Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Viikko ilman H&M:n vaatteita - päivä 2

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

lauantai 18. lokakuuta 2008

Viikko ilman H&M:n vaatteita - päivä 2

Kuten joku tarkkasilmäinen lukija huomauttikin viime postauksen kommenttiosiossa, niin haasteen ideanahan oli siis selviytyä viikko ilman sitä vaatemerkkiä, jota kaapista löytyy kaikkein eniten. Monella bloggaajalla se on juuri H&M, ja vaikka olinkin hätäpäissäni ymmärtänyt haasteen hiukan väärin, niin kyllä se varmasti minullakin olisi vaatteiden määrän mukaan juuri H&M, jota joutuisin viikon välttelemään. No harm done. :) Mutta muut haasteen itselleen nappaavat ottakoot siis tämän asian huomioon! :)

Olen jostain syystä tästä projektista aivan poikkeuksellisen haltioissani ja tänäänkin pengoin vaatekaappiani tohkeissani varmaan 10 minuuttia. :D Meinasin jo lipsahtaa, kun suunnittelin laittavani erään paidan ja tajusin viime hetkellä sen olevan kiellettyä tavaraa. Myös takkivalinnat tuottavat edelleen päänvaivaa, koska uskollinen nahkarotsini ehti melkein kuin hitsautua ylleni viimeisen vuoden aikana. :D Beige trenssi sopi kuitenkin hyvin tämän päivän lookkiin ja sen seuraksi pääsivät sama huivi ja pipo kuin eilenkin. Tänään muuten edes hiuspompula ei ole H&M:n, vaan lenksuna toimii pieni läpinäkyvä kumilenkki, jollaisia löytyi Lindexiltä. Musta pompula kulkee silti ranteessa mukana vanhasta tottumuksesta.  • musta pitkähihainen t-paita - Niia (Mic Mac)
  • beige neule - Vila
  • tummaharmaat farkut - Tiger of Sweden
  • sukat - äidin vanhat (äidin hylkäämiä sukkia näemmä riittää, hehe)
  • ruskeat nahkasaappaat - Spirit (Spirit Store)
  • puuhelmet - Pieces
  • beige trenssi - Jennyfer (Bryssel, Belgia)PS. Mikä tämä juttu muuten oikein on, että miehet tuntuvat inhoavan A-linjaisia vaatteita? Olen nyt todella monelta kaksilahkeiselta kuullut A-linjaisten mekkojen ja toppien näyttävän äitiysmekoilta. :D Tytöt sen sijaan vaikuttavat oikein rakastavan niitä. Hyvä esimerkki tästä löytyy eiliseltä, kun minulla oli se ruudullinen mekkoseni yllä. Kylässä ollut serkkuni oikein huudahti, että "Ihana mekko!!!" Miespuoliselle seuralaiselleni hehkuttelin illemmalla söpöä mekkoani, kun tämä vain mutisi jotain lievästi myöntelyä muistuttavaa. Päädyimme tietenkin tähän äitiysmekko-keskusteluun, kuten arvata saattaa. :D Miehen mielestä A-linjaiset mekot herättävät automaattisesti epäilykset siitä, että kenties mekolla on tarkoitus peittää jotakin keskivartalosta löytyvää ylimääräistä vararengasta. Ja mikäli on tiedossa, että vararengasta ei ole, A-linjaisten vaatteiden käyttäminen on kuulemma älytöntä siksi, että silloin se kaunis hoikka varsi peittyy mokoman kaavun alle. Jaha. :D

Tunnisteet:

26 kommenttia:

Blogger dally kirjoitti...

Mulle taas moni miespuolinen henkilö on maininnut siitä että pukeudun aina ''säkkeihin'' :D Kai ne miehet haluaa sitten nähdä muodot kunnolla ilman turhaa peittelyä.

18. lokakuuta 2008 klo 15.47  
Anonymous Tiltuli kirjoitti...

Naiset taitaa olla äidillisempiä vaan luonnostaan ja miehet ehkä pelätä tätä puolta...;) Ja ehkäpä toi muotoseikkakin on ihan täyttä totta.. :)

18. lokakuuta 2008 klo 15.52  
Anonymous sugar kane kirjoitti...

Itse en ole mies, mutten erityisemmin pidä a-linjasta. Musta tuntuu että etenkin a-linjaisista mekoista on tullut viime vuosina nuorten naisten turvavaate, joka ei sit oikein istu kellekään ja kylllä se ainakin itseni kaltaisella rintavammalla ja isommalla naisella oikeasti hyvin helposti näyttää äitiyskaavulta! Ainakin liian väljä ja lyhyt malli.

Lisäksi a-linjaan liittyy tyttömäistä söpöstelyä minulle liikaa...

A on siis mun mielestä USEIN (ei aina!!!)liian helppo ratkaisu, trikoiden ja pillifarkkujen kanssa etenkin tylsä jengivaate. Miehist en tiiä mittään, mut ehkä nekin ovat kyllästyneet perussäkkimekkoihin.

Sun asu on kyllä oikein kiva!

18. lokakuuta 2008 klo 15.53  
Blogger May kirjoitti...

No eikös nuo empirejutut ja a-linjaiset mekot on just niitä, jotka saa tytön muodot piiloon Varsinkin jos on enempi tiimalasin muotoinen vartalo, niin nuo leikkaukset peittävät juuri sen parhaan puolen eli vyötärön. Johtuisiko siitä?

18. lokakuuta 2008 klo 15.54  
Blogger Salla kirjoitti...

Ihan tyhmiä kaikki miehet. A-linjaa kehiin vaan! Tosin ymmärrän heidänkin näkökulmaansa siinä mielessä, että liian teltta on auttamatta liian teltta ja kaikille alaspäin levenevä helma ei yksinkertaisesti sovi. Täytyypä testata oman poikaystävän reaktio a-linjasta! Tuloksia odotellessa.. Saattaa tulla ero, jos vastaus ei miellytä minua :D

18. lokakuuta 2008 klo 16.53  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei muuten, kiitos vielä tosta leggarivinkistä! Tänään lähdin niitä metsästämään, ja nyt olen uuden parin onnellinen omistaja! :------)

18. lokakuuta 2008 klo 16.57  
Anonymous takku kirjoitti...

Niinpä :o Omat vanhempani valittelevat aina tälläisistä mekoistani (joita on jopa yksi) o_O Ehkä nämä ovat jotain miesten geeneihin periytyneitä traumoja 1700-luvun ja 1800-luvan vaihteesta, kun sellaiset mekot olivat ubermuodikkaita? :'DD

18. lokakuuta 2008 klo 17.08  
Anonymous unna kirjoitti...

Tyhmää, että naisten pitäisi aina olla miesten silmäniloja ja pukeutua (siis miesten mielestä) tarpeeksi tiukkoihin vaatteisiin. Eihän miehetkään kovin usein miellytä pukeutumisellaan naisia vaan ovat yleensä aina sillä mukavuuslinjalla!

Käyttääkö miehet oikeesti aikaa sen miettimiseen, että kätkeekö joku paita tytöillä vatsamakkaran vai ei? Ja entäs jos kätkee, hui:D Sitten pitää varmaan juosta ja lujaa:D

18. lokakuuta 2008 klo 17.49  
Blogger shandi kirjoitti...

Ymmärrän kyllä hieman niitä miehiä, mutta minun syyni ovat erilaiset. Kolmen rasjkauden ja löysien vaatteiden pakkokäytön jälkeen en_halua_pukea_mitään, joka ei kiristä. Noin kuvainnollisesti. Kun vyötäröni on taas paikoillaan ja muutkin makkarat sulaneet, en todellakaan halua peitellä vartaloani. Mutta tämä vain omalla kohdallani, sillä tunnen oloni epämukavaksi löysissä vaatteissa.

18. lokakuuta 2008 klo 18.12  
Blogger Styledrop kirjoitti...

Jeps, miehet haluavat nähdä naisten muodot,mutta kukapa noitten mielipiteistä paljoa perustaa. Mielestäni tunikat ja a-linjaiset mekot voivat olla persoonallisia ja nättejä, jos osaa osaa vain yhdistellä oikein ja valita kaupassa ne näteimmät ja hyvin istuvat. Vyöllä kyllä saa vyötärönkin esiin. Tavallaan käsittämätöntä, että vaikka omaisi hyvän kropan sitä pitäisi olla velvollinen kaikille esittelemään ja myös päin vastoin että pitäisi pukeutua kireisiin vaatteisiin, vaikka ne aina ei sopisikaan jotta kaikille tulisi selväksi että ylimääräistä on...Äh, pitäkööt ihmiset mitä haluaa. Mieluummn katson a-linjaisia mekkoja kuin aina perust-paita ja farkkumeininkiä, varsinkin jos ne farkut ovat Crazy agea...käyn usein väittelyä tästä muuten veljen kanssa äitiysmekkoja ja säkkejä, joilla saadaan makkarat miehiltä piiloon, just...Tekee entistä enemmän mieli vetää sellainen päälle välttyäkseen arvostelulta, oli ne sitten positiivisia tai negatiivisia...Ja kiva kun palasit. Tsemppiä:)

18. lokakuuta 2008 klo 19.00  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heippa,
mä innostuin myös valtavasti tosta haasteesta, vaikka blogia en omistakaan. =) Tosin en vielä päässyt toteuttamisasteelle, sillä rakastan takkiani yli kaiken (ainiin, ja sehän on myös ainoa syystakkini... miten tässä niin on päässyt käymään että omistan vain yhden syystakin?!) ja se paholainen on peräisin h&m:ltä. Voisinhan ehkä sallia takin poikkeuksena. Aloitan kylläkin vasta maanantaina, sillä mitään uuttahan ei voi aloittaa kuin ainoastaan maanantaisin. =D

A-linjasta olen täysin samaa mieltä kuin miehet - tosin en ehkä ihan samoista syistä kuitenkaan. Mielestäni sen malliset vaatteet eivät vain oikein sovi kenellekkään. Löysää voi olla, mutta ei a-linjassa. Toki jokainen voi käyttää mikä itseä miellyttää, mutta itselleni en a-linjaa pukisi. Olen kyllä todella hoikka (olen kuullut väitettävän että hoikalle a-linja(kin) sopii parhaiten) mutta silti a-linja näyttää äitiysvaatteelta minulla.

-Maija

18. lokakuuta 2008 klo 19.17  
Blogger Vasiliisa kirjoitti...

Ha! Hyvä että viimein saatiin tietää, miksi pojat ei tykkää A-linjasta. Olen tuota annettua selitystä jo vähän epäillytkin. Monet miehet eivät tykkää myöskään vähänkään voimakkaammasta meikistä, koska "sit ei nää, onko se oikeasti susiruma". Mutta yleistää ei sovi, onhan miehissäkin useampaa sorttia :)

18. lokakuuta 2008 klo 19.47  
Blogger kirsikka kirjoitti...

Heh, "herättää epäilykset vararenkaasta". Mikä kauhea salaisuus, kaikki naiset eivät olekaan laihoja! Olis tosiaan parempi kaikkien pukeutua ihonmyötäisesti niin ei sit kukaan vahingossa herää vararenkaan vierestä seuraavana aamuna.

Mun poikaystävä kyllä tykkää a-linjaisista vaatteistani, mutta se onkin sitten ehkä ainoa tuntemani mies, joka ei inhoa niitä. Tässä taas nähdään, miten konservatiivista sakkia kaksilahkeiset on ainakin siinä mielessä, mitä naisten ulkonäköön tulee... oli kyseessä sitten lyhyet hiukset tai erikoiset vaatteet. PAH!

18. lokakuuta 2008 klo 19.59  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

"Jaha. :D" :''D hauska postaus, totta kyllä tuon A-linjaisuuden kanssa!

18. lokakuuta 2008 klo 20.37  
Blogger vzio kirjoitti...

juu olen törmännyt kanssa äitiysmekkofobiaan. mut kyseessä on yleensä vähän tylsät perusheterojampat, jotka tykkää glittertoppeihin ja bootcut-farkuihin sonnustautuneista pitkätukkaisista tytöistä. poikaystävä on oppinut multa paljon sellaisia jänniä uusia sanoja kuten "peeptoe" ja "kiilakorko", mut sen ehdoton suosikki on "a-linjainen trikoomekko" ja siks se onkin erinomainen miesyksilö :) täytyy kyllä myöntää, että se luulee nykyään kaikkea kivaa a-linjaiseksi trikoomekoksi, vaikka kolttu ei olis a-linjaa nähnytkään...

18. lokakuuta 2008 klo 21.51  
Blogger bea kirjoitti...

Hih, Kirsikka aika osuvasti tuossa jo sanoi mitä minullekin ensimmäisenä tuli mieleen :)
Mutta tuo asusi on tosi kiva!

18. lokakuuta 2008 klo 23.18  
Blogger MouMou kirjoitti...

Minäkin olen ihmetellyt A-linjan epäsuosiota miesten keskuudessa. Omituinen juttu. Muodot näkyviin, kuulemma!:D

19. lokakuuta 2008 klo 10.14  
Blogger kullanmuru kirjoitti...

Miehet eivät välttämättä ymmärrä naisten muodin päälle. He välittävät vain siitä mitä näkevät :P
Oli muuten tosi kiva tuo vaalea paita!! :D

19. lokakuuta 2008 klo 10.52  
Blogger Tikkari kirjoitti...

Tuosta viikko ilman jotain tuotetta jutusta sen verran, että jos on kirpparilta jokin vaate ja sen alkuperä on siltä mustalla listalla olevasta liikkeestä, niin voiko sitä käyttää?

19. lokakuuta 2008 klo 14.19  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

eiks sua haittaa farkkuleggingsien takataskuttomuus? oisko sulla jotain vinkkejä miten niit vois käyttää muuta ku pitkien paitojen kanssa?

19. lokakuuta 2008 klo 15.39  
Blogger Roosa kirjoitti...

Minä en ole ikinä ollut A-mallisten vaatteiden ystävä, taidan sitten kuulua mielipiteeltäni näiden miesten joukkoon :D Tosin tämä pätee vain itseni kohdalla, muilla A-malli saattaa hyvinkin toimia paremmin :)

19. lokakuuta 2008 klo 16.18  
Blogger Essi kirjoitti...

Minulla on tuo sama Onlyn ruutumekko. Poikaystäväni kysyi kerran, että "Miten sulla on tuo oikein päällä, kun se näyttää siltä et siellä on kaks ihmistä sisällä?" :D En harrasta A-linjaisia vaatteita juurikaan tuon lisäksi, eli ilmeisesti vaihtelu ei tällä kertaa virkistänytkään - ainoastaan hämmensi.

19. lokakuuta 2008 klo 16.23  
Blogger david santos kirjoitti...

Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

19. lokakuuta 2008 klo 17.54  
Blogger Nelliina kirjoitti...

Tuo A-linjaisten vaatteiden maininta miesten inhokkeina on joka helkkarin tutkimuksessa aina :D Ja itse kun niistä pidän niin paljon! Onneksi elämä ei ole miestenmiellyttämistä ;)

Repesin niin pahasti Vzion kommentinpätkälle "vähän tylsät perusheterojampat, jotka tykkää glittertoppeihin ja bootcut-farkuihin sonnustautuneista pitkätukkaisista tytöistä" JUST NÄIN :D:D

20. lokakuuta 2008 klo 11.14  
Blogger Elisa ja Maria kirjoitti...

Kyllä se taitaa ne muodot olla, joita miehet jäävät A-mekoissa kaipaamaan. Eikä siinä mitään, sillä en haluaisi itsekään katsella säkkiin pukeutuneita uroksia. Ainakin jos sillä silmällä katselee...

Toisaalta ei miehiä pysty koskaan täysin miellyttämään. Itselleni on tullut kommenttia tätimäisyydestä tai "mummovaatteista", kun olen pukeutunut über-naisellisesti 50-luvun kellohameisiin tai kynähameisiin.
Ehkä nakuna olisi sitten paras.

-maria

20. lokakuuta 2008 klo 13.25  
Blogger Jenni kirjoitti...

Dally: Vai että säkkeihin. :D Nooh, muistetaan kuitenkin, ettei niitä miehiä onneksi tarvitse aina miellyttää. ;)

Tiltuli: Veikkaan, että juuri se muotojen peittyminen nyppää miehiä, mutta tiedä sitten, onko naisten mieltymyksillä jotain tekemistä äidillisyyden kanssa. :D

Sugar Kane: Makuasioitahan ne nämäkin ovat. Minä taas olen juuri sellainen tyttömäinen söpöstelijä (kuten varmaan kaikki ovatkin huomanneet, haha), että A-linjasta tykkään kovastikin. Toisaalta olen vartaloltani juuri sellainen rimppakinttuinen kuikelo, että A-linja pukee minua melko hyvin. Mutta olet kyllä oikeassa, että A-linjaisista mekoista ja tunikoista on tullut nuorempien tyttöjen keskuudessa hiukan sellainen "jengivaate", että kaikki näyttävät ihan samalta!

May: Se voi tosiaan olla. Se riippuu paljon vartalotyypistä, mikä kenellekin sopii. Ja olisi tosiaan aika "haaskuuta" piilotella upeaa tiimalasikroppaa A-linjaisen kaavun alle. Laiheliinia A-linja taas voi pukea kivastikin. :)

Salla: Hahaha. Tuossa olisi taas aineksia sellaiseen kohuotsikkoon, joita Bisquits jokin aika sitten tehtaili. :D "Muotibloggaaja hylkäsi poikaystävänsä A-linjan tähden!" :D Toivotaan siis, että poikakaverisi näyttää vihreää valoa. ;)

Anonyymi1: Hei tosi mukava kuulla, että vinkistä oli iloa. Muistelin, että niin moni niitä jäi haikailemaan aiemmin kesällä, että vinkkaus tuntui hyvältä idealta. :)

Takku: Hahaha. :D Ehkäpä sinun vanhempasi eivät vielä ihan NIIN fossiileja ole. :D

Unna: Minä olen sitä mieltä, että jokainen pukeutukoon juuri niin kuin haluaa, ja jos ei miestä miellytä, niin sopii sitten katsella muualle. :D Mutta tuskin miehet nyt aivan tolkuttomasti tuollaisia pohdiskelevat. Tämä jutussa mainittu henkilö vain mietti esimerkkitapauksena jotakin typykkää, josta ei vaatteiden takia voinut olla ihan varma, onko tämä hoikka vai pyöreä. :D

Shandi: You go girl! :) Jos on kroppa kuosissaan, niin miksipä sitä ei toisi esille. :)

Styledrop: Tämä aihe on kyllä herättänyt mahtavaa keskustelua. :) Kenelläkään ei todellakaan ole velvollisuutta erityisesti peitellä tai esitellä kroppaansa ja tuskinpa mihehetkään ihan niin ajattelevat. Olen edelleen sitä mieltä, että pukeudun juuri niin kuin haluan, sanoivat muut mitä tahansa.

Anonyymi2/Maija: Ehkäpä sinä voit haasteen kohdalla itsellesi sallia sen yhden poikkeuksen, jos kyseessä on ainoa syystakkisi. :D Ja eihän sitä kaikesta voi tykätäkään. A-linja tuntuu jakavan mielipiteet aika vahvasti myös tyttöjen kesken - toiset tykkäävät ja toiset taas eivät yhtään.

Vasiliisa: Hahah, no hyvä, että saatiin asia selväksi. :D Tosin kuten sinäkin arvelit, luulen minäkin, että myös miesten kesken on näissä asioissa mielipide-eroja. :)

Kirsikka: Niin, mahtaisipa se olla järkytys. :D Mutta se on tosiaan mystistä, miten useimmat miehet tuntuvat oikein yksissä tuumin A-linjaa inhoavan. Pidä kiinni omasta toisinajattelijastasi! :D

Anonyymi3: Kiitos. :D

Vzio: Mikä ihana kommentti. :D Lueskelimme yhdessä tuon A-linjaa kommentoineen tyypin kanssa näitä kommentteja, ja hänkin pääsi heti ylpeilemään tietävänsä kyllä mitä ovat "peeptoe" ja "kiilakorko"! :D Ja minä en ole niitä hänelle edes opettanut, että ties mistä sitten on oppinut...

Bea: Kiitos. :)

MouMou: No kyllähän sen toisaalta ymmärtää, että miehet mielellään muotoja katselisivat. :D

Kullanmuru: Kiitos. :) Ja niinhän se taitaa usein vähän olla.

Tikkari: Eiköhän noita sääntöjä jokainen voi soveltaa aikalailla oman mielensä mukaan. Mutta kyllä minä kirppariostoksen sallisin. :)

Anonyymi4: Minua ei ole kyllä haitannut takataskujen puuttuminen, koska uskallan väittää takalistoni näyttävän ihan hyvältä taskuttomissakin pöksyissä. :) Olen nähnyt farkkuleggingsejä myös taskullisina versioina, joten jos itse et pidä taskuttomista, niin käypäs tsekkaamassa löytäisitkö taskullisia! Olen pitänyt itse farkkuleggingsejä pitkien paitojen lisäksi myös ihan farkkujen tapaan normaalipituisten paitojen kanssa. Ne voi yhdistää mainiosti nyt viileämmillä säillä myös mekkoihin. :)

Roosa: Niinpä juuri. :) Makuasioitahan nämä ovat ja turha yrittää pukeutua sellaiseen, mikä ei tunnu omalta. :)

Essi: Hahahaha. :D Minä en sentään saanut ihan noin järkyttynyttä vastaanottoa mekkoineni. :D

Nelliina: No niinpä. :) Naiset pukeutukoon miten tahtovat ja miehet vikisköön kaikessa rauhassa. ;)

Elisa&Maria/Maria: Tottahan tuokin on, että naisetkin mieluusti varmaan näkevät, että minkälainen kroppa siellä miehen vaatteiden alla mahtaa piilotella. Hassua kyllä, jos 50-luvun pukeutumista on mummomaiseksi sanottu! :O

20. lokakuuta 2008 klo 14.07  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu