Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Stockholm calling

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

lauantai 25. lokakuuta 2008

Stockholm callingNo ehkä se on nyt jo korkea aika paljastaa, että olen lähdössä tiistaina Tukholmaan. :) Moni onkin varmaan lukenut aiheesta jo muiden matkaanlähtijöiden blogeista, sillä matkaan on lähdössä yhteensä 8 muotibloggaajaa. Täytyy sanoa, että olen kyllä todella innoissani tästä reissusta, joka on oikein mukava ja tervetullut piristys syksyn keskelle. Tukholma on lisäksi yksi lempikaupungeistani, joten sinne on aina ihana matkustaa. Matkan organisoijana toimiva Minttu selventää postauksessaan sen verran hyvin, mistä hähen ja VisitSwedenin järjestämässä reissussa oikein on kyse, että en itse toistele samoja asioita tässä. :)

Muut matkaanlähtijät tuntuvat miettineen jo tarkasti etukäteen, mitä aikovat Tukholmasta lähteä shoppailemaan. Onhan naapurimaassa toki esimerkiksi TopShop, jonka valikoimiin ei Suomesta tällä hetkellä pääse käsiksi edes verkkokaupassa. Itse olen kuitenkin päättänyt lähteä matkaan aika spontaanissa hengessä, enkä ole tehnyt etukäteen mitään erityistä ostoslistaa Tukholman kauppoja silmällä pitäen. Matkabudjettini on myös aika vaatimaton, joten tuntuu etten halua etukäteen haaveilla kamalasti, vaan katson sitten paikan päällä, jos jotakin kivaa ja sopivan hintaista osuu kohdalle.

Mietitkö sinä tarkoin etukäteen, mitä aiot matkalle lähtiessäsi shoppailla?


Kuva täältä.

Tunnisteet:

15 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Joskus tulee mietittyä, mutta kuten aina shoppaillessa, tuntuu että löytää kaikkea muuta kuin juuri sitä mitä lähti etsimään =). Oikein hauskaa matkaa! Pitäisiköhän itsekin vielä yrittää loppuvuoteen järjestää maisemanvaihdos...
Pohtii,
Sini

25. lokakuuta 2008 klo 9.38  
Blogger Rubio kirjoitti...

Saatan miettiä siinä vaiheessa, kun pitää selittää itselleni, miksi on pakko päästä ostoksille: "Tarvitsen aivan kipeästi.." mutta viimeistään paikanpäälle päästyäni nuo "pakolliset" hankinnat unohtuvat ja sitten mennäänkin vaan intuition varassa - viimeksi lähdin ostamaan liimapuikkoa löytäen itseni zarasta, josta poistuin monta rahaa köyhempänä ja kotona vasta muistui mieleen se liimapuikko - ärrällehän sitä sitten vielä piti lähteä. :)

25. lokakuuta 2008 klo 10.14  
Blogger A.K. kirjoitti...

Reissulle en lähde ikinä minkään "ostoslistan" kanssa, vaan ostan mitä sattuu. :) Jotenkin sellainen pilaa reissun rentouden. :) Kuitenkin kaupungille tulee usein lähdettyä niin, että mielessä on jotain, mitä ainakin pitää ostaa.

25. lokakuuta 2008 klo 10.19  
Blogger MouMou kirjoitti...

Minullakaan ei ole listaa. Yleensä, jos lähden jotakin metsästämään, en ainakaan löydä sitä.:) Joten intuitiolla mennään täälläkin!<3

25. lokakuuta 2008 klo 11.27  
Blogger christina kirjoitti...

Oi, sinäkin pääset Tukholmaan - reissusta tulee varmaan todella hauska ja erityinen. :)

Jos itse lähden esim. ulkomailla shoppailemaan, saatan miettiä, missä kaupoissa tahtoisin käydä, mutta en niinkään, että mitä tahtoisin ostaa. En yleensä nimittäin ikinä löydä juuri sitä, mitä tarkoituksella etsin.

25. lokakuuta 2008 klo 11.52  
Blogger Tiia kirjoitti...

Topshopilla on mun mielestä toimitus Suomeenkin. Ainakin postikulut tänne on ilmoitettu..

Mukavaa reissua! Toivottavasti on kauniit ilmat, eikä sellaista tuulta, kuin nyt on ollut.

25. lokakuuta 2008 klo 14.55  
Blogger apple kirjoitti...

Yleensä en mieti valmiiksi mitä ostaisin, koska sitten en ainakaan löydä etsimääni.:)

25. lokakuuta 2008 klo 15.50  
Anonymous ZArb kirjoitti...

Kaunis kuva Tukholmasta :D

25. lokakuuta 2008 klo 18.20  
Blogger bea kirjoitti...

Voi ihanaa että pääset Tukholmaan! Kun jouduin mahtavasta kutsusta itse kieltäytymään, toivoin kovasti että juuri sinä pääsisit bloggarimatkalle, tosi kiva juttu! Pitäkäähän sitten hauskaa ja hei, shoppailu on mukavaa vaikkei mitään ostaisikaan :)

25. lokakuuta 2008 klo 23.22  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi/Sini: Minä olen jotenkin sellainen huithapeli, että elän vain villisti hetkessä. :D Tosin voisi kai sitä joskus vähän etukäteenkin miettiä...

Rubio: Haha. Tuo on ihan vakiojuttu, kun pitää selitellä ostoksia ja ikään kuin "hyväksyttää" ostopäätökset itsellään. :D Minulle käy ruokakaupassakin aina niin, että tulee osteltua kaikenlaisia herkkuja, mutta sitten se itse ruoka unohtuu. :D

A.K.: Minäkin ostelen mitä sattuu. Tosin usein tulee sitten tyhmästi ostettua sellaista, mitä saisi Suomestakin. :)

MouMou: Kiva kuulla, että on muitakin, jotka lähtevät reissuun yhtä rennolla otteella kuin minä. :D Vielä pitäisi pakatakin... :P

Christina: Olen kyllä innoissani tästä mukavasti piristyksestä, joka katkaisee ihanasti tylsän arjen täällä syyssateiden keskellä! :) Minäkin mietin usein, millaisia kauppoja kohdemaassa on, mutten tee sen tarkempia suunnitelmia.

Tiia: Onko näin?! No hyvä, että tarkensit! :) Muistan, että ainakaan vielä jokin aika sitten tilaaminen Suomeen ei ollut mahdollista, mutta tilanne on voinut muuttua. :)

Apple: Niinhän se tuppaa menemään, että ikinä ei löydä sitä, mitä on etsimässä. Useimmiten eniten tavaraa löytää juuri silloin, kun ei oikeastaan etsi yhtään mitään. Not good! :D

Zarb: Minustakin tuossa on ihana tunnelma. :) Tuolta netin syövereistä se löytyi!

Bea: Voi miten harmi, ettet päässyt mukaan! :/ Vaikka tietysti olen iloinen omasta paikastani. Ilmeisesti on useampikin, jotka eivät reissuun päässeet. Mutta onneksi tilalle otettiin muita onnellisia. :)

27. lokakuuta 2008 klo 20.02  
Blogger male kirjoitti...

Oih, kuulostaapa kivalta! Itse olen ajatellut tehdä shoppailumatkaa Tukholmaan joulun jälkeen, joten vinkkejä otetaan vastaan, vaikka itse miesten vaatteita etsinkin.

Aina matkustaessa tarkista kaupungin must-paikat, mutta minkään tietyn perässä harvoin lähden. Mutta aina jotain kyllä tarttuu mukaan. :)

28. lokakuuta 2008 klo 21.01  
Blogger Jenni kirjoitti...

Male: Oi, kivaa Ruotsinreissua sinullekin! :) Hyviä shoppailuvinkkejä löydät varmasti kaikkien matkalla mukana olleiden blogeista. Lisää yksityiskohtaisempia putiikki-postauksia on minultakin tulossa vielä muutama, joten pysyhän tutkalla. :)

6. marraskuuta 2008 klo 14.52  
Blogger Votska Vode kirjoitti...

Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

10. marraskuuta 2008 klo 11.00  
Blogger Martse kirjoitti...

Miksi sä oot pupuland????????

10. marraskuuta 2008 klo 11.01  
Blogger Votska Vode kirjoitti...

Mistä sait idean ruveta bloggaamaan muodista?=I??No,sulla on kuitenkin ihan hyvä teksti ja moni varmaan lukee tätä.:)Ja mistä muuten sait idean laittaa nimeks pupulandia??

10. marraskuuta 2008 klo 11.06  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu