Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Päivän asu 37

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

keskiviikko 10. syyskuuta 2008

Päivän asu 37


Tänään oli pukeutumisen osalta aika tavallinen (=tylsä?) päivä. Pukeuduin yksinkertaisuudessaan farkkuihin ja t-paitaan, mutta on eräs syy, miksi haluan tämän päivän lookkia silti esitellä. Nimittäin laitoin itselleni letin! Tämä on ehkä ensimmäinen kerta elämässäni, kun hiukseni ovat tarpeeksi pitkät letitettäviksi ja kun olen todella hyödyntänyt tätä asiaa. Ja voi, miten lapsellisen innoissani olenkaan letistäni ollut koko päivän. Olen myös tarkkaillut sitä pitkin päivää aivan neuroottisena, enkä ole uskaltanut liikutella päätäni paljon, ettei lettini vain niin sanotusti räjähtäisi käsiin. :D No kyllähän se nyt loppupäivästä aika räjähtäneeltä näyttää, mutta kunnialla selvisin letteineni silti aamusta iltaan (tosin pieni korjausoperaatio piti jossain vaiheessa kyllä tehdä, kun letissä tuntui sillä hetkellä olevan vähemmän tukkaa kuin sen ulkopuolella). Tätä kokeilen kyllä vielä toisenkin kerran!

Olen muuten huomannut, että omien valokuvien ottaminen on näin syksyn myötä huomattavasti vaikeutunut, sillä asuntoni on yleensä jo töistä kotiin tullessa niin hämärä, ettei luonnonvalo oikein riitä hyvien kuvien ottamiseen (ja pahimpina harmaina päivinä koko ajan). :( Salamaa en oikein tykkää käyttää, koska pienen digi-pokkarini salama on aivan liian kirkas ja valottaa kuvat todella rumiksi. Otin kuitenkin salaman kanssa muutaman wannabe-taidekuvan naamataulustani ja kuuluisasta letistäni. :D Oletteko huomanneet, kun nyt tuntuu olevan buumina ottaa ns. taidekuvina sellaisia ylivalottuneita otoksia, joissa joku ihminen pomppii salaman valossa jossakin pimeässä tai vaihtoehtoisesti hyvin vaaleaa taustaa kuten valkoista seinää vasten. Kannan korteni kekoon ylivalottuneen "taiteen" saralla.


  • t-paita - JC
  • neuletakki - Vila
  • farkut - Lee (Gallery)
  • Converset
Ulos lähtiessäni kiskaisin niskaan vielä uskollisen nahkatakkini, punaisen pashmina-huivin sekä valkoisen myssyn (, joka muuten näkyy viime päivän asussakin). Vaikka asussani ei sinänsä ollut mitään ihmeellistä, tunnun ajattelevan, että Converset jollain tavalla "pelastavat" tylsänkin asun. Vähän kuin ne olisivat joku taikaviitta, jolla tylsästäkin asusta loihditaan ihan cool. :D Olen outo.Tunnisteet: ,

9 kommenttia:

Blogger Honey Junkie kirjoitti...

Mutta nehän OVAT kuin taikaviitta, joilla mistä tahansa asusta loihditaan cool! Letti, oooh. Voi kuinka monena aamuna olen jo yrittänyt taiteilla hiuksennysiäni palmikolle, mutta kun ei niin ei. Ehkä jouluna sitten?

10. syyskuuta 2008 klo 21.51  
Blogger uu lala! kirjoitti...

Musta sä näytät just nimenomaan "ihan coolilta" ilman että yrität näyttää "ihan coolilta", eli todellisuudessa näytät jo erittäin coolilta.
Aikamoinen taikaviitta!

10. syyskuuta 2008 klo 21.54  
Blogger Lumianna kirjoitti...

Sattuivatpa kuvat kivasti, olen nimittäin pohtinut hiuksiasi jo useamman päivän ajan :D. Väri on mielestäni todella kiva, missä kävit laittamassa? Samantyylisestä olen syksyn kunniaksi haaveillut... Joskus olisi kiva lukea myös arkimeikistäsi, ellet ole sellaista postausta jo tehnyt. Itse en ainakaan muista.

11. syyskuuta 2008 klo 7.55  
Blogger Jenni kirjoitti...

Honey Junkie: Haha, sielunsisar. ;) Minunkaan hiukseni eivät oikein koskaan ole olleet tarpeeksi pitkät lettikampauksia varten. Ja mainittakoon nyt myös, että letintekotaitoni ovat kertakaikkisen olemattomat ja sekin on ehkä estänyt kokeiluja. :D Nyt kuitenkin ylitin itseni! Tsemppiä tukan kasvatukseen. ;)

Uu lala!: Hahaa, mahtavaa. :D Kiitos! Päiväni pelastus. :D

Lumianna: No sepäs sattui! Itse asiassa väri on aivan täysin omani, eli ei tule purkista. :D Pohdiskelin juuri eilen hiusteni väriä ja keksin vihdoin sille kuvaavan sanan: toffee. :) Tukkani on toffeenvärinen aurinkoraidoilla terästettynä! Toivottavasti haikailemasi sävy löytyy purkistakin. :)

Olen itse asiassa tehnyt arkimeikistäni postauksen tuossa keväällä ja pääset lukemaan sen täältä: http://pupulandia.blogspot.com/2008/02/tee-minut-kauniiksi.html :)

Arkimeikkini on kutakuinkin sama kuin tuolloinkin, mutta muutama tuote on vaihtunut. En ole mikään äärimmäisen merkkiuskollinen kaikissa tuotteissa, joten vaihtelen silloin tällöin. Nyt Lumenen peiteväripaletin tilalle on tullut Make Up Storen Cover All Blue. Irtopuuteri on nykyään Cliniquen, huulirasva Eucerinin (apteekeista) sekä huulikiiltosuosikkini on Cliniquen. :)

11. syyskuuta 2008 klo 8.21  
Blogger nadjastrange kirjoitti...

ihana toi vika kuva. :)

ps. kiitos vielä siitä hameesta :D

11. syyskuuta 2008 klo 8.46  
Blogger Jenni kirjoitti...

Nadjastrange: Kiitos ja ei kestä. :D

11. syyskuuta 2008 klo 16.21  
Anonymous bubble kirjoitti...

Oon samaa mieltä, että converset kun iskee jalkaan niin asu ei tunnu enää yhtään niin tylsältä, kuin hetki sitten ne päälle vetäessään!

11. syyskuuta 2008 klo 17.42  
Blogger May kirjoitti...

Hehe, tunnustaudun ylivalottuneiden häröhyppelyotosten ottajaksi :oD
Se johtuu yksinkertaisuudessaan siitä, että en vieläkään ole saanut itselaukaisinta kunnolla kohdistumaan, ja ainoa kunnollinen valaistus meillä löytyy kylppäristä - joka on taas täynnä valkoista ja kiiltävää kaakelia ja jonka peiliin mahtuu vain osa minua kerrallaan.

Lettitukka on aina kivaa vaihtelua.

13. syyskuuta 2008 klo 12.05  
Blogger Jenni kirjoitti...

Bubble: Meitähän on oikein koulukunta kohta jo koossa. :D Mahtavaa!

May: Pienten pokkarikameroiden kanssa on kyllä kieltämättä aina tuota samaa ongelmaa. :( Ja letti on uusi musta. ;) Haha.

15. syyskuuta 2008 klo 10.22  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu