Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Taiteen ja Ystävyyden puolesta

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

perjantai 9. tammikuuta 2009

Taiteen ja Ystävyyden puolesta


Päätin tarttua toimeen ja jeesata kaveria hädässä. :) Ystäväni on siis nuori taiteilija, joka on kokoamassa pystyyn ensimmäistä näyttelyään. Projektin toteutus uupuu vielä muutaman kultaroposen verran, joten herra on ryhtynyt tuumasta toimeen ja yrittää kerätä puuttuvat varat kokoon myymällä omilla printeillään varustettuja t-paitoja. Pidän itse valtavasti kaverini työnjäljestä ja olen jo oman paitani laittanut tilaukseen. Nyt on siis tilaisuutesi tehdä päivän hyvä teko hankkimalla itsellesi makea t-paita -voisiko parempaa olla! :)

Paitoja on tarjolla kahdenlaisia: Ivory (mustalla pohjalla olevat naisen kasvot) sekä Beardo (valkoisella pohjalla oleva partaukkeli). Koot ovat unisex-kokoja, jotka käyvät niin naisille kuin miehillekin. Kokovaihtoehtoja on tarjolla S-L. Tarkempia kokotietoja minulla ei ole hallussani, mutta taiteilija itse vinkkasi, että esimerkiksi 180-senttiselle miehelle sopinee L-koko ja minun kokoiseni tyttönen ei huku S:ään, joten tytöille varmaankin käyvät parhaiten koot S ja M. Hintaa paidalla on 20 euroa ja postimaksuja ei veloiteta ostajalta. :) Jos siis olet kiinnostunut ryhtymään sankaritekoon ja auttamaan nuorta taiteilijaa pinteessä, niin voit tehdä tilauksesi osoitteeseen: otto@ottomaja.com. Ilmoita sähköpostissa kumman paidan haluat, kokosi sekä nimesi ja osoitteesi.

Tunnisteet:

8 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tuo Ivory näyttää todella ihanalta ja tekisi mieli tilata, mutta en usko että vanhemmat suostuisi, kun ostelen nykyään koko ajan vaatteita :)

9. tammikuuta 2009 klo 17.23  
Blogger tipitii kirjoitti...

Ivory on munkin mieleen... Pitää pistää harkintaan :)

9. tammikuuta 2009 klo 17.32  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi miten kivaa designea, voisin harkita tuommoisen paidan tilaamista sitten kun hankkimani kohteet huuto.netistä saapuvat ensin kotiin. (:

9. tammikuuta 2009 klo 17.32  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

haluaisin kyllä kovasti tilata mutta rahatilanne ei oikein suosi :( upeita ovat!

9. tammikuuta 2009 klo 19.21  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei, meillähän on yhteisiä tuttuja :o Tiedän nimittäin tämän nuoren taiteilijan, ja upeita on työt kyllä! Olen harkinnut paidan tilausta pari päivää ja taidankin sellaisen ivoryn itselleni hommata :)

10. tammikuuta 2009 klo 1.26  
Blogger Medeia kirjoitti...

Hienoja paitoja tosiaan. Toivon tulevalle näyttelylle ja sen rakentamiselle kaikkea hyvää :)

10. tammikuuta 2009 klo 12.43  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi1: Harmin paikka! :) Paitoja saa kyllä myöhemminkin, mikäli Ivory jää kaivelemaan mieltä.

Tipitii: Kiva kuulla, että paidat miellyttävät silmää. Paitoja saa kyllä tosiaan myöhemminkin, joten harkitse rauhassa. :)

Anonyymi2: Minäkin tykkään valtavasti. Otsin itse itselleni tuon partaukkelin. :)

Anonyymi3: Harmin paikka. :) Mutta paitoja on tarjolla jatkossakin, joten rahatilanteen kohentuessa voit vielä saada omasi, mikäli haluat. :)

Anonyymi4: Hassua! Pieni maailma. :) Lahjakas poika on kyllä! Itse tilasin tuon Beardyn.

Medeia: Itse asiassa tämän postauksen julkaisun jälkeen paitoja saatiin myytyä sen verran, että näyttelyn toteutus onnistuu! :)

12. tammikuuta 2009 klo 10.01  
Blogger Joy kirjoitti...

Oh miten mahtava juttu että näyttelyn kasaaminen onnistui!!! Juuri näion pitääkin käyttää "hyödyksi" tällaista portaalia!! You go girl ;)

12. tammikuuta 2009 klo 11.15  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu