Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa...

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

perjantai 9. tammikuuta 2009

Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa...

Ja viime aikoina minua on aivan erityisesti askarruttanut yksi - nimittäin ohuet sifonki- ja silkkitopit! Älkää nyt käsittäkö väärin, minulla ei ole kertakaikkiaan mitään sifonki- tai silkkitoppeja vastaan, vaan en vain osaa toimia niiden kanssa. Siksi tarvitsenkin teidän kaikkien viisaita neuvoja ongelmaani.

Minusta tuollaiset herkät ja läpikuultavat paidat ovat kerrassaan ihania, mutta miten niitä oikein käytetään? Läpikuultavan materiaalin ongelma on se, että siitä nimenomaan näkyy kaikki läpi. Mitä tuollaisen topin alle tulisi laittaa? Tietysti topin kanssa yhteensopivat alusvaatteet ovat yksi vaihtoehto, mutta silloin vaikutelmasta voi tulla hiukan liian rohkea, jos rintsikat kuultavat läpi todella selvästi. Ilman alusvaatteita en sentään tohtisi lähteä liikenteeseen, vaikka Kate Moss niin toisinaan tekeekin. ;) Toisaalta alle voi laittaa vaikkapa trikootopin, mutta silloin taas materiaalin herkkyys kärsii. Vaikka tuon alusvaate/alustoppi-ongelman kanssa pystyisikin tulemaan toimeen, niin mitäs sitten tehdään, kun tulee vastaan alaosa? Vatsan kohdalla läpikuultava iho muuttuu pian housujen rajaksi, eikä sekään näytä oikein nätiltä. Vai pitääkö toppi tunkea julmasti housujen sisään? Se taas ei mitenkään sovi kaikkien toppien tyyliin. Ehkä teen tämän pulman kanssa kärpäsestä härkästä, mutta kertokaahan nyt parhaat vinkkinne, miten läpikuultavan materiaalin kanssa pitäisi toimia!


Tunnisteet: ,

11 kommenttia:

Blogger Sini kirjoitti...

Minä ostin juuri VeroModasta ihanan sinisen läpinäkyvän topin, jossa on pussittava alaosa ja yläosa tulee tiukasta kaulan ympärille. Sama ongelma siis, ajattelin etsiä jostain sinisen perustopin ja muokkailla sitä niin että sopii hyvin yhteen tuon topin alle :)Pelkät rintsikat on vähän liikaa! Tai siis liian vähän ;)

9. tammikuuta 2009 klo 10.44  
Blogger Idhren kirjoitti...

Olen miettinyt ihan samoja asioita, joskaan housunrajan näkyminen ei haittaa minua :> Mutta tosiaan, mitä kummaa alle!

9. tammikuuta 2009 klo 11.12  
Blogger Rubio kirjoitti...

Samaa oon pähkäillyt mäkin. Täytyykin käydä stalkkaamassa täällä nyt tasasin väliajoin, josko jollain olis kertoa pulmaan ratkaisua. (:

9. tammikuuta 2009 klo 14.20  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hahahah toi kuva.. Hyi? :DD

9. tammikuuta 2009 klo 14.52  
Blogger netta kirjoitti...

Kerrospukeutumisella voisi saada ne hankalat kohdat peittymään kivasti, mutta idea kärsii silloin vähän, kun tyylistä ei tule niin ilmava ja kevyt. Itse siis kerrostaisin kunnon ohuita ja läpinäkyviä toppeja ja t-paitoja. Voisi tulla ihan kivankin näköinen hempeillä väreillä, pienillä yksityiskohdilla (rusetit, röyhelöt) ja kevyillä materiaaleilla.

9. tammikuuta 2009 klo 15.19  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Itse käytän ohuita kokoalushameita. Ei näy housun/hameenrajaa ja ovat mielestäni sopivan kevyitä. Eivät toki joka asuun käy, mutta minulle ovat olleet pelastus.

-N

9. tammikuuta 2009 klo 19.11  
Anonymous nallak kirjoitti...

nudea alle: http://www.americanapparel.net/morephotos/rsa8341/rsa8341_06.jpg

9. tammikuuta 2009 klo 23.32  
Blogger Juliet kirjoitti...

kaunis aluspaita, tai rintaliivit joiden malli on vähän tavallista peittävämpi.

juliet xxx

11. tammikuuta 2009 klo 2.57  
Blogger sugarfrosted kirjoitti...

Pidän itse alla pidemmänmallisia kaarituettomia powermesh vintageliivejä, nekin itseasiassa kuultaa läpi mutta kun kerroksia on useampi ei näy läpi yksityiskohtia :P ja ei mitään pitsejä tms, ettei tule bordellivaikutelmaa

12. tammikuuta 2009 klo 1.06  
Blogger Jenni kirjoitti...

Sini: Tämä on siis suuri mysteeri! :D Toivottavasti kaikki viisaammat löytävät tänne jakamaan neuvojaan. ;)

Idhren: Kiintoisaa... Tämä osoittautuikin suuremmaksi salatieteeksi kuin alun perin arvasinkaan. :D

Rubio: No toivotaan, että tämä kommenttiosio tarjoaa ongelmaan lopulta ratkaisun. :)

Anonyymi1: Noooh, Kate on Kate. ;)

Netta: Kerrospukeutuminen on kyllä hyvä vaihtoehto, mutta toisinaan tosiaan yläosan herkkyys saattaa kärsiä runsaista kerroksista. Ja tietysti pitäisi olla sitten niitä alle sopivia paitoja/toppeja. :D

Anonyymi2: Alushameet ovat varmasti tosi hyvä ratkaisu mekkojen alle, mutta toppien kanssa ne eivät oikein käy. Kiitos kuitenkin vinkistä. :)

Nallak: Kiitos vinkistä. :)

Juliet: Tuo on kyllä ihan hyvä vaihtoehto. Pitää varmaankin lähteä ostamaan nättejä aluspaitoja ja säädyllisiä alusvaatteita. :D

Sugarfrosted: Kiitos vinkistä. :) Mistäs tuollaisia liivejä saa? Vai onko vintage-liivien löytyminen tuuripeliä?

12. tammikuuta 2009 klo 9.57  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ehkä ois vaan yksinkertasinta !!!
että jättäisitte nuo rumat pornahtavat vaatteet pois ???

16. tammikuuta 2009 klo 7.11  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu