Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Mustavalkoista

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

keskiviikko 9. heinäkuuta 2008

Mustavalkoista

Eilinen shoppailusaaliini jäi varsin vähäiseksi, mutta kunnostauduin tänään käymällä uudella pikakierroksella. Loppusaldoksi sain ihan kiitettävät kaksi paitaa, hameen, mekon ja kengät (sekä parit leggingsit, mutta niitä ei lasketa, koska ne ovat vähän sellainen pakollinen paha kuten sukkahousut). Lohtushoppailu tuli ihan tarpeeseen, sillä tunnelmani ovat olleet tänään vielä huomattavasti surkeammat kuin eilen. (Suokaa anteeksi se eilinen epämääräinen postaukseni, mutta joskus kokee vain tarvetta hieman selittää itseään ja vaikkapa sitä, että en ehkä ole yhtä aurinkoinen kuin yleensä.) Mieleni kuitenkin sai aavistuksen verran nostetta tekemistäni kivoista alennuslöydöistä.


Hassua, mutta jostain syystä kaikki tämänkertaiset löytöni noudattivat mustavalkoista linjaa. Kaikki löytöni hametta lukuunottamatta olivat 50% alennuksessa, joten voin olla hyvillä mielin. :) Muutenkin ostokseni ovat jokseenkin klassisia tyyliltään, joten en sortunut mihinkään typeriin tai omituisiin herätelöytöihin vain halvan hinnan sokaisemana. Ensimmäisessä kuvassa näkyy Zarasta löytämäni korkeavyötäröinen ja henkseleillä varustettu hame, H&M:n hurmaava röyhelöpaita sekä Vagabondin räväkät remmiballerinat. Itse asiassa olin katsellut röyhelöpaitaa jo aiemminkin, mutta hinnan takia jättänyt sen hyllyyn. Myös Vagabondin kenkiä olin sovitellut, mutta pienen epäröintini takia jätin nekin aikanaan ostamatta. Nyt kuitenkin sain molemmat omakseni. :) Henkselihameitakin olen katsellut sillä silmällä, mutta sopivaa ei ollut tähän mennessä löytynyt. Hameessa söpönä yksityiskohtana on selkäpuolella näkyvä rusetti.















Mukaan tarttui myös suloinen valkea pitseillä ja laskoksilla somistettu kesämekko. Olen oikeastaan sellaisiakin vaivihkaa silmäillyt, mutta nyt sopiva sitten tuli vastaan. Ostin myös hempeän valkoisen ja hieman läpikuultavan paidan, joka sopii minusta kauniisti kesäpäiviin.























Tunnisteet:

18 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oih, mäkin tahdon valkosen mekon! Oon ihastellut valkosia mekkoja jo ainakin kolmessa eri blogissa :D
Ne vaan on niin nättejä :)

9. heinäkuuta 2008 klo 23.14  
Blogger Maria kirjoitti...

Tää kuulostaa ehkä hassulta asialta sanoa, mutta sulla on ihan mahtava kasvojen sivuprofiili :D Siis oikeesti. Ylväs ja suorastaan kuninkaallinen. Hyödynnä toki useammin kuvissa ;)

10. heinäkuuta 2008 klo 0.10  
Blogger Herttainen kirjoitti...

Noi kengät on tosi kivat! Mä tänään kovasti katselin kenkiä kun parissa kaupassa oli kaikki kengät alessa, mutta piru kun ne 35-36-hyllyt on aina niin pienet... Pitäis olla joku 40 mela niin sais ihanan edullisesti laatukenkiä.

10. heinäkuuta 2008 klo 1.36  
Blogger MouMou kirjoitti...

Musta hame on NIIN ihana!:) Nuo kapeat hameet ovat vieneet sydämeni.<3

10. heinäkuuta 2008 klo 9.39  
Blogger seireeni kirjoitti...

Kauniita vaatteita olet löytänyt, onnittelut!

10. heinäkuuta 2008 klo 14.53  
Blogger Jenni kirjoitti...

Xylitol: Valkoinen on niin raikas väri ja kesämekossa siitä tulee ihanan hempeä fiilis. :) Onnea metsästykseen!

Idhren: Haha, kiitos. :D Tuosta tuli huippufiilis! Kuninkaallinen sivuprofiili! :D Täytynee sitten ottaa enemmän sivukuvia jatkossa. ;)

Herttainen: Kiitos. :) Oma kengänkokoni on yleensä 36, joskus 37. Tosin ilokseni huomasin, että Forumin Vagabondin liikkeessä oli runsaasti tarjolla myös kokoa 35, jota ei yleensä ole missään. Olen nimittäin huomannut, että joissakin Vagabondin kengissä koko 36 on ollut liian suuri, joten tämä ilahdutti kovasti. :) Minä olen kyllä aika hyvin löytänyt alennuksistakin pieniä kokoja, joten älä lannistu!

MouMou: Kiitos. :) Mietin hetken jo, että tuliko tehtyä vikaostos. Mutta eiköhän tuota tule käytettyä, varsinkin kun huomasin miten kiva se on esimerkiksi juuri tuohon uuteen röyhelöpaitaan yhdistettynä. :)

Seireeni: Kiitos. :)

10. heinäkuuta 2008 klo 16.16  
Blogger Ocean kirjoitti...

Ah kengät on kyllä söpöt :)

10. heinäkuuta 2008 klo 17.20  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tosi nättejä vaatteita olet löytänyt! Erityisesti tykkään mustasta hameesta ja tosta valkoisesta paidasta. :)

10. heinäkuuta 2008 klo 17.24  
Blogger Lena kirjoitti...

Eihän siinä mitään pahaa ole että joskus purkaa oloaan täälläkin :) Ja ihana toi musta hame. Itse löysin GT:stä punaisen kynähameen eilen, olin innoissani :p Jos vaan saisi itse päiviteltyä taas.

10. heinäkuuta 2008 klo 18.49  
Blogger Jenni kirjoitti...

Ocean: Kiitos. :)

Emmi: Kiitos kovasti. :)

Teetyttö: Joskus tulee vain sellainen olo tuollaisista todella epämääräisistä vuodatuksista, että aukeaakohan niistä kenellekään yhtään mitään. Mutta tokihan sitä välillä pitää päästellä höyryjä. :) Ja hei, esittelyyn se oma hameesi!

10. heinäkuuta 2008 klo 21.12  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

OMG OMG!
Oliko tuo valkoinen H&M hellemekko myös -50% alennuksessa? Hipelöin tuota taannoin kaupassa hyvinkin pitkään, mutten normaalihinnasta johtuensilloin raaskinut ostaa... Paljonko tuo oli alennuksessa? Tosi sievän näköinen, etenkin sun päällä kun olet niin siro. :)

11. heinäkuuta 2008 klo 23.47  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi: Kiitos. :) Ja siis kyllä mekko oli tosiaan 50% alennuksessa. :) Hintaa sille jäi suunnilleen 15 euroa, en muista ihan tarkkaan. Käyhän tsekkaamassa Forumin H&M, mikäli asut Helsingin suunnalla. Siellä noita ainakin oli!

12. heinäkuuta 2008 klo 13.08  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Paljon toi maksoi toi musta korkeavyötäröinen hame? Tosi kiva.

14. heinäkuuta 2008 klo 16.07  
Blogger Jenni kirjoitti...

Mums: Kiitos. :) Hameelle jäi alennuksen jälkeen hintaa noin 25 euroa.

15. heinäkuuta 2008 klo 22.58  
Blogger Minna kirjoitti...

Ihana henkselihame! Pitää suunnistaa itsekin vielä alekierroksille..

17. heinäkuuta 2008 klo 1.29  
Blogger Jenni kirjoitti...

annnim: Kiitos. :) Toivottavasti teet hyviä löytöjä!

21. heinäkuuta 2008 klo 10.52  
Blogger Saga kirjoitti...

ei voi mitään, henkselihameet on musta edelleen aivan ihania. sopii tosi hyvin sulle! samoin kyllä myös tuo valkoinen mekko. kokeilin itsekin samanlaista eilen hennesillä, mutta se kyseinen mekko oli kokoa 44 ja hieman roikkuvahko.

21. heinäkuuta 2008 klo 21.42  
Blogger Jenni kirjoitti...

Saga: Jostain syystä minulla on sellainen pahaenteinen tunne, että tuleekohan tuota hametta käytettyä. Jos jostain syystä jäisi käyttämättä, niin lupaan laittaa hyvän kiertoon. :D Valkoinen mekko sen sijaan on jo muutaman kerran näinä kesäpäivinä päässyt ylle. :)

23. heinäkuuta 2008 klo 21.50  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu