Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

CTRL-vallankumous vaatekaapissani

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

lauantai 17. tammikuuta 2009

CTRL-vallankumous vaatekaapissani

No eilisessä CTRL:n sample salessa kävi juuri niin kuin arvelinkin eli mukaan tarttui yhtä sun toista. Olin paikalla heti myynnin alkaessa ja tupa täyttyikin parissa minuutissa, joten ajoitus oli hommassa aika olennainen juttu. Minulla kävi kyllä aivan uskomaton mäihä, sillä löysin rekeiltä melkein kaiken, mitä lähdin hakemaankin. :)

Nyt aion siis esitellä, millä vaatteilla garderobini karttui. :) Ensisijaisesti katselin alennusmyynnistä hauskoja leggingsejä ja henkselishortseja - molemmat löytyivät! Itse asiassa shortseja otin peräti kahdet, koska en osannut päättää kummat valitsisin, tummanharmaat vai tummansiniset farkkushortsit. Huomasin, että lahkeita voi myös kääntää pidemmiksi halutessaan.


Leggingsien kanssa minulla kävi tuuri, koska haluamiani oli saapuessani vain yksi pari. Pöksyt ovat kokoa M, mutta eivät tuntuneet liian isoilta, joten ostin ne omakseni. Myös pallokuvioituja leggareita oli tarjolla, mutta minä halusin nimenomaan nuo huutomerkein ja kysymysmerkein koristellut. :)


Ylimääräisenä löytönä nappasin vielä itselleni neonväreissä hehkuvan, 80-luku-henkisen mekon, jossa on hapsut helmassa. Hassua sinänsä, että halusin lapsena aina aivan kuollakseni jotakin tuollaista hapsupaitaa tai -mekkoa, mutta en saanut. Nyt sitten sain toteuttaa lapsuudenhaaveeni. :D Pocahontas goes nu-rave, haha. :D Mekkokin on kokoa M, ja voi olla että joudun lantiolta sitä hiukan kaventamaan, mutta sen pitäisi olla helppo homma.


Kaiken kaikkiaan ostosreissulle upposi vain 60 euroa! Olin varautunut enempään ja itse asiassa vasta kotimatkalla tajusin, miksi ostosten loppusumma oli noin vähän - minulta veloitettiin vahingossa 20 euroa liian vähän! :D Joskus käy tuuri. :)PS. Vielä on reilu vuorokausi aikaa huutaa omakseen 2. huutokaupan jäljellä olevia kohteita omakseen. Huutokauppa sulkeutuu huomenna sunnuntaina iltapäivällä!

Tunnisteet:

18 kommenttia:

Blogger tipitii kirjoitti...

Nuo farkkusortsit ovat ihan mielettömän ihanat! Tulipa kesäinen fiilis niistä. Saisi jo aurinko ilmestyä piilostaan...

17. tammikuuta 2009 klo 12.57  
Blogger ritu kirjoitti...

mullekin nuo, kiitos! katselin jossain hieman samantapaisia shortseja mutta ne näyttivät kamalilta, nuo taas ovat täydelliset :D

17. tammikuuta 2009 klo 14.45  
Anonymous Peak kirjoitti...

Jos milloinkaan alkaa tuntua, että toiset farkkushortsit jää käyttämättä, niin täällä on yksi halukas ostaja. ;)
Myös noita legginsejä olen itsekin kuolannut joskus...

17. tammikuuta 2009 klo 14.55  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

aikamoinen munkki!

17. tammikuuta 2009 klo 15.22  
Blogger ginger kirjoitti...

IHANIA LÖYTÖJÄ, kävi aika mäihä sen parikymppisen kanssa:D Aivan syötävät nuo shortsit;) Paljonkos kukin ostos maksoi erikseen? Esim, minkä hintaiset oli nuo shortsit? ja leggarit on kans super ihanat.

17. tammikuuta 2009 klo 18.48  
Blogger Cake kirjoitti...

Noi leggarit on ihan mahtavat!! :D

17. tammikuuta 2009 klo 21.29  
Blogger ambe kirjoitti...

Voi ei mitä löytöjä! Olen ihan kuollakseni kateellinen nuista henkselishortseista, molemmista! ja muutenkin tosi näppäriä löytöjä, ihastuttavat nuo legginsit ja mekkokin saa aikaan nostalgisia ilon aaltoja menneisyydestä ;D

17. tammikuuta 2009 klo 22.40  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mä tykkään tosi paljon noista shortseista. Itte omistan vaan kahet liian pienet shortsit. Kiinnitin huomiota voissa kuvissa sisustukseen taustalla näkyvässä huoneessa. Olis kiva, jos voisit julkasta jotain kuvi sun kämpästä. Olisi kiva nähä, millasessa paikassa sunlainen ihminen asuu :)

17. tammikuuta 2009 klo 23.29  
Blogger Delight kirjoitti...

Menee ehkä hieman aiheen vierestä, mutta saisiko tuosta taustalla olevasta taulusta lähikuvaa? :) Näyttää kivalta :)

17. tammikuuta 2009 klo 23.37  
Blogger kullanmuru kirjoitti...

Nuo kummatkin shortsit olivat kyllä todella kivat, myös nuo muut löydöt :D

18. tammikuuta 2009 klo 13.39  
Blogger kirsikka kirjoitti...

Voi mä olisin kovasti halunnut tuonne, mutta en nyt viitsinyt ihan tuon takia lähteä Helsinkiin. Olen niin kuollakseni kateellinen noista farkkushortseista, ihanat!

Ja aikuistumisessa on se mahtava puoli, että voi ostaa ja tehdä just kaiken sen mitä lapsena kinusi muttei koskaan saanut!

18. tammikuuta 2009 klo 23.26  
Blogger Jenni kirjoitti...

Tipitii: Kiitos. :) Mietinkin juuri, että tuli samantien kauhea kesän kaipuu, kun ostin nuo uutukaiseni. Kaikki nimittäin ovat hyvin pitkälti kesävaatteita.

Ritu: No onneksesi tuo on tosiaan tulevaa mallistoa, joten keväämmällä voit ostaa itsellesi samanlaiset kaupasta. :)

Peak: Haha! :D Kiitos tarjouksesta. Sanoinkin poikakaverille, että eiköhän halukas ostaja löydy, mikäli itsellä ei tule molemmille käyttöä. ;)

Anonyymi: No todellakin. :) Sekä löytöjen, että hinnan suhteen. :D

Ginger: Kiitos! :) No kävi kyllä tosi tsägä! Ostokset maksoivat jokainen 20 euroa, joten yhdestä vain unohdettiin velottaa. Mutta veikkaan, että kaupassa tulevat valitettavasti maksamaan huomattavasti enemmän. :/

Cake: Kiitos! :) Olen itsekin ihan ihastunut. Nyt pitäisi vain keksiä, minkä kanssa noita voi käyttää. :D En tiedä rohkenenko sentään kirmailla niissä ihan tuollaisenaan. :D

Ambe: Hihii, kiva kuulla, että löytöni miellyttävät muitakin. :) Kaikkia noita tuotteitahan saa muuten varmaan keväämmällä sitten ihan normaalihinnoin CTRL:ia myyvistä kaupoistakin, joten silmät vaan tarkkana. :)

Viekku: Kiitos. :) Toive pantu korvan taakse! Olen joskus aikaisemmin tehnyt tästä kämpästä postauksen, joka löytyy kyllä noita Sisustus-kategorian postauksia selaamalla. Uusi postaus on ollut suunnitelmissa muutenkin, koska olen hankkinut kotiini kaikkea pientä uutta viime aikoina. :)

Delight: Itse asiassa taulusta löytyy parempi kuva tammikuun alkupuolelta Joulun satoa -postauksesta. Sain nimittäin taulun joululahjaksi. :)

Kullanmuru: Kiitos. :) Pitää nyt sitten itsekin uskoa, että oli ehdottoman järkevää ostaa kahdet! ;)

Kirsikka: Onneksesi nuo tulevat vielä kauppoihin keväällä, joten saat kyllä omasi, jos vielä silloin harmittaa. :) Ja tuo on kyllä aikuistumisen yksi parhaista puolista. :D

19. tammikuuta 2009 klo 8.27  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

OMG! Oon niin kateellinen sulle. Oon katellu noita farkkushortseja jo aika pitkään ja noi leggingsit on ihanat!

19. tammikuuta 2009 klo 18.47  
Blogger Riika kirjoitti...

Onpas ihanat farkkushortsit! Kelpais mullekin :)

19. tammikuuta 2009 klo 18.59  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi ei, teitpä mahtavia löytöjä! Ja mihin hintaan! En voi uskoa - mitä kaikkea menetänkään kun en asu Helsingissä.
t. kateellinen ctrl-fani :)

19. tammikuuta 2009 klo 21.50  
Blogger Jenni kirjoitti...

Sari: No onneksi tuo mallisto on vasta tulossa kauppoihin, joten mahkuja saada kyseiset ihanuudet omakseen on vielä. :)

Riika: Kiva saada näin positiivista palautetta. :) Tein siis hyviä sijoituksia! ;)

Anonyymi: Minulla kävi kyllä uskomaton tuuri. :) Hauska kuulla, että muitakin CTRL-faneja löytyy blogini piiristä. :)

20. tammikuuta 2009 klo 11.17  
Blogger Mari kirjoitti...

Farkkushortsit näyttävät tosi kivoilta. :) Ja legginsit ovat nerokkaat, aivan ihanat! :P Miksihän kaupoissa ei näy enempää tämäntapaisesti kuvioituja legginsejä tai sukkahousuja?

20. tammikuuta 2009 klo 11.32  
Blogger Jenni kirjoitti...

Mari: Niinpä! Veikkaan, että monelle nuo villit kuviot olisivat kuitenkin hiukan liiankin villejä, joten valmistajat luottavat maltillisempaan tyyliin.

20. tammikuuta 2009 klo 16.24  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu