Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Tyylitaivaassa

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

tiistai 20. toukokuuta 2008

Tyylitaivaassa


Useimmat teistä varmaan jo tietävätkin, että suoritan tällä hetkellä työharjoitteluani Tyylitaivaassa. Ajattelin, että voisin hieman kertoa siitä, miten harjoitteluni ensimmäiset päivät ovat kuluneet. Ihan alkuun on sanottava, että en olisi kyllä ihan heti uskonut työteon voivan olla näin mukavaa. Oikeastaan työ ei edes tunnu työltä, kun tehtävät ovat sellaisia, joita mielellään tekisi ihan muutenkin vaikka ilmaiseksi vapaa-ajallaan. :DEnsimmäisen työpäivän jälkeen minusta tuntui, etten malttaisi odottaa seuraavaa aamua! Nyt olen hieman rauhoittunut, mutta menen töihin yhä intoa puhkuen. :) Tähän mennessä työtehtäviini on kuulunut käyttäjäpalautteeseen reagoimista, sivuston ylläpitotehtäviä, palveluun tutustumista ja parannusehdotusten tekemistä, mainontaan liittyvää ideointia sekä muutakin ajatustyötä sivuston kehittämiseksi. On hienoa olla harjoittelupaikassa, jossa harjoittelijasta tietoineen ja taitoineen otetaan kaikki hyöty irti. Pääsen ihan oikeasti näyttämään ja hyödyntämään osaamistani sen sijaan, että minulle sälytettäisiin vain pakollisia kurjia hommia, jotka eivät innosta vakinaisia työntekijöitä.Työpaikallani vallitsee myös ihanan rento ilmapiiri. Työajat liukuvat tarpeen mukaan joustavasti ja päivät kuluvat kuin siivillä. On myös hauskaa, kun ympärilläni työskentelevät ihmiset ovat kiinnostuneita samanlaisista asioista, ja tässä työssä on sallittua höpöttää pinnallisista hömpötyksistä. :) Välillä mietin, että voiko tällaista oikeasti joku tehdä työkseen ja saada vielä palkkaakin. :D No, voisin sanoa, että olen ehdottomasti oikealla alalla! Voisin antaa vinkiksi muille, että jos muotiala ja siihen liittyvät aiheet kiinnostavat, niin kannattaa rohkeasti vain ottaa yhteyttä alan toimijoihin. Niin minäkin tein ja tässä on lopputulos. :) Kätteni jälkeä voi siis seuraavien kolmen kuukauden aikana nähdä ainakin Tyylitaivaassa sekä kosmetiikkaan ja kauneudenhoitoon keskittyvässä Glossyssa.Postauksen kuvissa näkyy viime päivien työasujani. Tarkemmin yhdessä kuvassa myös legendaarisesta second hand -putiikki Ruuturouvasta löytämäni upeat valkoiset pikkuisilla hapsuilla koristellut nahkasaappaat.

Tunnisteet: , ,

11 kommenttia:

Blogger Styledrop kirjoitti...

Onpas upeat asut ja erityisesti saappaat! Ah,kiinnostaa mukavalta paikalta tuo Tyylitaivas

20. toukokuuta 2008 klo 21.24  
Blogger Jessi kirjoitti...

kuulostaa ihanalta harjottelupaikalta! aiotko jäädä Helsinkiin harjottelun jälkeen vai palaatko Jyväskylään? Helsingissä ainaki on paljo "muotityöpaikkoja" jos sillä alalla aikoo työskennellä. muaki kiinnostas päästä muotiin liittyvään työpaikkaan. nyt vielä gradu jälellä, aiheena Marimekko ja sen brändi, mielenkiintonen aihe sekin :)

20. toukokuuta 2008 klo 22.40  
Blogger Herttainen kirjoitti...

Hihih, hauska miten ilmeistäsikin näkee että on kivaa. Tottakai aina olet ihanasti hymy huulilla mutta nyt melkein näyttää että kohta repeät nauruun! :) Kuulostaa kyllä tosi kivalta harjoittelupaikalta, mahtavaa että luottavat sinuun ja saat tehdä kaikenlaista eikä vain kahvia keittää. Ja saa pukeutua omalle tyylilleen uskollisesti!

20. toukokuuta 2008 klo 23.58  
Blogger MouMou kirjoitti...

Wow, ihan unelma työ.:) Kunpa itsekin pääsisin johonkin kivaan paikkaan töihin sitten aikanaan!

21. toukokuuta 2008 klo 8.07  
Blogger ellen kirjoitti...

noi valkoiset saappaat on ihan unelmat!

21. toukokuuta 2008 klo 8.34  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihanan kuuloinen harjoittelupaikka! Liian usein kuulee kohtaloita, joissa harkkarit joutuvat keittämään kahvia, siivoamaan toimistokaappeja tai tekemään muita ei-olennaisia "töitä" :/
Itsellä myös harjoittelu edessä syksyllä (ihan eri alalta tosin), toivottavasti käy yhtä hyvä tuuri :)

21. toukokuuta 2008 klo 10.42  
Anonymous Fluxor kirjoitti...

Ihania asuja ja onneksi olkoon vielä tuosta Tyylitaivaan paikasta! Olisipa minullakin tuollainen unelmatyöpaikka.. ehkä vielä jonain päivänä. Vaikka olenhan minäkin Tyylitaivaan leivissä omalla tavallani, ja mukavaahan tuo Tyyliagenttien pitäminen on. :D
Koska postaat siitä UFF:n sinisestä mekosta, jonka tuunasit? Tahtoo nähdä sen!

21. toukokuuta 2008 klo 12.03  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana tuo musta mekko! Mistä se on hankittu? :)

21. toukokuuta 2008 klo 16.30  
Blogger Jenni kirjoitti...

Styledrop: Kiitos. :) Olen kyllä todella kovasti tykännyt ensimmäisestä viikostani Tyylitaivaassa. :)

Jessi: Aion jäädä Helsinkiin myös työharjoittelun jälkeen, sillä minulla ei ole opinnoista enää muuta jäljellä kuin gradu. Sinullakin on erittäin mielenkiintoinen gradun aihe! :)

Herttainen: Hahaa, vai että nauruun purskahtamassa. :D Pokka pitää kyllä huonosti tällä tytöllä, mutta sen voin sanoa, että viime päivinä on hymy ollut herkässä. :)

MouMou: Muistanko oikein, että opiskelet kemiaa? Sinullahan voisi olla ura vaikkapa kosmetiikkateollisuuden parissa tulevaisuudessa! :)

Ellen: Kiitos. :) Aika pitkän pennin niistä kyllä maksoinkin, mutta ovat ehdottomasti sen arvoiset!

Musta mango: Onnea sinullekin harjoittelupaikan etsintään! :)

Fluxor: Kiitos. :) Tyyliagentit ovat jatkuvasti tapetilla tuolla Tyylitaivaan toimistossa, joten sinulla on kyllä näkyvä asema meidän lafkassa. ;) Valitettavasti nuo meikäläisen tuunausprojektit etenevät aika etanavauhtia, mutta lupaan välittömästi tiedottaa, kun postausta on tulossa. :D

Anonyymi: Kiitos. :) Taisin ostaa mekon Jyväskylän Jim&Jillistä joulun jälkeisistä alennusmyynneistä. Merkki on Only.

21. toukokuuta 2008 klo 17.44  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ruuturouva on ahdistava paikka ja myyjät töykeitä, suorastaan ilkeitä.

Mutta kengät on kivat. :)

Ja olenpas kade työpaikastasi.

terv. Prisman kassa tulevana kesänä

23. toukokuuta 2008 klo 17.08  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi: No onpa kurjaa, jos olet saanut huonoa palvelua. Minulla ei kyllä tämän yhden kokemukseni perusteella ole mitään pahaa sanottavaa Ruuturouvan henkilökunnasta. Itse asiassa myyjä oli oikein ystävällinen. Kenkien kantapäissä sisäpuolella olevat nahkalaput olivat jotenkin kovettuneet ajan saatossa ja myyjä tarjoutui käyttämään kenkiä suutarilla ensin. Eli hän siis korjautti kengät ensin ja varasi ne minulle muutaman päivän päähän.

Ja minäkin olen kyllä osani noista kassahommista saanut. :D Olin peräti viisi vuotta parissa eri ruokakaupassa töissä opiskeluiden ohella. Nyt tuntuu, että on kannattanut käyttää aikaa ja vaivaa opiskeluun, kun pääsee työskentelemään tällaisissa paikoissa. :) Mutta tsemppiä sinne kassalle! :)

24. toukokuuta 2008 klo 10.56  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu