Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kotini on pilvilinnani

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

tiistai 3. kesäkuuta 2008

Kotini on pilvilinnani

Nyt on viikonloppu takana ja tuleva edessä... Käväisin viikonloppuna Tampereella ja piipahdin reissulla pikkuveljeni kevätjuhlissa ja Fluxorin tupaantuliaiskemuissa (, joista kyllä jälkimmäiset olivat hiukkasen menevämmät kekkerit). :) Minttu haastoi minut viime viikolla pohdiskelemaan unelmiani. Olenkin aikamoinen haaveilija, joten eiköhän unelmia riitä teillekin kerrottavaksi. Tällä hetkellä elämäni on tosin aika mukavasti mallillaan, joten mitään kovin akuutteja toiveita minulla ei ole, mutta sellaisia pidemmän tähtäimen juttuja ja hömppäunelmia nyt tietysti aina on vähintään muutama. Haaveet eivät ole missään erityisessä järjestyksessä, vaan tajunnanvirta-tekniikalla mennään.

1. Oma huone vaatteille ja kengille
Jossakin kaukana haaveissani siintää suuri asunto, jossa olisi aivan oma kokonainen huone vaatevarastolleni ja kenkäkokoelmalleni. Vaatehuone saisi mielellään olla korkeilla huoneilla ja kattoterassilla varustetussa ullakkohuoneistossa. ;)2. Valmistuminen
Tämä haave alkaa olla jo aika lähellä toteutumistaan, sillä tutkintoni on työharjoittelua (, jota suoritan parhaillaan) ja gradua vaille valmis. Edessä on kuitenkin erityisesti gradun osalta vielä melkoista ponnistelua, joten toistaiseksi valmistuminen häämöttää vielä unelmana tulevaisuudessa.

3. Kiva työpaikka
Olen nyt Tyylitaivaassa harjoittelua suorittaessani saanut maistaa, miten mukavaa työnteko voi olla. Asiat saisivat puolestani jatkua tulevaisuudessa samaan malliin! Ihanteellisinta olisi, jos pääsisin työssäni yhdistämään kiinnostukseni sekä teknologiavälitteistä viestintää että muotia kohtaan (kuten tällä hetkellä). Joudun myös työharjoittelun päätyttyä hankkimaan itselleni jonkin osa-aikaisen työn, koska opintotuella ei valitettavasti elä edes unelmissaan. (Siinä olisi tietysti yksi haaveilun aihe lisää, mutta koska opintoni ovat jo loppusuoralla, keskitän ajatukseni jo tuleviin palkkoihin suurempien opintotukien sijaan.)

4. Matka jonnekin lämpimään
Vaikka kesä on jo täällä, haaveilen silti matkasta jonnekin lämpimään ja eksoottiseen kohteeseen - ehkä osittain siksi, etten ole koskaan oikein päässyt kunnolla matkustelemaan. Vaikka en olekaan mikään erityisen intohimoinen reissunainen, olisi mukava viettää rentouttava loma jossakin lämpimässä kohteessa palmujen huojuessa taustalla. Valitettavasti tällaisen haaveen toteutuminen ei näytä ollenkaan todennäköiseltä pitkiin aikoihin.5. Rakkaus
Kukapa ei haaveilisi löytävänsä Sen Oikean - ja samaa sakkia olen minäkin. Elo sinkkutyttönä on ihan leppoisaa, mutta olisihan se mukava löytää joku maailman ihanin tuohon kainaloon. Vink, vink, te KAIKKI (tuhannet!) komeat ja hurmaavat sinkkumiehet, jotka täällä muotiblogeissa pyöritte! :D Nooh, leikki leikkinä. :)On yllättävän vaikea keksiä mitään tällaisia konkreettisia haaveita näin äkkiseltään, joten taidan loppujen lopuksi olla aika tyytyväinen siihen, miten asiat ovat jo tällä hetkellä. :) Ihan varmasti mieleen tulee vielä jotakin, mutta täydentelenpä sitten vaikka kommenttiosioon!

Kuvat täältä, täältä ja täältä.

Tunnisteet:

6 kommenttia:

Blogger A.K. kirjoitti...

Mukavia haaveita sulla :) Matkustelemisesta haaveilen kyllä itsekkin, kuten myös valmistumisesta, pääsisi sitten taas opiskelemaan jotain muutakin :)

3. kesäkuuta 2008 klo 22.36  
Blogger Jenni kirjoitti...

A.K.: Toivottavasti haaveesi toteutuvat! :)

4. kesäkuuta 2008 klo 22.58  
Blogger Irene kirjoitti...

mulla on työelämän suhteen aikalailla samat haaveet kuin sullakin? kiinnostaa siis tietää, mitä opiskelet? entä miten hakeuduit tyylitaivaaseen harjoitteluun?

26. kesäkuuta 2008 klo 19.24  
Blogger Jenni kirjoitti...

Irene: Huomasin kommenttisi vasta nyt, sori. :) Olen siis opiskellut puheviestintää Jyväskylän yliopistossa ja olen erikoistunut teknologiavälitteiseen viestintään. Veikkaan kuitenkin, että tällaiselle alalle voi pyrkiä aika monenkin opiskelualan kautta. Puheviestintä ei silti ollut yhtään hassumpi vaihtoehto. ;)

Tyylitaivaaseen hakeuduin vain ottamalla itse yhteyttä firmaan. Paikka irtosi loppujen lopuksi firman myönteisen suhtautumisen mutta ennenkaikkea myös oman aktiivisuuteni ja sitkeyteni ansiosta. Painotan siis periksiantamattomuutta, vaikka aluksi saattaisikin vaikuttaa lannistavalta! :)

3. heinäkuuta 2008 klo 12.21  
Blogger Irene kirjoitti...

okei kiitti! mä opiskelen suomea hgin yliopistossa ja sivuaineena oon lukenut mm. visuaalista journalismia taikissa. oon nyt ihan muissa hommissa, mutta journalistin kokemusta on ja jossain vaiheessa kyllä meinaan väen väkisin tunkea itseni johonkin muotilehteen! ja tosiaan tyylitaivas olis niin mahtis harjoittelupaikka!

7. heinäkuuta 2008 klo 17.20  
Blogger Jenni kirjoitti...

Irene: No kuulostaa, että sinulla on ihan osuva opiskeluala tällaisia hommia ajatellen, ainakin toimittajan töiden kannalta! :) Uskon, että myös tuo blogisi on iso etu työpaikkaa hakiessa. Veikkailisin ainakin, että omalla blogillani oli jonkinasteinen merkitys työnantajan heränneeseen kiinnostukseen. :)

8. heinäkuuta 2008 klo 13.39  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu