Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Outlet, outlet, outlet

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

maanantai 15. joulukuuta 2008

Outlet, outlet, outlet


Selailin viime viikolla bussissa istuessani Metro-lehteä ja bongasin erään varsin mielenkiintoisen jutun. Vantaalle hiljattain avatussa Flamingossa (eli valtaisassa megasuperhyper-viihde-hyvinvointi-whatever -keskuksessa) on kaiken mahdollisen lisäksi myös aika kiinnostava outlet-myymälä nimeltään Uniq Clothing. Verkkosivut eivät tarjoa paljoakaan lisätietoa putiikista, mutta Metro-lehti valotti asiaa hiukan paremmin. Liike tarjoaa muun muassa Hugo Bossin, Pradan, Calvin Kleinin, Versacen, Dolce & Gabbanan, Ferren, Björn Borgin, Filippa K.:n, Sandin ja Peak Performancen tuotteita kukkarolle ystävällisempään hintaan. Vaikka putiikki on vasta avattu, sille suunnitellaan jo laajennusta uusien myymälöiden muodossa. Itse en ole vielä Uniq Clothingissa vieraillut, mutta tämä voisi olla kiinnostava shoppailukohde kaikille merkkivaatteista kiinnostuneille. :)

Jos outlet-shoppailu houkuttelee enemmänkin, löytyy Vantaalta myös toinen kiinnostava outlet-myymälä. Stockmannin outlet myy edulliseen hintaan myymälöistä uutuuksien tieltä siirrettyjä tuotteita ja tarjolla on esimerkiksi muotia, kodin tavaraa sekä urheiluvarusteita. Myös Helsingin Ruoholahdessa sijaitsee edullinen Brand Outlet Warehouse, jonka merkkivalikoimiin kuuluvat muun muassa Diesel, Converse, Friis & Company, Henri Lloyd, Resteröds, Lee, Miss Sixty, Nikita sekä Nümph.

Tuleeko muilla hyviä outlet-vinkkejä mieleen?

Tunnisteet: ,

12 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Pitääpä piipahtaa tuonne Flamingon outlet myymälään, en olekaan yhtään huomannut, että sinne en sellainen avattu, vaikka oonkin Flamingossa käyty. Onko kellään tietoa, kuink akauasn kyseinen paikka on ollut auki?

Vantaalla sijaitseva Stoccan outlet ei ole mun mieletsä mitenkään kummallinen, ei oo tullut sieltä juuri tehtyä löytöjä, tuotteet on toki tosi edullisia :) Sijaitsee muuten ihan lähellä Jumboa, jos jotain kiinnostaa :)

Kiva juttu oli taas, mulle ei ainaskaan tuu pääkaupunkisudulta oikein mitään outlettejä mieleen, niissä on kyllä aina kiva shoppailla :)

15. joulukuuta 2008 klo 15.03  
Blogger Anna-Maria kirjoitti...

Mä jo katsoin tuosta kuvasta päätelleen, että ai siellä myydään Vivienne Westwoodia ja vaikka mitä! :D Olisikin sellainen outlet olemassa...

Mut kiitti vinkistä!

15. joulukuuta 2008 klo 15.07  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

jooo itseasun hesassa mutta stockmannin outletti on ihan pienen kävelymatkan päässä :) ja jumbohan on aivan siinä sen vieressä. mutta ei niistä siltikään kauheesti ostettua tule.

15. joulukuuta 2008 klo 16.06  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Toi Uniq on suoraan sanottuna ihan hanurista. Suurin osa tavaroista tyyliin OVH-hintaan ja niitä katellessa tajuaa todellakin miksi ne on sinne outlettiin päätynyt. Olkoon sitten vaikka Gallianon mekko, mutta jos se on ruma ja kallis niin eipä oikeen nappaa. Stockan outletistä saattaa joskus tuurilla löytääkin jotain (ja hinnat on oikeesti alennettuja!), mutta näistä kolmesta suosikkini on ehdottomasti Ruoholahdessa. Että ei ainakaan ihan pelkästään outlettien takia kannata Vantaalle matkata. Siis mun mielestä :)

15. joulukuuta 2008 klo 17.29  
Blogger Bisquits kirjoitti...

Ruoholahden outletissa on tullut joskus käytyä, ja siellä on ollut ihan kivoja juttuja. Nykyään jää sattuneista syistä vähemmälle. ;-)

15. joulukuuta 2008 klo 17.44  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Pitää piipahtaa joskus tuolla flamingon outletissa, kun jumbossa tulee kumminkin aina välillä käytyä. (:

15. joulukuuta 2008 klo 18.06  
Blogger Rosa kirjoitti...

Ruoholahden outlet on ihan must kun Helsingissä käyn. Aina sieltä jotakin kivaa löytää vaikken läheskään ikinä mitään sieltä osta. Harmittaa kyllä kun sieltä on merkkikengistä (Vans :seja lähinnä oon katsellut) jäljellä vain kokoja tyyliin 32-36, kaikki 38-> ovat menneet kun mä siellä vierailen.
Kiitokset vinkistä! Pitää joskus käydä Flamingonkin outlet tarkistamassa. (:

15. joulukuuta 2008 klo 18.50  
Blogger -SL kirjoitti...

Kyllä kiinnostaa, ainakin ulkomailta löytää enemmän ja lisää outlet-myymälöitä..

15. joulukuuta 2008 klo 19.00  
Blogger kullanmuru kirjoitti...

Tuo oli kyllä aikas hyvä vinkki!! :D

15. joulukuuta 2008 klo 22.01  
Blogger Jenni kirjoitti...

Helsinkiläinen: En osaa kyllä yhtään sanoa, miten kauan putiikki on jo ollut auki, mutta itse Flamingokaan ei ole tainnut olla toiminnassa kuin vasta muutaman kuukauden.

Hyvä tietää, että Stockan outlet löytyy Jumbon lähettyviltä, niin osaa hiukan paremmin hahmottaa sen sijainnin. :)

Anna-Maria: Haha, voi ei! :D Ikävä tuottaa pettymys, mutta valitettavasti Vivienne Westwoodin outletia ei vielä toistaiseksi taida olla missään Suomen kamaralla. Ihan normaalihinnoin terästädin luomuksia sen sijaan löytyy ainakin Helsinki 10:stä, minkä varmaan tiesitkin. :)

Moi: Minä en olekaan noista käynyt kuin Ruoholahdessa, mutta pitäisi joskus poiketa kyllä noissa muissakin.

Mai: No höh. :/ No eipä tarvitse sinnekään sitten turhaan lähteä. Itse en ole käynyt muissa kuin tuolla Ruoholahden outletissa, mutta sieltä on jotain joskus sitten tarttunutkin matkaan. :)

Bisquits: No veikkaan, että siellä maailmassa outlet-tarjonta on huomattavasti parempaa kuin täällä, joten tuskin syytä harmitella. ;)

Anonyymi: Tuossa joku jo totesikin, että ei ehkä ole sen arvoinen, että erikseen kannattaisi lähteä. Mutta jos muuten on siellä suunnalla liikenteessä, niin varmasti kannattaa kuitenkin tsekata.

Eveln: No siinä tapauksessa minun pitäisi varmaan mennä taas piipahtamaan siellä Ruoholahdessa, jos kerran pieniä kokoja löytyy kengistä. Tai sitten ei, koska eteinen pursuilee jo. :D

*~SL: Ulkomailla taitaakin olla aika hitsin paljon paremmat outlet-valikoimat. Ainakin Tukholmassa kannattaa käydä tsekkaamassa, jos visiitti kestää kauemmin kuin yhden päivän. :)

Kullanmuru: No eipä kestä. :) Kerrohan sitten, oliko mistään kotoisin, jos käyt!

16. joulukuuta 2008 klo 18.05  
Blogger eeva kirjoitti...

Tämäpäs oli hyvä vinkki. Vanhemmat nimittäin asuu Flamingon naapurissa, nyt tiedän mihin suuntaan joululomalla :)

19. joulukuuta 2008 klo 23.41  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

lauttasaaressa (veneentekijäntie 8) sijaitsee IC Company. Se on outlet, missä myydään seuraavia merkkejä: InWear, Yourface, Soaked in Luxury, Peak, Cottonfield, Matinique ja Part Two.

Tällä hetkellä paljon vaatteita -70%

Osa vähän tätimäisiä, mutta löytöjäkin tekee!

21. joulukuuta 2008 klo 13.01  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu