Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Blogimiitti

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

maanantai 23. helmikuuta 2009

Blogimiitti

Moni on ehkä lukenut aiheesta jo muistakin blogeista, mutta myös minä ajattelin kantaa korteni kekoon. :) Viikonloppuna järjestettiin nimittäin noin 40 bloggaajan yhteismiitti täällä Helsingissä, tai tarkalleen ottaen Mungolife-blogin Anna kantoi vastuun mahtavien kekkereiden järjestämisestä.

Oma kamera oli menossa mukana, mutta kas kummaa, yhtään ainoata kuvaa sinne ei kuitenkaan tallentunut. Olen ehkä huonoin katselemaan tilanteita kameran takaa, joten tässä ei ole mitään uutta. Niinpä tyydyn käyttämään muiden ottamia kuvia, joita kyllä melkoisesti riittikin. :) En tajunnut ottaa kuvaa edes illan asusta, mutta eipä tuo niin vaarallista.


Papa Giovannin herkkupöytien äärellä.


Ilta alkoi kokoontumisella rautatieaseman edessä. Suuntasimme italialaisravintola Papa Giovanniin, missä nautiskelimme HOK-Elannon tarjoamia pastaherkkuja. Ruoan jälkeen matka jatkui Myllypuroon Kurkimäen Korttelitalolle, joka toimi varsinaisena juhlapaikkana. Fiilis oli kuin ala-asteen diskossa, kun saavuimme 90-luvun hittien soidessa tunnelmavalaistuksessa olevaan saliin ja nurkassa nökötti herkkupöytä. :D Ei tarvinne erikseen mainita, että vierailin sipsikulholla useammin kuin tarpeellista. ;) Vaan suurimman häkellyksen aiheutti seuraava näky:Kaikkia osallistujia odotti erittäin muhkea goodiebag, johon oli saatu sponsorointia peräti neljältä taholta - meitä olivat lahjoneet ruhtinaallisesti SKT-Group, L'oréal, DFJ Collections sekä Viking Line. Pussukoista paljastui valtaisat määrät hiustuotteita (muun muassa L'oréalilta, Tigiltä, Joicolta sekä Fudgelta), risteilylahjakortti sekä Snö of Swedenin koruja. Kaikilla oli olo kuin jouluna, kun pusseja raoteltiin. :)


SKT-Groupin edustaja sekä Pintaa-blogista tuttu Mikko esitteli goodiebagien sisältöä.


Ilta kului rattoisasti rupatellen ja vaikka montaa bloggaajaa ei ollut ennestään kasvotusten tavannut, tuntui kuin olisi höpötellyt vanhojen tuttujen kanssa. Minulla oli vaikeuksia tajuta, että tapasin todella esimerkiksi Vendetan vasta ensimmäistä kertaa, kun tyttö on niin tuttu bloginsa kautta. :D Harmi, että ihan kaikkien kanssa ei mitenkään ehtinyt jutella, mutta tavoitteeni oli kyllä tutustua mahdollisimman moneen. Ensi kerralla sitten vielä lisää! :)Kekkerit kruunasi juhlien loppupuolella yllärinumerona kilpailu, jossa jokaisen oli loihdittava jätesäkistä mahdollisimman upea asu. Lavalla näkyi jos jonkinnäköistä viritelmää, mutta murskavoiton veivät jaetulla ykkössijalla Laura ja Tuhlaus. :)


Tässä poseeraa jätesäkkiluomuksessaan juhlien emäntä Anna. :D


Suurkiitokset vielä Annalle sekä kaikille osallistuneille todella onnistuneista pippaloista! :)


Kuvat: Idhren, Nadjastrange sekä hovikuvaajana toiminut Annan poikaystävä

Tunnisteet:

8 kommenttia:

Blogger Milla kirjoitti...

Oli varmasti mukavaa :)
Hei kuule, nyt tyhmä kysymys: kuka on tuo tummatukkainen tyttö, jolla on hopeinen hiuspanta ja harmaa neule paljeteilla? Superkiva tyyli hänellä. Blogeja on tänä päivänä niin miljoona, etten pysy kärryillä..

23. helmikuuta 2009 klo 10.21  
Blogger Jenni kirjoitti...

Milla: Kyseessä on Kiiltokuvamaailmani-blogista tuttu Winda, joka on kertakaikkisen suloinen tyttö. :) Blogi löytyy osoitteesta: http://kiiltokuvamaailmani.blogspot.com/

23. helmikuuta 2009 klo 13.39  
Blogger Idhren kirjoitti...

Oon siis vieläkin niin fiiliksissä noista pippaloista ^^ Ihan mahtavaa :D

23. helmikuuta 2009 klo 14.31  
Blogger RagDoll kirjoitti...

Oli mukava tavata. =)

23. helmikuuta 2009 klo 15.28  
Blogger Jenni kirjoitti...

Idhren: Sama täällä. :) Piti heti päästä kokeilemaan uusia hiusjuttujakin. ;)

RagDoll: Samoin! :) Nyt vasta osaan yhdistää nimimerkin ja naaman. :D

23. helmikuuta 2009 klo 15.34  
Blogger alfie kirjoitti...

thats hot

23. helmikuuta 2009 klo 15.42  
Blogger kirsikka kirjoitti...

Oli muuten tosi kiva nähdä vaikkei kamalasti jutskailtukaan, oon kuitenkin jo pienen ikuisuuden lukenut tätä sun blogia ja oli hauska nähdä tyyppi joka tuntuu jo ihan "tutulta" näin virtuaalitasolla :)

23. helmikuuta 2009 klo 18.05  
Blogger Jenni kirjoitti...

Alfie: Hhhhhot. :D

Kirsikka: Samoin, oli tosi kiva tavata! :) Minäkin olen lukenut teidän blogia jo iät ja ajat, ja se on yksi rakkaimmista. :) Toivottavasti ehditään jutella enemmän sitten toisen kerran!

24. helmikuuta 2009 klo 8.28  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu