Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Bloggaajat Tukholmassa, osa 1

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

maanantai 3. marraskuuta 2008

Bloggaajat Tukholmassa, osa 1

Bloggaajapoppoo Mintun ikuistamana.

Olette saaneet lukea ihanasta reissustamme Ruotsiin jo ainakin Nelliinan, Sallan, MouMoun, Tuhlauksen ja Honey Junkien blogeista, sekä lisäksi matkan organisoijana toiminut Minttu on kirjoitellut reissukuulumisia blogissaan. Suurin osa matkan käänteistä on varmasti jo kerrottu, mutta kannan silti korteni kekoon ja kertoilen matkasta omasta vinkkelistäni. :) Olen ajatellut jakaa reissutarinat useampaan postaukseen keskittyen sitten myöhemmin hieman yksityiskohtaisemmin joihinkin aiheisiin. Nyt siis luvassa yleisluontoisempaa tarinaa reissun vaiheista. :)

Kuten edellisestä postauksesta pystyittekin lukemaan, olin tapani mukaan viime tingassa pakkaamisen ja kaiken muunkin suhteen. :D Ehdin silti Viking Linen terminaaliin aivan mainiosti eikä mitään tärkeää unohtunut kotiin, joten reissu alkoi ihan mallikkaasti pienestä hösellyksestä huolimatta. Olin tavannut entuudestaan bloggaajista aika monta, mutta myös uusia naamoja mahtui mukaan. Blogien kautta kaikki olivat kuitenkin tuttuja ja tuntuikin aika hassulta jutustella kasvotusten, kun tavallaan muut tytöt olivat tuttuja, vaikka eivät kuitenkaan ihan oikeasti. :)


Onni chillailee hytissä.

Laivalla meitä odotti mukava yllätys, kun saimmekin kaikki ihan omat hytit, joista oli merinäköala. Parisänky piti huolen, että Onnikin mahtui kainaloon. ;) Reissu alkoi leikkimielisellä kisalla, jossa meidän kaikkien piti valita tax free -myymälästä kolme asustetta päällä olevan asumme täydennykseksi. Tämän jälkeen ammattivalokuvaaja otti meistä kaikista kuvat laivan kannella kunnon syysmyrskyssä (tukka lepattaa useammassakin kuvassa :D ). Nyt jokainen voi äänestää suosikkikuvaansa Mintun blogissa olevassa kilpailussa. Myös äänestäneiden kesken on jaossa mahtava palkinto! :) En ole ihan tyytyväinen omaan kuvaani, mutta samapa tuo - yksi kuva muiden joukossa. Ehkä se on kosto siitä, että muiden tyttöjen mielestä onnistuin kaikissa muissa reissun aikana otetuissa kuvissa ihan liian hyvin.

Kuvaussession jälkeen pääsimme nauttimaan Food Garden -ravintolassa ihanan illallisen alkupaloineen ja jälkiruokineen. Illallisen jälkeen vain MouMou ja Tuhlaus taisivat suunnata yökerhoon, kun muut vetäytyivät hytteihinsä voivotellen laivan keikkumista. Keinunta vain yltyi yötä myöten, mutta onneksi makuuasento helpotti tuskaa, eikä hutera olo yltynyt merisairaudeksi asti.


Honey Junkie ja Fluxor taksissa matkalla hotellille.


Honey Junkien ikuistama esimerkki niistä söpöistä kuvista. :D


Hotellihuoneiden sisustus herätti ihastuneita huokauksia.


MouMoun hymy säteili läpi matkan myös valokuvien ulkopuolella. Salla sen sijaan tykkäsi irvistellä aina kameran nähtyään. :D

Ensimmäinen aamu Tukholmassa alkoi vauhdikkaasti. Laivalla nauttimamme shampanja-aamiaisen jälkeen huristelimme takseilla hotellille, jonne saimme jättää matkatavaramme. Ensin meille pidettiin pieni esittely Rica-hoteilleista, minkä jälkeen laskeuduimme hissillä kerroksen alaspäin PUB-tavarataloon. PUB on oikeastaan miltei täysin muotiin keskittynyt tavaratalo, jonka kohderyhmänä ovat 20-30 -vuotiaat tyyliniekat. Ihastelimme trendikästä tavarataloa, mutta mietimme samalla, mahtaisiko moinen putiikki pysyä pystyssä Suomessa - monikerroksiselle muodin tavaratalolle ei välttämättä riittäisi tarpeeksi asiakkaita edes Helsingissä.

Neidit Fluxor ja Ranna poseeraavat.

Ihastuin tavaratalon ravintolan seinässä tuijottaviin naamoihin. (Vaikka ehkä nuo omalla seinällä olisivat vähän liian friikkejä.)

Pienen tankkauksen jälkeen jaksoi taas!

Nelliina ja Minttu

Tuhlaus, Salla, Fluxor, VisitSwedenin edustaja Johanna sekä Ranna

Tavaratalon sisustus oli paikoin hyvinkin mielenkiintoista!

Pupulandian asukkina sisustuksessa vilahdelleet puput osuivat silmiin. Ylläolevat vaikuttivat varsin harmittomilta, mutta alla näkyvä pupunen näyttää aika ärjyltä. :D

Tällaisessa sovituskopissa ei voi tuntea itseään muuksi kuin prinsessaksi. Huomaa IvanaHelsingin kankaasta tehty kupu.

Hmm, tännehän voisi muuttaa vaikka asumaan!

Sohvan kangas paljastui tarkemmassa tarkastelussa lukuisiksi yhteen ommelluiksi kauluspaidoiksi!



Seuraavaksi suuntasimme The Groceryyn, joka muun muassa Cheap Mondayn showroomina sekä markkinointitoimistona (, mikäli oikein ymmärsin). Hulppeissa tiloissa oli rekeittäin näytekappaleita tulevien kausien vaatteista, joita sai hypistellä mielin määrin. Pari Cheap Mondayn suunnittelijaa tuli myös kertomaan meille työstään ja tulevasta mallistosta.

Kun Cheap Mondayn suunnittelijat Karin ja Kalle kertoilivat työstään, kaikki kuuntelivat korvat höröllään.


Yksi suosikeistani The Groceryn valikoimassa oli Fuck Yeah -kaulakoru. :D

The Groceryn jälkeen vuorossa oli Camilla Norrbackin liike, jossa suunnittelija itse kertoi meille vaatteistaan ja periaatteistaan. EcoLuxury-ajattelutapaa noudattava Camilla oli varsin kiinnostava tuttavuus ja kerron hänestä enemmän ihan omassa postauksessa myöhemmin. Esittelykierrosten jälkeen saimme pienen hetken tehdä ihan mitä halusimme - kumma kyllä, kukaan ei halunnut palata hotellille, vaan kaikki suuntasivat shoppailemaan. ;)

Pienen shoppailukierroksen jälkeen saimme kokea sellaisen elämyksen, jota ei ihan heti voi verrata mihinkään aiemmin kokemaani. Pääsimme nimittäin vierailemaan Yasuragi-nimisessä japanilaishenkisessä kylpylässä. Yasuragi oli niin mieletön kokemus, että sekin ansaitsee aivan oman postauksensa: lisää siis luvassa. :) Pitkän päivän jälkeen hotellin sänky tuntui maailman ihanimmalta ja peitot maailman pehmeimmiltä. MouMou ja minä jaoimme hotellihuoneen ja taisimme kumpikin simahtaa välittömästi pään koskettua tyynyyn. :D

To be continued...


Tunnisteet:

13 kommenttia:

Blogger MouMou kirjoitti...

Minä ainakin simahdin!:D Paitsi ehdin hetken angstata ulkona huutavista teineistä.:/ *hrr*

3. marraskuuta 2008 klo 20.07  
Blogger MouMou kirjoitti...

Ja kommentoin TAAS ekana!:D<3

3. marraskuuta 2008 klo 20.07  
Blogger Anna-Maria kirjoitti...

BTW, oon tätä nykyä omalla nimellä eli Anna-Mariana blogimaailmassa..Tuo nicki varmaan on vaan iskostunut monen mieleen, kun Peterkin kutsui mua Fluxoriksi kommentoidessaan mun blogiin. :D

Anyway, oli kyllä varsin mainio matka ja kiitos mukavasta matkaseurasta! Toivottavasti näitä bloggaritapaamisia tulee vielä useita!:)

3. marraskuuta 2008 klo 20.12  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voisit muuttaa taustaasi! Bannerisi on ihana, mutta voisiko tausta olla valkoinen... tai valko-vihreä tms.? :)

3. marraskuuta 2008 klo 22.03  
Blogger kullanmuru kirjoitti...

Ihania kuvia! Ja matka vaikutti todella kivalta! :D

3. marraskuuta 2008 klo 22.06  
Blogger stereo speakers kirjoitti...

mä oonkin hämmästellyt jo muiden blogeista miten ihmeessä susta on saatu vain hyviä kuvia. :D
ja toi hotellihuone on ihan unelma.

3. marraskuuta 2008 klo 22.22  
Blogger xoxo, mariamaria kirjoitti...

tarvitsen ehdottomasti tuon fuck yeah-korun!!! <3
kivoja yksityiskohtakuvia muutenkin sulla! kun muiden blogeissa on jo näkynyt bloggareita tositoimissa niin kiva nähdä vaihteeksi tällaisiakin :)

3. marraskuuta 2008 klo 22.34  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tosi kiva postaus matkasta! Oon jo muiden matkaraportteja ehtiny lukeekin ja tää oli kyl paras tähän mennessä :) Kivan erilaisia kuvat ja niiden aiheet (esim. toi sohva oli kiva yksityiskohta :))

3. marraskuuta 2008 klo 22.47  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tusen tack sullekin matkatarinoista! Huippua luettavaa ja kateltavaa - esim tuo kauluspaitasohvasysteemi :)

3. marraskuuta 2008 klo 23.41  
Blogger Siru kirjoitti...

Kuulostaa mahtavalta reissulta!

juliet xxx

4. marraskuuta 2008 klo 9.15  
Blogger Astrid kirjoitti...

Hihi, olet kyllä oikeasti aina yhtä suloinen kaikissa kuvissa :D

Vähän Anna-Marian kommenttiin liittyen: kutsuitteko muuten reissun aikana toisianne yhtään kertaan vahingossa blogin nimimerkillä? :DD Tuli mieleen, kun blogeisssa aina viitataan nickeihin, kun ei oikeat etunimet tietysti ole aina edes tiedossa.

4. marraskuuta 2008 klo 16.05  
Blogger Jenni kirjoitti...

MouMou: Hah, aikainen lintu. ;) Ja kyllä ne teinit vähän meuhkasivat, mutta ei unta silti tarvinnut kauaa odotella. :D

Anna-Maria: No niinpäs oletkin! :D Pahoitteluni! Mutta Fluxor on kieltämättä iskostunut päähän aika tehokkaasti, vaikka kasvotusten osaankin kutsua oikealla nimellä. :D Kiitos itsellesikin matkaseurasta ja toivottavasti nähdään taas pian!

Anonyymi1: Koodarintaitoni ovat erittäin alkeelliset, elleivät jopa olemattomat. :D Olenkin vältellyt taustan vaihtamista parhaani mukaan, koska en osaa sitä. Pallotausta kuitenkin sopii tyyliini hyvin, joten se saa ainakin vielä toistaiseksi kelvata (, kunnes löydän jonkun kiltin koodarin). Mutta bannerin lisäsin ihan pari päivää sitten piristykseksi. :)

Kullanmuru: Kiitos. :) Reissu oli kyllä alusta loppuun todella onnistunut!

Stereo Speakers: Minä kyllä ihmettelen tuota "vain hyviä kuvia" -suitsutusta, koska omasta mielestäni en näytä ollenkaan hyvältä kaikissa kuvissa. :D Mutta kaipa sitä jokainen on melko itsekriittinen omien kuviensa suhteen. :) Hotellihuone oli ihana!

Mmmariiia: Kiitos. :) Minäkin tarvitsen Fuck Yeah -korun! ;)

Anonyymi2: Voi miten kiva kuulla. :) On hauskaa, miten erilaiset ihmiset kirjoittavat samasta reissusta niin eri tavoin. :)

Anonyymi3: Kiitos. :) Aloin heti haaveilla omasta kauluspaita-sohvasta. :D

Juliet: Kiitos. :) Mahtava se olikin kyllä!

Ann: Kiitos kiitos. :D Nimet pysyivät hallussa aika hyvin! Oikeastaan vain Nelliinaa meinasin vahingossa pari kertaa kutsua nimimerkillä. :D

4. marraskuuta 2008 klo 21.27  
Blogger Anna-Maria kirjoitti...

Ann: Muutaman kerran kuulin MouMoutakin kutsuttavan MouMouksi eikä oikealla nimellä. Samoin Nelliinan kanssa menee itselläkin joskus sekaisin kun on aika lähellä neidin oikeaa nimeä.

:D

4. marraskuuta 2008 klo 21.38  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu