Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Busy busy

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

lauantai 3. tammikuuta 2009

Busy busy


Haluan vielä tässä alkuun aivan erikseen kiittää ihan kaikkia viime postaukseen kommentoineita huiman positiivisesta palautteesta! :) En olisi ikinä osannut odottaa uudelle hiusvärilleni noin yksimielisen hyväksyvää vastaanottoa. Kommenttinne lämmittivät mieltäni aivan erityisen paljon ja olen nyt entistäkin tyytyväisempi uuteen tukkaani. :)

Nyt ovat joulun ja uuden vuoden kiireet takanapäin ja blogillekin on enemmän aikaa. Muutamat ehtivätkin jo kärsimättöminä kaipailla uusia postauksia edellisen jutun kommenttiosiossa. On ilahduttavaa kuulla, että uusia postauksia kaipaillaan, mutta kannattaa muistaa, että myönteiseen sävyyn kirjoitettu kommentti saa myös myönteisen vastaanoton ja päinvastoin. Asiat voi ilmaista niin monella tavalla. Jos kommentin sävy on moittiva tai syyttävä, se herättää väistämättä hiukan negatiivisia tunnelmia. En tietystikään noin pienestä pahoita mieltäni, mutta mielestäni kannattaa aina miettiä, miten itsestä asia olisi mukavinta kuulla. "Odotan jo innolla uusia postauksia!" on taatusti mukavampi ja innostavampi viesti kuin "Postaustahtisi ei kyllä päätä huimaa." ;) Pointtina kuitenkin edelleen se, että teen tätä juttua omaan tahtiini, joka edelleen on noin 2-4 postausta viikossa - joskus useammin, jos aikaa ja inspiraatiota on. Lomat ja juhlapyhät ovat minulle ihan samanlaista kiirettä ja reissailua kuin kenelle tahansa muullekin, joten toivon ymmärrystä sille, jos nyt en ole uuden vuoden aattona täällä niin ahkerasti koneen äärellä kirjoittelemassa. Joka tapauksessa onnellista uutta vuotta 2009 ihan kaikille! :)

Postauksen kuvituksena hiukan uuden vuoden eleganssia, josta loppujen lopuksi ei kovinkaan moni päässyt nauttimaan, kun vietin illan lopulta kotona nyhväten (hyvässä seurassa sentään!). :D Cheap Mondayn hyvin avoselkäinen toppi on ihana, mutta paljaan selkämyksen takia rintsikat on jätettävä pois. Topin kanssa pitää siis olla supervarovainen! Niskasta sidottavat nauhat ovat minun makuuni liian pitkät ja jäisivät vapaasti roikkuvina rumentamaan muuten avointa selkää, joten ratkaisin ongelman kietaisemalla ne kaulan puolelle rusetiksi - minusta ihan toimiva kikka! :) Jalassa olivat tummannharmaat farkkuleggingsit ja koruksi kieputin ranteeseen mini-peilipalloista koostuvan helminauhan.
(Ja huomenna luvassa sitten ihan kunnon postaus! )

Tunnisteet: ,

23 kommenttia:

Anonymous es kirjoitti...

todella kaunis toppi! pitäisiköhän itsellekkin jostain metsästää :D

3. tammikuuta 2009 klo 20.18  
Blogger MouMou kirjoitti...

Ihanat hiukset, ihana toppi ja ihana koru! Juhlatyylisi oli napakymppi.:) Pitääkin muistaa tuo rusetti-idea...

3. tammikuuta 2009 klo 20.27  
Blogger tipitii kirjoitti...

Aivan ihana toppi! Tuo rusettikikka toimii tosi hyvin :)

3. tammikuuta 2009 klo 20.45  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tuo toppi on upea, pakko kysäistä että mistäs se on löydetty ;D

3. tammikuuta 2009 klo 21.11  
Blogger Duussi kirjoitti...

Onpa hurjan kaunis tuo ylin kuva - ja kauniilta näyttää myös tuo avoselkäinen toppi!

Musta on kurjaa, että (suositut muoti)bloggaajat joutuvat muistuttelemaan lukijoitaan normaalin elämän kiireistään ja pahoittelemaan postaustahtiaan. En ymmärrä lainkaan tuollaisia kommentteja lukijoilta; bloggaaja bloggaa silloin kun ehtii/haluaa ja lukijat lukevat jos kiinnostaa, simple as that. :) (Ainakin niin kauan kuin blogia ei pidetä ammatikseen.)

Onnellista uutta vuotta myös Jennille! :)

3. tammikuuta 2009 klo 21.46  
Blogger Suna kirjoitti...

Aivan ihana toppi, sopii niin hyvin vartalotyypillesi. Itselläni olisi liian avonainen/vainoharhainen olo tuossa, mutta se on varmasti lähinnä tottumiskysynys :) Ja edellisen kanssa täysin samaa mieltä bloggaustahdista.

3. tammikuuta 2009 klo 23.54  
Blogger Edit kirjoitti...

Ihana toppi!

4. tammikuuta 2009 klo 0.57  
Blogger Juliet kirjoitti...

Tosi kaunis toppi!

juliet xxx

4. tammikuuta 2009 klo 3.34  
Anonymous Hyvää kannattaa odottaa kirjoitti...

Kärsimättömien anonyymien ajattelemattomien kommenttien kohdalla voi koittaa miettiä asiaa siltä kannalta, että he janoavat lisää ihanien bloggarien postauksia, ja saattavat ärtyä kärsiessään riippuvuusoireista. :D Hyvää uutta vuotta!

4. tammikuuta 2009 klo 11.22  
Anonymous erina kirjoitti...

Yhdyn muihin ja kehun toppiasi, mutta pakko vään kompata Sunan kommenttia: omalla varustuksellani näyttäisin ilman rintsikoita tuollaisessa topissa lähinnä seksityönammattilaiselta.. pakko kysyä että oliko sulla mitään tukea tuon topin alla? :D

4. tammikuuta 2009 klo 13.16  
Blogger Jenni kirjoitti...

Es: Kiitos! :) Veikkaan kyllä, että kyseistä toppia ei välttämättä enää oikein mahda löytyä, koska ostin sen jo viime vuonna joulun jälkeisistä alennusmyynneistä. :/

MouMou: Kiitoskiitos! :D Olin aikaisemmin kerran solminut nauhat vain moninkerroin kaulan ympäri, mutta nyt vasta keksin, että niitähän voisi hyödyntää tuolla tavoin. :)

Tipitii: No hyvä! :) Minustakin rusetti toimii kivasti.

Anonyymi: Kiitos. :) Itse asiassa ostin topin jo vuosi sitten joulun jälkeisistä alennusmyynneistä Tampereelta, Hämeenkadun Jim&Jillistä.

Duussi: Kiitos. :) Minustakin on kurjaa, että joudun tuntemaan jonkinlaista selitysvelvollisuutta jutusta, jota teen omilla ehdoillani. Toki mielelläni pidän muut kartalla sen suhteen, jos aion tarkoituksella pitää taukoa kirjoittamisesta. Kuten sanoit, olisi lukijoiden syytä muistaa, että myös bloggaajilla on normaalin elämän kiireitä ja velvoitteita blogosfäärin ulkopuolella. On mukava tietää, että minua kaivataan blogini pariin, mutta töykeä narina ei taatusti saa minua palaamaan yhtään nopeammin koneen ääreen. :D

Suna: Kiitos. :) Toppi tulee vieläpä tuosta rinnan sivusta niin avonainen, ettei edes UniqueBra tule kyseeseen. Onneksi on pienet tissit, niin paljasteluriski on huomattavasti pienempi. :D

Edit: Kiitos! :)

Juliet: Voi kiitos. :)

Hyvää kannattaa odottaa: Kiitos. :) Niin yritänkin asennoitua noin! ;)

4. tammikuuta 2009 klo 13.17  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jos nyt ihan rehellisiä ollaan, niin kyllä joskus alkaa jopa ärsyttää, jos postauksia tulee kovin hitaaseen tahtiin. Kamalaa, tiedän :( Mutta jossain se rajakin menee, eli en tosiaankaan käy asiasta huomauttelemaan.

Ihan mahtava toppi muuten <3

4. tammikuuta 2009 klo 13.19  
Blogger Jenni kirjoitti...

Erina: Oltiinpas samanaikaisia. :) Topin alla ei ollut kertakaikkisen mitään, koska ihan mikä tahansa ratkaisu olisi näkynyt topin alta. :/ Ellen sitten olisi turvautunut joihinkin tissiteippeihin. :D Onneksi oma rintavarustukseni on niin vaatimaton, että vaikutelmaa seksityöläisestä ei minun kohdallani taatusti tuossa asussa pääse syntymään. :)

4. tammikuuta 2009 klo 13.23  
Anonymous janina kirjoitti...

Todella kaunis eka kuva ja tummat hiukset sopii erinomaisesti!
Ja hienosti keksitty tuo rusettijuttu, toimii! :)

4. tammikuuta 2009 klo 13.46  
Blogger RagDoll kirjoitti...

Tuo uusi tukkasi tuo sinulle enemmän ikää ja korostaa paremmin kauniita kasvonpiirteitäsi. =)

Toppeihin, joissa on avoin selkäosa, löytyy sellaisia "munakuppi" rintaliivejä, jotka kiinnittyvät liimapinnalla ihoon. Niitä painavia kananrintafileen näköisiä geelihässäköitä en kuitenkaan suosittele, koska ne painavat paljon. ;)

4. tammikuuta 2009 klo 14.33  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi1: Pointsit kotiin rehellisyydestä. :) On ehkä ihan fiksua hillitä itsensä sen verran, että ei ryhdy asiasta riehumaan. :D Ja kiitos! :)

Janina: Kiitos. :)

RagDoll: Olen muutamalta muultakin kuullut, että uusi tukka saisi minut näyttämään paremmin ikäiseltäni. :) Osaatko muuten vinkkailla, mistä tuollaisia "munakuppeja" mahtaisi saada? :D

4. tammikuuta 2009 klo 15.25  
Anonymous Anne kirjoitti...

Moi!
Itse olen käyttänyt tuollaisten selästä avointen toppien kanssa Lindexin ihonvärisiä kuppeja jotka kiinnittyy sellasella limapinnalla.Tulee vaan edestä kiinni ja on toiminu hyvin tällasella pienirintasella;on pysyny hyvin vaikka aluks epäilyttikin eikä oo yhtään epämukavat.Maksoivat alle 20€ muistaakseni.Vissiin Ragdoll tarkotti sellaisia puhuessaan munakupeista.Suosittelen.Kivasti keksitty toi rusetti eteen :)

4. tammikuuta 2009 klo 16.40  
Blogger RagDoll kirjoitti...

Noita "munakuppeja" löytyy esimerkiksi Stockmannilta. ;)

4. tammikuuta 2009 klo 16.55  
Blogger winda kirjoitti...

Oi, todella suloinen tuo toppi :) ja tukkakin on aivan ihana.

4. tammikuuta 2009 klo 22.06  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anne: Kiitos vinkistä! :) Täytyypä käydä Lindexillä vilkaisemassa.

RagDoll: Kiitos. :) Pitää tsekata!

Winda: Voi kiitos. :)

5. tammikuuta 2009 klo 14.15  
Anonymous anki kirjoitti...

kaunis olet, varsinkin ensimmäisessä kuvassa

5. tammikuuta 2009 klo 19.49  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anki: Kiitos kovasti. :)

6. tammikuuta 2009 klo 11.42  
Blogger Tara kirjoitti...

vaaau mikä toppi, ja just ton kaularusettihommelin ansiota! ja hiukset näyttää kans tooosi hyviltä

8. tammikuuta 2009 klo 15.27  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu