Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Päivän asu 33

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

torstai 10. heinäkuuta 2008

Päivän asu 33

No hyvä on, sorruin vielä aivan pieneen lohtushoppailuun tänään. Sovittelin jo toissapäivänä tätä H&M Trendin toppia, mutta jätin sen silloin kauppaan, koska se ei ollut alennuksessa. Se jäi kuitenkin kaihertamaan mieltäni ja tänään kaverin ollessa makutuomarina kävin sovittamassa toppia uudelleen. Sen malli, väri ja istuvuus olivat kaikki niin kertakaikkisen toimivia, että kaverinikin vielä myönnettyä, että kyseinen vaatekappale on kuin minulle tehty, ei jäänyt juuri vaihtoehtoja kuin napata se mukaani. Toppi on malliltaan kuin minimekko, mutta pituus on niin niukka, että en kyllä ilman paksuja leggingsejä uskaltaisi se päällä lähteä liikenteeseen.Piristyskeinot jatkuvat pienen juhlinnan merkeissä tänään. Lasipalatsinaukiolla on mitä mainioimmat Deaf Jam -kekkerit. Pippaloiden idea on siis se, että juhlinta tapahtuu päällepäin täysin hiljaisissa merkeissä - musiikki nimittäin raikaa ainoastaan juhlijoille jaettavissa kuulokkeissa. :) Aivan ihastuttava idea ja tänään aion sen testata! Biletunnelmaan olen virittäytynyt Chromeon mahtavia kasarihenkisiä soundeja fiilistellen (tsekkaa erityisesti biisi Needy Girl, jonka sanoihin samaistun jostain kumman syystä :D).

Tunnisteet: ,

33 kommenttia:

Blogger Marianne kirjoitti...

Hei, annoin sulle tuolla toisessa blogissani tälläsen palkinnon: http://www.divalookbook.com/2008/07/fame-and-fortune.php

10. heinäkuuta 2008 klo 21.21  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kaverisi oli kyllä oikeassa: toppi on ihan kuin sua varten tehty. Väri on ihana!

10. heinäkuuta 2008 klo 21.23  
Blogger Frances kirjoitti...

toi toppi on kylla upea, ostin itsekin juuri tuon.

10. heinäkuuta 2008 klo 21.33  
Blogger Sara kirjoitti...

Aivan ihana hyper upea tuo toppi! Love it. Sopii sulle kun nakutettu. Paljon sillä oli hintaa?

10. heinäkuuta 2008 klo 21.39  
Blogger Suhkur kirjoitti...

TOSI söpö tuo toppi^^ ja käy hyvin farkkuleggareitten kanssa, pitäsköhän miun oikeesti ryhdistäytyy ja ostaa ne pökät ku oon havitellu niitä jo niin kauan:D

10. heinäkuuta 2008 klo 21.42  
Anonymous maikkis kirjoitti...

Aivan ihana toppi, kelpaisi mullekin! Ostin muuten juuri yksi päivä parit farkkulegginssit sun innoittamana ja olen oikein tyytyväinen! :)

10. heinäkuuta 2008 klo 22.07  
Blogger teetyttö kirjoitti...

Eihän tuollaista toppia voi jättää kauppaan! Ja nytten siellä on se hame esitelty, käy katsomassa :)

10. heinäkuuta 2008 klo 22.26  
Anonymous iiris kirjoitti...

tosi hyvin sopii sulle tuo asu :)

10. heinäkuuta 2008 klo 22.27  
Blogger Idhren kirjoitti...

Todella söpö toppi, kuten monille muillekin, mulle kelpais kans :D Lohtushoppailu on kiva asia, joskin olen omakohtaisesti huomannut, että jos sattuu olemaan vähän pidempi alamäki, niin siinä äkkiä kukkaro kevenee, ja toisaalta sekään ei varsinaisesti mieltä ylennä ;<

10. heinäkuuta 2008 klo 22.27  
Anonymous winda kirjoitti...

Aivan ihana toppi, asukin on suloinen :)

10. heinäkuuta 2008 klo 22.38  
Blogger Tatu kirjoitti...

Jos Chromeo on susta loistavaa (sitä se on!), niin kokeile myös huvikses Neon Neonia, Yelleä tai Ladytronia. :)

10. heinäkuuta 2008 klo 22.47  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Upea toppi :) Ja tykkään tosta kenkien remmit housujen päälle - systeemistä :D

10. heinäkuuta 2008 klo 23.51  
Blogger MouMou kirjoitti...

Kuulepa, olet juuri luonut täydellisen asukokonaisuuden!<3 Erityisesti tykkään siitä, miten kenkien remmit ovat punttien päällä.:)

11. heinäkuuta 2008 klo 8.58  
Blogger Jenni kirjoitti...

Marianne: Kiitos kovasti! :) Ehdinkin noita jo muutaman saada, mutta olen tunnustuksesta otettu. :)

Pinja2: Kiitos. :) Tuo on aina ilo kuulla! Tuo väri onkin yksi lemppareistani.

Frances: Niin on! :) Laitahan omastasikin kuvaa!

Sara: Kiitos. :) Topilla oli hintaa noin 40 euroa.

Suhkur: Kiitos kovasti. :) Nyt kannattaa lähteä heti farkkuleggingsien metsästykseen, koska ovat näyttäneet olevan aika vähissä viime aikoina!

Maikkis: Mainiota! :) Minäkin haluaisin vielä toiset, mutten ole onnistunut löytämään niitä enää mistään. :(

Teetyttö: No ei niin. ;) Käynpäs heti tsekkaamassa hamosesi!

Iiris: Kiitos. :)

Idhren: Kiitos. :) Tulin tuosta topista niin hyvälle tuulelle, että en taida tarvita lohtushoppailua ihan heti lisää. Lisäksi Deaf Jamit olivat niin loistokekkerit, että vähemmästäkin mieli piristyi! Tosin harmi, etteivät suomalaiset oikein rohkaistuneet tanssimaan hiljaisuudessa (toisin kuin meidän porukka :D).

Winda: Kiitos kovasti. :)

Tatu: Kiitos vinkeistä! Tsekkaan ehdottomasti. :)

Xylitol: Kiitti! :D Mietin kotoa lähtiessä, että onko tämä nyt maailman typerin ratkaisu, mutta luotin omaan arvostelukykyyni. :D

MouMou: Voi kiitos! :) Okei, sinun ja Xylitolin vakuuttama uskon, että kenkien remmit housujen päällä oli ihan hyvä juttu. :D

11. heinäkuuta 2008 klo 10.23  
Blogger Anna kirjoitti...

No voi plääh. Miksi kaikki omaperäinen ja hassunhauska tapahtuu aina Helsingissä? Eihän voi olla, että kaikki omaperäiset ja hassunhauskat ihmiset asuisivat vain Helsingissä? Eikös siellä ole vain skeneilijöitä, joilla on tikku persiissä?

T. Nti Katkera

11. heinäkuuta 2008 klo 10.26  
Blogger ambe kirjoitti...

Voi mahdoton. Voi miksi asun niin kaukana H&M trendiä? aivan epäreilua sanon minä. Täydellinen toppi, rakastuin tuohon! ja väri saattaisi sopia jopa minullekin. Olen kateudesta vihreä pohjoissuomalainen.

11. heinäkuuta 2008 klo 10.52  
Anonymous Mai kirjoitti...

Anna: Hieno mielipide, ei yhtään ennakkoluuloinen tai katkera. Olen niin pirun kyllästynyt tohon asenteeseen. Helsinkiläiset ovat yksilöitä siinä missä Punkalaitumelta tai vaikka Rovaniemeltäkin ponnistavat, jokaiselle kehä 3:n rajaa ylittävälle ei tökätä tikkua pyllyyn riittävän nyrpeän naaman takaamiseksi. Anteeksi nyt vaan, mutta korpeaa että helsinkiläinen leimataan aina äkäiseksi puuteripepuksi ilman mitään perusteita. Kun ei itse hauku ihmisiä landepaukuiksi, olisi ihan kiva jos ei itse saisi kaupunkilaissnobin leimaa otsaansa ihan vain kotikaupunkinsa perusteella.

11. heinäkuuta 2008 klo 11.46  
Blogger Saz kirjoitti...

Hieno tuo toppi, sopii sulle :) !

11. heinäkuuta 2008 klo 19.53  
Blogger Marika kirjoitti...

Suloinen päivänasu. :) Tykkään paljon tuosta uudesta topistasi/mekostasi. Ovatko nuo ne farkkulegginssit, joita esittelit taannoin? Näyttävät nimittäin todella hyvältä jalassa. :)

11. heinäkuuta 2008 klo 22.44  
Blogger Stargirl kirjoitti...

ihana, haluan tuollaisen itsekin!! :)

11. heinäkuuta 2008 klo 22.58  
Blogger tipitii kirjoitti...

Aivan törkeän ihana toppi! Ei taida meidän H&M:ssä olla tuollaista ihanuutta, eli jää multa vain haaveen tasolle.

12. heinäkuuta 2008 klo 0.22  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tosi hyvin sopii sulle toi toppi! Nätti! :)

12. heinäkuuta 2008 klo 12.55  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anna: Heii, nyt pois tuollaiset katkerat ajatukset. :) Itsekin olen asunut Helsingissä vasta muutaman kuukauden, eikä vielä ainakaan ole tikku persiissä. :D Omasta mielestäni olen ihan yhtä hassu ja hauska kuin ennenkin, ja muitakin hassuja ja hauskoja ihmisiä olen täällä kohdannut. Ja kyllähän muuallakin tapahtuu, mutta se nyt vain taitaa olla niin, että isommissa kaupungeissa on helpompaa ja kannattavampaa järjestää kaikenlaista erikoista, koska väkeä ja niin ollen mahdollisia osallistujia on enemmän.

Ambe: Ensi kerralla, kun olet liikenteessä Helsingissä tai esimerkiksi Tampereella, marssit sitten suoraan Trend-hyllylle penkomaan! :)

Mai: Onhan tuo ikävää, että tuollaisia ennakkoluuloja viljellään. Minä annan kuitenkin mielelläni niiden kulkea toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, ja sitten omalla esimerkilläni näytän asioiden olevan toisin. :)

Saz: Kiitos! :)

Marika: Kiitos. :) Juuri nehän tuossa ovat! Edelleenkin sitä mieltä, että ne ovat yksi parhaista keksinnöistä pitkään aikaan. :D

Stargirl: Kiitos. :) Ainakin Helsingistä löytyy Forumin ja Kämp Gallerian Henneseiltä.

Tipitii: Kiitos. :) Tuota Trend-mallistoa tosiaan on vain harvoissa paikoissa, mikä sinänsä on sääli. Minusta on kuitenkin kivaa, että H&M:ltäkin voi löytää jotakin hieman uniikimpaa, joka ei ihan jokaisen vastaantulijan yllä kävele vastaan. :)

Emmi: Kiitos kovasti. :)

12. heinäkuuta 2008 klo 13.15  
Blogger seireeni kirjoitti...

Hö! Olen haaveillut osallistuvani tuollaiseen "hiljaiseen diskoon" jo jonkin aikaa, enkä ollut edes kuullut tapahtumasta Lasipalatsilla. No, en olisi mukaan ehtinytkään, kun roikuin Ilosaarirockissa viikonlopun :)

13. heinäkuuta 2008 klo 19.15  
Blogger Smokey eyes kirjoitti...

Moni tuntuu tykkäävän tuosta ihanasta turkoosista minimekosta. Se tarttui melkein minunkin mukaani Budapestissa. Jouduin kuitenkin luopumaan siitä, koska väri ei oikein sopinutkaan meikäläiselle.

14. heinäkuuta 2008 klo 11.51  
Blogger Lumianna kirjoitti...

Ihana tuo toppi; istuu kauniisti ja on lisäksi tyttömäisen söpö :). Aivan sinun tyylisesi! Innostit muuten minutkin farkkulegginssien pariin ja pakkohan se oli käydä hakemassa omat. Täyspitkiä ei enää ollut, mutta hankkimani capripituisetkin ovat ihanat. Kiitos vinkistä! :)

14. heinäkuuta 2008 klo 19.47  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olen löytänyt muutamia uusia suosikkibiisejä ja yhtyeitä blogisi kautta (kuten nyt esimerkiksi Chromeon Bonafied Lovin -biisin :P), joten olisi mielenkiintoista, jos tekisit Tyyliä metsästämässä -blogin tapaan postauksen musiikkimaustasi ja lempibändeistäsi :)

15. heinäkuuta 2008 klo 14.01  
Blogger Ocean kirjoitti...

Tosi kaunis mekko/toppi :)

15. heinäkuuta 2008 klo 18.37  
Blogger Jenni kirjoitti...

Seireeni: No menipäs sitten ristiin! Minä todella toivon, että tuollaisia järjestettäisiin toistekin - oli nimittäin todella hauskaa. :)

Smokey Eyes: No voi harmi! Mutta parempi, että jätit ostamatta, jos se ei tuntunut omalta. Harmittaisi enemmän, jos olisit tuhlannut rahojasi johonkin, mitä ei tule käytettyä. :)

Lumianna: Voi kiitos! :) Ja hauskaa, jos löysit farkkuleggingsit minun innoittamanani. Itse bongasin juuri noita capri-mittaisia tänään Piecesiltä, mutta itse aion pitäytyä noissa kokopitkissä. :) Harmi vain, että niitä ei oikein enää tunnu olevan saatavilla, joten joutunen tyytymään yksiin vain.

Anonyymi: Voi, miten kiva kuulla! Tuollainen musiikkiasioihin liittyvä palaute ilahduttaa minua aivan erityisesti, sillä musiikki on minulle intohimon asia. ;) Tsekkaile myös nuo aiemmat musapostaukset, mikäli et ole vielä ehtinyt! Ideasi on hyvä ja toteuttamisen arvoinen - laitetaan listalle! :)

Ocean: Kiitos. :)

15. heinäkuuta 2008 klo 23.02  
Blogger ia kirjoitti...

Sovittelin juuri tuota samaa toppia/minimekkoa, se on upea! Olisin varmaan ottanut mukaani, jos mokoma olisi ollut pidempi. Ei tuota tosiaan kehtaa ihan mekkona pitää.

22. heinäkuuta 2008 klo 0.03  
Blogger kirsikka kirjoitti...

Jes kiitos Jenni! Olen kuullut Needy Girlin pari kertaa baarissa ja ollut ihan innoissani, nyt selvisi viimein artistikin :D

22. heinäkuuta 2008 klo 10.14  
Blogger Jenni kirjoitti...

Ia: No ei kyllä ihan kehtaa! Tai jos ei pikkupöksyjen vilkkuminen kainostuta, niin sitten ehkä. :D Ensi viikolla sitten näkyy kuvamateriaalit siitä, kun tapellaan. ;)

Kirsikka: Mahtavaa! :D Sinulla on siis hurmaavan tyylin lisäksi näköjään myös hyvä musiikkimaku. ;)

23. heinäkuuta 2008 klo 21.49  
Blogger m kirjoitti...

aivan ihana asu, ihastuin heti! ihan täydellinen oikeastaan:)

7. syyskuuta 2008 klo 14.24  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu