Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Maailman ihanin mekko ja muita täydellisyyksiä

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

lauantai 24. tammikuuta 2009

Maailman ihanin mekko ja muita täydellisyyksiä

Minulla on teille paljastus... Olen ehkä vähän ihastunut! Kun näin Tsumori Chisaton turkoosin, merihenkisen pallomekon Helsinki 10:ssä joskus vuosi sitten, olin mennyttä. Mekon hintalappu näytti kolminumeroista summaa, joka oli paljon lähempänä nelinumeroista kuin kaksinumeroista. En ostanut mekkoa - ymmärtänette yskän. En kuitenkaan saanut mekkoa mielestäni, vaan kävin hiplaamassa sitä säännöllisin väliajoin liikkeessä toivoen, että sinne tulisi joku esimerkiksi 90% alennusmyynti. No odotustani palkittiin pikkuhiljaa, kun aleprosentit kasvoivat. Aivoissani naksahteli jo hiukan, kun aleprosentti oli 70, mutta hinta yhä reilusti kolminumeroinen eli yhä liikaa. Meinasin saada sätkyn, kun Helsinki 10 tiedotti lisäalesta, joka olisi jopa 80% ja säntäsin kauppaan. Poikakaverini oli varoitellut minua tiukasti: "Et sitten osta sitä mekkoa! Missä sellaista edes voi käyttää?!" No ööh, voihan sitä roikottaa vaikka seinällä koristeena! *Räps, räps* :D

Kaupassa sain ikäväkseni (ja toisaalta helpotuksekseni) todeta, että mekkoa ei ollut enää. Juttelin asiasta myyjän kanssa ja maailman kaunein mekko oli ostettu vasta edellisellä viikolla, mutta ennen lisäalea, joten ei minulla olisi ollut mahkuja. Myyjä tunnusti, että oli itsekin lähestulkoon itkenyt verta, kun joku vihdoin osti sen, sillä hänkin oli salaa odotellut, että aleprosentit vielä putoaisivat. Tunsimme suurta ymmärrystä toisiamme kohtaan hetken aikaa. Jotta saisitte jonkun käsityksen tästä mekkotäydellisyydestä, niin onnistuin löytämään kuvan mekosta, jossa on sama kuosi. Mekon malli oli kuitenkin lähempänä tuota mustaa mekkoa. Kuviointi oli päällimmäisessä kangaskerroksessa, joka oli seitinohutta, läpikuultavaa silkkiä ja siihen oli kirjailtu sinne tänne koristeiksi pieniä helmiä. Alla oli turkoosia, vahvempaa silkkiä ja helma laskeutui tuolla tavoin pallomaisesti.Kuvat täältä.

Japanilaisen Tsumori Chisaton vaatteet inspiroivat minua muutenkin. Niissä on kerroksia ja värejä ja leikkisyyttä. Valitettavasti kuvamateriaalia Chisaton luomuksista löytyy netistä aika huonosti. Löysin kuitenkin kuvia syksyn 2008 mallistosta ja ihastuin laittoman moneen asuun. Olisin voinut liittää puolet kuvista tähän postaukseen, mutta päätin säästää teitä ja valita vain muutamia suosikkejani. Koko mallistoa pääsee ihailemaan täältä.
Tunnisteet: ,

7 kommenttia:

Blogger Rva Herttainen kirjoitti...

Saitko muuten hillittyä itsesi lisäalessa? :)

Noi on kyllä aina pahoja. Mutta se on kyllä hyvä että asettaa itselleen jonkinlaisia rajoja, tai se rahapussihan ne rajat asettaa. Yritän aina ajatella, että jos jokin menee sivu suun, ei se sitten ollut edes tarkoitettu mulle. Ja ehkä se mekon ostanut tyyppi joskus kyllästyy ja myy huuto.netissä josta sen onnistut sattumalta bongaamaan. ;)

24. tammikuuta 2009 klo 11.20  
Anonymous joku otus kirjoitti...

Hmm, mielenkiintoisen oloinen suunnittelija, kivoja vaatteita.Pitaa tutustua paremmin... enemmankin kopiointi/ideointi- kuin ostomielessa tosin :) Pitaa viela sanoa, etta loysin sattumalta joidenkin linkkien kautta taman blogin aiemmin talla viikolla ja siita on tullut mukava henkireika. Kivaa lukea mielenkiintoista mutta kevytta juttua suomeksi ja kauniita kuviakin viela kaupan paalle. Ja mulla on viela paljon arkistossa lukematta, jee :) Yksi huono puoli vaan on... paljon toita ja pitkat paivat alkoi samana paivana kun tama blogisi lueskelu ja nukkumaanmeno on viivastynyt melkein joka ilta :E
En ole viela niin pitkalle paassyt etta olisin selvittanyt mita teet/opiskelet mutta sanon nyt kumminkin, etta tyyliasioiden lisaksi osaat kirjottaa, mielellaan lukisin tulevaisuudessa artikkeleitasi jossain hyvassa muoti/lifestyle-lehdessa...! Hyvaa jatkoa toivottaa

24. tammikuuta 2009 klo 12.26  
Blogger Nita-Karoliina kirjoitti...

ihania mekkoja ja asuja !!!tuttu juttu et se mita haluaa yleensa veetaan nenan alta pois:( pitas olla super nopee ja ei jaada mietti..
visit:http://nita-karoliina.blogspot.com/

24. tammikuuta 2009 klo 13.45  
Anonymous hihii kirjoitti...

Pidätkö hiuksiasi aina noin tavallisesti ja tylsästi..? ;O

24. tammikuuta 2009 klo 18.55  
Blogger Kate kirjoitti...

Tutustuin vasta viime viikolla kunnolla blogiisi, ja olen todella ihastuksissani! :)

Laitoin sinulle kuvahaasteen omaan blogiini. :)

25. tammikuuta 2009 klo 19.35  
Blogger Minttu kirjoitti...

Blogissani on sulle haaste!!

26. tammikuuta 2009 klo 8.58  
Blogger Jenni kirjoitti...

Rva Herttainen: Hillitsin itseni oikein hyvin, mitään ei nimittäin lähtenyt mukaan. :) Itse asiassa olin tavallaan myös helpottunut, että se mekko oli mennyt nenäni edestä, koska tiesin, että se olisi ollut tähän rahatilanteeseen turhan iso sijoitus. Ja kyllä ne tiet kohtaavat vielä, jos niin on tarkoitettu. ;)

Joku Otus: Kyllä, todella kiinnostava suunnittelija! :) Muistaakseni hänen vaatteitaan myydään Helsinki 10:n lisäksi myös Tokyo22zakkassa, joka sijaitsee Fredalla, mikäli haluat käydä hiplailemassa. ;) Tosi kiva kuulla, että blogini on löytänyt uuden lukijan! Kiitos ihanista ja piristävistä sanoista ja tule kommentoimaan toistekin. :)

Nita-Karoliina: Siksi teenkin yleensä niin, että jos himoitsen jotakin, ostan sen saman tien. :D Tässä tapauksessa hinta vain oli niin hurja, että heräteostokseksi mekko olisi ainakin normaalihinnalla ollut täysin järjetön.

Hihii: Kampausvalikoimani on valitettavan rajoittunut ja siihen kuuluu vain vaihtoehdot: hiukset auki, hiukset ponnarilla, letti ja nuttura. Olet kuitenkin tervetullut laittamaan tukkaan aamuisin, jos oma repertuaarisi on laajempi! ;)

Kate: Kiitos ihanasta kommentista. :) Ja haasteesta myös!

Minttu: Kiitos haasteesta! :)

26. tammikuuta 2009 klo 13.30  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu