Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Tuhlaajatytön paluu

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

lauantai 3. toukokuuta 2008

Tuhlaajatytön paluu

I'm back! Taisin olla hieman turhan optimistinen arvioidessani paluutani blogosfäärin pariin muuttotohinoiden keskellä. Nyt ovat kuitenkin sekä muutto että vappuhulinat takana, joten aikaa on taas blogillekin. :) Nettiyhteyskin toimii vihdoin, mutta ei siitäkään ilman teknistä tukea selvitty, tietenkään. :D

Muutin siis viime lauantaina tänne Helsinkiin. Tavaraa tuntui olevan niin järjettömästi, että pelkäsin todella muuttokuorman autoon mahtumisen puolesta. Kuin ihmeen kaupalla kaikki kuitenkin mahtui mukaan, ja vieläpä asuntoon sisällekin. Hurraa! Kämppä alkaa näyttää jo asuttavalta - jopa kodilta. Muutama laatikko pyörii kuitenkin vielä nurkissa siitä syystä, että kodistani uupuu vielä yksi vaatekaappi sekä kirjahylly, joten en saa ihan kaikkea vielä purettua. Tyhjien laatikoiden pino on sitäkin komeampi, mutta en pääse siitä eroon ennen kuin joku autollinen ja ajokortillinen sielu rientää avukseni.

Asuntoni on mieluisa, joskaan en ole saanut kaikkea asettumaan paikolleen vielä ihan haluamallani tavalla, eivätkä kaikki huonekalut tunnu istuvan tänne. Tilaa kuitenkin on ihan mukavasti ja perusasiat ovat hoidossa. Kaappitilan puute (toistaiseksi) on hieman vaivannut, mutta olen oikea ahtamisen mestari ja olen saanut tungettua garderobini ansiokkaasti alle puoleen siitä tilasta, joka minulla Jyväskylässä oli vaatteiden säilytystä varten. Esittelen kotiani lähitulevaisuudessa myös kuvin, kunhan nuo laatikot katoavat nurkista.

Olen viihtynyt keväisessä Helsingissä erinomaisesti ja - hullua kyllä - tuntuu, että täällä on enemmän kavereita ja tuttuja kuin entisellä kotipaikkakunnallani. Olen jo nyt vajaan viikon ajan päivittäin törmännyt vähintään neljään tuttuun keskustassa ihan sattumalta (ja joka kerta vielä eri ihmisiä). Jäätelöä on syöty enemmän kuin laki sallii ja Helsingin kaupatkin ovat vaarallisesti vetäneet puoleensa (siitä enemmän lisää lähipäivinä). Olen aivan ihastunut Gina Tricot'n siniseen, valkopilkulliseen mekkoon ja kirmaillut siinä onnessani pitkin pääkaupunkimme katuja. Mustat sukkahousut tai leggingsit olen joutunut vetämään ylleni siitä syystä, että polveni ovat tällä hetkellä niin mustelmilla, ettei läpinäkyviä sukkahousuja voisi harkitakaan. :D Mustien sukkahousujen kaveriksi olen kuitenkin liittänyt mustan nahkatakkini, joten värimaailma on ollut suht toimiva. Ja minusta muuten mustaa ja ruskeaa nahkaa saa yhdistää aivan surutta, mikäli esimerkiksi kengät ja laukku matchaavat.


  • valkoinen toppi - H&M
  • mekko - Gina Tricot
  • ruskea nahkalaukku - second hand (Episode, Bryssel)
  • ruskeat nahka-avokkaat - Ecco/second hand

Tunnisteet: ,

9 kommenttia:

Blogger puukkohupparitytöt kirjoitti...

miten ihana mekko!:-O sopii sulle loistavasti.

ida

3. toukokuuta 2008 klo 13.37  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kävin lukemattomat kerrat katsomassa josko olisit päivittänyt blogiasi.. ehdin jo ikävöidä :)

3. toukokuuta 2008 klo 14.34  
Blogger evidee kirjoitti...

mitä ihmettä, mun kaverilla on samanlainen laukku ja se on ostettu meidän pikkukaupungin kirpparilta!
aika outo sattuma :D

3. toukokuuta 2008 klo 15.47  
Anonymous Mya kirjoitti...

Luin muutamassa päivässä blogisi läpi ja pidän todella paljon kirjoitustyylistäsi. Tämä nousi ehdottomasti lempiblogejeni listalle. Pidän eniten sisustus ja päivän asu postauksista. Olisiko joskus mahdollista saada uutta asuntoasi käsittelevä postaus? :) Olisi joskus myös kiva lukea postaus kulahtavimmista ja kamalimmista vaatteista mitä vaatekaapissasi on, jos niitä nyt enään muuton jälkeen on.

3. toukokuuta 2008 klo 17.32  
Blogger Jenni kirjoitti...

Puukkohupparitytöt: Kiitos Ida! :) Olen kyllä hullaantunut mekkoon ihan täysin - siinä on jopa taskut. :D

Anonyymi: Voi miten mukava kuulla, että minua on kaipailtu. :)

Evidee: Onpas todella outoa! :D Maailma on pieni. Ehkä lähikirpparisi laukku on peräisin alunperin jostakin maailmalta.

Mya: Kiitos kivasta kommentista! Teen ehdottomasti postauksen uudesta kodistani, kunhan muuttosotkut tästä hieman helpottuvat ja puuttuvat huonekalut saadaan hankittua. :) Muutkin juttuvinkit on pantu korvan taakse. ;)

3. toukokuuta 2008 klo 20.27  
Anonymous ystävällinen hei kirjoitti...

Uih! Kai esittelet uuden asuntosi, kun kaikki on valmista? Tahdon kuollakseni kurkata asuntoosi :'D

3. toukokuuta 2008 klo 22.12  
Blogger Jenni kirjoitti...

Ystävällinen hei: Sinua ei olekaan hetkeen näkynyt! Ehdin jo kaipailla. ;) Ja lupaan, että asuntoesittelyä on tulossa heti, kun saan kämpän esittelykuntoon. :D

4. toukokuuta 2008 klo 15.27  
Blogger Lumianna kirjoitti...

Ihana mekko ja aivan sinun näköisesi! Kuulumisia ehdinkin jo odotella, kiva kun palasit taas tänne blogimaailmaan :).

4. toukokuuta 2008 klo 20.21  
Blogger Jenni kirjoitti...

Lumianna: Kiitos. :) Todella mukava kuulla tuollaisia terveisiä! :)

7. toukokuuta 2008 klo 12.34  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu