Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Pilvipoutaa

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

tiistai 8. heinäkuuta 2008

Pilvipoutaa


Viimeisten muutaman viikon aikana elämässäni on tapahtunut kaikenlaisia kummallisia ja odottamattomia mullistuksia, joiden johdosta olen tällä hetkellä hieman hämmentyneessä mielentilassa. Mistään kamalan vakavasta ei ole kyse, mutta tunneskaalani on heitellyt viime aikoina autuaan onnellisesta pelokkaaseen ja ahdistuneeseen, joten tunnelmani ovat tällä hetkellä hieman sekavat. Sen tarkempiin yksityiskohtiin ei liene syytä mennä, mutta kaiken tapahtuneen seurauksena esimerkiksi aiemmin mainitsemani matka Malmöhön on peruuntunut. Olisi tietysti ollut kiva päästä reissaamaan, mutta matkan peruuntuminen ei minua sinänsä niin harmita. Mutta koska mieltäni painaa tällä hetkellä moni asia, kaipaan jotakin piristystä. Ja mikäpä piristäisi paremmin kuin pieni shoppailu... ;)

Okei, minulla ei todellakaan olisi varaa mihinkään shoppailuun tällä hetkellä ja olen urheasti pysytellyt poissa alennusmyynneistäkin heikon finanssitilanteeni takia. Ajattelin silti sallia itselleni tänään pienen kierroksen alennusmyyntien rääppiäisissä, jos vaikka jotain pikkuriikkisen pientä löytäisin mieleni piristykseksi. Logiikkani mukaan siellä ei tässä vaiheessa edes ole enää juuri mitään jäljellä, joten ei pitäisi olla pelkoa, että päätyisin tuhlailemaan kovin hurjasti. Aion siis suunnata töiden jälkeen pienelle kierrokselle, jonka saldon esittelen sitten lähipäivinä (, mikäli jotain esiteltävää löytyy).

Haluan kuitenkin tässä lopussa vielä kiittää kaikkia teitä ihania (eli Chichia, Cherry Blossomia, Aniliinia sekä Pandoraa), jotka olette minulle suoneet tämän kunniamerkin. Olen todella otettu, että olen saanut tämän kunnian peräti neljältä bloggaajalta. :) Tämä piristi päivääni enemmän kuin uskottekaan! Kiitos! :)Säännöt:
1. Voittaja saa laittaa logon blogiinsa
2. Linkitä siihen blogiin josta sen sait
3. Nimeä vähintään 7 muuta blogia sen saajiksi
4. Laita noiden blogien linkit sivuillesi
5. Jätä viesti blogeihin, jotka nimesit voittajiksi


Timanttinsa ovat monet jo saaneetkin ja yhtä monet taatusti ansaitsisivat. Itse annan timantin eteenpäin seuraaville blogeille: Paras aika vuodesta, The Freelancer's Fashionblog, Cool Cupcake, Oi ihana turhamaisuus, Concoction, Blog of clothes ja Super Duper Love.


Lainakuva täältä.

Tunnisteet:

11 kommenttia:

Blogger ambe kirjoitti...

hih olipas salaperäinen postaus ;) kiitos paljon timantista! se oli ensimmäiseni, ja piristi minun harmaata päivääni todella paljon!

8. heinäkuuta 2008 klo 15.02  
Blogger Jenni kirjoitti...

Ambe: No joo. :D Salaperäisyyteen on pakko verhoutua, kun haluaa jotenkin selittää itseään, muttei silti kertoa liikaa. Yksi sana selvennykseksi: ihmissuhteet. :P Tuntuu olevan kertakaikkiaan mahdotonta, että minun annettaisiin onnistua niissä. Mutta mahtava juttu, että onnistuin sinua sentään piristämään!

8. heinäkuuta 2008 klo 15.16  
Blogger Hanna & Sofia kirjoitti...

voi kiitos meidän kummankin puolesta!:)

~Hanna

8. heinäkuuta 2008 klo 16.15  
Anonymous Taru kirjoitti...

hehee, näyttää olevan tota hämmennystä siis muuallakin liikenteessä :) voimia sinne!

9. heinäkuuta 2008 klo 0.20  
Blogger kirsikka kirjoitti...

Kiitos ja kumarrus timantistasi, arvostamme sitä :)
Ja toivottavasti asiat selkiytyvät. Shoppailulla on ihmeellinen tapa jos nyt ei ratkaista ongelmia niin ainakin piristää mieltä!

9. heinäkuuta 2008 klo 9.31  
Blogger Jenni kirjoitti...

Hanna & Sofia: Eipä kestä, ilo on minun puolellani. :)

Taru: Kiitos. Kommenttisi onnistui oikeasti piristämään, vaikka fiilikset ovat sitten eilisen laskeneet vielä entisestään kuin lehmän häntä. :P

Kirsikka: Kiitos tsemppauksesta! Valitettavasti shoppailukierrokseni ei ollut kovin tuottoisa, mutta kenties lompakkoni kiittääm, heh. :)

9. heinäkuuta 2008 klo 11.16  
Blogger the freelancer's fashionblog kirjoitti...

I love diamonds!
Kiitos ja kumarrus :)

9. heinäkuuta 2008 klo 22.38  
Blogger 2nd kirjoitti...

Ei voi kyllä sanoo muuta kun, et fuck ihmissuhteet. Tsemppiä sulle, oon itekin niiden kaa tällä hetkellä aika solmussa..

9. heinäkuuta 2008 klo 22.43  
Blogger Jenni kirjoitti...

The Freelancer's Fashionblog: Ei kestä. :) Olet todella timanttisi ansainnut! ;)

2nd: Kiitos! Olen alkanut jo ajatella, etä olisi varmaan helpompaa, jos rupeaisin nunnaksi. Eipähän tarvitsisi itseään rikkoa enää kertaakaan. :P No ehkä en kuitenkaan ryhdy niin radikaaleihin tekoihin. Mutta tsemppiä myös sinne solmujen aukomisen!

10. heinäkuuta 2008 klo 8.46  
Anonymous oopa kirjoitti...

Vielä yksi kaupan päälle meiltäkin...

19. heinäkuuta 2008 klo 0.47  
Blogger Jenni kirjoitti...

Oopa: Voi kiitos paljon. Olen hyvin otettu. :)

21. heinäkuuta 2008 klo 10.53  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu