Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Sateinen sunnuntai

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

sunnuntai 8. helmikuuta 2009

Sateinen sunnuntai

Heräsin intoa puhkuen tähän päivään, mutta mieliala laski hiukan, kun vilkaisin ikkunasta ulos tuonne harmauteen. Piiskaava sade, harmaat ja vetiset lumikinokset sekä ankean värinen taivas eivät nimittäin erityisemmin ilahduttaneet. Poikakaveri on viikonlopun poissa, joten olin ajatellut käyttää ajan tehokkaasti hyödyksi. Kenties ajattelette, että tarkoituksenani oli hemmotella itseäni ja tehdä kaikenlaisia naisellisia juttuja... Pah! Tuntuu, että olen tehokas ainoastaan yksin ollessani, joten sunnuntai oli tarkoitus uhrata niinkin miellyttäville asioille kuin gradu ja siivoaminen. :P


No, siivota aion ja graduakin täytyy vähän tehdä, mutta tuon ikkunasta häämöttävän harmauden keskellä ansaitsen mielestäni vähän hemmotteluakin. Ajattelin siis uhmata säätä ja kirmata virkistävälle tanssitunnille, jonka jälkeen pääsee saunaan! :) Suunnittelin myös viettäväni iltaa tunnelmallisesti kynttilänvalossa ja syöväni jotain hyvää. Tällä hetkellä aika voitokkaana vaihtoehtona ovat paistovalmiit karjalanpiirakat ja munavoi, mmm. Mutta illan ehdoton kohokohta tulee tässä: Tuulen viemää! Huomasin, että Yle Teemalta tulee tänään (klo 18.00) tuo kaikkien aikojen rakkauselokuva, jota muuten en ole edes koskaan aikaisemmin nähnyt. Aion istua töllön ääreen 3,5 tunniksi (jep, aikamoinen eepos!) ja varata ison nenäliinapaketin kainaloon. Sunnuntai pelastettu! ;)Kuvat täältä ja täältä.

Tunnisteet:

14 kommenttia:

Blogger Lotta kirjoitti...

Huikamala, tsekkailin Tuulen viemää lentokoneessa (sarjassamme tapoja käyttää 21 tuntia istumista hyödyksi) ja se oli alussa kiva ja lopussa kamalan pelottava. Mutta mieluummin se kuin melkein kuution muotoinen kirja...

8. helmikuuta 2009 klo 10.37  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minunkin täytyy katsoa tuo leffa! Sunnuntai pelastettu myös täällä:)

8. helmikuuta 2009 klo 11.21  
Blogger Nita-Karoliina kirjoitti...

ma olen katsonu sen aikoinani pariin kertaa, hyva! eiks siina ollu se kohtaus kun mies sano :franky my dear i dont give a damn? tai sinne pai. se mies tais olla gable.

8. helmikuuta 2009 klo 12.54  
Blogger Juliet kirjoitti...

En ole elokuvaa nähnyt, mutta kirja(t) on todellakin top 5 ikinä.

juliet xxx

8. helmikuuta 2009 klo 13.28  
Anonymous annika kirjoitti...

Kiitos kun vinkkasit, että tuo tulee. En ikinä muista tsekata Yle Teeman ohjelmatarjontaa, vaikka sieltä usein tulee kaikkia helmiä, joita muilta kanavilta on turha odottaa näkevänsä. :) Tuulen viemää on yks mun lempileffoista. Oon nähnyt sen varmaan n. 20 kertaa. Pienenä aina katselin sitä videolta ja huokailin niiden ihanien mekkojen perään :) Kannattaa ehdottomasti muuten lukea tuo kirjanakin, sillä se on ihan loistava! Paksuhan se on kuin mikä, mutta ehdottomasti lukemisen arvoinen!

8. helmikuuta 2009 klo 13.58  
Blogger Ann kirjoitti...

Yritin kerran katsoa Tuulen viemää... kestin peräti ensimmäiset 23 minuuttia :D

8. helmikuuta 2009 klo 14.39  
Blogger Jenni kirjoitti...

Lotta: Kirja on kyllä pelottavan kokoinen eepos. :D Ostin kirpparilta Scarlett-kirjan, ja sekin on aika tuhti paketti. Saa nähdä jos joku päivä saisin aikaiseksi aloittaa lukemaan.

Cocos: Mainiota! :)

Nita-Karoliina: Joo, juuri noin se siinä lopussa sanoo. :D

Juliet: Itse en ole kirjaa saanut luettua, mutta leffan katsoin juuri. :)

Annika: Teemalta tulee tosi paljon kaikkea kiinnostavaa, mutta jotenkin minäkin yleensä unohdan tsekata tarjonnan. Täytyy katsoa, jos saisin kirjankin joskus luettua. :)

Ann: Nuo sanat mielessäni aloitin 3,5 tunnin urakan. :D Mutta sain kunnialla päätökseen! Eikä edes kovin kamalaa ollut. ;)

8. helmikuuta 2009 klo 21.36  
Blogger apple kirjoitti...

Hitsi, kun huomasin vasta nyt että tuo elokuva tulee tänään. Olisi ollut kiva nähdä se..

8. helmikuuta 2009 klo 21.44  
Blogger Jenni kirjoitti...

Apple: Voi harmi! Tuulen viemää -leffaa saa muuten varmasti esimerkiksi kirjastostakin lainaan dvd:nä, tuli vain mieleen. :)

9. helmikuuta 2009 klo 14.37  
Blogger Runway kirjoitti...

oo rakastan tuuleen viemää! Otin sen "nauhalle"(eli tallensin digiboksiin), pitää odottaa sopivaa sunnuntaita:-)

9. helmikuuta 2009 klo 22.37  
Blogger Runway kirjoitti...

heh, en osaa kirjoittaa mutta ei se mitään:-)

9. helmikuuta 2009 klo 22.38  
Blogger Jenni kirjoitti...

Runway: Minäkin kyllä tykkäsin siitä. :) On vaan sen verran pitkä leffaelämys, että en taida ihan heti katsoa uudelleen. :D

11. helmikuuta 2009 klo 15.54  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tuulen viemää, oivoi <3 Itse missasin tämän tapauksen ja käänsin vasta vahingossa oikealle kanavalle, mutta eihän se haittaa kun omistaa tuon dvd:llä..

Ja ihana, ihana, ihana Vivien Leigh! Kuinka kukaan vaan voi olla noin kaunis.

14. helmikuuta 2009 klo 8.01  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi: Vivien Leigh on kyllä kaunis! Tykkäsin kyllä myös siitä Melanieta esittäneestä Olivia de Havillandista. :)

15. helmikuuta 2009 klo 13.12  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu