Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Tokyo22zakka

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

keskiviikko 28. toukokuuta 2008

Tokyo22zakka

Olen ohittanut pikkuisen putiikin lukuisia ja lukuisia kertoja Fredrikinkadulla ja kurkistellut sinne ikkunasta aina uteliaana, uskaltamatta kuitenkaan astua sisälle. Viime viikonloppuna kuitenkin rohkaisin mieleni ystävämyynnin innoittamana. Kyseessä on siis Tokyo22zakka-niminen pikku-puoti, joka näytti jo näyteikkunan perusteella siltä, että minulla tuskin olisi varaa edes muovipussiin. No ehkä hieman liioittelin, mutta liikkeen normaalihinnat eivät kyllä todellakaan suosi opiskelijabudjettia. Toppi maksaa 70 euroa ja paidasta saattaa hyvinkin joutua pulittamaan peräti 300 euroa. Ei siis aivan meikäläisen heiniä -ainakaan näillä tuloilla.

Putiikki on kuitenkin kiinnostava ja näkemisen arvoinen. Sitä pyörittää suomalais-japanilainen vaatesuunnittelija Jasmin Mishima (, joka oli kyseisenä päivänä ihan itse tiskin takana myymässä) yhdessä argentiinalaissyntyisen Federico Cabreran kanssa - kyseessä on jo toinen kaksikon yhteinen putiikki, nimittäin Tokyo22zakkaa edelsi liike nimeltä Glamour Mercado. Tammikuussa avatun putiikin valikoima keskittyy pääosin japanilaisten suunnittelijoiden naistenvaatteisiin, mutta myös omistajakaksikon omia luomuksia on myynnissä. Liike on eräänlainen lifestyle-minimyymälä, sillä sieltä löytyy vaatteiden lisäksi koruja, vihkoja, kirjoja sekä pikkuesineitä ja liikkeen yhteydessä sijaitsee naapurihuoneessa myös levykauppa.

Minä itse pöllähdin paikalle ystävämyynnin viimeisinä hetkinä ja lienee sanomattakin selvää, että juuri mitään ei enää ollut jäljellä (, mikä oli varmastikin pelkästään hyvä asia talouttani ajatellen). Vaatteiden sijaan jäin hypistelemään pikkuesineitä, joista erityisesti kissan pään muotoinen pikku-kolikkopussukka ihastutti minua. Myyjä (itse Jasmin Mishima :) ) oli varsin herttainen ja vinkkasi minulle salama-korviksista, joita oli enää yksi pari jäljellä. Korvakorut olivat kuin minulle tehdyt ja kävelin lopulta liikkeestä tyytyväisenä salama-korvikset laukussani. Lisäksi eräs ystäväni oli pian tuleva kissa-minikukkaron onnellinen omistaja. :) Vaikka ihastuttava putiikki on hieman hintavanpuoleinen, suosittelen ehdottomasti tutustumaan siihen vähintäänkin alennusmyyntien aikaan!



Tunnisteet: ,

6 kommenttia:

Blogger Elina kirjoitti...

Minun ystävä on ollut tuolla työharjottelussa :) Kertoi kanssa siitä, että Jasmin oli ollut tosi mukava. Käytiin luokan kanssa yhdessä tutustumassa, kun tuo liike avattiin. Oli aivan ihania vaatteita, mutta ihan kuin minullakaan olisi varaa. Siitä se Jasmin mainitsi, että hän vaihtaa joka viikko esillä olevia vaatteita, vaikka niitä ei myytäisikään, niin kannattaa käydä usein vierailulla :) Itse asun pohjoisessa, niin en päässyt aleihin. Toisaalta, ehkä ihan hyvä, kun tilillä on 4.90€ :D

29. toukokuuta 2008 klo 0.19  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hih, oltiin eilen Ylen uutisissa, koska sun blogista oli pätkä, jossa ne katseli sitä Argoshallin kuvaa. :D Tässä linkki: http://areena.yle.fi/toista?id=1290148
Our 1 second of fame!
Ihanat nuo korvikset! Eli se putiikki oli sitten se japanislais-suomalaisen, jota mietinkin...

29. toukokuuta 2008 klo 9.26  
Blogger Jenni kirjoitti...

Elina: Jasmin vaikutti kyllä todella sympaattiselta. :) Aion kyllä ehdottomasti käydä putiikissa uudelleenkin!

Fluxor: Jee! Ollaan melkein-julkkiksia! Ja nimenomaan 1 (!) second of fame, tai ehkä jopa 2. :D Ja kyllä se putiikki tosiaan olikin sitten juuri se, mitä ajattelit. Meinasin jopa soittaa, kun se selvisi, koska olin epäillyt asian laitaa siinä aikaisemmin. :D

29. toukokuuta 2008 klo 10.19  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Paljonko korvikset ja kukkaro maksoivat?

29. toukokuuta 2008 klo 17.53  
Blogger eimie kirjoitti...

noi korvikset on ihanat. jotain tollasta salamakorvista oon itekki metsästäny vaik kuinka kauan mut ei vaan oo osunu silmään.

29. toukokuuta 2008 klo 19.04  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi: Korvikset maksoivat 4 euroa (en tiedä, oliko hinta alennettu) ja kissa-kukkaro oli saman hintainen. (Toivottavasti lahjan saaja ei lue näitä kommentteja. :D )

Eimie: No voihan hitsi. Minäkin nappasin viimeisen parin. :) En ole kyllä muualla törmännyt samantyyppisiin, mutta onnea etsintään!

29. toukokuuta 2008 klo 20.09  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu