Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

What a shop - My o My

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

perjantai 29. elokuuta 2008

What a shop - My o My

Sain kunnian tulla kutsutuksi uuden lifestyle-putiikin My o My:n avajaisiin, jotka pidettiin eilen. Nyt aion vilauttaa teille avajaiskekkereiden glamouria ja uuden liikkeen henkeä. Valitettavasti en hoksannut ottaa kameraa mukaan, joten en voi näyttää kuvia My o My:n ihastuttavasta sisustuksesta, mutta luulen, että kuvia vielä tulee nähtäväksi tiedon valtatielle (ja saattepa hyvän syyn pistäytyä putiikissa ihan itse ;) ).

Erottajalle 30. elokuuta avattavassa My o My:ssa yhdistyvät siis muoti, taide ja sisustus, joten putiikki on tällaisen minunkaltaiseni kauneus-addiktin paratiisi. Noin 200 neliömetrin liiketilassa hallitsevana värinä on valkoinen ja vaatteita on kahdessa kerroksessa, joiden lisäksi liikkeeseen kuuluu myös taiteeseen painottuva galleria-osa. My o My:n viehätys muodostuu pienistä asioista: huolella valitut vaatteet, pienet sisustukselliset erikoisuudet ja kaunis esillepano. Tähän putiikkiin tullaan viihtymään. :) Asiakkaiden viihtyvyydestä on pidetty huolta muun muassa laittamalla esille karkkia ja muuta pientä naposteltavaa - tuollaiset pienet asiat tuntuvat aina luksukselta. Lisäksi liikkeeseen on rakennettu oma pieni soppi lapsia varten, jotta naperot eivät vallan tylsistyisi vanhempien shoppaillessa.Liikkeen tarkkaan valittuun valikoimaan kuuluu hieman nimekkäämpää (ja hinnakkaampaa) muotia maailmalta sekä pienempiä suunnittelijoita. Löydät liikkeestä esimerkiksi seuraavia merkkejä: 3.1 Phillip Lim, Mike & Chris, Maloles, Erotokritos, House of Dagmar, Notify sekä Veronique Braquinho. Putiikki todella on ihanuuksia pullollaan, mutta hintataso on sitä luokkaa, että voit olla onnekas, jos löydät jotakin alle sadan euron - todennäköisempi hinta on jotakin 400-700 euron väliltä. ;) Siitä huolimatta suosittelen visiittiä My o My:hin, koska itse liike on näkemisen arvoinen ja kauniista vaatteista voi niitä ostamattakin inspiroitua. Lisäksi liikkeen sisustuspuolelta voi tehdä yksittäislöytöjä ihan kohtuuhintaan, jos haluaa ostaa esimerkiksi kauniin espressokupin tai lautasen. :)


Sitten niihin avajaisiin... Voisin oikeastaan sanoa, että eiliset kekkerit ovat ehkä yksi kivoimmista asioista, joihin olen blogini kautta päässyt mukaan. Tarjolla oli viiniä, pieniä herkkupaloja naposteltavaksi sekä live-musiikkia. Avajaisiin oli selvästi panostettu paljon ja vieraana kyllä nautin olostani. Tila tosin oli välillä kuin sauna, sillä väkeä paikalle oli tullut valtava määrä. Onnistuin bongaamaan kutsuvieraiden joukosta myös tuttuja - esimerkiksi bloggaajat Ranna, Silver ja Jonna (, joka ehtikin jo blogiinsa aiheesta kirjoittaa) sekä muuten vain super-ihana Piksi olivat saapuneet paikalle. Kaikki olivat hirmu mukavia tyyppejä. :) Suunnittelijoista bongasin paikalta ainakin Minna Parikan sekä Antti Asplundin, joka on muuten ehkä maailman sympaattisin henkilö. :) Kaiken kaikkiaan juhlat tarjosivat hurjasti katseltavaa ja ihasteltavaa, sillä niin liikkeen tarjonta kuin paikalle saapuneet vieraatkin näyttivät toinen toistaan upeammilta.

Kekkereistä lähtiessä jokaiselle sujautettiin kainaloon My o My:n paperikassi, josta paljastui suklaalevy sekä alennuskuponki liikkeeseen. Lisäksi sain omakseni satiininauhassa roikkuvan avaimen, jonka myötä minusta tuli niinsanottu Keyholder (, tarkoittaa ilmeisesti jonkinlaista kanta-asiakasta). Jään uteliaana seuraamaan, millaisia ovia tuo avain minulle aukaisee. ;)HUOM! Tämän postauksen myötä aloitan uuden juttusarjan nimeltä "What a shop", jossa esittelen mielestäni kiinnostavia putiikkeja ja vaateliikkeitä sekä mahdollisesti myös kirpputoreja. Jutut löytyvät Shoppailuvinkit-kategorian alta. Minulta on kovasti toivottu postauksia Helsingin vaateliikkeistä ja kirpputoreista, joten aion nyt esitellä niitä pikkuhiljaa tämän juttusarjan kautta. :) Esitellyt putiikit löytynevät pääosin Helsingistä, mutta saatan kiinnostavan liikkeen löytäessäni kirjoittaa myös muiden paikkakuntien helmistä. :)

Tunnisteet: , ,

11 kommenttia:

Blogger teetyttö kirjoitti...

Jään innolla odottelemaan helsinki postaustasi :)
Vaikka asunkin ihan lähellä helsinkiä(myyrmäessä) niin tuntuu että silti aina sorrun "normi"( hm,gt)kauppoihin.
Tai no uffilla joskus käyn, mutta ne hinnat! iiiiks :s

29. elokuuta 2008 klo 8.39  
Blogger May kirjoitti...

No minä jo uteliaana Jonnalta kyselinkin, että mitä niissä suloisissa pikku kasseissa oli sisällä - arvoitus ratkesi!

29. elokuuta 2008 klo 8.46  
Blogger Noo kirjoitti...

Avainhan käy korusta, niin kaunis se on!

29. elokuuta 2008 klo 9.45  
Blogger Herttainen kirjoitti...

Juuri tuon Braquinhon tekeleitä oli näytillä kun kävin Antwerpenissä siellä muotimuseossa. Putiikissa pitää kyllä jossain vaiheessa piipahtaa, vaikuttaa aika ihanalta. Ainakin alennusmyyntien aikaan sieltä varmaan voisi tehdä omallekin kukkarolle sopivia löytöjä tai sitten jotain pientä sisustusluksusta.

29. elokuuta 2008 klo 11.54  
Blogger Kk kirjoitti...

Kuulostaa kyllä todella ihanalta kaupalta :) Uusi juttusarjasi alkoi aivan loistavasti :)

29. elokuuta 2008 klo 12.22  
Blogger MouMou kirjoitti...

Wow, olen vähän kade.:)

29. elokuuta 2008 klo 14.22  
Blogger Ee kirjoitti...

Kauppa vaikuttaa vierailun arvoiselta!

29. elokuuta 2008 klo 15.43  
Anonymous muotityttö kirjoitti...

Ee:ta muokkailen, on tosiaan varmasti käymisen arvoinen!

Tuli tässä mieleen että etkös sinä tilannut T-postia? Olisi kiva nähdä aina päälläsi sieltä tullut t-paita! Itsekkin olen miettinyt tilaamista. Minkä kokoinen t-paita sinulle tulee?

29. elokuuta 2008 klo 18.47  
Blogger Ranna kirjoitti...

Hehee, sulla oli vähän tyhjentävämpi selostus putiikista kuin meikäläisellä. :)
Mutta kivaa oli, kiitos että sulostit iltaamme seurallasi!

Laita kuvapostia tulemaan heti, kun pääsen vanhemmiltani takaisin oman nopeamman koneeni ääreen.
Voit sillä välin vapaasti vohkia minun blogissani olleen otoksen!

29. elokuuta 2008 klo 20.45  
Blogger indie kirjoitti...

Pakko käydä vaikka huomenna, nuo merkit, lääh. Varsinkin Veronique - sattuu olemaan myös himoitsemani muotikoulun johtava professori..tai vastaava, kerrassaan huono suomennos tuo :D Ja näin jo tänään tuollaisen avaimen tutulla!

29. elokuuta 2008 klo 22.06  
Blogger Jenni kirjoitti...

Teetyttö: Postauksia tulee siis useita, eli en tee yhtä isoa juttua vaan monta pientä. :) Minusta mukavampi niin. :)

May: Hahaa, olen sellainen lörppö. :D

Noo: Mietinkin, että tuota voisi roikottaa kaulassa ihan muuten vain. :)

Herttainen: Putiikki on todella aivan kertakaikkisen ihana, joten suosittelen piipahtamaan. :)

KK: Ihana se onkin. :) Ja kiitos!

MouMou: Sinun pitää käydä visiitillä My o My:ssa seuraavalla Helsingin reissulla. :)

Ee: Sitä se ehdottomasti onkin. ;)

Muotityttö: Todellakin! :) Juu, T-post tulee minulle kyllä. Tuo onkin hauska idea, että kuvaisin jokaisen paidan ylläni aina, kun uusi tulee. Tosin paremmat versiot näkee jokainen T-postin omilta sivuilta. :D Ja minulle tulee koko S.

Ranna: Kiitos kuule itsellesi. :) Oli tosi mukava hengailla ja nähdä pitkästä aikaa! Ja kuvan tosiaan lainasinkin jo. ;) Muita kuvia odotellessa... :)

Indie: Käy, käy, käy! Takaan, että tykkäät. ;)

30. elokuuta 2008 klo 11.30  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu