Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Vuosisadan ensimmäinen neljännes

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

lauantai 10. tammikuuta 2009

Vuosisadan ensimmäinen neljännes


Kyllä vain, minulla on tänään syntymäpäivä ja tällä kertaa mittariin tulee peräti 25 vuotta! Huh. On se hassua ajatella, että nyt olen jo lähempänä viittäkymmentä kuin omaa syntymääni. :D No ehkä ei pidä ajatella noin... Mutta en kyllä onneksi kärsi minkäänlaisesta ikäkriisistä tai muustakaan synttäreiden mukanaantuomasta ahdistuksesta. Ikä on ensisijaisesti korvien välissä ja minä ainakin olen tyttönen vielä monta vuotta! :) Ja ilmeisesti siltä myös näytän, koska papereita kysellään usein vieläkin (tosin voi olla, että tämän uuden tukan myötä kyselyt vähenevät).En ole koskaan ollut kovin hyvä järjestämään mitään juhlia, mutta kyllähän neljännesvuosisataa pitää hieman juhlistaa. Ilmoitin vain kaikille, aikovani juhlia ja mihin olen menossa - jokainen halukas saa sitten liittyä joukon jatkoksi. :)Synttäripaketeista paljastui tänä vuonna aivan ihania yllätyksiä. :) Vanhemmat lupautuivat rahoittamaan ainakin osittain laulutunnit, joista olinkin jo kauan haaveillut. Kummini sen sijaan muistivat minua leffalipuilla sekä Taika-astioilla. Hassua, että ne vielä jaksavat näin vanhalle lahjoja ostaa. :) Toinen pikkuveljistäni yllätti minut aivan ihanalla lahjalla! Velipoikani nimittäin antoi minulle ihastuttavan Frenchurchin topin.Poikaystäväni lahjoi minua peräti kolmella paketilla! Sain häneltä Paulo Coelhon Alkemisti-kirjan, josta meillä on keskenämme ollut paljon puhetta viime aikoina. En itse ole lukenut yhtään Coelhon kirjaa, mutta olen jotenkin siinä kuvitelmassa, etten pitäisi niistä. Kuitenkin moni on niitä minulle kehunut kovasti, joten poikakaveri päätti ostaa minulle kirjan, jotta saisin asiaan selvyyden. :D Lisäksi hän oli ostanut minulle korvakynttilät, joilla ilmeisesti on jonkinlainen puhdistava vaikutus. Ne ovat vielä toistaiseksi minulle aika mystinen juttu, mutta hoitoon liittyy kai jonkinlaista hierontaa, joten kokeilen niitä kyllä innolla! ;)

Kermana pohjalla oli kuitenkin paketti, jonka valitsimme poikakaverini kanssa eilen yhdessä... Piipahdimme eilen alennusmyynneissä hyvin pikaisella kierroksella ja tulimme käyneeksi myös Seppälässä. Epäilin, että Hanna Sarénin mallistoa saattaisi olla alennuksessa ja halusin tarkistaa asian. Olin oikeassa ja ensimmäisenä huomioni kiinnittyi runsaaseen kenkävalikoimaan. Melkein kaikki malliston kengät (, joista suurin osa nahkaa) maksoivat vain 50 euroa/pari! Joidenkin kenkien kohdalla tuo hinta oli peräti alle kolmasosan alkuperäisestä hinnasta. Nyt siis kannattaa käydä tsekkaamassa, jos laatukengät kiinnostavat! Pienen tutkailun jälkeen iskin silmäni aivan täydellisiin, kiiltonahkaisiin korkonilkkureihin. Ja arvatkaa mitä, poikakaverini osti ne minulle synttärilahjaksi! Minulla on maailman paras poikakaveri! :D


En ole käyttänyt kiiltonahkaa sitten täytettyäni 5, mutta nämä räväkät nilkkurit ovat juuri sopiva lisä kenkävalikoimaani. ;) Kaverini on nimittänyt kahdet rouheammat buutsinsa nimillä "Fuck me" ja "Don't fuck with me". :D Sanoisin, että nämä uudet mussukkani ovat ehdottomasti minun "Don't fuck with me" -buutsini! Nilkkureissa on muuten 7 sentin korko, mikä on minulle aika korkea. Kengät tuntuvat kuitenkin todella hyvältä jalassa, koska paino jakautuu tasaisesti kantapäälle ja päkiälle. Voitte olla varmoja, että nämä kengät tulevat olemaan tänä iltana jalassani! ;)


PS. Muistattehan, että nyt viedään huutokaupan viimeisiä hetkiä! Huutoaikaa jäljellä olevissa kohteissa on sunnuntaihin 11.1. suunnilleen klo 14-15 asti. Ensi viikon alkupuolella on tulossa sitten uusi huutokauppa uusine kohteineen! :)

Tunnisteet: , , ,

42 kommenttia:

Blogger patentti kirjoitti...

Hyvää syntymäpäivää! Tuo 50-vuotispäivä on tosiaan melkoisen pelottava ajatus..

Ja oi noita kenkiä tosiaan pitäisi käydä katsomassa, mutta kengätön tammikuu pysyy :)

10. tammikuuta 2009 klo 16.45  
Blogger Emmanuelle kirjoitti...

Hyvää syntymäpäivää. :)

Harmi vaan, että noissa Sarenin(ja Seppälän yleensä) kengissä pienin koko on liian suuri. :/ Nätit kuiteski ovat.

10. tammikuuta 2009 klo 16.57  
Anonymous k kirjoitti...

Hyvää synttäriä!

Oot minua tasan kolme päivää vanhempi :D Itse kun ensi viikolla saavutan tuon maagisen rajan.. Ja juuri tuota samaa olen itselleni kauhukseni jankuttanut: "olen heti tiistain jälkeen lähempänä viittäkymppiä kuin omaa syntymääni" ja on kyllä kieltämättä vähän masentava ajatus..mutta samasta ongelmasta tai "ongelmasta" onnekseni (?) kärsin; paperit kysytään, vaikka vain tulitikkuja ostaisin :D

10. tammikuuta 2009 klo 17.08  
Blogger Jose kirjoitti...

Paljon onnea synttärin johdosta! Mullakin tuo neljännesvuosisata tulee kesäkuussa täyteen ja välillä hirvityttää. Onneksi ikä on kuitenkin pelkkiä numeroita, henkisesti mä olen edelleen nuori kuin mikä. :D

10. tammikuuta 2009 klo 17.13  
Anonymous Elin kirjoitti...

Hyvää syntymäpäivää! :)

10. tammikuuta 2009 klo 17.43  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Synttärionnittelut! :)

10. tammikuuta 2009 klo 17.44  
Blogger sarakissa kirjoitti...

Oijoi mitkä kengät!:) ihana poikkis sinulla selvästi, hih. Ja onnea vanhenemisesta!

10. tammikuuta 2009 klo 17.58  
Anonymous Sweety kirjoitti...

Ihanat kengät! Ja ihana poikaystävä? Mistä olet moisen löytänyt? (Eli mistä kannattaa alkaa etsiä... ;))

10. tammikuuta 2009 klo 17.59  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mukavaa synttäriä! (:

10. tammikuuta 2009 klo 18.02  
Blogger nadjastrange kirjoitti...

onneks olkoon!
kivoja lahjoja oot saanu. mua vaan ihmetyttää että miten sun pikkuveli on osannu ostaa sulle tommosen topin :D

10. tammikuuta 2009 klo 18.04  
Blogger Anna kirjoitti...

Onneksi olkoon!:)

10. tammikuuta 2009 klo 18.10  
Blogger Noora kirjoitti...

Paljon onnea:)! Itse tykkään Coelhon kirjoista. Kuitenkin alkemisti on ollut niistä hankalimman tuntuinen (johtunee siitä että olin paaaljon nuorempi kun luin sen ja se tuntui sillon kovin filosofiselta) mutta ainakin Veronica tahtoo kuolla- on mielestäni hyvä.

10. tammikuuta 2009 klo 18.29  
Anonymous Salsa kirjoitti...

Onnea onnea! Itsellänikin ylittyy tänä vuonna tuo maaginen neljännesvuosisadan rajapyykki, mutta ihmeen vähän olen sitä kriiseillyt. Minultakin kysytään paperit joka paikkaan, joten ainakaan vielä ei tarvitse huolehtia iän näkymisestä kasvoilla.

Ja ihania lahjoja olet saanut! Haaveilen itsekin laulutunneista, mutta toistaiseksi minulla on tällä hetkellä varaa vain soittotunteihin. No, ainakin pääsee harjoittamaan rakasta harrastusta. Menestystä ja mukavia hetkiä lauluharrastuksen parissa!

10. tammikuuta 2009 klo 18.38  
Blogger Ann kirjoitti...

Paljon onnea! Kyllä noissa koroissa kelpaa juhlia :D

10. tammikuuta 2009 klo 18.55  
Anonymous annika kirjoitti...

Paljon onnea! :) Ihania lahjojakin oot saanut. Mulla on sitten ylihuomenna edessä sama ikä, mut en anna sen ahdistaa... Ihan turhaa. :) Ikä on nimenomaan siellä korvien välissä. :)

10. tammikuuta 2009 klo 19.13  
Blogger Vasiliisa kirjoitti...

Onneksi olkoon!!

Minäkin kävin eilen katselemassa noita viidenkympin ihmeitä, vaan kun ei oo synttäriä eikä poikkista, niin jouduin sit itse itseäni lahjomaan :)

10. tammikuuta 2009 klo 19.16  
Blogger Tokyo Purple kirjoitti...

Onnittelut!

Jos alkaa ika ahdistaa, niin eikun uusi ajattelutapa kehiin: itse vietan kesakuussa syntymapaivien sijasta 29- vuotissynttareiden yksivuotispaivaa ;-)..

10. tammikuuta 2009 klo 19.35  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hyvää syntymäpäivää :)
Ja noihin lahjoihin kommentoisin sen verran että älä tuomitse Coelhoa alkemistin perusteella, mielestäni se ei ole todellakaan hänen parasta tuotantoaan. :) jos todella hyvää tahdot löytää niin suosittelen Coelhon 11 minuuttia ja Veronika päättä kuolla- kirjoja.

10. tammikuuta 2009 klo 19.37  
Blogger Tikkarikeiju kirjoitti...

Onnea! Meillä on syntymäpäivä samana päivänä :D

10. tammikuuta 2009 klo 20.15  
Anonymous jmmy kirjoitti...

HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ!BTW sulla on tosi mielenkiintoinen blogi,yksi suosikeistani ehkäpä :-)

10. tammikuuta 2009 klo 20.33  
Blogger Medeia kirjoitti...

Hyvää syntymäpäivää! :)

10. tammikuuta 2009 klo 20.39  
Blogger RagDoll kirjoitti...

Hyvää syntymäpäivää! =))

10. tammikuuta 2009 klo 20.44  
Blogger Lumianna kirjoitti...

Onnea kovasti! Ja aivan ihana tuo toppi :). Minulla papereita kyseltiin viiniostoksilla siihen asti, kunnes täytin 29. En tiedä, onko sen jälkeen tapahtunut äkkirupsahtaminen vai mikä, mutta enää ei kysellä ;). Vähän jo harmittaakin; olihan se hauskaa näyttää huomattavasti nuoremmalta kuin mitä oli :). Tosin töissä kaikki veikkaavat vieläkin parikymmpiseksi, ellen tarkoituksella tuo ikääni esiin.

10. tammikuuta 2009 klo 21.00  
Blogger Marika kirjoitti...

Oi oikein paljon onnea! :)

Sinulla tosiaankin on maailman paras poikaystävä. Tai sitten olet onnistunut kouluttamaan hänet hyvin. Miten vain, lopputulos on yhtä hyvä. :) Ihanat kengät siis. :)

10. tammikuuta 2009 klo 21.02  
Anonymous susssu kirjoitti...

Hurjasti onnea!

10. tammikuuta 2009 klo 21.06  
Blogger Bisquits kirjoitti...

Paljon, paljon onnea! :-) Kengät näyttävät UPEILTA. Olen muuten itsekin juuri (netti)kenkäostoksilla, myös minun poikaystäväni lupasi nimittäin kustantaa eräät aivan ihanat kengät synttärilahjaksi. Ah, cannot wait! Joskus on vinkattava itse, mitä haluaa synttärilahjaksi...

10. tammikuuta 2009 klo 22.21  
Blogger aye kirjoitti...

Älyttömän mageet popot!

Harmi etten pääse synttäreille t. räkäkurkku :( Paljon onnea Jenninen vielä! (mua nauratti kun T kerto että se oli nähnyt mun vanhoja vaatteita sun blogissa (eli se lukee sun blogia :-D))

Paljon onnea ja hyviä synttäreitä pus!

10. tammikuuta 2009 klo 22.36  
Blogger tipitii kirjoitti...

Ensimmäinen kvartaali takana ;) Onnea paljon!

10. tammikuuta 2009 klo 23.04  
Blogger sups kirjoitti...

onneksi olkoon!:)

11. tammikuuta 2009 klo 0.18  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

en ois ikinä kuvitellu et sä laulat? :D näytät vaa jotenki.. sellaselta ettet laula :DD Mutta onnea! :)

11. tammikuuta 2009 klo 0.27  
Anonymous Mariaa kirjoitti...

Hyvää syntymäpäivää! Näytät tosi nätiltä kun hymyilet. :D

11. tammikuuta 2009 klo 0.33  
Blogger winda kirjoitti...

Onnea! Ihana poikaystävä sinulla, mullekin sais joku ostaa kenkiä lahjaksi :)

Alkemisti on muuten ihan superhyvä kirja, suosittelen lämpimästi lukemaan sen. Coelho on muuten mun lempikirjailija, joten kannataa niitä muitakin sen teoksia lueskella. (tosin musta Brida ja Portobellon noita ei oo niin hyviä kuin muut Coelhon teokset)

11. tammikuuta 2009 klo 1.33  
Blogger Idhren kirjoitti...

IIiisot synttärionnittelut! ^^

11. tammikuuta 2009 klo 2.24  
Blogger Juliet kirjoitti...

ouh, nyt sattui ja kovaa. Itse olin koko syksyn odottanut että saisin niitä kenkiä alesta (hanna for Seppälä) ostettua, mutta kun seinäjoella alejen ekana päivänä kauppaan astuin oli hannan kaikki kamat .. -no, eivät olleet.

Hyvää syntymäpäivää!

juliet xxx

11. tammikuuta 2009 klo 3.58  
Blogger getpalmd kirjoitti...

Paljon onnea sulle! :-)

11. tammikuuta 2009 klo 13.05  
Blogger Moppi kirjoitti...

Hienoja lahjoja! Itseänikin hieman kiinnostaisi lukea tuo alkemisti, mutta valitettavasti en sitä ole vielä saanut käsiini. :)

Nuo Hanna Sarénin kengät ovat mahtavat - ostin eileen mustat täysin pelkistetyt nahkasaappaat 50e mallistosta. Harmi, ettei täälläpäin ollut mitään nättejä laukkuja enää jäljellä.

11. tammikuuta 2009 klo 14.21  
Blogger kirsikka kirjoitti...

Jee onnea! Mäkin sain Alkemistin lahjaksi, mutta se on jäänyt kesken ja kirjahyllyyn homehtumaan. En vaan tajua Coelhon viehätystä :D Mutta ihanaa synttäriä!

11. tammikuuta 2009 klo 17.07  
Anonymous Piatta kirjoitti...

Myöhästyneet onnittelut (:

11. tammikuuta 2009 klo 17.26  
Blogger pnkd kirjoitti...

Heii, onneeponnee! :> Ihania lahjojakin oot sanut!

11. tammikuuta 2009 klo 17.37  
Blogger maria kirjoitti...

Myöhästyneet synttärionnittelut! :)

11. tammikuuta 2009 klo 17.57  
Blogger Jenni kirjoitti...

Patentti: Kiitos. :) Onneksi tunnen itseni vielä niin nuoreksi, ettei tarvitse tuota viittäkymppiä stressailla. :D Ja ei hitsi, miten hauska idea tuo kengätön tammikuu! Tipattoman pitämisessä minulla ei olisi mitään ongelmia, mutta kengätön olisikin jo paljon vaikeampi juttu. :D Poikakaverini juuri naureskelikin, että uutta vuotta on kulunut vasta reilu viikko ja minä olen saanut jo kahdet uudet kengät. :D

Emmanuelle: Kiitos. :) Voi, kun sinulla on sitten pikkuinen jalka! Minulle sopii juuri tuo pienin koko. :)

K: Kiitos. :) Onneksi olkoon siis sinullekin huomisten synttäreiden johdosta! Eikä pidä yhtään miettiä tuollaisia vanhuus-juttuja, ikä on korvien välissä. ;) Tuo papereiden jatkuva kysyminen kyllä piristää mieltä mukavasti!

Jose: Kuule, tuo on juuri oikea asenne! :) Sitäpaitsi: sen jälkeen kun on täyttänyt 25, voi vaikka täyttää 25 aina vain uudelleen. :D

Elin: Kiitos. :)

Cocos: Kiitos. :)

Sarakissa: Kiitos. :) Ja poikakaveria en vaihtaisi! ;)

Sweety: Kiitos. :) Itse asiassa poikakaveri löytyi ihan sattumalta yhteisen tutun tupareista. Siihen se istui sohvalle viereen, ja siinä on tuntunut sen jälkeen hyvin viihtyvän. :D

Ssu-: Kiitos. :)

Nadjastrange: Kiitos. :) Itse asiassa siinä on sellainen yksi juju. :D Vaikka siis veljeni kyllä taitaa tuntea makuni aika hyvin, ja ikäeroakin on vain vuosi. Mutta velipoika oli saanut sellaisesta kilpailusta ison vaatepaketin, jossa oli myös tyttöjen vaatteita. Ja tuon paidan nähtyään oli sitten ajatellut, että voisi olla minun tyyliseni ja synttäritkin olivat tässä sopivasti tulossa, joten niin sain sitten ihanan paidan!

Anna: Kiitos. :)

Noora: Kiitos. :) Nuo Coelhon kirjat tuntuvat tosiaan jakavan mielipiteitä aika vahvasti. Saa nähdä, mihin suuntaan itse kallistun. Alkemistista en paljoakaan tiedä, mutta siitä Veronika tahtoo kuolla -kirjasta olen kuullut jotain ja vaikutti kyllä ainakin ideansa puolesta kiinnostavalta.

Salsa: Kiitos. :) Ja ihan turha tätä ikää on stressailla, varsinkaan jos naama näyttää korkeintaan 20-vuotiaalta. :D Laulutunneista olen haaveillut jo kauan, mutta juuri finanssipuoli on estänyt haaveen toteuttamisen. Toivottavasti sinäkin pääset joskus kokeilemaan! :)

Ann: Kiitos. Ja kyllä muuten kelpasi! ;)

Annika: Kiitos. :) Ja tuo on kyllä juuri oikea asenne!

Vasiliisa: Kiitos. :) Ja se itsensä lahjominen ei muuten ollut ollenkaan huonompi idea. ;) Hahah.

Tokyo Purple: Kiitti! :) Hahahahaha. :D Tuo sinun ideasihan on aivan loistava! :D Kaverinikin juhli viime syksynä 3-kymppisten sijaan viimeisiä neljää päiväänsä 29-vuotiaana. ;)

Anonyymi1: Kiitos onnitteluista ja vinkeistä. :)

Tikkarikeiju: Hauska sattuma! Onnea sinullekin, nyt tosin jo hieman myöhässä. :)

Jmmy: Kiitos. :) Tosi mukava saada tuollaista palautetta. :)

Medeia: Kiitos. :)

RagDoll: Kiitos! :)

Lumianna: Kiitos. :) No ehkä sitä ei tarvitse surra, jos ei enää kolmekymppisenä joka kerta kysellä papereita. :D Ilmeisesti näytät kuitenkin joka tapauksessa huomattavasti ikäistäsi nuoremmalta, joten ei syytä huoleen. ;) Itse asiassa minäkin kuvittelin sinun olevan korkeintaan minun ikäiseni. :D

Marika: Kiitos. :) Sanoisin, että poikaystäväni oli jo valmiiksi ihan superhyvä yksilö, mutta jatkuva pieni lisäkoulutus on kyllä pikkuhiljaa hiomassa timanttia. ;)

Susssu: Kiitos. :)

Bisquits: Kiitos. :) Ihana poikakaveri sinullakin siis! ;) Ja vinkkailla kannattaa, ehdottomasti. Ensi kerralla osaavat sitten ehkä ostaa aivan itse oikeanlaista. :D

Aye: Ei ne juhlat ihan samat ilman sinua olleet, mutta hauskaa oli silti. ;) Piti hetken miettiä, että kuka tuon salanimen takana piilee, vaikka asiasta olikin vahva arvaus. :D Profiilisivu kyllä paljasti heti! Ja ei hitto, en olisi kyllä ikinä uskonut, että T käy täällä. :D Hahahahaha. :D

Tipitii: Kiitos! :) Toivottavasti vielä ainakin pari-kolme edessä. ;)

Sups: Kiitos. :)

Anonyymi2: Hassua. :D Välillä saattaa kyllä olla ihmisistä vahvojakin mielikuvia vailla minkäänlaista järkevää selitystä. Mutta laulella tosiaan tykkään. :) Ja kiitos onnitteluista!

Mariaa: Kiitos. :) Olen vain tosi huono valokuvissa ja hymykuvat menevät helposti överiksi. :D

Winda: Kiitos. :) Ja ihana on poikakaveri - en vaihtaisi mistään hinnasta. :) Tässä se nähdään, että Coelhosta on niin monta mielipidettä, mutta lupaan antaa hänelle mahdollisuuden. :D

Idhren: Kiitos! :)

Juliet: No voihan kurjuus! :/ Helsingin Forumissa noita kenkiä oli jäljellä vaikka kuinka. Jos pääset joihinkin lähikaupunkeihin tsekkaamaan aletarjonnan, niin kannattaa varmaan kurkata muiden Seppälöiden valikoimat. Kiitos onnitteluista. :)

Getpalmd: Kiitos. :)

Moppi: Kiitos! :) Minäkin sovittelin niitä mustia nahkasaappaita. :) Minulla kuitenkin on jo ennestään yhdet aika simppelit, mustat nahkasaappaat, joten ajattelin, etten tarvitse toisia. Nyt kyllä vielä vähän mietityttää... :D Forumin Seppälässä ei myöskään ollut alennuksessa enää mitään minua kiinnostavia laukkuja.

Kirsikka: Kiitos! :) Saa nähdä, miten käy minulla... :D

Piatta: Kiitos. :)

Pnkd: Kiitos. :)

Maria: Kiitos! :)

12. tammikuuta 2009 klo 10.38  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oooooooohh pakko saada noi kengät! :o

24. tammikuuta 2009 klo 20.20  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu