Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Pohdiskelua farkkushortseista

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

perjantai 15. elokuuta 2008

Pohdiskelua farkkushortseista


Farkkushortsit ovat taas parina viime kesänä tehneet paluutaan. Tykkään farkkushortseista kyllä, mutta en ole onnistunut löytämään vielä mieluisia itselleni. Niiden pitäisi olla vaaleaksi kulunutta, hieman jo kulahtanutta ja juuri siksi ihanan pehmeää farkkua. Moni tekeekin shortsit näppärästi itse vanhoista pöksyistä, mutta minä en ole saanut aikaiseksi, vaikka farkkuja tämän tytön kaapista löytyy enemmän kuin tarpeeksi.

Muutama vuosi sitten ostin H&M:n postimyynnistä toiveikkaana farkkushortsit, mutta ne ovat jääneet täysin käyttämättä. Malli ei vain sovi minulle eikä ole muutenkaan ihan sitä mitä haen. Täytynee jatkaa etsimistä ja laittaa käyttämättä jääneet shortsit kiertoon. (Alkaa muuten olla sen verran tuota potentiaalista kierrätysvaatetta nurkissa, että minäkin voisin jossain vaiheessa laittaa pystyyn blogi-huutokaupan.) Omasta mielestäni melko täydelliset farkkushortsit ovat tänä kesänä vilkkuneet esimerkiksi Honey Junkien yllä.Asia, joka minut tätä postausta alun perin kuitenkin ajoi kirjoittamaan, on itse asiassa seuraava: farkkushortsien lahkeista näkyvät taskut. Siis mitä ihmettä? Mikä tämä juttu nyt oikein on? Eli olen nyt lukuisissa kuvissa nähnyt farkkushortseja, joiden lyhykäisten lahkeiden alta pilkottavat valkoiset lärpäkkeet, eli siis ne taskut. Onko niiden ihan tarkoituskin näkyä ja onko se vain joku uusi trendi, jota minä en ymmärrä? :D Minun silmiini tuollainen näyttää todella omituiselta. Jos farkut on pätkäisty niin lyhyiksi shortseiksi, että taskujen kangas vilkkuu lahkeista, minä keksin tilanteelle vain kaksi ratkaisua - shortsien lahkeiden jättäminen hieman pidemmäksi tai taskujen pienentäminen niin, että ne eivät näy housujen alta. Mutta valaiskaa toki, jos niiden on ihan tarkoituskin näkyä. :D Mitäs mieltä muut ovat?

Ensimmäinen kuva täältä ja toinen Honey Junkielta.

Tunnisteet:

25 kommenttia:

Anonymous Liis kirjoitti...

Minäkin olen miettinyt tuota taskusysteemi ja ei se minun mielestä voi olla mitenkään vahinko että ne sieltä lahkeesta pilkottaa :----D typerän näköistä! haluaisin minäkin tietää, että onko se joku muotijuttu nyt vai mitähäh ja miksi!

15. elokuuta 2008 klo 15.00  
Blogger May kirjoitti...

Mä em oo nähny tollasia taskuja? :D Mutta voin kuvitella, että näyttää rumalta. :D

15. elokuuta 2008 klo 15.06  
Blogger Jenni kirjoitti...

Liis: Mahtavaa, että joku muukin on hämmentynyt tämän mysteerin edessä. :D Ja olen todennut saman, että kyse ei voi olla vahingosta, jos taskua vilkkuu sieltä alta oikein useamman sentin verran! Onko kyse siis jostain trendistä vai puhtaasta välinpitämättömyydestä? :D

May: Olisin voinut muutaman esimerkinkin näyttää, sillä olen näitä taskulärpäkkeitä bongaillut sekä muutamista blogeista että Tyylitaivaasta. En kuitenkaan halunnut liittää ilmiötä keneenkään yksittäiseen henkilöön, varsinkin kun tekstin sävy on himpun verran kriittinen. Mutta takaan, että tunnistat kyllä, kun tulee vastaan. :D

15. elokuuta 2008 klo 15.09  
Blogger MouMou kirjoitti...

Haha, enpä ole onneksi taskuihin törmäillyt!:D Varmaan niitä aletaan kohta koristella ja tehdään vilkkuvista taskuista trendi-ilmiö!;)

15. elokuuta 2008 klo 15.10  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ei ne lahkeiden alta pilkottavat taskut munkaan silmään kovin kivoilta näytä. Itse kyllä näkisin taskujen pienennyksen vaivan, jos pätkäisisin shortsit liian lyhyiksi.

15. elokuuta 2008 klo 15.24  
Anonymous lumi kirjoitti...

Minäki olen kovasti ihmetellyt noita vilkkuvia taskuja! En ymmärrä, ne ei tosiaan näytä kivoilta :D

15. elokuuta 2008 klo 15.30  
Anonymous sing kirjoitti...

todistusainestoa kehään ;) !

15. elokuuta 2008 klo 15.38  
Blogger Suhkur kirjoitti...

Mie oon ihmetelly ihan samaa! Sehän on vähän ku taskut ois kääntyny norsun korviks ja sillä lailla kulkis koko päivän! Miusta nuo taskut kuuluu siihen unohdin kattoa itteä aamulla peilistä-sarjaan, mihin väärinperin päälläoleva paita ja huulipuna hampaissa kuuluu:D

15. elokuuta 2008 klo 16.01  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

http://biendanssapeau.blogspot.com/2008/08/losin-enkelit.html

Tuolla on esimerkkikuvaa.

15. elokuuta 2008 klo 16.03  
Blogger Honey Junkie kirjoitti...

Samaiset taskut ovat ihmetyttäneet minua useammin kuin kerran, hauska kuulla etten ole ainoa ;) Ruotsalaisissa blogeissa niitä on näkynyt niin paljon että kyllä niiden täytyy olla täysin harkitut. Mun mielestä ne näyttää lähinnä urpolta ja siksi omat shortsini onkin pätkäisty juuri taskujen alareunan alapuolelle niin ettei ne näy.

Kiitti kivasta maininnasta, nuo shortsit ovat olleet tänä kesänä niin tiheässä käytössä että jos yksi vaate pitäisi valita ylitse muiden kesän 2008 vaatteeksi niin ne olisivat nuo ;)

15. elokuuta 2008 klo 16.06  
Blogger Jenni kirjoitti...

MouMou: No se olisi ehkä vähän liikaa. :D Mutta mistäs sitä koskaan tietää, mitä ne keksivät...

Pinja2: Olen aivan samaa mieltä! Se taskujen pienennys on oikeasti vielä todella helppo toteuttaa, joten en ihan ymmärrä.

Lumi: No en siis ole ihmetyksineni yksin. Toivon kovasti, että joku noista taskuvilkuttajista vastaisi ja kertoisi mistä on kyse!

Sing: En halunnut linkittää kenenkään omaan kuvaan, koska se tuntuisi osoittelevalta ja ilkeältä. Mutta tosiaan tuo anonyymin heittämä linkki antaa vihiä, mistä on kyse. Bien dans sa peaun postauksessa "Losin enkelit" näkyy juuri tuollaiset vilkkutaskut.

Suhkur: Herättää kieltämättä minussa samanlaisia viboja. Nimesin ne äsken tuossa edellistä kommenttia kirjoittaessani vilkkutaskuiksi. :D

Anonyymi: Kiitos tästä! :) Linkki ei näytä mahtuvan riville kokonaan, joten lisään sen itse tähän kahdelle riville jaettuna.

http://biendanssapeau.blogspot.com/
2008/08/losin-enkelit.html

15. elokuuta 2008 klo 16.11  
Blogger Herttainen kirjoitti...

Nyt kun sanoit niin totta, olen pistänyt saman merkille, katsonut hieman kummeksuen. Ehkä se on joku tosi trendijuttu nyt mutta mun mielestä se näyttää kornilta. Ehkä joku tarkoituksella on ne jättänyt mutta silti tulee sellainen olo että tietääköhän housujen pitäjä että ne vilkkuu...

Mulla on jäänyt kommentoimatta muutamia viime juttuja. Vitsit kun on multa mennyt mokoma Jenny Hellström kokonaan ohi, vaatteet vaikutti just semmoisilta mitkä olis mua miellyttänyt, vekkulit printtikuviot jne. Sääli että se lopetetaan nyt just kun siihen tutustun... Tosi suloisen punaisen mekon sait vielä muistoksi :)

15. elokuuta 2008 klo 19.19  
Anonymous PePe kirjoitti...

blogi huutokauppa sinullekkin vaan pystyyn! ;)

15. elokuuta 2008 klo 19.28  
Blogger Sofia kirjoitti...

en oo kyllä nähny taskuja lahkeiden alta vilkkuvan, mutta on se aika kamalan näköistä, enkä ainakaan itse sellasia käyttäisi

15. elokuuta 2008 klo 19.41  
Blogger BlueberryNight kirjoitti...

Mä tykkään jos ne shortsit on sellaiset tiukan malliset ja taskut pilkottaa IHAN vähän sieltä. Näyttää hauskalta mun silmissä, mutta noh kaikilla mielipiteensä.. Ehkä ihmiset jossain vaiheessa lämpenee niille kun jos niitä alkaa näkymään enemmän, näin on nimittäin käynyt aika monen trendin kanssa ;) (en nyt tiedä onko tuo trendi mutta anyways,,..)

15. elokuuta 2008 klo 19.52  
Blogger melinda kirjoitti...

mäkin olen nähnyt ja silloin vaan ajatellut että ompas jäänyt taskut liian pitkiksi :D ei hyvän näköistä mun mielestä

15. elokuuta 2008 klo 21.35  
Blogger eimie kirjoitti...

oon ymmärtäny et se on joku uus juttu. en ehkä täysin tajuu sitä mut jokainen tyylillään.. itekki metsästäny niitä täydellisiä farkkushortseja. viel ei oo napannu. ala-asteella mulla oli tosi ihanat jotka kulutin loppuun. ne lyheni joka kesä ja lopulta heitin ne pois just sen takia että taskut pilkotti tyhmästi.

15. elokuuta 2008 klo 22.04  
Blogger Mirell kirjoitti...

En ole jotenkin lämmennyt tuolle koko farkkushortsitrendille ollenkaan, saati niille pilkottaville taskuille :D

15. elokuuta 2008 klo 22.45  
Blogger Bisquits kirjoitti...

Mulla tulee noista taskujutuista ihan mieleen Britney Spears, sillähän on ollut jo monta vuotta semmoiset farkkushortsit. ;-) Either way, itse en ole mitenkään kovin ihastunut tuohon farkkushortsivillitykseen, sain varmaan niistä yliannostuksen joskus 90-luvulla. :-D

15. elokuuta 2008 klo 23.02  
Blogger kirsikka kirjoitti...

Ne näkyvät taskuthan oli kovin juttu ever silloin vuosien 2004-2005 boho-villityksen aikana. Äkkiseltään muistan taskujaan vilkutelleen Britneyn lisäksi myös Olsenin kaksosten, Nicole Richien ja Sienna Millerin... muoti kulkee kehää niinkuin aina.

16. elokuuta 2008 klo 1.45  
Blogger bea kirjoitti...

Minäkään en lämpene taskujen vilkkumiselle laisinkaan, näyttää hoopolta. Farkkusortsit, varsinkin vähän pidemmät, kuuluvat silti sarjaan mahtavat kesävaatteet :)

16. elokuuta 2008 klo 13.53  
Anonymous winda kirjoitti...

Niitten on kai tarkoitus näkyä, mutta minustakin se näyttää karmivalta..

16. elokuuta 2008 klo 17.31  
Blogger getpalmd kirjoitti...

Luulisi, että ihmiset edes vilkaisevat peiliin ennen kuin menevät ulos? Kuulostaa oudolta. Onneksi en ole nähnyt!

16. elokuuta 2008 klo 22.34  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tee jotain tälle layoutille.. pyydä vaikka apua joltain joka osaa tehdä asialle jotain. blogisi ei yksinkertaisesti houkuttele lainkaan lukemaan, kun se on bloggerin perus-layouteilla... sori.

17. elokuuta 2008 klo 13.20  
Blogger Jenni kirjoitti...

Honey Junkie: Siihen lopputulokseen minäkin tulin, että kyllä ne taskut sieltä ihan tarkoituksella vilkkuvat, mutta en vain ole kyennyt käsittämään miksi! :D Ja nauti ihanista shortseistasi täysin siemauksin! Minä jatkan vielä omien etsimistä. :)

Herttainen: Minustakin se näyttää aika hassulta, joten itse aion kyllä pienentää taskut tai jättää lahkeet sen verran pitkiksi, ettei tarvitse taskuja vilkutella. :) Ja hei, kommentoida voi vaikka miten vanhoja postauksia! Itse monesti huomaan vasta myöhemmin jotakin, mistä sittenkin olisin halunnut sanoa jotakin. :D

Pepe: Ajatus blogi-huutokaupasta vahvistuu koko ajan. :) Joten pysy kuulolla! ;)

Sofia: En minäkään sitä ihan ymmärrä, mutta ehkä en ole vain tarpeeksi trendikäs. :D

Blueberrynight: Olipa kiva saada tänne toisenlainenkin mielipide! :) Mietinkin, että uskaltaakohan kukaan noista vilkkutaskuista pitävä kommentoida. Mutta niinhän se on, että makunsa kullakin ja sopu sijaa antaa. :)

Melinda: Ei se oikein minunkaan makuuni istu. :)

Eimie: No voihan... Mutta niinhän noilla on tapana kulua, valitettavasti. Ensi kerralla kuitenki pienennä ensin taskuja, ennenkuin heität shortsit pois! :)

Mirell: No eipä minäkään kamalan kiihkeästi ole farkkushortsejani etsinyt. :D Nuo Honey Junkien shortsit näyttivät vain niin mukavan huolettomilta, että aloin haikailla omien perään. Olen kuitenkin super-nirso sen suhteen, millaiset shortsien pitää olla, joten saa nähdä löytyykö sopivia ikinä. :D

Bisquits: Se voi olla, että 90-luku teki tehtävänsä. :D Minä en muista, että minulla olisi ollut kyseistä vaatekappaletta siihen aikaan, joten voi olla että siksi se jaksaa vielä viehättää. ;)

Kirsikka: Ihanaa! Boho-asiantuntijamme Kirsikka tietää. :D Minua aina naurattaa, kun olet niin hyvin perillä noista jutuista sen kautesi ansiosta. :D

Bea: Minäkin lämpeän enemmän sellaisille vähän siveellisimmille lahkeille. Ei näillä reisillä mitään hotpantseja oikein voikaan enää pitää. :D

Winda: Samoilla linjoilla kanssasi olen minäkin. :)

GetPalmd: Kieltämättä hieman tuollainen vaikutelma kyseisestä lookista syntyy. Kaipa joidenkin mielestä se kuitenkin sitten näyttää kivalta, koska olen niitä vilkkutaskuja useammankin kerran bongaillut. :D

Anonyymi: Olen pahoillani, jos blogini ulkoasu karkottaa sinut. Minusta valmiin sivupohjan ilme on sopinut hyvin blogiini ja tyyliini, mutta olen kyllä viime aikoina miettinyt, että vaihtelu virkistäisi. Voi siis olla, että jossain vaiheessa ulkoasu vielä muuttuu.

17. elokuuta 2008 klo 17.10  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu