Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

I <3 Iittala

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

keskiviikko 5. marraskuuta 2008

I <3 IittalaHuomasin, että Iittalan verkkokaupassa on tällä hetkellä meneillään ystävämyynti! Tarjoukset ovat hyviä ja tuotteita saa jopa -50% hintaan. Nyt on mahdollisuus tehdä mahtavia löytöjä joko itselle tai vaikkapa joululahjaksi edulliseen hintaan. Tarjouksessa on muun muassa kattiloita, laseja, aterimia ja koriste-esineitä. Ystävämyynnin ohella on tällä hetkellä meneillään Joulun etuhinta-kampanja, jonka tarjoukset kannattaa myös tsekata. Esimerkiksi Essence-, Teema- ja Taika-sarjoja saa nyt normaalia edullisemmin. Ystävämyynti on voimassa 1.-15.11.2008.

Olen jostain syystä aina suhtautunut astioihin ja lasi-esineisiin intohimoisesti, joten innostun tällaisista alennusmyynneistä aivan automaattisesti. Itse kelpuuttaisin kaappiini Iittalan valikoimista vaikka mitä! Aalto-maljakon omistan jo grafiitinharmaana, mutta upealta se näyttää myös punaisena, mustana ja kermaisen valkoisena.


Helmi öljylamppu
PS. Voiko tuota hippi-lintua suloisempaa ollakaan! :D


EDIT: Häkellyin hiukan, kun joku tuolla kommenttiosiossa kyseli, että onko tämä mainos. Ei, tämä ei todellakaan ole mainos. Tätä postausta ovat olleet innoittamassa aivan puhtaasti omat intressini ja mieltymykseni. Pidän Iittalan tuotteista ja mielestäni minulla on omassa blogissani oikeus kertoa se. Yhtälailla pidän Arabiankin tuotteista, mutta tällä kertaa postauksen aiheena oli Iittala. Lähinnä postauksen ajatus oli esitellä kauniita lasiesineitä sekä ystävällisesti välittää tieto ystävämyynnistä kaikille mahdollisesti siitä kiinnostuneille. Ikävää, jos tämä blogi-touhu on menossa jonkinlaiseksi mainostuksen kyttäämiseksi. Voin kertoa kaikille, että minä en jonkun hömppäharrastukseni takia tule sieluani myymään. Voin toki liittää blogiini myös mainoksia, jos se joskus tuntuu hyvältä ajatukselta ja blogini tunnelmaan sopivalta, mutta silloin teen kyllä aivan taatusti selväksi, että kyse on mainoksesta. Joten jos etsit tästä blogista maksettua piilomainontaa, tuhlaat aikaasi. :)


Tunnisteet: , ,

20 kommenttia:

Blogger ginger kirjoitti...

olipas kyllä ihania esineitä yms:)
tuo lintu oli aivan ihana! itse tykkään kivi-tuikuista, ja taika-sarja on kans ihana...

5. marraskuuta 2008 klo 15.43  
Blogger Bisquits kirjoitti...

Tuo Helmi-lamppu on kyllä tajuttoman kaunis. :-) Keräilen tällä hetkellä Taika-astioita, joten kaikki alet olisivat enemmän kuin tervetulleita... Astioita ei yleensä jaksa roudata Suomesta asti.

5. marraskuuta 2008 klo 17.05  
Blogger shandi kirjoitti...

Täällä myös yksi astiahullu, joka välittömästi ihastui tuohon Helmi-lamppuun. Täytyykin käydä kurkkaamasaa ja miettiä löytyykö sille paikka, johon kissat eivät pääse.

5. marraskuuta 2008 klo 17.15  
Blogger stereo speakers kirjoitti...

Toi lamppu ja lasi on aika kivan näkösiä. Mä tykkään Muumimukeista, aaaah onks niitäkin alennuksessa? :D

5. marraskuuta 2008 klo 17.37  
Anonymous leela kirjoitti...

Kiitos tästä postauksesta, sen seurauksena ostoskoriin päätyi huippuhalpa iiiiso (5,5l) valurautapata. Vinkkinä vielä muillekin että postikulujakaan ei peritä 17.11. asti!

5. marraskuuta 2008 klo 19.12  
Blogger luiisa kirjoitti...

Nuo HotCool lasit on ihan älytsin hyvät! :----)

5. marraskuuta 2008 klo 19.39  
Blogger MouMou kirjoitti...

Iittalalla on kyllä vaikka mitä ihanaa!:)<3

5. marraskuuta 2008 klo 19.43  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minä iskin myös silmäni heti tuohon pataan (5,5 l ja hintaa nyt 25 euroa). Sieltä se postiin kiikutetaan ja vielä maksutta. Kiitos vinkistä! :)

5. marraskuuta 2008 klo 21.20  
Blogger Christina kirjoitti...

Voi miten kauniita esineitä. Tuo lintu on kyllä ihan mahtava!

5. marraskuuta 2008 klo 22.30  
Anonymous peppi kirjoitti...

Oliks tää mainos...?

6. marraskuuta 2008 klo 12.10  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kivaa kun kerroit, tulipa sitten Kartio-laseja ostettua. Aika edullista ja kun ei postikulujakaan mennyt niin mikä ettei :)

Mutta noi linnut on musta kamalia :D

6. marraskuuta 2008 klo 13.52  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mä en kans ymmärrä miks tietyt ihmiset jaksaa kyttäillä et onko joku postaus mainosjuttu, vaikka olis niin MITÄ SITTEN?
Kenen elämä siihen kaatuu? Ja kun lukee noita ulkomaalaisia blogeja niin niissä ei mitään muuta olekkaan kun mainoksia!

6. marraskuuta 2008 klo 14.10  
Blogger Jenni kirjoitti...

Ginger: Minustakin nuo linnut ovat ihania. :) Ovat kuitenkin vielä alennuksessakin niin tyyriitä, että jäävät tällä budjetilla vielä haaveeksi.

Bisquits: Se on kyllä kaunis! On sillä alennuksenkin jälkeen hintaa aikamoisesti vielä. Kenties tuo verkkokauppa toimittaa myös ulkomaille? :)

Shandi: Haha, toivottavasti kissa-turvallinen säilytyspaikka löytyi. ;)

Stereo Speakers: Muumi-mukeista en muista, oliko niissä alennuksia. Mutta senhän voit tsekata helposti verkkokaupasta. :)

Leela: Kiva kuulla, että vinkistä oli iloa. :) Ja kiitos itsellesi tuosta postituskulu-vihjeestä! :)

Luiisa: Hitto, kun astiakaapit pursuilevat täysinä jo nyt...

MouMou: Niinpä! :)

Anonyymi1: Kiva kuulla, että vinkistä oli iloa. :)

Christina: Eikö olekin! :D Myös Cool Joe oli toinen suosikkini. :D

Peppi: Ei ollut.

Anonyymi2: Kiva juttu, että käytit vinkin hyödyksesi. :) Minäkin tykkään niistä Kartio-laseista, mutta juuri nuo värit eivät kolahtaneet. Ja minun äitinikin mielestä nuo linnut ovat kamalia. :D

Anonyymi3: Olen samaa mieltä. Kirjoitin aiheesta ihan kokonaisen postauksenkin ihmetellessäni. :D

6. marraskuuta 2008 klo 14.40  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tästä postauksesta innostuneena tilasin vanhemmille lahjaksi lasisetin, varmasti on mieluinen :D ja oli vielä tarjouksessakin.

Kiitos vinkistä !
-heiwi

6. marraskuuta 2008 klo 16.57  
Anonymous pidän iittalasta minäkin kirjoitti...

Luin ensin ylläolevan postauksen mainonnasta ja vasta sen jälkeen tämän Iittala-postauksen. Täytyy sanoa, että olisin minäkin luullut tätä Iittala -juttua mainoksesksi jos olisin lukenut tämn ilman edit osaa ja ylempää postausta ;)

6. marraskuuta 2008 klo 19.15  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi/Heiwi: Kiva, että vinkistä oli sinullekin iloa. :)

Pidän Iittalasta minäkin: Minusta on jotenkin kurjaa, että ihmiset ottivat tämän mainoksena. Itse kun koin lähinnä palvelevani lukijoita vinkatessani hyvästä tarjouksesta.

7. marraskuuta 2008 klo 11.40  
Blogger Idhren kirjoitti...

Aika hyvin muuten varmaan kuvaa tuo sielun myymis -kommentti sitä, mikä monilla ehkä on mielikuvana blogeista, joissa mainoksia on - vaikka ne sitten olisivat jotain Googlen mainoksia. Sen takia ehkä mainoksiin monet suhtautuvat niin äärimmäisen vastustavasti - sitä ajatellaan, että välimuotoja ei ole, ja mainoksia näyttävä on jotenkin mainostajien armoilla ilman omia mielipiteitä ja omia näkökulmia. Kiintoisaa sinänsä :>

8. marraskuuta 2008 klo 3.41  
Anonymous Luontaistuote kirjoitti...

Kiitos vinkistä!

10. marraskuuta 2008 klo 10.24  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

"Yhtälailla pidän Arabiankin tuotteista, mutta tällä kertaa postauksen aiheena oli Iittala." Pakko kommentoida, että Arabia on yksi Iittala Groupin brändeistä. Joten saman firman tuotteista kyse.

10. marraskuuta 2008 klo 20.12  
Blogger Jenni kirjoitti...

Idhren: Niinpä! Onhan tässä välimuotoja vaikka kuinka, ihmiset vain ovat niin ehdottomia.

Luontaistuote: Ei kestä. :)

Anonyymi: Olen kyllä tietoinen asiasta. :) Aina nuo kaksi eivät kuitenkaan ole kuuluneet saman firman alle, joten miellän ne sinänsä erillisiksi tuotemerkeiksi. Pointti kuitenkin oli se, etten mitenkään erityisesti suosi Iittalaa, vaan yhtä hyvin juttu olisi voinut olla mistä tahansa tuotemerkistä, vaikkapa sitten Villeroy & Bochista.

11. marraskuuta 2008 klo 15.49  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu