Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Almost famous

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

keskiviikko 23. heinäkuuta 2008

Almost famous

Kuten Ia ehtikin jo blogissaan kirjoittaa, meitä haastateltiin eilen Ilta-Sanomien shoppailua koskevaan juttuun, jonka olisi määrä ilmestyä ensi viikolla. Mietin pitkään, tohtisinko osallistua juttuun, kun minua pyydettiin mukaan. Ajatus oli houkutteleva, mutta samanaikaisesti haastattelun mahdollisesti mukanaan tuoma julkisuus arvelutti. Olen viime aikoina kertonut blogistani tutuille jo melko avoimesti, mutta on vielä paljon ihmisiä, joilla ei ole pikku-harrastuksestani aavistustakaan. Vaikka en mitenkään häpeile blogiani, joillekin ihmisille kertominen ujostuttaa yhä ja Ilta-Sanomien artikkelin myötä taatusti kaikki sukulaiset ja puolitututkin saavat tietää blogistani.

Lopulta päätin lähteä mukaan toimittajan ihailtavan sitkeyden ja ystävieni kannustavien sanojen rohkaisemana. :) Ja vielä itse juttua näkemättä voin sanoa, että kokemus oli oikein mukava! Rupattelutuokio suloisen Ian ja muotiblogeista aidosti innostuneen toimittajan kanssa ei tuntunut haastattelulta lainkaan, vaan tunnelma oli enemmänkin kuin tyttökavereiden kanssa kahvilla. :) Nyt sitten vain jännitetään, että valitsikohan se kuvaaja varmasti sitten ne parhaat kuvat juttua koristamaan. :D

Jutun kuvituksena Norman Rockwellin iki-ihana Gossip, joka löytyi täältä.

Tunnisteet:

5 kommenttia:

Blogger ellen kirjoitti...

Varmaan tosi jännää odottaa, millainen jutusta tulee.Mutta paljon onnea sen johdosta! Ties mitä kivaa tuollaisista seuraa:)

23. heinäkuuta 2008 klo 19.30  
Anonymous Annika kirjoitti...

Oi vitsi, kuulostaa tosi kivalta (= Millon juttu tulee lehteen?

23. heinäkuuta 2008 klo 19.55  
Blogger Jenni kirjoitti...

Ellen: Kiitos. :) Onhan se vähän jännää, mutta haastattelusta jäi päällimmäiseksi tosi hyvä fiilis. Olen siis loppujen lopuksi aika rauhallisin ja luottavaisin mielin. :)

Annika: Kiitos. :) Näin alustavasti meille sanottiin, että juttu tulisi ensi viikolla keskiviikkona ulos.

23. heinäkuuta 2008 klo 21.30  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

käytätkö sen turkoosin topin kanssa unique bra-rintsikoita vai ootko kokonaan ilman?

28. heinäkuuta 2008 klo 0.28  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi: Sen kanssa ei voi oikein kokonaan olla ilman, sillä kangas on niin ohutta. Veikkaan, että tulen käyttämään topin alla joko Unique Brata tai sitten halterneck-mallisia bikineitä.

28. heinäkuuta 2008 klo 21.52  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu