Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

How I fell in love with Penelope...

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

lauantai 29. marraskuuta 2008

How I fell in love with Penelope...


(Kauniiden naisten hehkutus vol. X jatkuu... :D ) Sen on täytynyt tapahtua jotenkin kumman salaperäisesti, koska vielä joitakin vuosia sitten en voinut sietää Penelope Cruzia! Okei, ehkä nyt en suoranaisesti inhonnut häntä, mutta en kyllä ollenkaan ymmärtänyt, miksi hänestä niin kohistaan. Nyt vuosia myöhemmin huomaan istuvani leffateatterissa suorastaan haltioituneena hänestä. Olen viime aikoina selvästi jotenkin viehättynyt erityisen suuresti naiskauneudesta ja Penelope kuuluu ehdottomasti ihastelemieni kaunottarien joukkoon.


Kävin muutama viikko sitten katsomassa elokuvissa katsomassa leffan Vicky Cristina Barcelona. Vaikka elokuvan naispäärooleissa ovat Scarlett Johansson ja Rebecca Hall, voisin sanoa Penelope Cruzin varastaneen shown. Hiukan vinksahtaneen ja raivoisan Maria Elenan roolissa hän on hurmaavampi ja vakuuttavampi kuin koskaan. Miten kukaan voikaan näyttää niin upealta niin kertakaikkisen räjähtäneenä?! :D Uskomattomin on Penelopen taito vaikuttaa täysin välinpitämättömältä ja tietämättömältä lumovoimastaan - ehkä se on taitavan näyttelijän työtä, mutta toimii! Olin suorastaan huvittunut katsoessani Blow-leffan kohtausta, jossa Penelopelle on yritetty luoda kunnon trash-look ilmentämään sitä, miten huonosti roolihahmolla kyseisellä hetkellä menee. Edes suttuinen meikki, blondattu kuontalo ja kirjava tuulitakki eivät onnistu rumentamaan häntä. Naureskelin vain, että tässä kohtaa hänen ilmeisesti olisi tarkoitus näyttää rumalta?Neitokainen tunnetaan myös pettämättömästä tyylitajustaan, jota on saatu ihastella niin punaisilla matoilla kuin paparazzi-kuvissakin. Penelope on päässyt näyttämään kyntensä myös vaatesuunnittelijana siskonsa kera, kun Mango-ketju lanseerasi viime vuonna Cruzin siskosten ensimmäisen vaatemalliston.Kuvat: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Tunnisteet: ,

23 kommenttia:

Blogger Nimimerkitön kirjoitti...

Minäkin inhosin Penélopea, kunnes katsoin Volverin ja tajusin, mistä muut ovat kohisseet. Täytynee katsastaa Vicky Christina Barcelonakin pian.

29. marraskuuta 2008 klo 9.26  
Blogger RagDoll kirjoitti...

Täälläkin yksi entinen penelopen karsastaja. =) Jokin hänessä vain ärsytti, en tiedä mikä, mutta sen "länkkäri" leffan nähtyäni tykästyin näyttelijättäreen kovasti. Lahjakas ja kaunis nainen.

29. marraskuuta 2008 klo 9.57  
Blogger Nana kirjoitti...

Olen pitänyt Penelopesta aina aivan mielettömästi. Hänellä on sellaista karismaa, jota vain harvalta löytyy.

29. marraskuuta 2008 klo 10.44  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tuli muuten mieleen että oletko lesbo:D?

29. marraskuuta 2008 klo 10.58  
Blogger Jenni kirjoitti...

Nimimerkitön: Suosittelen kyllä kyseistä leffaa! :) Ei nyt lempielokuvieni joukkoon ihan pääse, mutta erittäin viihdyttävä parituntinen!

RagDoll: Minuakin ärsytti jokin hänessä. Vielä Vanilla Sky:n aikoihin en ollenkaan tykännyt. Mutta nyt on toinen ääni kellossa! :D

Nana: Karisma on nimenomaan se, mitä Penelopella on! :)

Anonyymi: Hassua, että naiskauneutta ei voi ihastella tulematta leimatuksi. :D En pidä luokittelusta, mutta sanottakoon nyt sen verran, että tällä hetkellä seurustelen kyllä onnellisesti pojan kanssa. :)

29. marraskuuta 2008 klo 11.14  
Blogger ginger kirjoitti...

eipä onnistu kyllä näyttämään rumalta, ei:) Ihana tyylitaju ja oih, niin kaunis. Itsekään en ole ennen niin pitänyt penélopea, mutta... no on se kaunis;D

29. marraskuuta 2008 klo 11.58  
Anonymous janina kirjoitti...

Ah Penelope on aivan upea nainen! Osa viehätysvoimasta piilee myös ihanan seksikkäässä aksentissa. Vicky Christina Barcelonassa Penelope oli todellakin upea räjähtäneenä - ja ne hiukset!

Se on muuten kummallista, ettei muka voi ihastella naiskauneutta olematta heti lesbo. Itse olen aivan hetero, mutta vietän kyllä päiväni silti mielelläni katsellen kauniita naisia :) Eipä kai se eroa sen kummemmin vaikka kauniiden kenkien ihailusta!

29. marraskuuta 2008 klo 12.51  
Blogger Johanna kirjoitti...

Tämä on niiiin mun kynästä. Bloggasin aivan samasta aiheesta nähtyäni saman elokuvan :)

29. marraskuuta 2008 klo 13.27  
Anonymous sugar kane kirjoitti...

Penélope on miltei liian täydellinen, etenkin elokuvassa Volver. Jota ei mainitusta syystä kannata välttämättä käydä katsomassa epävarman deitin kanssa, nimim. Kokemusta valitettavasti on. Hmpf!

29. marraskuuta 2008 klo 14.28  
Blogger May kirjoitti...

Penélope tosiaan on parhaimmillaan espanjankielisenä.

29. marraskuuta 2008 klo 15.44  
Blogger patentti kirjoitti...

Mun mielestä Penelope on vain parentunut vanhetessaan, on tullut lisää särmää. Noin kaunis ihminen ilman mitään särmää voi helposti leimautua tyhjänpäiväiseksi. Kai se vain on uskottava että ihminen on parhaimmillaan yli kolmikymppisenä ;)

29. marraskuuta 2008 klo 18.01  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi, Penelope on ihana! Mä rakastuin häneen jo Vanilla Sky:ssa. Hyvä, vaikkakin kovin sekopäinen leffa! =)
-Olivia

29. marraskuuta 2008 klo 19.47  
Blogger vzio kirjoitti...

parasta penelopea kasikytluvun lopulta.

29. marraskuuta 2008 klo 21.04  
Blogger apple kirjoitti...

Minullekin kävi niin, että ennen en pitänyt Penelopesta, mutta kun katsoin Volverin, huomasin hänen olevan hyvä näyttelijä.
Vicky Christina Barcelonaa olenkin menossa pian katsomaan(:

29. marraskuuta 2008 klo 22.19  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

penelope on maailman kaunein nainen <3 enkä minkään lesbo vaikka näin ajattelen.

30. marraskuuta 2008 klo 21.11  
Blogger Joy kirjoitti...

En olekaan tiennyt että näin usea on Penelopea karsastellut, tuli ihan yllätyksenä. Joka tapauksessa upea nainen!! Hyvät roolivalinnat ja Frida leffahan on mahtava, idea ainakin oli Cruzin oma, olikohan ohjauskin...?

Joku epävarma lapsonen siellä mietiskelee näitä lesbojuttuja, se on ihan hienoa että uskallat (edes anonyyminä) kuitenkin kysyä asiasta ;)

30. marraskuuta 2008 klo 22.42  
Anonymous Sirpakka kirjoitti...

Nuo vaatemallistot on mielenkiintoisia juttuja, niille kai nämä julkkikset antavat vain nimensä. Ainakaan Penelope itse ei ole ollut Mangon vaatemallistonsa kanssa tekemisissä lainkaan. :( Siskon roolista tässä kampanjassa en tiedä, mutta Penelope ei ole suunnitellut saati sanaa sanonut vaatteiden suhteen mallistossaan.

1. joulukuuta 2008 klo 11.06  
Blogger Satsu kirjoitti...

Ei voi muuta kuin yhtyä tähän mielipiteeseen!

1. joulukuuta 2008 klo 11.13  
Blogger Doubles kirjoitti...

paranee vanhetessaan ja vaikken pidä häntä "klassisen" kauniina, löytyy suunnaton määrä karismaa. Mainstream leffat vaan yleensä eivät tee hänelle oikeutta - itse tykästyin häneen juurikin "kaikki äidistäsi" - "volver" ja "paholainen loi naisen" -elokuvien kautta. Suosittelen

1. joulukuuta 2008 klo 11.47  
Blogger tipitii kirjoitti...

Penelope on kyllä aivan älyttämän kaunis nainen. Lisäksi rakastan hänen puhetapaansa!

2. joulukuuta 2008 klo 22.20  
Blogger Jenni kirjoitti...

Ginger: Penelope on kyllä kivalla tavalla persoonallisen näköinen, eikä siksi sovi ihan perinteiseen Hollywood-muottiin - mikä on pelkästään hyvä asia!

Janina: Aksentti on kyllä tottavie aikamoinen. :) Olen muuten ihan samaa mieltä tuosta kauniiden naisten ihailusta. Olen esteetikko, joten miksi en saisi ihailla kauniita ihmisiä ilman sen kummempia taka-ajatuksia. Tosin mitä väliä silläkään nyt sitten olisi, vaikka sattuisinkin olemaan lesbo. :P

Johanna: Kävinkin lukaisemassa juttusi aiheesta ja hymyilytti kyllä, miten samansuuntaisia tunnelmia se oli sinussakin herättänyt. :)

Sugar Kane: Voi ei! :D Onneksi oma deitti on jo sen verran nalkissa, ettei tarvitse tuollaisia murehtia. :D

May: Ehdottomasti. Se espanjalainen temperamenttikin tulee paljon paremmin äidinkielellä esille. :)

Patentti: Minäkin alan uskoa tuohon, kun katson kauniisti kypsyneitä julkkisnaisia! :) Helpottakoon se minua tulevana 25-vuotissyntymäpäivänäni. :D

Anonyymi2: Vanilla Sky taisi olla ensimmäisiä elokuvia, missä Penelopen olen nähnyt, mutta tuolloin en vielä innostunut. Vaan kyllä on nyt toinen ääni kellossa. :D

Vzio: Kiitos hauskasta linkistä! Kyllähän sen Penelopen sieltä tunnisti, vaikka kovin on vielä nuori tyttönen tuolla videolla. :)

Apple: Hassua, miten niin monelle on käynyt samalla tavalla. :)

Anonyymi3: No onneksi kovin moni normaali ihminen ei lähde tuollaisten mielipiteiden takia mitään syväanalyysejä seksuaalisuudesta vetämään. :D

Joy: Minäkin olin yllättynyt. :) Tai no ihan ensinnäkin siitä, että Penelopella on näin paljon faneja, mutta myös siitä, että ihastus on syntynyt monella vasta ajan kuluessa. :) Ja juu, kylläpä sitä kysellä saa. :D

Sirpakka: Onko tosiaan näin? :O Itse olin ihan siinä luulossa, että neitokaiset olisivat olleet mukana suunnittelemassa mallistoa, mutta voi tosiaan olla, että näin ei edes ole.

Satsu: Jee! :)

Doubles: Kaikki äidistäni on vielä näkemättä, mutta pitänee katsoa sekin sitten. :)

Tipitii: Varmasti se aksentti vetää monetkin polvet veteliksi. :D

3. joulukuuta 2008 klo 15.20  
Blogger Athelas kirjoitti...

Mä oon edelleen siinä inhoamisvaiheessa, enkä näe hänessä kauneutta (lähinnä liukuovien väliin jääneen ankan)... Hyvä näyttelijä hän on, mutta niiiiin ärsyttävä. Mutta ehkä mäkin vielä käännyn :D.

5. joulukuuta 2008 klo 11.24  
Blogger Jenni kirjoitti...

Athelas: Kiitos todella hyvistä nauruista. :D Liukuovien väliin jäänyt ankka, voi hyvänen aika! :D Mutta jollain tapaa I see where you're coming from. ;)

10. joulukuuta 2008 klo 11.32  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu