Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Putiikkibongailua

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

perjantai 27. helmikuuta 2009

Putiikkibongailua


Bongasin alkuviikosta Helsingin keskustassa pari uutta mielenkiintoista putiikkia, joista muutkin saattaisivat olla kiinnostuneita... Iki-ihana Beamhill, jolla oli ennen kaksi erillistä (, joita kutsuin tyttöjen ja poikien Beamhilleiksi tai vaihtoehtoisesti street- ja slick-Beamhilleiksi, hihi) putiikkia on nyt yhdistänyt voimansa yhdeksi suureksi liikkeeksi. Uusi ilmava ja selkeän tilava myymälä sijaitsee Yliopistonkatu 5:ssä ja on tyylillisesti yhtenäisempi Erottajalla sijaitsevan Beamin kanssa. Omiin silmiin osuivat erityisesti seuraavien merkkien maukaat kevätvalikoimat: Whyred, Velour, Acne, Cheap Monday, WKND ja Resteröds. Mutta shoppailulakko, shoppailulakko... :)

Toinen kiinnostava bongaus oli Kaivopihaa vastapäätä sijaitsevalla Kolmen Sepän käytävällä, jonne oli ilmestynyt jonkun goottiputiikin tilalle second hand -puoti (siinä Zetorin alapuolella olevassa "kauppakeskuksessa"). Hinnat näyttivät olevan aika laidasta laitaan, mutta valikoima oli kyllä kiinnostavaa. Suosittelen käymään ainakin vilkaisemassa tarjontaa. :)

Kuva täältä.

Tunnisteet:

5 kommenttia:

Blogger Pinja kirjoitti...

Toi uusi second hand -liike täytyy kyllä käydä tarkastamassa heti, kun seuraavan kerran kaupungilla olen.

27. helmikuuta 2009 klo 15.14  
Blogger chérie kirjoitti...

Pitääpä pistää korvan taakse, seuraavalle hesa-reissulle:)

27. helmikuuta 2009 klo 15.55  
Blogger Mju kirjoitti...

Aleksi 13:n yläkerrassa oli laitettu nuorekkaat merkit yhteen, joista en tietenkään tähän hätään muista kuin Sisters Pointin, EDC:n ja Ichin. Löytyihän kyseisestä putiikista muutakin kivaa kuin laukut ja kengät.

27. helmikuuta 2009 klo 19.06  
Anonymous Lotta kirjoitti...

Mju: Aleksin yläkerrassa on mainitsemasi lisäksi ainakin Soaked in Luxury, Odd Molly, Desigual, Soya ja vähän aikaan sitten oli vielä KoolAnna, nyt en viimeksi enää nähnyt merkin vaatteita. Siellä on myös muuten melkein koko ajan alerekkejä, tälläkin hetkellä paljon Soaked in Luxuryn vaatteita -40% :)

27. helmikuuta 2009 klo 19.42  
Blogger Jenni kirjoitti...

Pinja: Saa nähdä, mihin suuntaan se kehittyy, mutta aion itsekin käydä tarkastamassa putiikin vielä paremmalla ajalla uudelleen. :)

Chérie: Varsinkin Beamhilliä voin lämpimästi suositella. :)

Mju & Lotta: Kiitos vinkeistä. :) Olenkin joskus sinne eksynyt, mutta esimerkiksi KoolAnnaa en ollut huomannut!

1. maaliskuuta 2009 klo 13.06  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu