Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Katujyrän alle jäänyt

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

torstai 29. tammikuuta 2009

Katujyrän alle jäänyt

Kun heräsin tänä aamuna, en ollut varma pääsisinkö sängystä ylös. Vartaloni jokaiseen lihakseen sattui (ja sattuu yhä) niin paljon, että pelkkä makaaminen tuntui ainoalta mahdolliselta vaihtoehdolta. Ylös oli kuitenkin pakko nousta, joten ei auttanut. Mistä tämä rampautunut tilani sitten johtuu? No kävin tuossa toissapäivänä hiukan urheilemassa... :D On myönnettävä, että olen melkoinen sohvaperuna eikä urheilu ole koskaan kuulunut intohimoihini, vaikka satunnaisia liikuntapuuskia toisinaan saankin. Nyt kuitenkin kävin pelaamassa reilun tunnin ajan squashia - ja itse asiassa se oli aika kivaa! Paino sanalla OLI, koska tänään tuntuu, kuin olisin jäänyt katujyrän alle. Ehkä venyttely olisi pitänyt hoitaa hieman paremmin ja ehkä muutaman kerran jälkeen ei tunnu enää näin pahalta, mutta tällä hetkellä se ei lohduta. Mutta kunhan tästä toivun: squash-halli, here I come!

Suunnittelin aluksi pukeutuvani mukavuuden ja kipujen lievityksen nimissä leggingseihin, mutta mittarin näyttäessä paria pakkasastetta, uudet ihanat farkkuni veivät voiton. Aion pitää teitä hieman jännityksessä farkkuihanuuksieni alkuperän kanssa, nimittäin paljastan yksityiskohtia vasta lähipäivinä ja kerron samalla, mistä näitä saa. :) Vaaleanharmaissa farkuissa on hiukan kloriittihenkinen pesu, mutta sen väri on minulle juuri sopivan hillitty. Sinisenkirjavat kloriittifarkut ovat nimittäin omaan makuuni hiukan liian villit, vaikka muiden päällä hyvältä näyttävätkin. Huomatkaa myös hurmaava heppabrodeeraus takataskuissa! :D



Vaaleat farkut kaipasivat jotakin tummaa seurakseen ja yläosana sai tällä kertaa toimia syksyn suosikkini, musta t-paitamekko. Mieleni olisi tehnyt laittaa asun seuraksi tämän hetken lempikenkäni, eli mustat kiiltonahkaiset korkonilkkurit, mutta järki onneksi puuttui peliin. Joudun tänään kävelemään ja seisomaan tosi paljon, joten nilkkurit olisivat olleet lähestulkoon itsemurha jaloilleni. Siispä tyydyin käytännöllisempiin Converseihin ja laitan nilkkurit vasta illalla, kun tiedossa on pientä juhlaa. :) Asun täydensi kivasti avain-koru.

  • farkut - enpäs kerro vielä! ;)
  • musta t-paitamekko - Gina Tricot (Organic)
  • Converset (, jotka illan tullen vaihtuvat näihin)
  • avain-koru - My o My



Sytytkö sinä kloriittipestyille farkuille?

Tunnisteet: ,

26 kommenttia:

Blogger dolce kirjoitti...

Juuri eilen bongasin samannäköiset farkkulegginsit, jotka pääsivät ostoslistalleni ;) En ollut aiemmin edes ajatellut ostavani moisia...

29. tammikuuta 2009 klo 11.31  
Blogger Unknown kirjoitti...

parit DIY kloriitti farkut loytyy :) kiva asu! ma olen tainu naha nuo farkut,eri varisena..

29. tammikuuta 2009 klo 12.12  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tosi kivat farkut! :)

29. tammikuuta 2009 klo 12.27  
Blogger llaura kirjoitti...

vierastin aluks, mutta nyt on alkanu silmä jo tottua ja kloriittipestyt alkaa olla jo ihan jees :D lisää rakastuin vielä eilen kun trendissä tais olla jotain juttua aiheesta :>

29. tammikuuta 2009 klo 12.29  
Blogger - kirjoitti...

Huiput farkut, heppoja ja kaikkee!
Oon kyl ehdottomasti kloriittivärjäyksen ystäviä, johtuu varmaan teenage-rebel-punkkaritsibu-menneisyydestäni :DD.

29. tammikuuta 2009 klo 12.31  
Blogger Siru kirjoitti...

Tulee ihan ala-aste ajat mieleen noista fakuista. neo-retro, vai mitä se voisi olla...

juliet xxx

29. tammikuuta 2009 klo 12.38  
Blogger Elina J. kirjoitti...

Todellakin sytyin. Minusta nuo housut on ihanat!

29. tammikuuta 2009 klo 13.06  
Blogger jennivee kirjoitti...

Sytyn sytyn, jo vain! Pitäis ehkä rohjeta tekee DIY-kokeiluja :)

29. tammikuuta 2009 klo 13.41  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Pari pakkasastetta eikä voi laittaa legginsejä. Hassua. Täällä kun on vähän alle -10 astetta niin heti lengginsit jalkaan.

Ei voi mitään että nauratti!
Ihan kivanoloset farkut, miinusta tulis ehkä noista hepoista.

29. tammikuuta 2009 klo 14.17  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mä en ikinä lopeta noiden tennareitten kuolaamista! Ne oli vähän joulun jälkeen Sokoksella -50%, mutta ekalla kerralla mulla ei ollu rahaa ja kun olin rahojen (äitin) kanssa liikenteessä ei ollu enää kokoja :( Se kyllä on nyt niin, että joku kaunis päivä tolaset converset koristaa mun kenkähyllyä.. Ne on niin IHANAT!! Ai nii... On noi muutkin vaatteet kivoja. Toi avainkoru oli tosi veikeä. Mistäs sä aina onnaat löytää noin ihania kamoja?! ;D

29. tammikuuta 2009 klo 15.42  
Blogger Lucia kirjoitti...

Vierastan kloriittifarkkuja vieläkin, mutta noi näyttää sopivan hillityiltä et uskaltais itsekin pukeutua noihin ! Tosi kivat :>

Ja äh, tästä kuvasta taas muistin, että kenkäkaapistani puuttuu mustat converset. Ne näyttävät sopivat yllättävän hyvin melkein kaikkien arkivaatteiden kanssa :)

29. tammikuuta 2009 klo 16.45  
Blogger anna-elina kirjoitti...

Sytyn!

29. tammikuuta 2009 klo 16.52  
Blogger Jenni kirjoitti...

Dolce: Näin tämäntyylisiä farkkuleggingsejä Gina Tricot'ssa ja itse asiassa sovitinkin niitä, mutta ne eivät olleet minun juttuni. Nämä sen sijaan ovat tosi mieluisat. :)

Nita-Karoliina: Minulla ei ennestään ollut yhtään tällaisia kloriittihenkisiä farkkuja, mutta nyt on sitten avattu sekin osasto. ;)

Cocos: Kiitos! :)

Llaura: Minäkin villeimpiä kloriittipesuja vierastan yhä hiukan, ainakin itseni päällä. Monille muille ne kyllä sopivat. :) Nämä omani ovat juuri sopivan hillityt minun makuuni!

Uu lala!: Kiitos. :) Nauroin aamulla katketakseni, kun MTV:ltä tuli joku vanha N'Syncin musavideo, jossa jollakin niistä oli sellainen kloriittivärjätty FARKKUASU. :D Siis sekä housut että takki, ja se oli muuten karmean näköistä se!

Juliet: Minulla nämä farkut ovat lähinnä kloriittivärjäyksiä, mitä minä olen koskaan omistanut. Mutta tosiaan neo-sanalla saa aika helposti muotoiltua noista muinaisista tyyleistä uusia. ;)

Ele: Kiitos! :) Loppuviikosta on tiedossa tarkempaa infoa pöksyistä. :)

Jennivee: Itse en ole uskaltanut kyllä kotivärjäyksiä kokeilla, mutta ainakin muistelen, että Pretty thief wears this -blogin Aliliisa kokeili kotivärjäystä joskus syksyllä onnistuneesti. :)

Anonyymi: Voi jos tietäisit, miten palelevainen olen, niin et edes ehdottaisi moista. :D Yleensä istun sisälläkin tohvelit jalassa, villatakki harteilla ja teemuki kourassa. :) Mietin itse aluksi, tykkäänkö noista hepoista vai en, mutta päätin sitten tykätä! :D

Viekku: No ei kyllä minuakaan kaduta, että ne ostin. Nyt muuten kannattaa vielä katsella esimerkiksi Kampin keskuksen yläkerrassa olevasta Gallerysta sekä Beamhillistä, nimittäin olen muistaakseni niissä nähnyt alennuksella noita kenkiä. :) Avainkoru on itse asiassa My o My -putiikin avajaisista saatu "kanta-asiakaskortti", jota olen sitten vain muuten vain pitänyt koruna, koska näyttää niin kivalta. :)

29. tammikuuta 2009 klo 16.57  
Blogger Milla kirjoitti...

On muuten hienot pöksyt! Josko sittenkin vaihtais ostoslistasta tummat farkkulegginsit ihan vähän vaaleampiin...

29. tammikuuta 2009 klo 19.42  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

en tiedä ostaisinko ite mutta kivannäköiset sulla noi farkut! :)

29. tammikuuta 2009 klo 20.24  
Blogger Ladetsu kirjoitti...

Valitettavasti kyllä. Noi on tosi kivat. :)

29. tammikuuta 2009 klo 21.15  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oho, olin jo ihan unohtanut että oletkin nykyään tumma. =) Tuo tämänpäiväinen asusi on jotain niiin ihanaa! Yksinkertaista ja rentoa mutta silti niin hyvännäköistä! Wau! =)
-Maija

29. tammikuuta 2009 klo 21.18  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

No noi on tietty ne Wranglerbileiden lahjontafarkut... :)

29. tammikuuta 2009 klo 23.00  
Blogger Jenni kirjoitti...

Llucia: Minäkin vierastan sellaisia tosi roiseja kloriittivärjäyksiä, mutta nämä ovat sopivan hillityt minulle. :) Converset ovat kyllä tosi kivat peruskengät, jotka sopivat melkein mihin vain asuun!

Anna-Elina: Jee! :D

Aye: Nämä omani ovat ihan tavalliset pillifarkut, eivät siis farkkuleggingsit. :) Mutta voin lämpimästi suositella. :)

Henna: Kiitos. :)

Emmanuelle: Kiitos. :D Mutta ei kai sitä ole syytä valitella? ;)

Anonyymi1/Maija: Kiitos! :) Tumma olen tosiaan nykyään, ja luulenpa jatkavani tummana vielä ainakin kesään asti! :)

Anonyymi2: Eipä muuten olekaan. ;) Mutta sellaisetkin on kyllä nyt kaapissa. :D

29. tammikuuta 2009 klo 23.08  
Blogger katri kirjoitti...

Yhyy. Ostin lähes samanlaiset farkut ja tänään ne tuli postissa, mutta ne näyttää todella huonoilta mun päällä. Verrattuna siis miten sulle noi sopii!
Turha mennä vertaamaan. :D

29. tammikuuta 2009 klo 23.13  
Blogger Ambe kirjoitti...

No nyt sytyn. Juuri tuo sävy olisi muuten tosi kiva! Paljasta niiden alkuperä äkkiä, äläkä vain sano, että ne ovat ainoat Suomessa ;)

30. tammikuuta 2009 klo 9.35  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei, en löytänyt sähköpostiosoitettasi, joten laitan viestin tänne.

Teen opinnäytetyötä legginsseistä ja tutkimukseeni liittyy kysely, joka löytyy osoitteesta:
http://elomake.metropolia.fi/lomakkeet/112/lomake.html

Toivottavasti ehdit vastata :)

30. tammikuuta 2009 klo 11.04  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Muuten syttyisin noille, mutta hevoskuvioinnit takataskuissa saa niskavillani pystyyn. Ovatko ne sen laatuiset, että ne voisi purkaa pois? Tai jotenkin saada näkyvistä? Omaan poistumattoman heppakammon.
Lisäksi, kerrohhan jo mistä ostit ja paljonko maksoivat? Nimittäin rakkaus tuikkii silmissäni heppataskuista huolimatta! *___*

30. tammikuuta 2009 klo 13.14  
Blogger kullanmuru kirjoitti...

Asu on tosi kiva, ja nuo farkut ihanat! Todella kiva pesu! :D

30. tammikuuta 2009 klo 13.30  
Blogger Anna-Maria kirjoitti...

Mäpäs tiedänkin mistä noi on, mulle tuli kanssa sama mainosmeili. :) En kuitenkaan pilaa yllätystäsi. Noi on kyllä tosi kivat! Epäilen vaan jotenkin niiden istuvuutta mun ahterille...

30. tammikuuta 2009 klo 13.31  
Blogger Jenni kirjoitti...

Katri: Voi ei! :/ Harmin paikka. Mutta ei pidä verrata muihin - pääasia on se miltä itsestä tuntuu! Ja yleensähän tilauksissa on onneksi palautusoikeus, jos tuote ei ole mieluisa. :)

Ambe: Hahaa, joudut vielä odottelemaan viikonvaihteeseen. ;) Mutta sen verran voin paljastaa, että eivät ole ainoat!

Riikka: Onnea opinnäytetyön tekemiseen! Kävin osallistumassa. :)

Krie: Kyllä kai nuo pois saa ratkottua, jos vain viitsii nähdä vaivan. :) Tarkempaa tietoa noista on tulossa viikonvaihteen tienoilla.

Kullanmuru: Kiitos. :) Minäkin ihastuin farkkujen väriin ihan täysin!

Anna-Maria: Nuo ovat tosiaan aika matalan malliset. Mutta minulle kyllä istuvat hyvin. :) En ole varma, mistä mainosmeilistä puhut - tämä juttu lähti nimittäin ihan alun alkujaan omasta aloitteestani. Mutta voi olla, että puhutaan samasta firmasta. Tarkempaa juttua tulossa viikonvaihteessa! :) Oli muuten kiva nähdä eilen. :)

30. tammikuuta 2009 klo 14.21  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu