Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Yhtä juhlaa!

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

torstai 20. marraskuuta 2008

Yhtä juhlaa!

Lähipäivät ovat olleet yhtä juhlaa! Minä onnekas voitin Honey Junkien arvonnassa avec-kutsun Dieselin Spring/Summer 2008 -malliston esittelykekkereihin, jotka olivat eilen. Piipahdin seuralaiseni kera tilaisuudessa, joka oli hyvin tyyliltään hyvin vapaamuotoinen. Tunnelma oli leppoisa dj:n soitellessa letkeää musiikkia ja ihmisten seurustellessa sekä nautiskellessa sushi-herkkuja ja kuohuviiniä. Jopa tulevan malliston esittely oli toteutettu omaperäisen rennolla tavalla, sillä varsinaista catwalkia ei ollut laisinkaan! Mallit sukkuloivat asuissaan kansan keskellä ja epäilen, että joiltakin koko näytös taisi mennä ohi juuri tästä syystä. :D Mini-minä kyllä helposti tunnistin pitkänhuiskeat ja voimakkaasti meikatut mallit muun kansan joukosta. :) Kamera ei kuitenkaan tullut kemuihin mukaan, joten en harmikseni saanut napattua näytille yhtään valokuvaa. Honey Junkie sen sijaan napsi kuvia ahkerasti, joten saatte varmasti ihailla illan näkymiä hänen blogistaan! :)

Yllättäen sainkin sitten "komennuksen" toisiinkin juhliin tällä viikolla (viikonloppuna edessä olevien tupareiden ja pikkujoulujen lisäksi), nimittäin tänä iltana juhlitaan NRJ Fashion Awards 2008 -gaalan merkeissä. Yksi Tyylitaivaan Tyyliagenteista oli valitettavasti sairastunut, joten minä pääsen sijaisena tilalle. Koska kutsu tuli melko lyhyellä varoitusajalla, päätin turvautua helppoon ratkaisuun vaatteiden osalta: samat kuin eilenkin! On varmaankin kauhean moukkamaista pukeutua kahtena peräkkäisenä iltana eri juhlissa samaan asuun, mutta minä sanon, että yksi hailee. :D Löysin alkuviikosta H&M:ltä aivan ihastuttavan mustan mekon, joka pääsi heti käyttöön. Musta trikoomekko on malliltaan hyvin simppeli, mutta juju piilee ohuisiin olkaimiin kiinnitetyissä harsomaisissa palasissa, jotka muistuttavat kukan terälehtiä. Tämä olkoon tämän talven The Pikkujoulumekko! :)

  • musta trikoomekko - H&M
  • farkkuleggingsit - Pieces (Vila)
  • ruskeat korkonilkkurit - second hand
  • korvakorut - H&M


PS. Raporttia Fashion Awardseista on tiedossa Tyyliagenttien blogissa varmaankin viikonloppuna, mutta vinkkailen siitä sitten myöhemmin!

Tunnisteet: ,

7 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Äääää,juhlavampaa!!Laita sukkikset+korkkarit/saapikkaat:}Muuten ihanaaa<3

20. marraskuuta 2008 klo 14.41  
Blogger Karolii-na kirjoitti...

ihanan väriset kynnet !

20. marraskuuta 2008 klo 17.08  
Blogger kullanmuru kirjoitti...

Tuo mekko on ihana!! :D

20. marraskuuta 2008 klo 18.48  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi: Ääh, olin ihan sopivan juhlavasti pukeutunut. :) Sitäpaitsi jouduin menemään illan kekkereihin suoraan muista päivän riennoista, joten asun piti olla sellainen, että kehtaa päivälläkin siinä liikuskella. Ja tuolla pakkasessa olisin kyllä sukkahousuissa jäätynyt. :)

Karolii-na: Kiitos. :)

Kullanmuru: Kiitos! :)

20. marraskuuta 2008 klo 22.03  
Blogger tipitii kirjoitti...

Tosi nätit nuo hihat tuossa mekossa.

20. marraskuuta 2008 klo 23.21  
Blogger getpalmd kirjoitti...

Tietsä näin sut kanssa, seisoit siinä seisovan pöydän vieressä nurkassa. Tajusin vasta jälkeenpäin, että tuttu naama, ja piti tulla kiittämään lipuista ja tervehtimään mutta en löytänyt sua sit enää :-)

No mekko varmaan erottui, haha. Kerrankin syy käyttää jotain muuta kun farkkuja, sillä mentiin ;-)

21. marraskuuta 2008 klo 10.27  
Blogger Jenni kirjoitti...

Tipitii: Kiitos. :) Juuri niihin minäkin ihastuin!

GetPalmd: Hahaa, hassua. :) Lähdin itse aika aikaisin, niin sen takia et varmaankaan minua enää nähnyt. Mutta juurikin siinä samassa kohtaa minäkin näin sinut! :) Ja mekkosi oli tosi hieno!

21. marraskuuta 2008 klo 18.03  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu