Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Päivän asu 34

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

sunnuntai 20. heinäkuuta 2008

Päivän asu 34

Vihdoin taas kotona! Lauantaina vietettiin äitini 50-vuotissyntymäpäiviä ja koko viikonloppu hurahtikin oikeastaan niissä merkeissä. Juhlat onnistuivat hieman epävakaasta säästä huolimatta mainiosti. Ensi kesänä ovat sitten tiedossa isäni viisikymppiset, joten tämä vuosi oli hyvää harjoitusta niitä varten. :) Pääsin näyttämään myös häikäiseviä floristin taitojani kyhätessäni kukka-asetelmaa tarjoilupöytää varten. :DÄitini halusi juhlista hyvin rennot ja epämuodolliset ja samaa hän toivoi myös vieraiden pukeutumiselta. Minusta ihmiset olivat osanneet noudattaa tätä toivetta hyvin ja kaikki olivat pukeutuneet siististi, mutta silti kesäisen huolettomasti. Oma asuni tuotti hieman päänvaivaa, koska en oikein omista sellaisia perinteisiä kesämekkoja, jotka olisivat tarpeeksi siistejä tuollaiseen tilaisuuteen. Trikoomekko on minun makuuni tuon tyyppisissä juhlissa ehkä hieman liiankin huoleton. Kaivelin kaappejani ja yritin miettiä asua, joka olisi tarpeeksi juhlava muttei kuitenkaan liian hieno.

Lopulta törmäsin virkattuu mekkoon, jonka ostin viime talvena H&M:n postimyynnistä, mutta jota en ollut ehtinyt vielä kertaakaan käyttää. Mekkohan oli kuin tehty tätä varten! Hassua, miten kaappiin voi unohtua vaatteita tuolla tavoin... Ehkä tämän mekon kohdalla syy on siinä, että mekko on aavistuksen turhan hieno arkikäyttöön ja sopivia tilaisuuksia sen pukemiseksi ei tunnu tulevan vastaan ihan joka käänteessä. Olinkin iloinen, kun pääsin vihdoin "korkkaamaan" suloisen mekkoni. Mekon seuraksi valitsin rennot sandaalit ja valkoinen väriteema näkyi mekon ohella helmirannekorussa ja helmin koristelluissa korvarenkaissa.


  • virkattu mekko - H&M (postimyynti)
  • sandaalit - Hush Puppies (Bryssel, Belgia)
  • helmirannekoru - Sokos
  • korvakorut - H&MTunnisteet:

19 kommenttia:

Blogger Herttainen kirjoitti...

Joskus ne vaatteet vain hautautuu kaappiin voidakseen tulla löydetyksi juuri oikealla hetkellä. Tosi kaunis kokonaisuus, ihanat kuvatkin!

20. heinäkuuta 2008 klo 23.20  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi ei että ole edes todellista kuinka kauniilta näytät! Erityisesti alemmassa kuvassa.
Mukavaa, että ehdit taas postaamaan, kiitoksia!

21. heinäkuuta 2008 klo 7.44  
Blogger MouMou kirjoitti...

Minunkin piti tulla avautumaan, miten ihanalta näytät varsinkin alemmassa kuvassa.:) Mutta on tuo mekkokin ihana. Huolisin sen omaan vaatekaappiinikin.;)

21. heinäkuuta 2008 klo 8.02  
Blogger eloisa kirjoitti...

Apua toi mekko on aivan ylimaallisen kaunis! Kiva, kun päivitit jälleen, olen jo odotellut:). Vaikka toisaalta ihan tervettä varmaan, että on muutakin elämää kuin blogosfääri;).

21. heinäkuuta 2008 klo 11.39  
Blogger seireeni kirjoitti...

Kaunis mekko tosiaan! Hyvä, että löysit käyttöä sille!

21. heinäkuuta 2008 klo 12.43  
Anonymous mintu kirjoitti...

Aivan ihana kokonaisuus! Sopivan rennon juhlava. Varmaan parhaita asuistasi tähän mennessä :D ainakin allekirjoittaneen mielestä :P

21. heinäkuuta 2008 klo 12.49  
Anonymous paul kirjoitti...

Mullaki ois äipän 50-v. juhlat tulossa ja pukeutuminen tuottaa ongelmia. Näytät muuten ihan eriltä sivultapäin kuvattuna kuin kaikissa muissa päivän asu-kuvissasi, erittäin kauniilta! :)

21. heinäkuuta 2008 klo 13.26  
Blogger nana kirjoitti...

Mekko on aivat ihanan hieno ;) Sopii sulle!

21. heinäkuuta 2008 klo 13.47  
Blogger Suna kirjoitti...

Todella loistava kokonaisuus, näytit juuri pukuetiketin mukaiselta ja todella sievältä!

21. heinäkuuta 2008 klo 16.13  
Blogger Molly kirjoitti...

Kivoja kuvia ja kaunis mekko :)

21. heinäkuuta 2008 klo 16.35  
Blogger Mari kirjoitti...

Mekko opii sinulle tosin hyvin, ja koko asu oli juuri sopivan juhlava, muttei pyntätty. :) Kuvat ovat oikein kauniita ja kivaa vaihtelua sisällä otettuihin. :)

21. heinäkuuta 2008 klo 16.41  
Blogger teetyttö kirjoitti...

Ja minä olen ihastellut tuota mekkoa enemmänkin, ja et ole käyttänyt sitä! :) Aivan ihanalta näytät noissa kuvissa, ja maisema on nätti.

21. heinäkuuta 2008 klo 18.03  
Blogger A.K. kirjoitti...

Näytät kyllä todella nätiltä tuossa kuvassa! Ihana mekko, hyvä jos kerrankin tuli sillekkin käyttöä. :)

21. heinäkuuta 2008 klo 18.45  
Blogger Vilma kirjoitti...

Upea mekko :)

22. heinäkuuta 2008 klo 13.57  
Blogger ambe kirjoitti...

Voi kaunokainen, tuo mekko oli ihan nappivalinta! Muutenkin ihana tunnelma nuissa kuvissa, saivat jotenkin hyvälle ja rauhalliselle mielelle (:

22. heinäkuuta 2008 klo 23.19  
Blogger Lumianna kirjoitti...

Todella kauniita kuvia ja ihanan raikas ja kesäinen mekko. Ihanaa oli lisäksi nähdä välillä sinusta kuvia aivan erilaisesta kuvakulmasta! :)

23. heinäkuuta 2008 klo 8.59  
Blogger Jenni kirjoitti...

Herttainen: Kiitos. :) Tämän mekon kohdalla taisi käydä juuri niin!

Anonyymi1: Voi kiitos. :) Välillä tuntuu, että varsinkin näin kesäaikaan ulkoilma ja kaikki muut tekemiset houkuttavat enemmän kuin sisällä koneen ääressä kökkiminen (varsinkin, kun saan tehdä sitä töissä kaiket päivät). Mutta lupaan, että postauksia tulee silti vähintään pari per viikko. :)

MouMou: Kiitos kovasti. :) Mietin jossain vaiheessa jo, että tuleekohan sitä koskaan käytettyä, mutta nyt vihdoin sitten pääsi ylle. :)

Eloisa: Kiitos! :) Ja kiva kuulla, että postauksia odotellaan. :) Muutakin elämää varsinkin näin kesäaikaan on, eikä aina huvita sisällä istuskella, jos ulkona paistaa aurinko. Mutta kuten tuossa jo ylempänä anonyymille lupailin, niin ainakin pari postausta per viikko voin luvata huoletta. :)

Seireeni: Kiitos. :) Nyt ei ole oikein sellaisia kesäjuhlia ollut, missä tuota olisi päässyt käyttämään, joten äitini viisikymppiset tulivat kuin tilauksesta. ;)

Mintu: Kiitos. Tuohan oli mukava kuulla! :)

Paul: Sinun pitää vähän kysellä äidiltäsi, että miten hän toivoisi sinun pukeutuvan, niin jos saisit sitä kautta vähän vinkkejä. :) Ja kiitos kovasti! Toivottavasti en edestä päinkään näytä ihan kamalalta. ;)

Nana: Kiitos. :)

Suna: Kiitos kovasti. :)

Molly: Kiitoksia. :) Kuvat olivat kyllä omasta mielestänikin onnistuneita tällä kertaa!

Mari: Kiitos! Vaihtelu kyllä todella virkistää. Ulkoilmakuvat olisivat kivoja useamminkin, mutta yleensä joudun valitettavasti ottamaan kuvani itse ja siksi ei oikein onnistu. :(

Teetyttö: Kiitos. :) Maisemat ovat kyllä tosiaan oikein perinteistä Suomea metsineen ja järvineen. :)

A.K.: Kiitos! :) Minäkin olen iloinen, että kaunis mekko pääsi vihdoin käyttöön.

Vilma: Kiitos. :)

Ambe: Kiitos. :) Tuon ilta-auringon valo on niin ihanan pehmeä, että senkin takia varmasti sellainen mukavan rauhaisa tunnelma kuvissa.

Lumianna: Kiitos. :) Kuvista tulee tosiaan itse otettuina usein vähän tylsiä. Alkaisikohan joku vapaaehtoinen minulle hovikuvaajaksi, että saisi enemmän vaihtelua? :D

23. heinäkuuta 2008 klo 21.46  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sä näytät aivan Anna Abreulta tuossa alemmasaa kuvassa!

24. heinäkuuta 2008 klo 15.49  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi: Ohhoh! No tuollaista vertaustapas en olekaan aiemmin kuullutkaan. :D Mutta nätti tyttöhän se Anna on, joten pitänee olla ihan imarreltu vain. ;)

24. heinäkuuta 2008 klo 16.03  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu