Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Farkkujen uusi tuleminen

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

keskiviikko 25. helmikuuta 2009

Farkkujen uusi tuleminen

Tuntuu, että farkkuleggingsien hankkiminen on koitunut kohtaloksi kaikille muille housuilleni, koska ne lojuvat aikalailla tyhjän panttina kaapeissa. Farkkuleggingsit ovat vain niin helppo ja mukava vaihtoehto ja sopivat oikeastaan kaiken kanssa, että harvoin tulee enää pukeuduttua tavallisiin farkkuihin. Päätin, että asiaan on tultava muutos. Kaappini ovat täynnä kivoja farkkuja, jotka ansaitsevat tulla käytetyiksi!

Olen reilun puoli vuotta kulkenut lähes jatkuvasti grafiitinharmaissa farkkuleggareissani ja halusin nyt jotain erilaista. Nappasin eilen kaapista valkoiset Cheap Mondayn farkkuni, silmissäni selkeä visio. Mutta eilisaamu kuului niihin satunnaisiin aamuihin, jolloin MIKÄÄN ei tunnu hyvältä. Ehdin oikeasti kokeilla varmaan viittä asukokonaisuutta, ennen kuin olin tyytyväinen. :D Lopulta visio oli vaihtunut valkoisista farkuista ja harmaasta paidasta monen mutkan kautta vaaleanharmaisiin farkkuihin ja mustaan paitaan - ja vihdoin asu tuntui kotoisalta! Mukaan pääsivät siis laikukkaasti värjätyt Panic in Paradisen farkut, musta olkapäät paljastava paita, Cheapon nyörisaappaat sekä uskollinen ristikoru (ihan vain koska se nyt sopii ihan kaiken kanssa! :D). Yksinkertaisuudessaan tämä asu oli mielestäni yksi viime aikojen onnistuneimmista.  • paita - Only
  • farkut - Panic in Paradise
  • nyörisaappaat - Cheapo
  • ristikoru - Antti Asplund


Tunnisteet:

9 kommenttia:

Blogger Ambe kirjoitti...

On kyllä todella onnistunut ja ihana asu! Ja siis tuo koru todellakin näyttää sopivan kaiken kanssa, ja se sopii sullekin kuin nenä päähän! Hitsit miksei mulle ole tuollaista..

25. helmikuuta 2009 klo 9.31  
Blogger ia kirjoitti...

Aa, näyttäisipä itsekin noin hyvältä vaaleissa farkuissa! Eri hyvä löytö tuo Asplundin koru, mihin se ei sopisi?

25. helmikuuta 2009 klo 10.11  
Blogger Regina kirjoitti...

Onnistunut asu! Varsinkin PiP:n farkut ovat ihanat, eivät varmaan sopisi kaikkiin asuihin (kuten farkkuleggarit) tai kaikkien päälle, mutta sinun päälläsi ne näyttävät todella hyviltä! Ja Asplundin koru tosiaan tuntuu sopivan kaiken kanssa :D

25. helmikuuta 2009 klo 10.21  
Blogger Anna-Maria kirjoitti...

Miten muuten tuo koko osui oikeaan noissa farkuissa? Tilasin itse koon 28, joka on about mun usual farkkukoko matalissa farkuissa ja mittojen mukaan pitäis paikkansa...Oisko pitänyt ottaa isommat/pienemmät?

25. helmikuuta 2009 klo 10.38  
Blogger Jenni kirjoitti...

Ambe: Kiitos. :) Se on kyllä uskomatonta, miten tuo koru sopii oikeastaan lähes kaikkien vaatteideni kanssa yhteen. Ehdottomasti yksi parhaista sijoituksistani koskaan. :)

Ia: Minulla on parit vaaleat farkut ja tykkään niistä kyllä kovasti. Vaikka eivät jalat tietenkään ihan yhtä rimpuloilta noissa vaaleissa näytä kuin tummissa. :D Ja Asplundin risti on kyllä maksanut itsensä jo nyt. :)

Regina: Kiitos. :) Nuo farkut ovat juuri siitä jännät, että niissä on tuo juju, mutta eivät silti ole liian räväkät. Minulle esimerkiksi kloriittivärjätyt farkut saattaisivat olla liian villit. :) Ja risti on kyllä ehdoton suosikkini tällä hetkellä!

Anna-Maria: No koot vaihtelevat merkeittäin aika paljon, mutta sanoisin että useimmiten farkkukokoni on 27. Toisaalta niissä Wranglerin lahjafarkuissa tuon koon vetskarikaan ei mennyt kiinni, vaikka olin käynyt kokeilemassa oikean koon kaupassa. Eli riippuu myös paljon pesusta ja mallista.

Nuo omat Panic in Paradisen farkkuni joustavat hiukan, joten pelivaraa on jonkin verran. Koot ovat tuossa kyseisessä mallissa hiukan väljät, joten otin poikkeuksellisesti koon 26 ja se on ollut sopiva. PiP:n sivuilla on yleensä mainittu, jos koko on normaalia väljempi, tms. Se mallikoko, joka sivuilla on mainittu tilaajan kokemuksena, sattuu olemaan juuri samankokoinen kuin minä, joten tilaus oli aika helppo tehdä. :D Mutta toivotaan, että sinullakin koko menee nappiin! :)

25. helmikuuta 2009 klo 10.46  
Blogger tuijja kirjoitti...

Ihana asu! Ja tämä sai minut muistamaan tuon itseltänikin löytyvän paidan, joka on unohtunut kaappiin liian pitkäksi aikaa. Kiitos! Pitääpä kaivella se esiin...

25. helmikuuta 2009 klo 12.42  
Anonymous Vimps kirjoitti...

Erinomaisen ihana ja toimiva asu! Etenkin kauniisti olkapäät paljastava paita ihastuttaa. Ja noi Panic in Paradisen pillit vaan ovat upeat, ei voi mitään.

Vaaleanpunainen Asplund-risti on mullakin parhaillaan harmaa-mustaa asua piristämässä! Tosin mulla on harmaat farkkuleggarit yllä; kummasti ne syrjäyttivät minunkin farkkukokoelmani...

25. helmikuuta 2009 klo 12.46  
Blogger kullanmuru kirjoitti...

Asu on kyllä tosi kiva! VArsinkin tuo paita on ihana, kun paljastaa olkapäät tuolla tavalla :D

25. helmikuuta 2009 klo 14.07  
Blogger Jenni kirjoitti...

Tuijja: Kiitos. :) Ja kivaa, että teit postauksen ansiosta löytöjä omasta vaatekaapistasi - ne ovat nimittäin monesti ilahduttavampia kuin ihan uudet vaatteet! :)

Vimps: Voi kiitos. :) Onneksi löytyy noin kivoja farkkuja kaapista, niin on suht helppoa pitää välillä taukoa niistä farkkuleggingseistä. Tosin haaveilen vielä sellaisista acid-harmaista yksilöistä, joten saa nähdä. :D

Kullanmuru: Niinpä! Pienet jutut tekevät sen kokonaisuuden. Mietin juuri, että tuokin asu olisi ollut toivottoman tylsä ilman noita paljaita olkapäitä. :)

26. helmikuuta 2009 klo 7.46  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu