Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Hopeasurffari

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

maanantai 23. helmikuuta 2009

Hopeasurffari


Olen piilotellut vaatekaapissani jotakin jo liki parin kuukauden ajan... Sisäinen harakkani tykkää kimalluksesta ja säihkeestä, enkä voinut olla sovittamatta näitä hopeanvärisiä leggingsejä, kun törmäsin niihin - uskokaa tai älkää - Tarjoustalossa! Sovitin pöksyjä puhtaasti huumorimielellä, mutta jalassa ne näyttivätkin yllättävän kivoilta. Makutuomarin yllyttäessä vieressä en vain voinut jättää niitä kauppaan. :D
Hautasin synkän salaisuuteni vaatekaapin perukoille, koska en ollut varma olisiko minulla ikinä pokkaa käyttää hopeisia leggingsejä. En ole ihan varma vieläkään. Siitä huolimatta olen sovitellut niitä ylleni jo moneen otteeseen miettien, josko sittenkin... Vielä en ole uskaltanut astua ihmisten ilmoille hurjissa pöksyissäni, mutta voisin kuvitella niiden näyttävän aika kivaltakin, vaikkapa simppeliin mustaan mekkoon yhdistettynä. Veikkaan, että ihan arki-lookiin hopeiset sääret voisivat olla hiukan liikaa, mutta bileasun kanssa voisivat toimiakin. Mikä on teidän tuomionne? :DPS. Minulle tulee aina noista leggingseistä mieleen Bloc Partyn loistobiisi Flux ja sen musiikkivideo, jossa seikkailee robotteja hopeisissa haalareissa. :D

Tunnisteet:

40 kommenttia:

Blogger MouMou kirjoitti...

Mä en vaan yksinkertaisesti osaisi yhdistää noita.:)

23. helmikuuta 2009 klo 14.00  
Blogger Rubio kirjoitti...

Hei mutta niitä Hel looks -bileitä ootellessa. ;)

23. helmikuuta 2009 klo 14.03  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sopii varmasti sulle oikein hyvin :-) ja juurikin vaikka mustan pienen mekon kanssa bileisiin. Älä yhtään ujostele :-D

23. helmikuuta 2009 klo 14.06  
Blogger Christina kirjoitti...

Kyllähän noiden pitää ihan ehdottomasti päästä ulkoilemaan vaatekaapin ulkopuolellekin! Vaikka sitten juuri bileasun yhteydessä. ;)

23. helmikuuta 2009 klo 14.10  
Blogger patentti kirjoitti...

Oi, ehdottomasti käyttöön! Juuri mustan yksinkertaisen mekon kanssa sopisivat aivan varmasti, ehkä hopeinen panta vielä mukaan?

Tässä sen taas näkee, mitä kummallisimmasta paikoista voi tehdä hienoja löytöjä :)

23. helmikuuta 2009 klo 14.16  
Blogger Neiti Murunen kirjoitti...

Mahtikset.
Laittaisin jalkaan heti jos kaapista tuollaiset löytyisi.

23. helmikuuta 2009 klo 14.51  
Blogger Jenni kirjoitti...

MouMou: No ovathan nuo aika haastavat kyllä. :D Mutta sanoisin, että mustan kanssa on vaikea mennä ainakaan ihan kauheasti metsään. ;)

Rubio: No sanopa muuta! :D Pitää keksiä joku syy juhlia, että saan tekosyyn järjestää ne bileet. ;)

Anonyymi: Haha, kiitos. :D Kaipa niitä on joskus sitten ulkoilutettava.

Christina: No olen kyllä itse samaa mieltä. :D Ja jos en sitten uskalla lähteä ulos asti, niin voihan sitä aina kotona leikkiä supersankaria. :D

Patentti: Mainiota! :) Pitääkin kehitellä joku päheä hopeanvärinen asuste noiden kaveriksi. Ja tosiaan, olen kyllä tehnyt löytöjä mitä kummallisimmista paikoista. :D

23. helmikuuta 2009 klo 14.52  
Blogger Sugar Kane kirjoitti...

IHAN MAHTAVAT! Toimivat varmasti värikkään mekon kanssa, tietty mustankin, ainakin sitten keväämmällä, pehmeäämmässä valossa, nimeomaan päiväsaikaan. Eivät siis mielestäni mitenkään liian överit.

23. helmikuuta 2009 klo 14.56  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Näyttäisit varmasti tosi hyvältä noi hopealeggarit jalassa ja just vaikka joku pieni musta mekko yläosana.

Onhan ne aika rajut, mutta välillä saa ollakin, jos ei seinäruusun paikkaa havittele. ;D

23. helmikuuta 2009 klo 14.57  
Blogger wikke kirjoitti...

Hei tottakai käyttöön! Mustan kans varmasti toimii, miksei värikkäänki mekon kans niinku sugarkane ehdotti. Eivät ole edes liian rajut, päheät kyllä!

23. helmikuuta 2009 klo 15.21  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Bileasuun nuo leggingsit ainakin sopisivat todella hienosti !

23. helmikuuta 2009 klo 15.40  
Blogger Vendeta kirjoitti...

Sulla noi menisi oikeasti varmasti jonkun yksinkertaisen kanssa! Just musta perusmekko ja asusteet minimiin.

...paitsi eniten oon silti sitä mieltä, että on pakko varmaan järkätä ne Hel-looks-bileet ihan vaan, ettet ois ostanut noita turhaan ;)

23. helmikuuta 2009 klo 16.00  
Anonymous Vimps kirjoitti...

Minustakin hopealeggarit ovat kivat. Olen haaveillut saman tapaisista American Apparelin nettiputiikissa monen monta kertaa, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi tehtyä tilausta.

Minä yhdistäisin noin kiiltävät leggarit puolestaan mattapintaiseen yläosaan, joka voisi olla vähän arkisenkin näköinen - tulisi asuun ja kokonaisuuteen kontrastia. Jotain raikasta pastellia hopean kaveriksi?

Asua voisi käyttää sekä arkena että juhliessa: arkena töppösiin Converset ja bileisiin korkkarit tai särmät ballerinat.

Hii! Voisitkin tehdä yhden postauksen, jossa esittelisit erilaisia yhdistelmiä, joita on ehdotettu näissä kommenteissa?

23. helmikuuta 2009 klo 18.33  
Blogger Riika kirjoitti...

Aika jännät. Periaatteessa tosi upeet mut silti aika hassut.. :) Oikein yhdisteltynä toimii varmasti! Musta mekko ja yksinkertaiset asusteet, ettei mene liian överiksi..

23. helmikuuta 2009 klo 18.33  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihan mahtavat, kesään. (: Pitää varmaan metsästää samanlaiset. :D

23. helmikuuta 2009 klo 19.01  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

vähä repesin ku huomasin sun blogis samat leggarit ku itellä:P yritin pitää salassa tämän "löytöni" kun kukaan ei mene yleensä shoppailee tarjoustaloon..:D Itsekin löysin nuo ihan vahingossa ja hyvät on olleet käytössä:P

23. helmikuuta 2009 klo 19.25  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kesällä, printtipaidan kanssa!

23. helmikuuta 2009 klo 20.22  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Noi on ihanat. Tulee jotenki kaukasesti mielee Lady GaGa :D .. en tiiä miks. Mutta mun mielestä sun pitäs noitä kyllä käyttää aika hauskan näköset on ;D ittelläniki on välillä ongelma, että viittiskö laittaa tätä päälle mut sitte ku laitan kyl jotkut saattaa tuijotella, mut ajattelen et ne on vaa kateellisii xD

23. helmikuuta 2009 klo 20.38  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Käytä ihmeessä, ja nimenomaan arkena! Tarpeeksi arkiset vaatteet kaveriksi, niin nuo leggarit ovat juuri "se jokin juttu", joka tuo hieman säväystä pukeutumiseen ja tekee siitä sun näköisen :)

23. helmikuuta 2009 klo 22.10  
Blogger Ouna kirjoitti...

Olen ehdottomasti sitä mieltä, että sisäisen harakan voi vapauttaa ulkoilmoille, jos vaan on pokkaa. Kun pitää muun asun simppelinä niin toimii sanon ma.

23. helmikuuta 2009 klo 22.17  
Blogger Keittiövaaka kirjoitti...

Bilehousuina varmasti loistavat :)

24. helmikuuta 2009 klo 7.48  
Blogger Jenni kirjoitti...

Neiti Murunen: Käy tsekkaamassa Tarjoustalo, ehkä näitä vielä on. :D

Sugar Kane: Kai se on sitten uskottava. ;) Yksi sellainen värikäs mekko kaapista löytyy, jonka kanssa voisin uskaltaa kokeilla, mutta luulen, että lähdetään nyt ensin sillä mustalla liikenteeseen. ;)

Kaba: Harva sitä seinäruusun paikkaa havittelee, mutta sitten ne tosi räväkät asuvalinnat usein alkavat ujostuttaa. Mutta nämä ovat saaneet kyllä niin positiivsen vastaanoton, että ehkä voisin uskaltaakin. :)

Wikke: Kokeilen nyt ensin sitä mustaa. :D Mutta on tuolla kaapissa yksi sellainen värikkäämpi mekko, jota voisin noiden kanssa käyttää...

Anonyymi1: Täytynee siis kokeilla. ;)

Vendeta: Joo, ne bileet on ihan pakko järjestää. :D Se on ehkä maailman paras idea! Yritin ehdottaa poikakaverillekin Hellooks-tupareita, mutta ei oikein innostunut. :P Kuulemma kaikki sen kaverit ei edes tiedä, mikä Hellooks on. Höh.

Vimps: Ei yhtään hullumpi idea tuokaan. Joku puuterisävykin voisi toimia aika kivasti. :) Minusta tuntuu, että on kohta pakko tehdä se postaus, jossa esittelen kaikki kokeilut. :D

Riika: Sitä juuri vähän kammoan, että menisi aivan överiksi. Mutta toisaalta, voi kai sitä kerran mennäkin. :D Mutta yritän pysytellä suht koht hillityssä lopputuloksessa, jotta itsellä olisi luonteva olo noissa.

Anonyymi2: Olen nähnyt vastaavanlaisia Tarjoustalon (haha) lisäksi American Apparelilla. :) Onnea metsästykseen!

Anonyymi3: Synkät salaisuudet paljastuvat pikkuhiljaa, hahah. :D Hassu sattuma kyllä! Itsekään en shoppaile Tarjoustalossa, mutta jostain syystä eksyin sinne ja yllätyin positiivisesti. ;)

Anonyymi4: Olen sen verran ujo näiden leggingsien kanssa, että printtipaita käy, mutta ehkä mieluiten pyllyn peittävä malli. ;)

Anonyymi5: Jostain syystä ne tuijotukset kammottavat. Mutta eiväthän ihmiset usein edes tuijota pahalla - enemmänkin uteliaisuudesta ja kiinnostuksesta. Mutta silti se ajatus tuijotuksesta on jotenkin pelottava. Kun vain osaisi ottaa sellaisen hälläväliä-asenteen, niin kaipa tuolla kaduilla voisi kirmailla vaikka minkä näköisenä. :D

Anonyymi6: Totta kyllä. :) Mietin vain välillä, olisiko tämä kyseinen "juju" vähän liiankin silmiinpistävä. :D Mutta pöksyt ovat saaneet niin positiivisen vastaanoton, että kyllä noita on päästävä ulkoiluttamaan. ;)

Ouna: Nyt pitää vain keräillä sisua ja pokkaa. :D Koska sisäinen harakka sanoo yeeeees. ;)

Keittiövaaka: Ehdottomasti ainakin bileissä aion noita testata. ;)

24. helmikuuta 2009 klo 8.26  
Blogger kullanmuru kirjoitti...

Minäkin löysin kerran juuri tuollaiset hopean väriset ja tykästyin niihin jopa enemmän kuin mustiin. En vain aina uskalla kokeilla :/

24. helmikuuta 2009 klo 9.00  
Blogger Tarzan kirjoitti...

Heh, komppaan täysin, koska mä oisin voinut kirjottaa ton postauksen, omistan nimittäin aivan samat leggarit. :D Ostin ne viime syksynä, ja edelleen niissä roikkuu hintalappu kiinni, mäkään en ole vielä päässyt peilailua pidemmälle... Mutta visioin ne itsekin simppelin mustan mekon kanssa, koska muuten olisivat varmaan aika överit. :) Hassu sattuma.

24. helmikuuta 2009 klo 10.31  
Anonymous Wendy kirjoitti...

Höh käyttöön vaan!:D Ite oon 15-vuotias tyttö ja ostin samanlaiset (joskin sokoksen versiot) jo viime keväänä. Oon käyttäny niitä kyllä ihan ihmisten ilmoilla arkenakin, esim. isoon miesten t-paitaan yhistettynä, musta ne on vaan hauska piristys:)
Tottahan se on, että kannattaa varautua ihmisten kyyläykseen jos uskaltaudut ulos noi jalassa, mutta se on aika hauskaa:D Koulussa mun "robottilegginsit" on kyllä jo aika legenda, koska meillä päin ei hirveen omaperäsiä asuja ihmisillä näy:DD

24. helmikuuta 2009 klo 14.37  
Anonymous Ilona kirjoitti...

Mulle tuli ekaksi mieleen yhden virolaisen ystävyyskoulun voimisteluryhmä vuonna 1997 jotain ;)

Ei mulle siis noita. Mutta jos uskallat niitä käyttää muuallakin kuin kotona niin näyttävät varmaan hyvältä!

24. helmikuuta 2009 klo 16.19  
Blogger chérie kirjoitti...

Aika blingbling:D Mutta mustan mekon kanssa ainakin varmaan ihan toimivat:)

24. helmikuuta 2009 klo 16.19  
Blogger getpalmd kirjoitti...

Täydelliset, sanoo henkilö jolla on vaatekaapissa kahet hopeiset farkut :D Siitä johtuen ajattelin jättää ostamatta ne hopeiset legginsit, ja mielummin tilata ne kultaiset ;-)

Hopeisia farkkuja oon muuten käyttänyt ihan arkena, eli helposti voisit esim. tunikan kanssa käyttää :-)

24. helmikuuta 2009 klo 20.22  
Blogger Tuuli kirjoitti...

No ihan supersiistit! Ja sitäpaitsi makeat festaripantsit myöskin. Hopönlopön, kaapista kÄyttö¨n!

24. helmikuuta 2009 klo 20.49  
Blogger Jenni kirjoitti...

Kullanmuru: Nyt rohkeutta peliin! Minäkin aion! ;)

Tarzan: Hahaa, mahtavaa! Nyt tyttö pöksyt jalkaan! Minäkin aion kokeilla omiani ehkä jo tällä viikolla. ;)

Wendy: Oi, olisinpa minäkin ollut 15-vuotiaana yhtä rohkea pukeutuja. :) Robottileggingsit ovat kyllä aika osuva nimi noille. :D

Ilona: Hahah. :D Eikun jumppapuku tuohon päälle ja diskohitit soimaan. ;)

Chérie: Sellaisella maltillisella mustalla ajattelin tosiaan lähteä liikenteeseen. :) Sitten kun ovat jo vanha ja tuttu juttu, niin ehkä uskallan kokeilla värejäkin. ;)

GetPalmd: Muitakin harakoita siis löytyy... ;) Mainiota, en edes tunne itseäni niin omituiseksi enää. :D

Tuuli: Totta! Nuo ovat aika lyömättömät festaripökät - harmi, etten oikein harrasta festareita. :P

25. helmikuuta 2009 klo 9.05  
Blogger satc kirjoitti...

Noi on ihan törkeen hienot, ja ne seikkailikin mun unissa viime yönä =D
Ehdottomasti laitat noi jalkaan ja musta mekko kaveriksi =) (Esim se sun ihana ballerinamekkoa muistuttavaa H&M Trendin yksilö)

25. helmikuuta 2009 klo 13.38  
Blogger Styledrop kirjoitti...

aivan ihanat! Mielestäni valkoinen toimisi hopean kanssa hyvin ja korkkarit jalkaan. Arkeen ison t-paidan kanssa ja tossut jalassa.Mitäs muuten maksoivat? Pitääkin ehkä pistäytyä sinne taas:).

25. helmikuuta 2009 klo 13.41  
Blogger Pinja kirjoitti...

Mä ostin reilu vuosi sitten hopeiset leggarit GT:n alesta. Ihan hirveästi niitä ei ole tullut käytettyä, mutta pari kertaa olen pitänyt niitä juhlimaan lähtiessä. Silloin oon yhdistänyt ne mustaan minimekkoon, ettei kokonaisuus mene överiksi.

25. helmikuuta 2009 klo 17.02  
Anonymous ansku kirjoitti...

Ah, noihan näyttää ihan kivalta :D Kaupassa varmaan vaan hurjemman näköiset.
Kyllä minultakin löytyy tuommosia omia vaatekappaleita, jotka on suunniteltu vain kotikäyttöön kun en ihmisten ilmoille ole viitsinyt niissä lähteä. Korkeintaan postilaatikolle.

25. helmikuuta 2009 klo 21.51  
Blogger Jenni kirjoitti...

Satc: Hahaha! Aika kova juttu, jos ovat uniisi asti päässeet. ;) Tiedänkin mitä mekkoa tarkoitat! Juuri viikonloppuna mietin, että sitä ei ole tullut pidettyä pitkään aikaan. :)

Styledrop: Eipä muuten huono idea tuokaan. :) Maksoivat 12 euroa, mutta kun tällä viikolla piipahdin Tarjoustalossa, niin hinta oli pudotettu 6 euroon! Mutta kannattaa käydä pian tutkailemassa, koska jäljellä oli enää jämäkappaleita.

Pinja: Juuri mustan minimekon tai t-paitamekon kanssa olin itsekin ajatellut, että voisin leggareitani kokeilla. :)

Ansku: Joo, tai sitten nuo voi laittaa päälle, jos tulee jotkut supersankari-bileet. :D

26. helmikuuta 2009 klo 7.40  
Blogger Sophia kirjoitti...

Oioi ihanat! pitää itsekin ostaa ;)

26. helmikuuta 2009 klo 22.08  
Anonymous Angela kirjoitti...

Näin sut rokkailemassa Bloc Partyssa noissa säihkyvissä leggareissa, pääsiväthän ne käyttöön aika pian :)

26. helmikuuta 2009 klo 23.22  
Blogger Jenni kirjoitti...

Sophia: Hihii, kiitos. :) Nyt jos olet nopea, niin Tarjoustalossa oli vielä jämäkokoja kuudella eurolla. :D

Angela: No niin pääsivätkin sitten! :) Eikö ollutkin mahtava keikka?! Varmistui vasta keskiviikkona, että olen menossa ja päätin, että Fluxin hengessä pukeudutaan. ;)

27. helmikuuta 2009 klo 8.11  
Blogger miukku kirjoitti...

Hyvä että ostit, ne nimittäin sopivat sulle ihan mielettömän hyvin! Etenkin tuon mustan paidan kanssa tuolla uusimmissa teksteissä :D

28. helmikuuta 2009 klo 11.07  
Blogger Jenni kirjoitti...

Miukku: Kiitos! :)

1. maaliskuuta 2009 klo 13.01  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu