Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Äkkiä ennen pimeää...

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

perjantai 28. marraskuuta 2008

Äkkiä ennen pimeää...

Niin otetaan valokuvat nykyään... Teen töitä kotoa käsin, joten toisinaan saattaa vierähtää pitkälle iltapäivään, ennen kuin puen mitään kunnollista päälleni. Ja se on todella ongelma kuvien ottamisen kannalta, koska pimeä tulee nykyään parhaimmillaan jo kahden jälkeen! Jos päivä on muuten harmaa, voi olla että valo ei riitä aamupäivälläkään valokuvien ottamiseen ilman salamaa. Joskus taas lähden aamulla jonnekin ja kotiin tullessa on aivan turha enää haaveillakaan luonnonvalosta. Pah! En tykkää pimeydestä.

Tänään kuitenkin ensimmäistä kertaa pitkään aikaan olin kotona pukeissa sellaiseen aikaan, että valo oli suotuisa. (Näen jo, miten vastakkaisten talojen seiniin kajastava aurinko alkaa vähitellen muuttua yhä punertavammaksi.) Päivän asun lähtökohtana toimivat tänään ihanat korkonilkkurini, jotka löysin reilu vuosi sitten kirpparilta. Harmaat nahkanilkkurit olivat viime vuonna yhdet suosikkikengistäni, mutta tänä syksynä niiden kohtaloksi koitui odottaa muovipussin pohjalla suutarikäyntiä. Korkolaput kaipasivat kipeästi vaihtoa ja vihdoin ja viimein sain aikaiseksi viedä kengät kunnostettaviksi viime viikolla. Oi, miten tyytyväinen olenkaan, kun sain kiskaista kaunokaiset tänään jälleen jalkaani! Huomasin, että sen jälkeen, kun kengät ovat viimeksi olleet jalassani, on vaatekaappini karttunut ainakin parilla-kolmella harmaalla mekolla, jotka sopivat nilkkureiden kanssa yhteen kuin nenä päähän! Loistavaa! Valitsin mekoista sen, joka on roikkunut kaapissa hylättynä kaikkein pisimpään ja nappasin korurasiasta kaulaani vielä asun väreihin sopivan hopeisen medaljongin.


  • mekko - H&M
  • jättineuletakki - second hand (Levi's Blue)
  • farkkuleggingsit - Pieces (Vila)
  • korkonilkkurit - second hand
  • medaljonki - äitini vanha

Tunnisteet:

8 kommenttia:

Blogger MouMou kirjoitti...

Ui miten suloiset kengät!:)

28. marraskuuta 2008 klo 14.32  
Blogger Shandi kirjoitti...

Blogissani on sinulle haaste.

28. marraskuuta 2008 klo 14.43  
Blogger Anna-Maria kirjoitti...

Minäkin niin vihaan sitä, kun ei saa kunnon kuvia otettua tämän pimeyden takia. Pitänee viikonloppuna tsempata kuvien kanssa..

Ihanat saapikkaat!

28. marraskuuta 2008 klo 14.58  
Blogger ginger kirjoitti...

ihanat nuo popot:)kuvia on kyllä tosi vaikea saada, kun on niin PIMEÄÄ!

28. marraskuuta 2008 klo 16.10  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

toi medaljonki on kiva saako sen auki? mulla on samantyylinen rippilahjaks saatu mut siin on kauheen lyhyt ketju eikä mitään kuvaa sisällä. ooks sä laittanu jonku kuvan sinne?

28. marraskuuta 2008 klo 18.36  
Blogger kullanmuru kirjoitti...

Todella kiva asu, ja nuo nilkkurit ovat aivan ihanat!!! :D

28. marraskuuta 2008 klo 20.30  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

aivan ihana koru Jenni :) Hei olen jo jonkin aikaa seurannut blogiasi ja se on mahtava ! Jos satut pyörimään Andiamon lähellä, niin mene ihmeessä ihailemaan sinne vagabondin kirkkaanpunaisia nilkkureita joissa oli nauhat. ne olivat aivan ihanat :) Hintaa niillä kyllä oli huimat 85 e :( Mukavaa joulun odotusta!! :)

28. marraskuuta 2008 klo 21.24  
Blogger Jenni kirjoitti...

MouMou: Kiitos! Veikkaan, etten malta ottaa niitä jalastani nyt ollenkaan. :D

Shandi: Kiitos kivasta haasteesta! Pääsee toteutukseen lähiaikoina. :)

Anna-Maria: No sama juttu! Viikonloppuisin olisi monesti vain muutakin tekemistä kuin poseerata kameralle olohuoneessa. :D

Ginger: Kiitos! :) No niinpä, maltan tuskin odottaa, kun tämä talvi tästä vielä etenee. Tosin lumi ehkä valaisee hiukan, I hope.

Anonyymi1: Medaljongin saa auki kyllä. :) Sisällä ovat äitini vanhempien vanhat kuvat. Sisusta voi itse asiassa ihastella tässä postauksessa:
http://pupulandia.blogspot.com/2008/02/tmn-hetken-suosikit-osa-2.html

Kullanmuru: Kiitos. :) Tästä asusta tullaan näkemään varmasti vielä variaatioita erilaisten harmaiden mekkojen kera. :D Ja nilkkurit varmaan hitsautuvat jalkaani tulevina viikkoina. :D

Anonyymi2: Voi kiitos ihanasta kommentista. :) Ja ei saa tuollaisiin houkutuksiin yllyttää rahatonta! :D Mutta varmaankin on nyt sitten pakko käydä tsekkaamassa! Mukavaa joulun odotusta myös sinulle! :)

29. marraskuuta 2008 klo 10.31  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu