Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Pojan tukassa

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

tiistai 9. syyskuuta 2008

Pojan tukassa

Rouva Beckhamin tuoretta kuontaloa on varmasti päivitelty jo monessa osoitteessa, mutta lisäänpä minäkin lusikkani soppaan. Nyt on nimittäin Victoria mennyt varmaankin ensimmäisen kerran sitten Spice Girlsin aikojen tekemään jotakin sellaista, mistä minäkin pidän. Jos joku nyt vielä on tämän tiedon onnistunut missaamaan, niin hän siis otti ja pätkäisi hiuksensa aivan lyhyeksi poikatukaksi - ja ah, me likey!Olen itse asiassa aina pitänyt tuollaisista poikamaisen lyhyistä hiuksista, mutta tällä naamalla niitä on parempi tyytyä ihailemaan muiden päissä. Näyttäisin nimittäin leveine/pyöreine kasvoineni tuollaisessa tukassa aivan kertakaikkisen kamalalta. Onnekkaat ovat ne sirokasvot, joita tuollainen niukka leikkaus pukee. Jos poikatukka vähääkään sopisi minulle, voitte olla varmoja, että sellaista kyllä kokeilisin! Myös jotkut maailman kauneimpina pitämistäni naisista ovat kokeilleet poikatukkaa.

Audrey Tautou

Kate Moss

Natalie Imbruglia

Mia Farrow

Kuvat: Victoria, Audrey, Kate, Natalie ja Mia.

Tunnisteet: , ,

20 kommenttia:

Blogger christina kirjoitti...

Poikatukka näyttää Victorialla kyllä todella hyvältä - paljon paremmalta kuin aikaisemmat hiustyylit.

Ja harmi kyllä, ei sopisi tuollainen leikkaus minullekaan. Lyhyttä mallia on jo kokeiltu, eikä se sopinut, joten tuskinpa sopisi vielä lyhyempikään. Mielelläni kyllä pistäisin sopimaan.

9. syyskuuta 2008 klo 22.32  
Anonymous winda kirjoitti...

Natalie näyttää kyllä parhaalta lyhyissä hiuksissa.. Harmittelen vieläkin sitä kuinka nopeasti ihana lyhyt mohikaanitukkani kasvoi ulos mallistaan kaksi ja puoli vuotta sitten, enää ei riittäisi kärsivällisyys lyhyeeseen pehkoon..

9. syyskuuta 2008 klo 22.55  
Blogger teetyttö kirjoitti...

Tuleekohan tästäkin yhtä suuri hitti kuin siitä sen polkasta?
Lyhyt tukka kyllä vaatii kantajalta paljon :)
Itsellä oli parivuotta sitten lyhyt tukka kaksi kertaa, välillä tekee mieli vetää uudestaan lyhyeksi, mutta ei jotenkin riitä lahkeet enään :)

9. syyskuuta 2008 klo 23.02  
Blogger Sara kirjoitti...

Lyhyt tukka on kiva ja sopii joillekin, mutta itse en syty Victorian hiustyylille. En tiedä, voi johtua siitä, että fanitin polkkatukkaa ihan kympillä :D

10. syyskuuta 2008 klo 7.02  
Blogger Lumianna kirjoitti...

Kampaus sopii kyllä Victorialle todella hyvin. Itselläni olisi samanmalliset kasvot, mutta jotenkin ajatus noin lyhyistä hiuksista pelottaa. Mitä jos näyttäisinkin aivan pojalta? :D Lisäksi lyhyissä hiuksissa on paljon enemmän laittamista, talvella on hankalampaa pitää hattuja ja kampaajallakin täytyy käydä useammin. Taidan siis pysyä vielä omassa pituudessani minäkin :).

10. syyskuuta 2008 klo 8.10  
Blogger chiquerie kirjoitti...

Audrey on kyllä upea, itsekin olen valitettavasti niin väärän muotoinen ettei tuollainen tukka sopisi millään. Hmph.

Victoria on mielestäni paaaljon paremman näkönen nyt kuin siinä vanhassa kuontalossa!

10. syyskuuta 2008 klo 8.33  
Blogger May kirjoitti...

vaikea kuvitella hiustyyliä joka _ei_ sopisi audrey tautoulle! victorian tukka on minustakin hyvännäköinen, mutta miksi vicky itse näytti kuvissa hermostuneelta?

10. syyskuuta 2008 klo 8.48  
Blogger Suna kirjoitti...

On kyllä ehdottomasti parannus Victorian osalta! Itse olen juuri niitä ihmisiä, jotka tarvitsevat sen tukan ympärilleen. Vakuuttelen itselleni, ettei moinen poikatyttö sovi tyyliini, tai ehkä kasvoilleni tai sitten kyse on yksinkertaisesti päänsisäisestä ongelmasta :)

10. syyskuuta 2008 klo 9.40  
Blogger Plankton kirjoitti...

Itsekkin olen kokeillut poikatukkaa, mutta huomasin, ettei se todellakaan sopinut silloin vielä pyöreämmille kasvoilleni... Ei muuta kuin sitten kasvattamaan! Toki, kopioi vain kuvia tännekkin!

10. syyskuuta 2008 klo 11.02  
Anonymous Sia kirjoitti...

Poikatukka on sellainen, että harvalle naiselle sopii, mutta sitten kun sopii, se on älyttömän makea!

Kumma kyllä, Victorialla se toimii. En ole ikinä ollut oikeen fani (Sporty spice oli vaan niiin mun juttu ;D), mutta kerrakin rouva Beckham näyttää oikeesti edustavalta.

10. syyskuuta 2008 klo 15.05  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mua ei jostain syystä kamalasti sytytä tuo Victorian tukka... Onhan se ihan ok, mutta jokin vaan mättää. Tai sitten se on tuo ilme :D

10. syyskuuta 2008 klo 15.07  
Blogger MouMou kirjoitti...

Poikatukka olisi ihana, mutta nämä pitkät murunbi ovat kyllä näyttävät... Ja minulla on hyvä diili näille.:)

10. syyskuuta 2008 klo 16.45  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Victorian uudet hiukset ovat ihanat - voi kun minullekin sopisi lyhyet hiukset. Ehkä kuitenkin pysyn vähän pidemmissä malleissa ;D

10. syyskuuta 2008 klo 19.13  
Blogger Emmanuelle kirjoitti...

Mä tykkään poikatukasta niin paljon. Ei ole helppohoitoisenpaa tukkatyyliä. Joten taidan pysyä lyhyessä koko loppuikäni. :)

Ei sillä etten tykkäsi myös pitkästä tukasta mutta se ei yksinkertaisesti sovi mulle. Tiedän koska mula on joskus ollut puoleenselkään tukka. Näytän jotenkin niin elottomalta ja tylsältä.

Lyhyessä on jotain sitä sähäkkyyttä ja enkä voi enää näyttää pojalta kun olen niin pieni ja siro.

10. syyskuuta 2008 klo 20.10  
Anonymous Salsa kirjoitti...

Victorian uudet hiukset ovat ihanat! No ilmankos olen tätä mieltä, kävin itse juuri viikonloppuna leikkauttamassa lähes samanlaisen ;)

En vaan tajua, miksi kaikki sanoo sitä poikatukaksi. Mielestäni tuo on yksi naisellisimpia hiusmalleja. Ja lyhyet hiukset ovat niin paljon mielenkiintoisemman näköiset jonkun supernaisellisen asun kanssa kuin pitkät hiukset. Kontrasti "poikatukan" ja "prinsessa-asun" välillä on ihan mahtava!

10. syyskuuta 2008 klo 20.41  
Blogger Jenni kirjoitti...

Christina: Victorialle mielestäni ovat kyllä hyvin sopineet muutkin hiustyylit. Se taitaa olla tuo kasvojen siro malli, joka sallii kampauksen kuin kampauksen. Minäkään en kyllä polkkaa lyhyemmäksi uskaltaisi leikata, en tällä naamalla. :D

Winda: Minä en osaisi kuvitella itseäni kovin lyhyessä tukassa, mutta katson kyllä kadehtien kaikkia, joille lyhyemmät leikkaukset sopivat. Ja Natalie nyt olisi varmasti ihana vaikka kaljuna, kuten se toinenkin ihana Natalie (Portman nimittäin).

Teetyttö: Lyhyt tukka kyllä vaatii tietynmalliset kasvot näyttääkseen hyvältä. :)

Sara: No eihän sitä kaikesta voi aina innostua. :) Ja onneksi tukka on uusiutuva luonnonvara. ;)

Lumianna: Kauheasti pakkelia vaan naamaan ja tissit esiin, niin ei näytä pojalta. :D Ei vaan. :D Mutta on kyllä totta, että lyhyessä tukassa on usein vähän laittamista ja kampaajalla joutuu käymään useammin kuin hieman pidemmän tukan kanssa.

Chiquerie: Joillekin tuntuu kyllä sopivan ihan kaikki! On se niin väärin! :D

May: Kenties Victoria pelkäsi uuden tukkansa vastaanottoa? :D

Suna: Tuo oli muuten aivan hitsin hyvin sanottu!!! Minäkin tarvitsen sen tukan ympärilleni. <3

Plankton: No kantapään kautta oppii yleensä parhaiten. ;) Ja kiitos! :)

Sia: Noin se taitaa mennä. :) Kyllähän Victorialle monenlaiset hiukset ovat sopineet, mutta jotenkin nuo lyhyet raikastavat hänen ilmettään aivan uudella tavalla. :)

Ssu-: Usko minua, se on tuo ilme! :D Victorian ainainen nyrpeys kyllä tekee hänestä hiukan tympeän katsella.

MouMou: Ei minustakaan olisi lyhyttukkaiseksi, vaikka noita kaunokaisia ihailenkin. :)

Emmisusanna: Tuollaista päätöstä kannattaa kyllä harkita huolella. Itse pysyttelen myös pidemmässä mallissa. :)

Emmanuelle: Lyhyt tukka on ihan mieletön niillä, joille se sopii. :) Ja olet oikeassa, pitkä tukka voi olla tosi tylsän näköinen!

Salsa: Onneksi olkoon uuden ja varmasti ihanan tukan johdosta! :) Ja totta tuo kontrastin viehättävyys kyllä, mutta aika harvalle sopivat tuollaiset lyhyet hiukset, valitettavasti. :/

10. syyskuuta 2008 klo 22.17  
Blogger sarakissa kirjoitti...

Heh, minä olin tällaisen asiankin missannut :) Tykkäilen tuosta tukasta kyllä älyttömästi, paljon parempi kuin se kamala blondi.

Itsekin haikailen tuollaista lyhyttä mallia, mutta ei tällä naamalla ja pään muodolla. Ehkä sitten joku polkkatukka jo menisi :)

11. syyskuuta 2008 klo 20.52  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tosi makeet nuo Victorian hiukset...paljon söpömmät kuin aiemmat...siis nimenomaan sellaset girlygirlyt:) Tykkään kyl paljon...jos olis rohkeutta, niin kokeilisin kyl itselleninkin. Minulla aina ollut pitkät hiukset, ja luonnontaipuisa pörrö, niin en tiedä miten toimis..

14. syyskuuta 2008 klo 8.31  
Blogger Jenni kirjoitti...

Sarakissa: Minustakin hirmu onnistunut kampaus. :) Polkkakin on kiva! Minullakin polkka alkaa olla lyhyimpiä mahdollisia kampauksia.

Anonyymi: Toisaalta luonnontaipuisa tukka voi näyttää hyvältäkin lyhyenä, katsohan vaikka Audrey Tautouta! :)

15. syyskuuta 2008 klo 10.20  
Blogger Helena kirjoitti...

Mielestäni Victorialla on aika kulmikkaat kasvot, jopa karut. Mutta poikatukka sopii hänelle paljon paremmin ehkä, kuin todella pitkät hiukset.

16. lokakuuta 2008 klo 21.46  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu