Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Tämän hetken suosikit, osa 4

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

sunnuntai 26. lokakuuta 2008

Tämän hetken suosikit, osa 4

On tullut taas aika listata tämän hetken suosikkiasioitani.


1. Kampaus

Tämä tulee teille kaikille varmasti täytenä shokkina, mutta tämän hetken suosikkikampaukseni on ehdottomasti letti! :D Yltiöpäiseen letti-fanitukseeni on varmaan useampikin syy. Yksi lienee se, että lapsena haaveilin aina lettikampauksista, mutta lyhyt tukkani ei leteille taipunut ja nyt kuontaloni on vihdoin tarpeeksi pitkä letitettäväksi. Toinen syy on se, etten ole tähän asti oikein osannut koskaan tehdä hiuksilleni mitään muuta kuin pitää niitä kiinnin poninhännällä tai sitten auki - tylsää. No okei, onhan sitte vielä se sykerönuttura, jonka avulla hiukset saa söpöille laineille, ainakin siksi pariksi minuutiksi, jonka laineet minun liukkaassa tukassani pysyvät. Letti on tuonut siis mukavaa vaihtelua kovin yksipuoliseen kampaus-valikoimaani. Se on myös ihanan tyttömäinen puhumattakaan helppoudesta, kun tukka ei ole jatkuvasti tiellä. :)


2. Juoma

Tällä hetkellä tuhisen inhottavan syysflunssan kourissa, joten tulee juotua paljon kuumaa. Tee on aina hyvä vaihtoehto, mutta flunssan iskiessä täytyy välillä turvautua järeämpiin aseisiin - ja niistä suosikkini on sitruunanmakuinen Finrexin. Lisään juomaan teelusikallisen sokeria, niin maku ei ole liian kirpakka. Tämän makuista juomaa joisi mieluusti ilman lääkevaikutustakin. :)





3. Paikka

Syksyn pimeinä ja sateisina iltoina ei ole parempaa paikkaa kuin lämmin kainalo. Minäkin olen vihdoin löytänyt uskollisesti lämmittävän ja erittäin hyvillä luontaiseduilla varustetun, maailman parhaan kainalon, johon voin hyvillä mielin käpertyä ilta toisensa jälkeen. :)


4. Hedelmä

Maailman suurin sitrushedelmä pomelo on yksi suursuosikeistani. :) Pomelo muistuttaa maultaan hiukan greippiä, mutta ei ole aivan yhtä kirpeä, vaan maku on vähän makeampi - melkein kuin greipin ja appelsiinin risteytys. Ensikosketukseni kyseiseen hedelmään sain ala-aste-ikäisenä, kun isäni bongasi eksoottisen ihmeen lähi-Siwasta ja kokeilunhaluisena nappasi matkaan. Pomelon hedelmäliha on isosyistä ja syödään sellaisenaan, eli palasia peittävät kalvot jätetään syömättä kuten greipissäkin. Pomelon syömisestä voi helposti tehdä sosiaalisen tapahtuman, koska pienen jalkapallon kokoisessa hedelmässä riittää urakoitavaa! :D


5. Hiustuote

Tähän kohtaan olisi helppo nimetä vaikka kuinka monta tuotetta, koska tein aivan mahtavia löytöjä Sokoksen Hiusten hellimisviikoilta. Yhdeksi ykkössuosikeista nousee kuitenkin Bonacuren Hairtherapy-sarjan Repair Rescue -latvasuoja. Viimeisimmästä kampaajakäynnistäni on vierähtänyt jo melkein vuosi, joten arvata saattaa, millaisessa kunnossa latvat ovat. Kaksihaaraisia ei hirveästi ole, mutta hiusten latvat ovat rutikuivat ja takkuuntuvat siksi helposti. Kun tätä voidemaista tuotetta levittää latvoihin ripauksen verran, ovat hiukset kuin uudelleensyntyneet! Myös kuivista latvoista tulee silkinpehmeät ja -sileät sekä ravitun tuntuiset. Tuote on kuulemma myös erinomainen apu hiuksia kasvattavalle, koska se estää latvojen kuivumista ja kaksihaaraisten syntymistä sekä sulkee jo haaroittuneita latvoja.


6. Kappale

Suosikkibiisini jo jonkin aikaa on ollut Kings of Conveniencen I'd rather dance with you. Sympaattisen norjalaisbändin hyväntuulinen kappale jaksaa nostattaa hymyn huulilleni aina vaan. Juuri pari päivää sitten kävelin pimeällä kadulla yksin ulkona, kun mp3-soittimessani soi tämä kappale. Koin vastustamatonta halua laulaa ääneen ihan vähän tarkistettuani, ettei lähistöllä näkynyt ketään. Luikautin ujosti muutaman soinnun ja askel nousi huomattavasti kevyemmin. :) Myös biisin video on hauska!



Kuva täältä.

Tunnisteet: , , ,

15 kommenttia:

Blogger MouMou kirjoitti...

Täälläkin on hieman flunssaa jäljellä.:/ Jännittää hieman, mikä on kunto tiistaina. Onneksi menen kotona käymään maanantaina, niin äiti saa hoitaa minut kuntoon joillakin tehorohdoilla!:D

26. lokakuuta 2008 klo 11.29  
Blogger minthi kirjoitti...

Oih, tuo Kings of Conveniencen kappale on niin ihana! Sopii mulle ainakin täydellisesti sunnuntaisin, ihanan rento ja hauska!

26. lokakuuta 2008 klo 11.32  
Blogger Milja kirjoitti...

Kappale on minunkin lempikappaleeni. Ikisuosikki ja ollut ehkä se ehdottomin suosikkibiisi siitä lähtien, kun se ilmestyi. Tekee jokaisesta huonosta päivästä hiukan paremman :)

26. lokakuuta 2008 klo 11.34  
Blogger Tuulia kirjoitti...

Oi, hunajapommelo on niin hyvää :)

26. lokakuuta 2008 klo 12.00  
Blogger ella kirjoitti...

Kylläpä kuulostaa hyvältä tuo latvasuoja! Mulla on niin paljon kaksihaaraisia että ensinnäkin sakset kuulostaisivat aika hyvältä idealta ja niin tuo tuotteesikin :D

26. lokakuuta 2008 klo 12.41  
Blogger tipitii kirjoitti...

Nuha vaivaa myös mua :/ Tuo hiustenhoitoaine kuulostaa tosi hyvältä, vois meilekin harkita sen hankkimista. Vielä ovat latvat kohtuu hyvässä kunnossa, mutta kyllä ne siitä taas pian kuivuvat kuten aina.

26. lokakuuta 2008 klo 12.51  
Blogger Roosa kirjoitti...

Hih, meillä on molemmilla sama maailman paras paikka, mutta onneksi eri henkilön kupeessa :D

26. lokakuuta 2008 klo 12.53  
Blogger Christina kirjoitti...

Minäkin kipeilen syysflunssan kourissa. :< Mutta onneksi myös meidän kaapista löytyy Finrexiniä. ;)

Ja tuo latvasuoja on kyllä oikeasti todella hyvää, on toiminut myös tässä tukassa.

26. lokakuuta 2008 klo 15.47  
Blogger kullanmuru kirjoitti...

Pitääkin kokeilla tuota hiusihmettä! :D

26. lokakuuta 2008 klo 16.31  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

OI tuo biisi<3 Se on aivan mahtava! Ja muutenkin koko bändi on niin sympaattinen (:
Hmm... olikos tuo latvansuoja juttu kallistakin...? :''DD

-takku

26. lokakuuta 2008 klo 17.46  
Blogger eyecandy kirjoitti...

Ostin tuota samaa latvasuojaa Hulluilta päiviltä ja olen ihan samaa mieltä, mahtava tuote! :)

27. lokakuuta 2008 klo 16.49  
Blogger Tara kirjoitti...

lähti kyllä heti kokeiluun toi hiustökötti! terkuin, kaktuspää

27. lokakuuta 2008 klo 17.08  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Itsellä on sama ongelma hiusten kanssa: ei niinkään kaksihaaraisia, mutta latvat kuivat ja takkuuntuvat. Jättääkö tuo kuivien-hiusten-pelastus-aine "rasvaisen" tai likaisen tunnun hiuksiin?

(Jos ei, niin taidan kipittää kauppaan!)

27. lokakuuta 2008 klo 19.24  
Blogger Jenni kirjoitti...

MouMou: Minun flunssani parani onneksi äkkiä. :) Maltoin kököttää kotona ja juoda kuumaa, joten ehkä se auttoi. Toivottavasti sinäkin ehdit parantua ennen reissua!

Minthi: Niin on! Tulen siitä aina hyvälle tuulelle. :)

Vendeta: Olet aivan oikeassa siinä, että tuo biisi onnistuu valaisemaan synkimmänkin päivän. Lisäksi se on koukuttava kuin mikä! :D

Winda: Niin on! Nami nam nam. <3

Ella: Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan. :)

Tipitii: Pikaista paranemista sinulle! Tuo latvasuoja on ainakin minut vakuuttanut aivan täysin, joten voin lämpimästi suositella. :)

Roosa: Hihii, onnentyttö. ;) Ja onneksi eri kainalot! :D

Christina: Tsemppiä sinullekin flunssan kouriin! :) Ja kiva kuulla muidenkin kokemuksia tuosta latvasuojasta!

Kullanmuru: Kokeile ihmeessä, suosittelen. :)

Anonyymi/Takku: En muista tuotteen oikeaa hintaa, mutta alennuksessa se oli alle kympin. Vaikuttaisi kuitenkin olevan tosi riittoisaa, koska sitä ei tarvitse käyttää joka päivä ja yhdellä kertaa kuluu vain pikkuinen nokare. :)

Eyecandy: Onpa mukava kuulla muidenkin kokemuksia. :)

Tara: Kuule, takaan että kaktuspää-päivät ovat tämän jälkeen historiaa. ;)

Eva: Tuote ei jätä yhtään rasvaista tai likaista tuntua hiuksiin ja sitä levitetään ainoastaan aivan latvoihin, joten se ei myöskään rasvoita hiuksia. Pikemminkin hiukset tuntuvat silkinsileiltä ja pehmeiltä sekä tuoksuvat ihanilta. :) Tekee mieli hiplata hiusten latvoja tuotteen levityksen jälkeen koko ajan. :D

27. lokakuuta 2008 klo 19.55  
Blogger Katri kirjoitti...

Olipa ihana kuulla lempipaikastasi :) Minulla sama myös, mutta luultavasti eri henkilön kupeessa.

28. lokakuuta 2008 klo 11.51  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu