiksi puuteria ja ruuvaa takaisin putkiloon ja sivellin on käyttövalmis koska tahansa)
 • nenäliinoja, nenäliinoja, nenäliinoja (nenäni vuotaa läpi vuoden)

Yleensä laukussani on myös joka naisen kuukausittaista tarpeistoa, mutta todennäköisyyksien lakien mukaisesti sekin on aina hädän hetkellä väärässä laukussa tai loppu. Lisäksi mukanani kulkee aina taskussa matkakortti, avaimet sekä mp3-soitin.

Haastan laukkunsa sisällön paljastamaan Fluxorin, Sallan ja Ellenin. :)


PS. Loppuun vielä haaste teille lukijoille. Herrasmiesblogissa ollaan hyvällä asialla ja minut haastettiin mukaan Punaisen Ristin tukijoukkoihin. Olen ollut kuukausilahjoittaja pienellä summalla jo muutaman vuoden ja haastankin myös teidät lahjoittamaan Punaiselle Ristille. :). Osallistukaahan tekin hyvän asian puolesta!

Tunnisteet:

6 kommenttia:

Blogger Sanni kirjoitti...

näyttää terveellisemmältä kuin minun laukku! minun laukustani löytyy yleensä suklaapatukka ja limupullo :D whoops!

21. toukokuuta 2008 klo 19.09  
Blogger MouMou kirjoitti...

Täällä on myös yksi, jonka nenä vuotaa aina!:D Lisäksi omassa kassissani on huulirasvoja vaikka muille jakaa.. Addikti? Minäkö?;)

21. toukokuuta 2008 klo 19.11  
Blogger Herttainen kirjoitti...

Mäkin aina töräyttelen kun tulen ulkoa sisälle, oli sitten kesä tai talvi. Eikä mulla tietääkseni ole mitään allergiaa. Puolikäytettyjä nenäliinoja on ympäri kämppääkin ja poikaystävä niistä huomauttelee... Mun mielestä on vain näppärää että istui sitten sohvalla, loikoili sängyssä tai söi pöydän ääressä, niin joka paikassa on käden ulottuvilla paperimytty :D

Kuukautiskuppi on muuten näppärä eikä tarvitse huolehtia että on oikeaan aikaan oikeat tarpeet mukana laukussa. Eikä tarvitse pelätä että jossain julkisilla paikoilla putoaa siteet ja tamponit laukusta :)

Kangaskassi mullakin on usein mukana jos lähden kaupungille. Täällä mun työmatka on semmoinen että matkan varrella vaan ei voi jäädä mihinkään, mutta Helsingissä on paras olla aina pari lisäkassia kun ei tiedä minne eksyy ostoksille ;) Ruokakaupastakin saattaa yllättäen jotain tarvita.

21. toukokuuta 2008 klo 21.31  
Blogger katri kirjoitti...

Sinulla on kyllä siisti laukun sisältö. Minun laukku yleensä imee kaikki mahdollisest lippuset,lappuset ja puoliksi käytetyt nenäliinat. :)

21. toukokuuta 2008 klo 21.34  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

En siis ole ainoa jonka nenä vuotaa AINA! :D Virkistävää kuulla ;)

22. toukokuuta 2008 klo 15.57  
Blogger Jenni kirjoitti...

Sanni: No kyllä minäkin herkkuja popsin enemmän kuin laki sallii. :D Tuo omena on vaan niin näppärä esimerkiksi välipalana töissä. Suklaasta en niin välitä, niin siihen en kovin usein sorru. Ja limut ovat jääneet tosi vähälle sen jälkeen, kun opin juomaan kivennäisvettä. :)

Moumou: No ihanaa, että on kohtalotovereita! En tajua, miten nokkani voi vuotaa kesät talvet läpeensä, vaikka ei olisi edes nuha. Tosin tietysti heti kevätflunssista toivuttuani saan ensimmäiset allergiaoireet, joten hyvin menee. :D Minä en kerää huulirasvoja vaan huulikiiltoja. Suorastaan käsittämätöntä, että tällä kertaa kassissa ei ollut yhtäkään!

Herttainen: Muitakin räkänokkia siis löytyy. :D Minäkin säilön puolikäytettyjä nenäliinoja ties minne, mikä ei ole erityisen viehättävää. :D Mutta olisi kamalaa tuhlausta heittää yhden niiston jälkeen pois! Joutuisin ostamaan joka viikko uuden nenäliinapaketin. :P Olen tuota kuukautiskuppia joskus mietiskellytkin, mutta toistaiseksi on vielä mietiskelyasteella. :)

Katri: Minunkin laukkuni näyttää usein paljon sotkuisemmalta, mutta viime päivinä olen vaihdellut laukkua niin usein, että turha roina on jäänyt joko toisen laukun pohjalle tai päätynyt roskiin.

Anonymi: Kohtalotoveri. <3 :D

22. toukokuuta 2008 klo 20.58  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu