Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Huutokauppa, vol. 2

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

keskiviikko 14. tammikuuta 2009

Huutokauppa, vol. 2Olen nyt lisännyt Huuto.nettiin toisen erän huutokaupattavia kohteita (yhteensä 32 kohdetta). Kaikissa kohteissa on myös "Osta heti" -hinta, jolla kohteen saa omakseen suoraan ilman huutokauppaa. Tällä kertaa mukana ovat muun muassa parit kengät, joitakin laukkuja, kevättakkeja, Gsusin toppi, Jackpotin aivan uusi neuletakki sekä pari vintage-kohdetta. Huutoaikaa kaikissa kohteissa on sunnuntai-iltapäivään asti. Myytäviin kohteisiin pääset tästä.
EDIT: Jotkut kaipailivat valkoisesta kevättakista kuvia päällä ja saamanne pitää. :) Takissa on myös alhaalla vetoketju, joten helmaa saa halutessaan avattua. (Klikkaa kuvat suuremmiksi.)Tunnisteet:

3 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Löytyisikö Vero Modan valkoisesta kevättakista kuvaa päällä? :)

14. tammikuuta 2009 klo 16.23  
Blogger Lumianna kirjoitti...

Anonyymin tavoin takin kuvaa kaipailisikin minäkin :). Oletko pitänyt noita valkoisia kenkiä miten kylmillä säillä? Miten paljon käytön jäljet näkyvät ja luuletko, että niitä voisi saada pois? Voisin olla potentiaalinen uuden kodin antaja noille molemmille :).

14. tammikuuta 2009 klo 20.00  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi ja Lumianna: Voin laittaa huomenna vaikka tänne blogiin kuvan takista ylläni. :) En tiedä, lähtevätkö jäljet millään pois, vaikka eivät ne siis kovin silmiinpistäviä ole. Yritin itse hangata niitä pois, mutta ei ainakaan pelkällä kostealla kankaalla lähtenyt. Kengät ovat kyllä ihan lämpimät ja itse olen niitä juuri talvella käyttänyt.

14. tammikuuta 2009 klo 20.27  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu