Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Huutokauppa tulossa!

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

maanantai 5. tammikuuta 2009

Huutokauppa tulossa!


Sain vihdoin ja viimein vuoden vaihteessa tehtyä kunnon inventaarion vaatekaappiini ja siivottua sen perusteellisesti! Penkomisen ja möyhäämisen seurauksena karsin myös vaatevarastoani rankalla kädellä, koska on turha roikottaa kaapissa vaatteita, jotka eivät joko sovi tai joita ei vain tule käytettyä. Lisäksi kaapit olivat viime aikoina pursuilleet hieman yli äyräidensä, joten lisätilan raivaaminen oli todella tarpeen. Lopputuloksena kaappien siivouksesta on nyt suunnilleen kaksi jätesäkillistä vaatteita (pääosin kokoja XS-M), kenkiä (koot suunnilleen 35-38) ja asusteita (huiveja, vöitä, koruja, yms.), jotka saavat armotta lähteä kiertoon! Joukossa on todellisia herkkuja sekä myös täysin käyttämättömiä vaatteita, joten kannattaa pysyä tarkkana tulevien huutokauppojen suhteen.

Koska tavaraa on todella kaksi jätesäkillistä, aion laittaa kohteita myyntiin erissä ja näin ollen myynti jatkuu mitä todennäköisimmin tammikuun loppupuolelle asti. Kaikki myytävät tuotteet tulevat myyntiin Huuto.nettiin, koska koen sen olevan kaikkein helpoin ja selkein myyntitapa. Jokainen kiinnostunut voi luoda ilmaiseksi tunnuksen kyseiselle sivustolle, mikäli mielii tehdä ostoksia. :) Ensimmäinen erä tulee myyntiin keskiviikkona, mutta tiedotan siitä vielä h-hetken koittaessa tarkemmin!

Tunnisteet: ,

4 kommenttia:

Blogger ginger kirjoitti...

Jei! vaatteita myyntiin;) ja arvaappas mitä? KERRANKIN MUN KOKOA!!

5. tammikuuta 2009 klo 20.42  
Blogger nadjastrange kirjoitti...

kivaa! odotan innolla :)

5. tammikuuta 2009 klo 21.30  
Blogger Jenni kirjoitti...

Ginger: Olin kyllä eilen uupua tämän vaatevuoren alle. Siis en ollenkaan tajunnut, miten paljon hommaa tässä nettimyymisessä on. :D Ja myytäviä kohteita on kaiken kaikkiaan kutakuinkin 150 kappaletta, tai enemmänkin!!! Ja eilen sain käytyä läpi (eli kirjoitettua kuvaukset vaatteista, jne.) vasta alle 40 kohteesta. :D Huh huh.

Nadjastrange: Jeee! Tervetuloa ostoksille. ;)

6. tammikuuta 2009 klo 11.51  
Blogger Loviisa kirjoitti...

Huuto.netissä olen itsekin ollut sekä myyjänä että ostajana. Kätevä paikka päästä eroon omista tarpeettomista tavaroista ja löytää jotain kivaa halvalla itsellekin.

Itse vaatteita myydessäni olen koonnut niistä paketteja, esim. "5 kivaa kesäpaitaa" tai "asukokonaisuus tyyliin X". Muuten jokaisen vaatteet erillinen kuvaus, mittaus, kuvaaminen ja postaus nettiin vie ikuisuuden (no, mitata, kuvata ja postata täytyy toki edelleen, mutta sen voi tehdä ryppäissä ja postituskin on helpompaa). Ehkä yksittäin myytynä tienaa hieman enemmän, mutta kun olen itse ollut liikenteessä mielellä "kunhan saavat hyvän kodin", tämä on helpottanut hommaa huomattavasti.

6. tammikuuta 2009 klo 12.50  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu