Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Punahilkka tossuissani

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

lauantai 3. toukokuuta 2008

Punahilkka tossuissani

Olen pitänyt kovasti eri tuotemerkkien HIV:tä vastustavista kampanjoista. Kortensa kekoon AIDS:n vastaisessa taistelussa ovat kantaneet muun muassa H&M, iPod sekä Converse. Kampanjoiden ideana on ollut antaa tietty prosenttiosuus tuotteiden myyntihinnoista AIDS:n vastaiseen työhön sekä kiinnittää ihmisten huomio tärkeään asiaan. H&M ja Converse ovat värvänneet tunnettuja tähtiä ja taiteilijoita kuvittamaan kampanjatuotteitaan ja olen itse pitänyt kovastikin hieman erilaisella kuvituksella varustetuista tuotteista ja ideasta, että ostamalla tuotteen, lahjoitan samalla hyvään tarkoitukseen. H&M:n kampanjatuotteista ostin Justicen suunnitteleman t-paidan veljelleni lahjaksi ja tuotteen hinnasta meni kunnioitettava 25 prosenttia hyvään tarkoitukseen. Olen bongaillut kaupoista myös Conversen RED-kampanjan tossuja, joiden tuotosta 10% lahjoitetaan AIDS:n vastaiseen työhön. Haaveilin jonkin aikaa punaisista tai mustista nahkatossuista, kunnes törmäsin pari päivää sitten samaisen malliston kangastossuihin ja ihastuin ikihyviksi. :)

Conversen 1HUND(RED)-mallistoa julkaistaan pikkuhiljaa vuoden kuluessa ja mukaan hyppää matkan varrella lopulta yhteensä 100 suunnittelijaa. Toistaiseksi tossuja on ilmestynyt noin parikymmentä ja minun sydämeni sykähti ruotsalaisen Camilla Engmanin suunnittelemille Chuck Tayloreille. Monelle Engmanin ihanan herkät kuvitukset saattavat olla tuttuja jo entuudestaan, sillä itse olen ainakin törmännyt niihin yhdessä jos toisessakin yhteydessä. Päivän linkkivinkkinä mainittakoon kuvittajan oma blogi, joka taatusti lämmittää kauniista kuvista pitävien mieliä. :) Palattakoon kuitenkin tossuihin, jotka ovat tämän postauksen ydin. Ne ovat kenties söpöimmät Converset, jotka olen eläissäni nähnyt. Niiden kyljissä seikkailee nimittäin pikkuinen Punahilkka! Tiesin heti kengät nähtyäni, että minun on saatava ne, enkä saisi rauhaa ennen kuin ne lepäisivät rauhallisesti eteiseni lattialla. Päätöstäni vauhdittivat ystävieni kommentit, joiden mukaan tossut näyttivät tismalleen minulta (samoin kuin kuulemma niiden kuvituksessa seikkaileva tyttökin). No maksoivathan ne paljon ja jouduin hieman näkemään vaivaa saadakseni ne omakseni, mutta nyt on helppo hymyillä.



PS. Conversen nettisivuilla voit myös itse suunnitella mieleisesi tossut. :)

Tunnisteet: , , ,

22 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Itekin one waysta bongasin samaiset tossut :) Oli ihan pakko sovittaa, vaikka rahaa ei olisi ollut edes puolikkaaseen tossuun :(

3. toukokuuta 2008 klo 20.23  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

heh, itsekkin olen noita ihastellut pariin kertaan (no, ehkä ennemmin parikymmentä :D). on ne vaan niin söpöt! ehkä jonain päivänä ne päätyvät minunkin eteiseen (;

3. toukokuuta 2008 klo 20.29  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ah ihanat! todellakin kivan näköiset. Olen suunnitellut valkoisten Conversejen ostoa, mutta tuollainen kuvitettu versio voisi ollakin hieman kivempi kuin tavallinen valkoinen! ü paljonkohan tossuilla oli hintaa?

3. toukokuuta 2008 klo 21.15  
Blogger Anni kirjoitti...

Ääh, pakko saada converset! Nuo tossut ovat superihanat, tyttö on tosi soma. Kärsin erittäin pahasta tennarikuumesta. :-S

3. toukokuuta 2008 klo 21.34  
Blogger stereo speakers kirjoitti...

no onko suloset kengät! ihan mielettömän söpöt :D

3. toukokuuta 2008 klo 22.18  
Blogger Jose / ajastaika.com kirjoitti...

Oi, ihanat kengät! Tsekkasin Conversen sivuilta muitakin malliston tossuja ja kerrassaan upeita kuoseja mukana. Pyöriikö Suomen hinnat samoissa kuin perus-Converset vai joutuuko spesiaaleista maksamaan paljonkin enemmän?

3. toukokuuta 2008 klo 22.35  
Blogger U kirjoitti...

Onpa kyllä aivan älyttömän suloiset tossut! Tulee hyvälle tuulelle ihan vain katselusta. :D

4. toukokuuta 2008 klo 0.53  
Blogger bea kirjoitti...

No on ihanat tossut! Hassua, ennen kuin ehdin tekstissä siihen "näyttävät ihan sinulta" kohtaan, olin jo ehtinyt ajatella että ihan sinun näköisesi :)

4. toukokuuta 2008 klo 10.19  
Blogger Nunnu kirjoitti...

Söpöt :) itse hankin viime kuussa ekat Converseni (värinä harmaa) ja olen ollut todella tyytyväinen. Ne käyvät lähes kaiken kanssa.

4. toukokuuta 2008 klo 10.26  
Blogger Jenni kirjoitti...

Enu: No kieltämättä tossut tekivät aikamoisen loven myös meikäläisen budjettiin, mutta ei noita voinut vastustaa! :)

Anonyymi: Minulle tuli vähän kiire popojen kanssa, koska oma kokoni on niin pieni, että sitä tulee yleensä vain muutama pari. En halunnut mokata tilaisuuttani, vaan kengät oli saatava. :D

Ambe: Kiitos. :) Omistan ennestään valkoiset perustossut punaisilla nauhoilla. Kuvamateriaaliakin taitaa löytyä jostakin vanhoista päivän asu -kuvista.

Pandora: Hehee, muutkin alkavat käydä kierroksilla. :D Pidä varasi, käsittääkseni noita kenkiä on vain rajallinen määrä.

Evidee: Kiitos. :D

Jose: Totta! Minäkin kurkin nettisivuilta muita malleja ja kaikki olivat hurmaavia. :) En oikein tiedä, mitä tavalliset Converset Suomessa yleensä maksavat, koska aiemmin ostamani olen napannut tarjouskorista. Näiden tossujen normaalihinta oli 75 euroa, mistä sain hieman alennusta jonkun kampanjan takia. Eli pirun kalliit kyllä. :/

U: Mahtavaa! :D Hyvän tuulen tossut!

Bea: Voi miten hauska kuulla. :D Sinä olet sitten hyvin sisäistänyt syvimmän olemukseni. ;)

Nunnu: Converset sopivat kyllä monenlaisiin asuihin. Itse meinasin yhdistää tossuni tänään siniseen, hippi-henkiseen mekkoon, mutta kirpputorikierrosta ajatellen ne eivät olisi olleet käytännölliset. Nauhakenkien avaaminen ja uudelleen solmiminen väentungoksessa ei ole herkkua.

4. toukokuuta 2008 klo 15.36  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Yhyy, voisikohan noita tilata netistä jotenkin halvemmalla...? Kun pihinä (ja köyhänä :D) opiskelijana ei haluaisi maksaa ihan noin montaa kymppiä :D (nimim. Converset USA:sta hintaan 35 dollaria)

4. toukokuuta 2008 klo 21.38  
Blogger Herttainen kirjoitti...

Olen just samaisia kans jossain netissä ihastellut ja hamunnut omikseni, mutta kun edellisten must-kenkien metsästys vasta päättyi onnellisesti ja kukkaro keveni yli satasella, taitaa nyt olla aika painaa jarrua.

Mutta kengät todella ovat näköisesti :)

4. toukokuuta 2008 klo 23.40  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jee hyvät kengät! Mullakin on! Oon suht hemmoteltu tyttöystävä kun sain ne poikaystävältäni lahjaksi :)

5. toukokuuta 2008 klo 8.39  
Blogger Styledrop kirjoitti...

Onpas ihanat tossut! Itse kuulun siihen ryhmään, jossa ei voi koskaan olla liikaa Converseja ja muita tossuja. On muuten juuri sinun näköisesi tossut;)

5. toukokuuta 2008 klo 13.12  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

AAAARRGG!! Minun on saatava nuo tossut!!! :D

Hyvä postaus muuten :)

5. toukokuuta 2008 klo 18.37  
Blogger Mary kirjoitti...

Noi Converset on aivan ihanat:)

7. toukokuuta 2008 klo 10.03  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi: No jenkkihinnat ainakin ovat huomattavasti huokeammat, mutta en ole perehtynyt nettikauppojen valikoimiin ja toimituksiin. Kannattaa kuitenkin tsekata! :) Voi olla, että halvemmallakin löytyy.

Herttainen: Kiitos. :) On aina mukava kuulla, että on onnistunut hankkimaan jotakin itsensä näköistä. :) Ja ehkä tosiaan on syytä painella vähän jarrua, jos rahatilanne ei salli uutta repsahdusta. :D

Saga: Voi että, minäkin haluan tuollaisen poikaystävän! :D

Styledrop: Kiitos, tuollaiset kommentit lämmittävät erityisesti. :) Minulla itselläni on ennestään yksi pari Converseja, mutta olen samaa mieltä siinä, että niitä ei voi olla liikaa. :D

Winda: Kiitos. :D Nyt äkkiä Spirit Storeen tai One Wayhin, niissä vielä taitaa tossuja olla ainakin joitakin kokoja.

Mary: Kiitos. :)

7. toukokuuta 2008 klo 12.44  
Blogger premier kirjoitti...

Onhan noi kyl hienoja. Noiden itse suunniteltujen popojen tilaus ei muuten onnistu Yhdysvaltojen ulkopuolelle :( Yritin.

7. toukokuuta 2008 klo 14.34  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Helsingissä kenkiä myy myös Iso Roobertinkadun Popot-liike. (Tai ainankin myi) Omani sain sieltä. Taisi olla halvemmatkin kuin OneWayssa.

7. toukokuuta 2008 klo 19.31  
Blogger Jenni kirjoitti...

Premier: No voihan harmi! Nyt ei sitten auta muu kuin ostaa suomalaisesta kaupasta tai lähteä ulkomaille halvempien kenkien perään, mikäli moisista haaveilee :D

Saga: Kiitos vinkistä. :) Katselinkin tuossa yksi päivä Popojen valikoimaa ja yllätyin erittäin kilpailukykyisestä hintatasosta.

8. toukokuuta 2008 klo 10.39  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Katselin noita kenkiä Conversen sivujen nettikaupasta ja siellä luki koon kohdalla "Women size DOWN 2 sizes from your size." Ostitko itse nuo kengät ihan normaalikoossa? Tähän asti mulla on ollut sama koko Conversen kengissä kuin muissakin..

2. kesäkuuta 2008 klo 22.40  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi: Mielestäni noiden koko oli ihan sama kuin muissakin kengissäni. Minulla oli ennestään yhdet Converset, joten katsoin koon suoraan niistä. Oma kokoni on 4, mutta Conversen koissa se on ilmeisesti miesten koko... Eli kengän lapussa lukee näin (piti ottaa pois jalasta, että voin katsoa :D): Mens 4, Wo's 6 (tuota siis varmaan tarkoitettiin siellä sivulla, että kengät ovat merkitty miesten kokojen mukaan), UK 4, EU 36,5, JPN 23. Toivottavasti tästä oli jotain apua, vaikka tuleekin näin myöhään. :)

3. heinäkuuta 2008 klo 12.29  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu